Milan Bandić

Nedjelja: Lokalni izbori u Hrvatskoj

WDR pre 13 sati
Mladen Mali, Zagreb Treće nedjelje u svibnju svake četvrte godine u Hrvatskoj se održavaju lokalni izbori. Hrvatska je administrativno podijeljena na 128 gradova i 428 općina, 20 županija i grad Zagreb koji ima status županije. Najveću pozornost… »

Hrvatskoj nuđeno 500.000 doza Fajzera, na ponudu niko ne odgovara: "Nabavio sam cepiva preko veze, nisu zainteresovani"

Srbija danas pre 25 dana
Načelnik zagrebačke Kancelarije za upravljanje u hitnim situacijama "preko veze" nabavio pola miliona doza Fajzera, ali u Hrvatskoj niko nije zainteresovan da preuzme vakcine. Pavle Kalinić, načelnik Kancelarije za upravljanje u hitnim situacijama… »

Hrvatski zvaničnik tvrdi da je preko veze nabavio pola miliona doza Fajzerove vakcine, ali da niko neće da ih preuzme

Blic pre 25 dana
Pavle Kalinić, načelnik Kancelarije za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba, tvrdi da je preko veze nabavio pola miliona doza Fajzerove vakcine, ali da niko u Hrvatskoj nije zainteresovan da ih preuzme. Kalinić je za zagrebačku N1 tv… »

"Spomenik korupciji": Kako su na maksimirsko ruglo spiskali 119 miliona evra

B92 pre 31 dana
Zagreb -- Nedavno su iz zagrebačkog fudbalskog kluba Dinamo obećali izgradnju novog stadiona u Maksimiru. To je bio povod da se hrvatski mediji pozabave istorijom ulaganja u stadion. Za održavanje i uređenje Maksimira pokojni gradonačelnik Milan… »

Čelični savez Srbije i Kine

Vesti online 26.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu s ministrom nacionalne odbrane Narodne Republike Kine, generalom Vei Fengheom, sa kojim je razgovarao o daljem intenziviranju dijaloga i unapređenju saradnje između dve zemlje u brojnim… »

Tužilaštvo počelo da istražuje smrt Milana Bandića

Politika 23.03.2021
ZAGREB – Državno tužilaštvo počelo je predistražne radnje o okolnostima pod kojima je umro dugogodišnji gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, potvrdila je za hrvatski portal Indeks zamenica opštinskog državnog tužilaštva Ksenija Jurin Panić… »

S Kim i gde je bio i da li je hitna pomoć stigla na vreme? Nerazjašnjena smrt zagrebačkog gradonačelnika Bandića

Srbija danas 23.03.2021
Hrvatsko Državno tužilaštvo počelo predistragu o smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Državno tužilaštvo počelo je predistražne radnje o okolnostima pod kojima je umro dugogodišnji gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, potvrdila… »

Gde i ko je bio sa njim u tom trenutku? Hrvatsko tužilaštvo pokreće istragu povodom smrti gradonačelnika Zagreba

Srbija danas 22.03.2021
Nakon predistražnog postupka, tužilaštvo će odlučiti da li ima elemenata za otvaranje istražnog postupka. Državno tužilaštvo počelo je predistražne radnje o okolnostima pod kojima je umro dugogodišnji gradonačelnik Zagreba Milan Bandić… »

Gde je i sa kim bio Milan Bandić kada je umro? Okolnosti smrti pod velom misterije, a u sve je umešana bivša misica

Blic 13.03.2021
Okolnosti smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića u noći 27. februara još uvek nisu u potpunosti razjašnjene, a pitanja bez odgovora nastavljaju da se nižu. Bandić je, zvanično umro od srčanog udara, ali, sudeći po pisanju hrvatski… »

Šta se krije iza bandićeve smrti: Bio u stanu bliske saradnice, a šuška se čak da su svemu kumovali kokain i vijagra?!

Kurir 13.03.2021
Okolnosti smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i dalje su prava misterija u Hrvatskoj. Ono što se zna da je kontroverzni političar preminuo od posledica srčanog udara, ali se nagađa šta se događalo pre kobnog trenutka, tačnije, gde je… »

Vesti dana »

Srbija izašla iz vanredne epidemiološke situacije

Pirotske vesti pre 7 satijoš 1 povezana

Nemačka skinula Srbiju sa liste visokorizičnih zemalja

IndeksOnline pre 6 satijoš 3 povezane

Vremeplov: Proglašena Srpska Vojvodina

RTV pre 7 satijoš 1 povezana