Miki Đuričić - vesti

Miki otkriva da je Luna ljubomorna na Davida i Anu! A ova zadrugarka ima tajni plan! (video)

Alo pre 9 sati
Alo: Miki otkriva da je Luna ljubomorna na Davida i Anu! A ova zadrugarka ima tajni plan! (video)
Nema lepo mišljenje o njihovoj vezi.
Miki Đuričić je primetio da "Luna jako ljubomorna na Luna želi takvu ljubav, to će Miki da vam otkrije. Njoj se faca promeni kada su oni dobili poklone." - rekao je Miki u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem. "Ta veza neće izdržati do kraja" - izneo je Miki. U razgovoru sa... »

LUNA JE LJUBOMORNA NA ANU I DAVIDA: Miki ubeđen da veza Đoganijeve i Marka neće opstati! (VIDEO)

Svet pre 15 sati
Miki Đuričić je poznat među zadrugarima kao neko ko pomno prati dešavanja u Beloj kući i čijem oku ne promakne i ono što kamera ne zabeleži. On je svoje opservacije o ukućanima podelio u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem. “Gledam mlade devojke u kući, bez zanimanja, bez dana radnog staža. Nisu se... »

SUZE TUŽNE MAJKE Marija Kulić više nije mogla da izdrži, posle ovih reči javno BRIZNULA U PLAČ! (VIDEO)

Svet pre 2 dana
Iako su pre nekoliko dana Miki Đuričić, Marija Kulić i Miljana Kulić započeli pravi rat, gde su uputili žestoke pretnje jedno drugom, poznato je da se za stolom i u toku sastanka sve činjenice sagledavaju na realan način bez obzira na tenziju koja preovladava u Beloj kući. U emisiji “Igra istine”... »

Njoj je slao poljupce! Ana otkrila celu istinu o Davidu, brutalno mu odbrusila pred svima!

Alo pre 4 dana
Alo: Njoj je slao poljupce! Ana otkrila celu istinu o Davidu, brutalno mu odbrusila pred svima!
Pokušao je da izbegne odgovor, ali je Ana rekla šta je imala!
Sinoć su se zadrugari okupili, a kako to obično biva za crnim stolom, bilo je neizbežno da se dotaknu tema koje su obeležile prošlih dana. Jedna od tih bila je i Davidovo slanje poljubaca i srca tokom žurke () Da se podsetimo,... »

Miki i Suzana zaratili na krv i nož: Ja tebe volim, ali ti si za mene umrla! (video)

Press pre 5 dana
Suzana Perović i Miki Đuričić ove noći žestoko su se posvađali, nakon što je zadrugar primetio da njegova prijateljica ponovo razgovara sa Ljubom Pantović.
uzana Perović i Miki Đuričić ove noći žestoko su se posvađali, nakon što je zadrugar primetio da njegova prijateljica ponovo razgovara sa Ljubom Pantović. Miki joj je to zamerio, naročito zbog toga što njemu nije bilo dobro tokom... »

Potpuno je poludeo! Miki udara redom po rijalitiju! (video)

Alo pre 5 dana
Alo: Potpuno je poludeo! Miki udara redom po rijalitiju! (video)
Miki Đuričić, pčelar iz Kupinova, postao je rijaliti zvezda 2006. godine učešćem u rijaliti programu "Veliki brat".
Uprkos tome što je postao jedan od miljenika gledalaca, Kad ga obuzme bes, ne zna kada gde udara! Miki je skoro Miki vs Marko Vanila na "Farmi". Nije izdržao do kraja, taj rijaliti je završio tako što je preskočio ogradu i... »

Zadruga 2: Miljana ne preza od najgorih uvreda! Đuričić joj obećao pakao! (VIDEO)

Svet plus pre 5 dana
Miki je poručio Miljani posle njenog povratka u rijaliti "Zadruga 2" da je bolje da mu se više ne obraća ali Miljana izgleda ne preza od najgorih uvreda. Ponovo je pomenula njegovu pokojnu majku. Đuričić joj obećao pakao!
Miki Đuričić je trenutno jedini zadrugar koji bi trebalo da se plaši verbalne agresije Miljane Kulić koja se vratila u rijaliti ''Zadruga 2''. Ona je nakon svađe sa verenikom Lazarom Čolićem Zolom počela da šeta po imanju i... »

Miki i Suzana zaratili na KRV I NOŽ: Ja tebe volim, ali ti si ZA MENE UMRLA! (VIDEO)

Svet pre 6 dana
Suzana Perović i Miki Đuričić ove noći žestoko su se posvađali, nakon što je zadrugar primetio da njegova prijateljica ponovo razgovara sa Ljubom Pantović. Miki joj je to zamerio, naročito zbog toga što njemu nije bilo dobro tokom emisije “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem”, a Perovićeva nije... »

Miki i Suzana urlali jedno na drugo! "Ti si za mene umrla!" (video)

Alo pre 6 dana
Alo: Miki i Suzana urlali jedno na drugo! "Ti si za mene umrla!" (video)
Kraj velike ljubavi?
Suzana Perović i Miki Đuričić ove noći žestoko su se posvađali, nakon što je zadrugar "Ti si za mene umrla! Ti si mene dovela u situaciju da ćutim kao p*čka. Posvađali smo se zbog Zlate" - rekao joj je Miki kada su se sreli u dvorištu. "Ne, nego smo se posvađali zbog... »

Spakovale džakove i otišle: Miljana i Marija napustile rijaliti?! (video)

Blic pre 6 dana
Sinoć je u Beloj kući bilo veoma zanimljivo, a sve o tome otkrili su Miki Đuričić i David Dragojević. David je u jednom trenutku Ani opisivao kako je video da Miljana i Marija iznose džakove iz kuće. Kasnije je i Miki pričao o tome. - Vratiće se Kulići nikad jači, je**će nam majku svima. Ja ne... »

©2019 Netmark d.o.o.