Milan Bandić

Astronomska cifra: U Dinamo je uloženo pravo bogatstvo! Stadion "Maksimir" ide u prošlost!

Blic sport pre 1 dan
Dinamo je već više od deset godina konstantan na evropskoj sceni, ali "Modri" su postali senzacija na Starom kontinentu posle ubedljivog trijumfa nad Atalantom (4:0) u prvom kolu Lige šampiona. Šampion Hrvatske pokazao je da trenutno pripda društvu… »

Bandić: Sve je spremno za gradnju novog stadiona Dinama

SEEbiz pre 1 dan
ZAGREB - "Bez stadiona nema ni Dinama", ustvrdio je predsjednik Dinama Mirko Barišić početkom mjeseca kad je najavio izgradnju novog stadiona Dinama u 2021. godini. Svi se sada pitaju što će biti s Maksimirom, hoće li ga rušiti pa graditi novi? Ili… »

Još jedan Milan Bandić u hrvatskoj politici

Slobodna Evropa pre 3 dana
Osnivanje ministarstva korupcije sa sjedištem u sadašnjem Uredu predsjednice na zagrebačkom Pantovčaku, ustavna zaštita korupcije kao strateškog resursa, neki su od glavnih naglasaka programa s kojim će režiser, do jučer imenom Dario Juričan, a… »

Reditelj Milan Bandić ide na izbore: Korupciju želim da zaštitim Ustavom

N1 Info pre 3 dana
Hrvatski filmski reditelj Milan Bandić, koji se donedavno zvao Dario Juričan, najavio je kandidaturu za predsednika Hrvatske. Bandić je objavio program u kojem predlaže uvodjenje centralnog Ministarstva korupcije sa sedištem na Pantovčaku, zaštitu… »

"Kad čujemo da netko govori srpski, mi ga bacimo u more": Oštre poruke Emila Tedeskog, privrednika iz Hrvatske

Blic pre 9 dana
"Apsolutna je katastrofa da je čelni čovek Muzičke akademije u Zagrebu predložio Milana Bandića za počasni doktorat Sveučilišta u Zagrebu", rekao je na početku izlaganja na konferenciji “Preduzetnički mindset” u zagrebačkoj Muzičkoj… »

Kako to rade u komšiluku - ''Pravimo najlepši stadion u Hrvatskoj, jer Dinamo to zaslužuje!''

Sportske.net pre 10 dana
A Hajduku lepe reči... I dok se u Srbiji očekuje početak izgradnje Nacionalnog stadiona, modernizacija Zvezdinog i Partzanovog, kao i još nekoliko stadiona širom Srbije, u Hrvatskoj je juče snažno odjeknula najava izgradnje novog stadiona u… »

Pavičić Vukičević: Neću preuzeti grad

SEEbiz pre 11 dana
ZAGREB - Ni Milan Bandić jučer nije demantirao informacije da će dati ostavku na mjesto zagrebačkog gradonačelnika i kandidirati se za predsjednika RH. To je objavio tjednik Nacional navodeći da će umjesto Bandića Zagreb preuzeti njegova zamjenica… »

"Hrvatskoj je potreban novi Tuđman", rekao je Bandić, pa daje ostavku i ulazi u trku

B92 pre 12 dana
Zagreb -- Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić podneće ostavku na tu funkciju i ući u trku za predsednika Hrvatske, piše zagrebački "Nacional". U slučaju poraza u prvom krugu, Bandić bi podržao aktuelnu predsednicu Kolindu Grabar-Kitarović, a… »

Hrvatski list: Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić podnosi ostavku i ulazi u trku za predsednika

Blic pre 12 dana
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić podneće ostavku na tu funkciju i ući u trku za predsednika Hrvatske, piše zagrebački "Nacional", pozivajući se na neimenovane izvore. U slučaju poraza u prvom krugu, Bandić bi podržao aktuelnu predsednicu… »

INTERVJU - Mirko Boh, direktor Zagrebačke filharmonije: Rujan i septembar isti su mesec

Radio 021 pre 18 dana
Direktor Zagrebačke filharmonije Mirko Boh govori za 021.rs zašto je za partnera u projektu "Filmharmonija" izabrao baš Novi Sad i Muzičku omladinu, kakve veze sa Filharmonijom imaju Ivo Josipović, Milan Bandić i Vladimir Tintor, naš glumac sa… »

Vesti dana »