Melburn

NBA predsezona: Memfis bolji od Oklahome

Dnevnik pre 4 dana
SOLT LEJK SITI: Srpski košarkaš Marko Gudurić postigao je sedam poena za Memfis u pobedi nad Oklahomom 124:119 u predstoni NBA lige. Gudurić je na parketu Tandera u Solt Lejk Sitiju proveo 21 minut i za to vreme imao još po dva skoka i ukradene… »

Kradljivca automobila zaustavio je Lamborghini Urus

Auto blog pre 3 dana
Kriminalni čin jednog tinejdžera nije se dobro završio. Mladić je završio iza rešetaka, a kolateralna šteta u akciji policije bio je skupoceni Lamborghini. Australijska policija je rešila jedan neobičan slučaj. 6. oktobra, oni su dobili prijavu… »

Gudurić se istakao za 5 minuta, Bogdan odmarao dok "vaga" o ugovoru

B92 pre 4 dana
Protekle noći nastupila su trojica naših košarkaša u utakmicama NBA predsezone. Sakramento Kingsi su pobedili Melburn 124:110 uz osam poena Nemanje Bjelice. Krilni igrač je pogodio 3/5 šuteva iz igre (2/4 trojke), te imao 4 asistencije i 2 ukradene… »

Pobede Memfisa i Sakramenta, Gudurić i Bjelica solidni

RTV pre 3 dana
SOLT LEJK SITI - Srpski košarkaš Marko Gudurić postigao je sedam poena za Memfis u pobedi nad Oklahomom 124:119 u predsezoni NBA lige. Gudurić je na parketu Tandera u Solt Lejk Sitiju proveo 21 minut i za to vreme imao još po dva skoka i ukradene… »

Memfis bolji od Oklahome, Gudurić sedam poena

RTS pre 4 dana
Srpski košarkaš Marko Gudurić postigao je sedam poena za Memfis u pobedi nad Oklahomom 124:119 u predsezoni NBA lige. Sinoć je igrao i Sakramento protiv australijskog Melburn Junajteda 124:110, uz osam pogodaka Nemanje Bjelice, dok je Bogdan… »

Putarine u centru grada!

Vesti online pre 4 dana
Stanovnici velikih australijskih gradova, pre svega Sidneja i Melburna, uskoro bi mogli da plaćaju putarinu kad automobilom budu hteli da se voze kroz strogi centar grada. Ova ideja je preporuka Gratanovog instituta koji je sačinio detaljan izveštaj o… »

Memfis bolji od Oklahome, Gudurić sedam poena

IndeksOnline pre 4 dana
SOLT LEJK SITI – Srpski košarkaš Marko Gudurić postigao je sedam poena za Memfis u pobedi nad Oklahomom 124:119 u predstoni NBA lige. Gudurić je na parketu Tandera u Solt Lejk Sitiju proveo 21 minut i za to vreme imao još po dva skoka i ukradene… »

Trener ga ostavio na klupi, nije mu dao ni minut! Tako će i ostati sve dok Srbin ne prihvati

Alo pre 4 dana
Još uvek se ništa ne zna. Protekle noći nastupila su trojica naših košarkaša u utakmicama NBA predsezone. Sakramento Kingsi su pobedili Melburn 124:110 uz osam poena Nemanje Bjelice. Krilni igrač je pogodio 3/5 šuteva iz igre (2/4 trojke), te imao… »

Halid Muslimović ojadio samohranu majku za 400.000 dolara: On je monstrum, a žene na Balkanu ga vole! (foto)

Alo pre 4 dana
Ispričala sve do detalja... Samohrana majka Sara Reno (pravo ime nije želela da otkriva medijima i insistirala je potpišu kao Saru Reno) kako prenosi "9news" tvrdi da joj je koncert pevača Halida Muslimovića promenio život 2015. godine. Sara je… »

Opljačkao majku troje dece? Ceo svet bruji o navodnom skandalu u koji je umešan Halid Muslimović, prvo joj uzeo novac, a…

Blic pre 4 dana
Neimenovana žena koju su strani tabloidi nazvali Sarom, kako bi zaštitili njen pravi identitet, tvrdi da je žrtva prevare bosanskog pevača Halida Muslimovića koji ju je, prema njenim rečima, zaveo na koncertu u Melburnu 2015. godine. Prema pisanju… »

Vesti dana »