Mihael Šumaher

Porodica Šumahera seli na ostrvo, kupila luskuzno imanje

Nova pre 18 dana
Mihael Šumaher je i posle osam godina od nesreće na skijanju u teškom stanju, a njegova porodica je odlučila da preduzme nove korake. Oni su kupili imanje na Majorci za oko tri miliona evra. Porodica je kupila 13 hektara u elitnom delu ostrva Puerto… »

Hamiltonova "stotka", Britanac u Španiji do jubilarne pol pozicije

B92 08.05.2021
Luis Hamilton će po jubilarni, stoti put u karijeri jedenu trku započeti sa pol pozicije. Sedmostruki prvak sveta je bio najbrži u kvalifikacijama za Veliku nagradu Španije, na stazi Katalunja. Hamilton je odavno iza sebe po broju pol pozicija ostavio… »

Javnost nikada neće saznati šumaherovo stanje: Mihaelova porodica zbog ova dva razloga ćuti

Srbija danas 22.04.2021
Istina o zdravlju legendarnog Nemca skriva se već osam godina. Prošlo je skoro osam godina od nesreće u Alpima kada je Mihael Šumaher na skijanju doživeo tešku povredu mozga. O njegovom zdravstvenom stanju se jako malo zna, a poslednja detaljnija… »

Šta su porodica i doktori otkrili o Šumaheru?

Nova 19.04.2021
Sve o životu Mihael Šumahera od 2013. godine i strašne nesreće na skijanju bilo je sakriveno od očiju javnosti. Brižljivo je čuvana tajnu koja zanima čitavu planetu, a samo povremeno pojavila bi se po neka informacija o zdravstvenom stanju… »

Godine idu, lečenje sve skuplje: Korina i Mihael Šumaher prodaju svoje ljubavno gnezdo kraj jezera za basnoslovnu sumu

Blic sport 17.04.2021
, supruga legendarnog , izdala je oglas za prodaju jedne od njihovih nekretnina. U pitanju je kuća na jezeru u Ženevi, , ali je sada objavljena i cena. Za dom u kojem su Šumaherovi nekada provodili vreme traži se suma od oko pet i po miliona evra… »

Donedavno sve bilo tajna: Šta sada znamo o stanju Šumahera

Nova 16.04.2021
Mihael Šumaher, sedmostruki šampion Formule 1, nije se pojavio pred kamerama i u javnosti od decembra 2013. godine kada je doživeo strašan pad na skijanju. Od tada su se o njegovom zdravstvenom stanju samo sporadično pojavljivale informacije, koje… »

Šumaherova porodica prodaje imanje za njegovo lečenje

Nova 10.04.2021
Mihael Šumaher, legendarni vozač Formule 1, nalazi se u teškom stanju nakon nesreće na skijanju 2013. godine, a sad je nastao još jedan problem. Zbog ogromnih troškova lečenja, njegova supruga Korina je prinuđena da oglasi prodaju luksuznog imanja… »

Svet je ovo čekao više od sedam godina: Porodica konačno dala saglasnost - kamerman kod Mihaela Šumahera

Srbija danas 10.04.2021
Povredio se decembra 2013. Možda i najbolji vozač Formule 1 svih vremena Mihael Šumaher doživeo je nesreću u decembru 2013. godine i od tada se malo ili nepoptpuno zna u kvaom je stanju. Uskoro bi o tome moglo više da se zna kada se pojavi… »

Englezi preneli reči šumaherove supruge: Mihael je svestan, odlučuje šta će se pojaviti u javnosti

Srbija danas 01.04.2021
Britanski Miror otrkiva zanimljivu izjavu Korine Šumaher. Već više od sedam godina, tačnije od decembra 2013. godine kada je teško povređen prilikom skijanja, o stanju legendarnog šampiona Formule 1 Miahel Šumahera veoma se malo zna. Birtanski… »

Uskoro dokumentarac "Šumaher": Mihael imao zahtev?

B92 01.04.2021
O stanju legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera se malo toga zna. Sedmostruki prvak F1 se sedam i po godina oporavlja od teškog udesa u francuskom Grenoblu na skijanju, ali pod velikom tajnosti na zahtev porodice. Ipak, uskoro bi o tome moglo… »

Vesti dana »