Milan Mačvan

Kod amerikanaca ne vidim ono nešto više i ne mogu da se pomirim s tim: Mačvan oštro o strancima u Zvezdi i Partizanu

Kurir pre 18 dana
Milan Mačvan je u junu ove godine završio profesionalnu karijeru, a legenda Partizana i nekadašnji kapiten reprezentacije otkrio je stav o strancima u domaćoj košarci, trenerima koji su mu najviše pomogli, najdražim saigračima, kao i razlogu iz… »

Mačvan o odlasku iz Partizana: Nisam bio za tu funkciju

Nova pre 18 dana
Milan Mačvan je u junu ove godine završio profesionalnu karijeru, a legenda Partizana i nekadašnji kapiten reprezentacije otkrio je svoj stav o strancima u domaćoj košarci, trenerima koji su mu najviše pomogli, najdražim saigračima, kao i razlogu… »

Mačvan otkrio šta se dogodilo i zašto je napustio i tužio Partizan!

Alo pre 18 dana
Bivši košarkaš Milan Mačvan otvoreno je govorio o situaciji i svom odnosu sa Partizanom. Nastavio je u istom ritmu. - Sudsko potraživanje mi je bilo poslednje rešenje, nisam imao izbora. Partizan je odgovorio na moju tužbu, ali to je već stvar… »

Rešio sve da kaže: Mačvan progovorio o sporu sa Partizanom! Evo zašto je tužio bivši klub

Srbija danas pre 18 dana
Pravo u centar. Proslavljeni košarkaš Milan Mačvan je po završetku igračke karijere započeo funkcionersku karijeru, kao savetnik predsednika KK Partizan za mlađe kategorije. Kratko je to trajalo, a pričalo se da je problem u duogvanjima kluba… »

Mačvan za SK: Strance u srpskim klubovima boli uvo

Sport klub pre 19 dana
Retko koji svoj košarkaški san nije ostvario, ali sebe ne vidi u tom sportu na (ne)određeno vreme. Možda bi bilo lakše objasniti da je Milanu Mačvanu „koš“ pun razočaranja, recimo, zbog sudskog spora sa Partizanom ili raskida saradnje sa istim… »

Mačvan čekao na ratu deset meseci, pa tužio Partizan za ceo iznos duga!

Sportski žurnal 25.11.2020
Prva rata je stigla na vreme, a druga je kasnila deset meseci, po-sle čega je Mačvan odlučio da tuži Partizan za pun iznos duga. Milan Mačvan je tužio Partizan! Kako je potvrđeno „Žurnalu”, dugovanja su iznosu od oko 95.000 evra, iz oba… »

Širok osmeh pa tužba, Partizan i Mačvan od ljubavi do mržnje

Nova 24.11.2020
Širok osmeh i čvrst stisak ruke - delovalo je početkom avgusta su Ostoja Mijailović i Milan Mačvan na dobrom putu da ostvare dobru saradnju u kancelarijama prostorija Košarkaškog kluba Partizan. Nekadašnji igrač crno-belih, istinski majstor… »

Milan Mačvan tužio Partizan

B92 24.11.2020
Bivši košarkaš Partizana i reprezentativac Srbije tužio je svoj nekadšanji klub. Kako prenosi Mozzartsport, nekadašnji kapiten crno-belih rešio je da pravnim putem naplati zaostala dugovanja od skoro 100.000 evra. Sporni dug je nastao na osnovu… »

Milan Mačvan tužio Partizan: Traži naplatu dugovanja sudskim putem!

Vesti online 24.11.2020
Bivši košarkaš Partizana i reprezentativac Srbije tužio je svoj nekadšanji klub. Kako prenosi Mozzartsport, nekadašnji kapiten crno-belih rešio je da pravnim putem naplati zaostala dugovanja od skoro 100.000 evra. Sporni dug je nastao na osnovu… »

Milan Mačvan tužio Partizan!

Mozzart sport 24.11.2020
Nekadašnji kapiten crno-belih rešio da pravnim putem naplati zaostala dugovanja od skoro 100.000 evra, saznaje Mozzart Sport. Dan posle poraza u poslednjim sekundama dramatičnog večitog derbija u ABA ligi za navijače Partizana stiže još jedna… »

Vesti dana »