Melburn

U Australiji skandirali „Kosovo je Albanija” i napali Srbe

Politika pre 11 sati
KANBERA – Na fudbalskoj utakmici australijske treće Premijer lige Viktorije između „Belih orlova” i Nort Sanšajna dogodio se incident u kojem su albanski navijači napali srpske. Duel „Belih orlova” i Nort Sanšajna, koji je završen… »

Srpski navijači napadnuti u australiji: Albanci skandirali ‘Kosovo je Albanija’!

Hot sport pre 16 sati
Sve se dešavalo na meču između srpskih Belih Orlova i albanskog Nort Sanšajna u Melburnu. Na fudbalskoj utakmici australijske treće Premijer lige Viktorije između Belih Orlova i Nort Sanšajna rezultat je bio 3:3, ali je ostao u senci jer se desio… »

Skandal: Albanci napali srpske navijače! Kamenovali ih, a dečaka pogodili u glavu!

Srbija danas pre 17 sati
Bruka i sramota. Na fudbalskoj utakmici australijske treće Premijer lige Viktorije između FK Springvej Beli Orlovi i FK Nort Sanšajn dogodio se sramni incident, u kome su albanski huligani napali srpske navijače. Meč je završen remijem (3:3), bilo… »

Skandal u Australiji: Albanski navijači skandirali “Kosovo je Albanija”, pa napali srpske pristalice

Vesti online pre 17 sati
Na fudbalskoj utakmici australijske treće Premijer lige Viktorije između Belih Orlova i Nort Sanšajna desio se veliki incident u kojem su albanski navijači napali srpske. Duel dve ekipe završen je rezultatom 3:3, bilo je planirano da to bude veliki… »

U Australiji albanski navijači skandirali "Kosovo je Albanija" i napali Srbe

RTV pre 19 sati
KANBERA - Na fudbalskoj utakmici australijske treće Premijer lige Viktorije između "Belih orlova" i Nort Sanšajna dogodio se incident u kojem su albanski navijači napali srpske. Duel "Belih orlova" i Nort Sanšajna, koji je završen rezultatom od 3:3… »

Incident u Australiji: Skandirali „Kosovo je Albanija“ i napali Srbe

Sputnik pre 19 sati
Na fudbalskoj utakmici australijske treće Premijer lige Viktorije između „Belih orlova“ i Nort Sanšajna dogodio se incident u kojem su albanski navijači napali srpske. Duel „Belih orlova“ i Nort Sanšajna, koji je završen rezultatom 3:3… »

Neredi u australiji: Albanski navijači napali srpske i skandirali "Kosovo je Albanija"

Večernje novosti pre 18 sati
Duel dve ekipe završen je rezultatom 3:3, bilo je planirano da to bude veliki spektakl pred punim tribinama u Kizborou, a na kraju se pretvorio u skandal u režiji pristalica albanskog kluba sa severa Melburna. Posledica nereda koji su izazvali albanski… »

Jezivo divljaštvo Albanaca na utakmici u australiji: Napadnute tribine sa Srbima, ima i teško povređenih!

Srbija danas pre 19 sati
Albanski navijači su ponovo napali srpske navijače i uzvikivali "Kosovo je Albanija" Na fudbalskoj utakmici australijske treće Premijer lige Viktorije između "Belih orlova" i "Nort Sanšajna" dogodio se incident u kojem su albanski navijači napali… »

Skandal u Australiji: Albanski navijači skandirali “Kosovo je Albanija”, pa napali srpske pristalice

Telegraf pre 19 sati
Sve se dešavalo na meču između srpskih Belih Orlova i albanskog Nort Sanšajna. Na fudbalskoj utakmici australijske treće Premijer lige Viktorije između Belih Orlova i Nort Sanšajna desio se veliki incident u kojem su albanski navijači napali… »

Fudbal u senci incidenata

Vesti online pre 1 dan
Duel Belih orlova i Nort Sanšajna (3:3) trebalo je da bude spektakl pred dobro popunjenim tribinama u Kizborou, a pretvorio se u skandal u režiji pristalica albanskog kluba sa severa Melburna. Preduzete sve mere Uzbuđenja na meču U petak svi u… »

Vesti dana »