Marko Bastać

Bastać: Vesić otpočeo kampanju za gradonačelnika Beograda

Novi magazin pre 23 dana
Bivši predsednik beogradske opštine Stari grad Marko Bastać ocenio je danas da je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić zloupotrebio javne resurse za ličnu promociju time što je uz račun za Infostan Beograđanima poslat letak "kojim veliča… »

Bastać: Zbog poslanika ukidaju parking mesta i seku drveće

Nova pre 25 dana
Planom da izgradi podzemnu garažu u Vlajkovićevoj ulici gradska vlast direktno narušava kvalitet života ljudi koji žive u okolnim ulicama, upozorava bivši predsednik opštine Stari Grad Marko Bastać. Kako navodi Bistać prema predviđenom projektu… »

Pobeda kurira: Ruše divlju gradnju kod Muzeja Jovana Cvijića

Kurir 07.10.2020
Rušenje nelegalnog objekta koji je ugrožavao Memorijalni muzej Jovana Cvijića u centru Beograda, o čemu je Kurir prvi pisao, počelo je juče. Time je naša priča o bespravnoj gradnji koju je dozvolila opština Stari grad dok je predsednik bio Marko… »

Srušen zid muzeja Jovana Cvijića: Marko Bastać dao dozvolu za gradnju!

Alo 24.09.2020
Memorijalni muzej Jovana Cvijića na opštini Stari grad ugrožen je nezakonitom gradnjom investitora sa susedne parcele, koji je bespravno porušio zajedničke zidove i oštetio pomoćne objekte rodne kuće naučnika. Prema pisanju tog lista, umesto da… »

Bastać iz opštine odneo čak i fotelju!

Alo 20.09.2020
Krajem avgusta opština Stari grad dobila je novu vlast, a za predsednika je izabran Radoslav Marjanović, dosadašnji odbornik i zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini Beograda. O tome kako je sesti u fotelju u kojoj je godinama pre njega… »

Bastać pokrenuo inicijativu da se Vesiću podigne spomenik u Beogradu

Radio 021 18.09.2020
Bivši predsednik beogradske opštine Stari grad Marko Bastać javno je danas pokrenuo inicijativu da se ispred Skupštine Beograda podigne spomenik zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću kao "najvećem rušitelju" glavnog grada. Navodeći da u svojstvu… »

Bastać: Podići spomenik Goranu Vesiću kao najvećem rušitelju Beograda

Danas 18.09.2020
Bivši predsednik opštine Stari grad Marko Bastać javno je danas pokrenuo inicijativu da se ispred Skupštine Beograda podigne spomenik zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću kao „najvećem rušitelju“ glavnog grada. Navodeći da u svojstvu… »

“Podići spomenik Goranu Vesiću kao najvećem rušitelju Beograda”

Nedeljnik 18.09.2020
Foto: Printcreen Nova S (Beta) – Bivši predsednik opštine Stari grad Marko Bastać javno je danas pokrenuo inicijativu da se ispred Skupštine Beograda podigne spomenik zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću kao “najvećem rušitelju” glavnog… »

Bastać pokrenuo inicijativu da se Vesiću podigne spomenik kod gradske skupštine

N1 Info 18.09.2020
Bivši predsednik opštine Stari grad Marko Bastać javno je danas pokrenuo inicijativu da se ispred Skupštine Beograda podigne spomenik zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću kao "najvećem rušitelju" glavnog grada. Navodeći da u svojstvu građanina… »

Bastać: Spomenik Vesiću kao najvećem rušitelju Beograda

Nova 18.09.2020
Bivši predsednik Opštine Stari grad Marko Bastać javno je danas pokrenuo inicijativu da se ispred Skupštine Beograda podigne spomenik zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću kao "najvećem rušitelju" glavnog grada. Navodeći da u svojstvu građanina… »

Vesti dana »