Medveđa

Još 35 novoobolelih od korone u Jablaničkom okrugu, u Leskovcu 21

Jugmedia pre 6 sati
U poslednja 24 sata za Jablanički okrug stiglo je 260 rezultata od kojih za grad Leskovac 155, a potvrđeno je još 35 novoobolelih od korona virusom, saopštio je Zavod za javno zdravlje Leskovac. Najviše novoobolelih je sa teritorije grada Leskovca… »

Grantovi Japana od skoro pola miliona evra za nekoliko zdravstvenih ustanova

Danas pre 23 sata
Vlada Japana obezbedila je još 450.000 evra pomoći za šest novih projekata za osnovne potrebe stanovništva (POPOS) u zdravstvenoj zaštiti, a grantovi su namenjeni bolnicama i domovima zdravlja u Surdulici, Petrovcu na Mlavi, Velikoj Plani… »

U leskovačkoj Kovid bolnici smešteno 50 osoba

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Broj hospitalizovanih u leskovačkoj kovid bolnici je 50, uz 4 prijema i 5 otusta. Pozitivnih na kovid je 27, negativnih 16, na kiseoniku se nalazi 43, a na respiratoru jedna osoba. Sa teritorije Leskovca su 33 obolela, Lebana 8, Vlasotinca 7… »

I Dom zdravlja u Medveđi dobio kontejner-ambulantu od EU

Jugmedia pre 20 sati
Evropska unija je u okviru podrške i pomoći Srbiji u borbi protiv epidemije korona virusa, orošle godine započela, a ove nastavila sa donacijama kontejnera – ambulante za prijem i trijažu pacijenata. Jedna ovakav zdravstveni kontejner postavljen je… »

Proslavio se u kultnoj seriji "Selo gori, a baba se češlja", po stare dane je postao glumac, a retko ko zna koji predmet je…

Alo pre 22 sata
Miroljub Trošić u narodu poznatiji kao Đoda je preminuo pre godinu dana u 72. godini. Rođen je u selu Medveđa kod Trstenika, bio je nastavnik muzike, poljoprivrednik i glumac naturščik - svi su ga zavoleli u seriji "Selo gori, a baba se češlja"… »

Godinu dana od smrti čuvenog đode: Proslavio se u kultnoj seriji, pod stare dane je postao glumac, a malo ko zna čime se…

Kurir pre 23 sata
Miroljub Trošić u narodu poznatiji kao Đoda je preminuo pre godinu dana u 72. godini. Rođen je u selu Medveđa kod Trstenika, bio je nastavnik muzike, poljoprivrednik i glumac naturščik - svi su ga zavoleli u seriji "Selo gori, a baba se češlja"… »

Pojačano održavanje 288 km državnih puteva u 2021.

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Putevi Srbije ove godine planiraju pokretanje javnih nabavki za pojačano održavanje deonica državnih puteva u dužini od ukupno 288 kilometara, rečeno je danas Tanjugu u tom preduzeću. Reč je o Projektu rehabilitacije puteva i unapređenja… »

Pojačano održavanje 288 kilometara državnih puteva u 2021.

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Putevi Srbije ove godine planiraju pokretanje javnih nabavki za pojačano održavanje deonica državnih puteva u dužini od ukupno 288 kilometara, rečeno je danas Tanjugu u tom preduzeću. Reč je o Projektu rehabilitacije puteva i unapređenja… »

U leskovačkoj Kovid bolnici od 50 hospitalizovanih, 43 pacijenta na kiseoniku, jedan na respiratoru

Jugmedia pre 1 dan
U poslednja 24 časa u Kovid bolnici u Leskovcu, nije bilo smrtnih slučajeva od posledica korona virusa, primljeno je 4 pacijenta a otpušteno 5, pa je ukupan broj hospitalizovanih na današnji dan 50 osoba, saopšteno je iz leskovačke bolnice. Na… »

Situacija preteća na jugu Srbije: U Jablaničkom okrugu još 31 osoba ima koronu

Srbija danas pre 1 dan
Zavodu navode da su u poslednja 24 sata stigla 232 rezultata, od čega za grad Leskovac 148. Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga registrovan je 31 novi slučaj zaraze virusom korona. U Zavodu… »

Vesti dana »

Zaraza buknula na jugu Srbije, Beograd i dalje najgori

B92 pre 36 minutajoš 45 povezanih

U Hrvatskoj 520 novih slučajeva, osam osoba preminulo

Slobodna Evropa pre 4 satijoš 18 povezanih

U Srbiji sutra oblačno sa sunčanim intervalima

Novi magazin pre 3 satajoš 14 povezanih

Sudija doneo odluku: Određen pritvor vođi Alkatraza!

Večernje novosti pre 1 satjoš 14 povezanih