Marinko Rokvić

I neženje imaju svoju himnu: Jedno sećanje na Miju Krnjevca i pesmu "Jesen prođe, ja se ne oženih"

Telegraf pre 17 dana
Ovu antologijsku pesmu snimali su i Pavle Stefanović, Aca Trandafilović, Radiša Urošević, Raša Pavlović, Aca Ilić, Marinko Rokvić i ostali velikani narodne muzike. "Jesen prođe, ja se ne oženi', Ova pesma se toliko onarodila, da bi bilo krajnje… »

Nikola Rokvić preuzeo Krsnu slavu! Pevač podelio prazničnu atmosferu iz doma, ponosno pokazao zaštitnika svoje porodice!

Kurir pre 26 dana
Na treći dan Božića, pevač Nikola Rokvić je danas u svom porodičnom domu sa majkom, bratom, suprugom i decom proslavio krsnu slavu - Stevanjdan. Na svom Instagram nalogu, Nikola je podelio prazničnu atmosferu iz svog doma, te je otkrio da je ove… »

"Borili ste se junački, odmorite" Nakon tragične vesti o smrti Zorana Kalezića oglasio se i Nikola Rokvić, nije krio tugu i…

Kurir pre 31 dana
Zoran Kalezić preminuo je danas nakon teške borbe sa opakom bolešću, a Nikola Rokvić se oprostio od kolege i prijatelja emotivnom porukom. Brojne kolege i prijatelji oprostili su se sa pokojnim velikanom nardone muzike, među kojima je bio i Nikola… »

(Video) "tražio sam džeju odelo, a on me opsovao": Stevan Anđelković se prisetio jednog od umetnika koji više nisu sa…

Blic 25.12.2022
Nedelja 16.30 h rezervisana je za emisiju "Balkanskom ulicom" koja se emituje na Blic televiziji na MTS kanalu 115, a koja je ujedno i poslednja emisija koju ćete gledati u ovoj godini. Upravo iz tog razloga autorka i voditeljka Vesna Dedić želela je… »

Ovo su 4 najbolja pevača narodne muzike! Mitar Mirić otkrio ko su po njemu glavni pevački asovi! Naveo i dve koleginice

Kurir 22.12.2022
Gostujući u emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića poznati pevač narodne muzike Mitar Mirić govorio je o svom životu u karijeri. Nije falilio ni dobre pesme, pa je Mirić uz pratnju harmonikaša svojim dobrim i prepoznatlivim glasom po ko zna koji put… »

Otkrivena prava istina o braku Marinka i slavice Rokvić! Isplivalo kako je on govorio: "Kad je moja supruga Slavica u pitanju…

Alo 10.12.2022
Naime, izdvojena je zanimljiva Marinkova izjava iz prošlosti u kojoj je opisivao kako je osvajao Slavicu. Pre mesec dana obeležena je prva godina otkako pevač Marinko Rokvić više nije među nama, ali sećanje na njega svakodnevno je živo. Iako se… »

TUŽNO: Slavica posle Marinkove smrti otkrila šta misli o ženi koja je pevaču rodila vanbračnog sina FOTO

Svet & Skandal 28.11.2022
Smrt Marinka Rokvića ostavila je duboke rane Pre nešto više od godinu dana Marinko Rokvić preminuo je nakon teške bolesti i iza sebe ostavio neutešnu suprugu Slavicu i sinove Nikolu i Marka. Ono o čemu javnost ipak zna manje jeste njegov život pre… »

Ovo je majka vanbračnog sina marinka rokvića! Svi znaju kako izgleda Dario, a nju nismo imali prike da vidimo (foto)

Mondo 28.11.2022
Marinko Rokvić iza sebe je ostavio sinove Nikolu i Marka, a malo kome je poznato kako izgleda majka njegovog vanbračnog sina Daria. Marinko Rokvić iza sebe je ostavio sinove Nikolu i Marka, a malo kome je poznato kako izgleda majka njegovog vanbračnog… »

Svi znaju kako on izgleda Ovo je vanbračni sin Marinka Rokvića, a evo ko je njegova majka

Alo 28.11.2022
Prva ljubav Marinka Rokvića nikada se nije eksponirala javno i svojski se trudila da neguje prijateljske odnose sa ocem svog sina. Marinko Rokvić preminuo je nešto više od godinu dana preminuo je nakon teške bolesti i iza sebe ostavio neutešnu… »

Vanbračnog sina Marinka Rokvića svi znate, a ovako izgleda njegova majka mila: Sa folkerom je bila u velikoj ljubavi

Blic 28.11.2022
Jedan od omiljenih folk pevača, Marinko Rokvić, pre nešto više od godinu dana preminuo je nakon teške bolesti i iza sebe ostavio neutešnu suprugu Slavicu, sinove Nikolu i Marka, kao i vanbračnog sina Darija, kog je dobio iz velike ljubavi sa Milom… »

Vesti dana »