Mig 29

Srpski "orlovi" patroliraraju iznad jarinja: Građani aplauzima pozdravljaju avione (video)

Večernje novosti pre 1 dan
Foto: G.Šljivić Okupljeni oko improvizovanih peći, u šatorima i na otvorenom, poručuju da su odlučni u nameri da se, mirnim i demokratskim sredstvima, odupru nametanju jednostrane odluke koju je donela vlada Aljbina Kurtija. Foto: G.Šljivić… »

Srpski migovi patroliraju iznad Jarinja Građani su ih ispratili aplauzima i ovacijama (video)

Alo pre 2 dana
Sedmi dan zaredom, Srbi sa severa Kosova nastoje da svojim mirnim protestima primoraju kosovske vlasti da ukinu odluku o reciprocitetu za srpske tablice i narede povlačenje specijalnih snaga kosovske policije sa prelaza Jarinje i Brnjak, a i danas su… »

Kurir ekskluzivno! Snimci prvih migova 29 koji sleću na batajnicu 1987. Godine! Ruski piloti izlaze iz lovaca u sakoima, evo…

Kurir pre 4 dana
Tog 24. septembra daleke 1987. godine u Socijslističku Federativnu Republiku Jugoslaviju su stigla prva dva dvoseda novog lovca MiG-29 UB koji su sleteli na batajnički aerodrom. Od tog dana počela je da se piše nova era u istoriji mlazne avijacije JRV… »

Ekapija: Na vojnom aerodromu u Batajnici gradiće se hangari za smeštaj aviona MiG-29

Tango Six pre 6 dana
Kako je prošle nedelje prenela ekapija, Ministarstvo odbrane gradi hangare za smeštaj MiG-ova 29 na vojnom aerodromu u Batajnici. Vojnograđevinska ustanova Beograd raspisala je tender za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju objekata za smeštaj… »

Lovci MiG-29 koji su se misteriozno pojavili u Libiji desetkovali napadačke trupe protiv generala Haftara

Pravda pre 11 dana
Nekoliko udara lovaca MiG-29 bilo je dovoljno da slome snage militanata koje su napale vojsku generala Haftara. Višenamenski lovci MiG-29, koji su se misteriozno pojavili u naoružanju libijske nacionalne armije (LNA), ponovo su privukli pažnju. Kako se… »

Rusija dešifrovala crnu kutiju bugarskog „miga“

Sputnik pre 11 dana
U Rusiji je dešifrovana crna kutija bugarskog aviona Mig-29 koji se u junu srušio u Crno more. Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane Bugarske dešifrovanjem je potvrđena prvobitna verzija rušenja. Podsetimo, bugarski MiG-29 srušio se u more 9… »

Vučić: Opremljenost VS neuporediva u odnosu na pre nekoliko godina

Danas pre 13 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da je današnja opremljenost Vojske Srbije (VS) savremenim naoružanjem „neuporediva“ sa situacijom od pre nekoliko godina. Obilazeći prikaz naoružanja i vojne opreme na beogradskom Ušću povodom Dana… »

Predsednik na prikazu vojnog naoružanja: Ovo nismo mogli ni da sanjamo

RTV pre 13 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, prilikom obilaska prikaza sredstava naoružanja i vojne opreme, koji Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije organizuju u parku Ušće, na Novom Beogradu, da… »

Ogromna je razlika u opremljenosti armije: Vučić oduševljen novim helikopterima, posebnu pažnju mu privukla ova zver

Srbija danas pre 13 dana
Predsednik Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je ogromna razlika u opremljenosti armije danas i pre 10 godina. - Ovo nismo mogli ni da sanjamo, helikoptere H145, Mi-35… sve ovo, o migovima da ne govorim… -… »

Ministarstvo odbrane gradi 8 hangara za smeštaj migova 29 na aerodromu Batajnica, traži se projektant

Ekapija pre 13 dana
Vojnograđevinska ustanova Beograd raspisala je tender za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju objekata za smeštaj aviona MiG-29 na aerodromu Batajnica. Kako je navedeno u tenderu, planirana je izgradnja 8 montažnih hala za smeštaj migova 29 i… »

Vesti dana »