Medveđa

Učeničke kompanije iz jugoistočne Srbije u Leskovcu

Jug press pre 13 sati
LESKOVAC-NIŠ-VLASOTINCE-BUJANOVAC-BOJNIK-MEDVEĐA-VLADIČIN HAN Regionalno takmičenje učeničkih kompanija ”Poslovni izazov”, okupilo je danas u Leskovcu 130 učesnika iz tridesetak škola iz 14 gradova i opština jugoistočne Srbije, što ga čini… »

Burhan Halili novi predsednik PDD u Bujanovcu

Jug press pre 1 dan
BUJANOVAC Novi predsednik Opštinskog odbora Partije za demokratsko delovanje (PDD) u Bujanovcu je doktor Burhan Halili. On je izabran na ovu poziciju umesto dosadašnjeg predsednika Šaipa Kamberija koji je pre više meseci izabran ne čelo PDD koji ima… »

„Street workout ” park uskoro u centru Medveđe

Jugmedia pre 1 dan
Ministarstvo omladine i sporta izdvojiće 2.898.200 dinara za „Street workout” park u varorošici Medveđa, na osnovu ugovora koji je juče potpisao predsednik istoimene opštine s predstavnicima tog ministarstva u Beogradu, saopšteno je danas… »

Takmičenje srednjoškolaca u preduzetništvu u Leskovcu

Južne vesti pre 1 dan
Svoja znanja i preduzetničke veštine srednjoškolci iz jugoistočne Srbije pokazaće na takmičenju koje će se u Leskovcu održati u sredu, 16. oktobra od 10 sati. Tri najbolja tima takmičiće se na nacionalnom nivou februara naredne godine… »

Poverenik podneo zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv Crvenog krsta zbog afere "Miša Vacić"

Blic pre 2 dana
Služba Poverenika za zaštitu podataka o ličnosti saopštila je danas da je podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv Crvenog krsta Srbije, odnosno ogranka u Medveđi jer "nije obrađivao podatke o ličnosti na način na koji obezbeđuje… »

Džez u Medveđi

Jug press pre 2 dana
MEDVEĐA Kulturni centar u Medvedji sredu 16.10.2019 godine od 19:00 organizuje koncert džez grupe “Trio elegancija”. Ulaz je slobodan. Koncert se organizuje kroz projekat “Umetnička muzika na jugu-Medveđa 2019-druga sezona” koji finansira… »

Poverenik zahteva prekršajni postupak protiv Crvenog krsta: Miša Vacić neovlašćeno pristupio ličnim podacima

Insajder pre 2 dana
Služba Poverenika za zaštitu podataka o ličnosti saopštila je danas da je podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv Crvenog krsta Srbije, odnosno ogranka u Medveđi jer „nije obrađivao podatke o ličnosti na način na koji… »

Koncert džez muzike u sredu u Medveđi

Jugmedia pre 2 dana
Kroz projekat „Umetnička muzika na jugu-Medveđa 2019-druga sezona“ koji finansira Ministarstvo kulture i informisanja, u sredu 16. oktobar od 19 sati u Medveđi će biti održan koncert džez grupe “Trio elegancija”. Koncert će biti održan u… »

Subvencije za 244 poljoprivrednika iz Medveđe

Južne vesti pre 2 dana
Iz opštinskog budžeta je izdvojeno 15 miliona dinara koje će poljoprivrednici iz Medveđe moći da iskoristi za nabavku novih mašina, opreme, podizanje plastenika i objekata. Ove godine je u poljoprivredna gazdinstva uloženo 5 miliona dinara više… »

Poljoprivrednici u Medveđi dobili 15 miliona od opštine

Jugmedia pre 3 dana
Uručenjem još 100 ugovora, okončana je ovogodišnja podela podsticajnih sredstava za poljoprivrednike u opštini Medveđa, za šta je izdvojeno 15 miliona dinara, 5 više nego prošle godine, saopšteno je iz kabineta predsednika lokalne samouprave… »

Vesti dana »