Milan Marinović

Najnoviji podaci! Blagi pad broja zaraženih, preminulo 59 lica: Kako će funkcionisati primena kovid propusnica?

Srbija danas pre 23 sata
Pogledajte najnoviji presek stanja koronavirusa u našoj zemlji. U prethodna 24 sata na korona virus testirano je 25.039 građana od kojih je 7.327 novozaražena. Preminula su 59 pacijenta, a na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 287… »

Kako se proveravaju kovid propusnice i šta moramo da imamo kod sebe

Nova pre 1 dan
Gostujući u emisiji “Probudi se”, poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, Milan Marinović, objasnio je na koji način će funkcionisati primena kovid propusnica i kakva je uloga kovid redara. Na pitanje kako će… »

Detaljno o kovid propusnicama - ovo je sve što morate znati: Kako se proveravaju kovid propusnice i šta moramo da imamo kod…

Srbija danas pre 1 dan
Na pitanje kako će izgledati kovid propusnice, Marinović je kazao da on nije bio za to da se na njima nalaze fotografije, ali da će uz njih, građani morati da pokažu i lični dokument. Gostujući u emisiji "Probudi se", poverenik za informacije od… »

Poverenik poručuje Poreskoj: Nemojte da lovite sitne ribe, bez maltretiranja

Nova pre 1 dan
"Poreska uprava treba da se potrudi da loveći ajkulu ne ulovi sitne ribe koje ne treba da budu ulovljene. Da ne maltretiraju one građane koji ne treba da spadaju u tu grupu", tako poverenik za zaštitu podataka o ličnosti Milan Marinović komentariše… »

Poverenik za informacije: Pozitivna diskriminacija kovid propusnicama ne bi bila kršenje ljudskih prava

Politika pre 3 dana
Neki vid pozitivne diskriminacije uvođenjem kovid propusnica ne bi bio kršenje ljudskih prava, rekao je danas poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Milan Marinović. „Kad kažem pozitivne diskriminacije, tu mislim… »

Kisić Tepavčević potvrdila za N1: U sredu sednica Kriznog štaba

N1 Info pre 3 dana
Sednica Kriznog štaba biće održana sutra, potvrdila je za N1 Darija Kisić Tepavčević, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Kako se očekuje, na dnevnom redu sutrašnje sednice trebalo bi da bude i razmatranje uvođenja… »

Poverenik: Kovid propusnice ne krše ljudska prava, sve smo bliže uvođenju

Glas Zaječara pre 3 dana
Neki vid pozitivne diskriminacije uvođenjem kovid propusnica ne bi bio kršenje ljudskih prava, rekao je poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Milan Marinović. „Kad kažem pozitivne diskriminacije, tu mislim da… »

Poverenik: Kovid propusnice ne krše ljudska prava

Bujanovačke pre 3 dana
Bujanovac, 19. oktobar 2021. (screenshot RTS) – Pozitivne diskriminacije i kršenja ljudskih prava ne bi bilo ako bi vlasnicima kovid propusnica bio dozvoljen ulazak u neke veće tržne centre, pozorišta, bioskope, sportske događaje, koncerte, ocenio… »

Poverenik rešava dileme o kovid propusnicama – sa fotografijom ili bez nje, kada se krši zakon

RTS pre 3 dana
U Srbiji se skoro mesec dana govori o uvođenju kovid propusnica, ali se još procenjuju modaliteti i potencijalni efekti. Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Milan Marinović za RTS je objasnio u kom bi slučaju… »

Poverenik o kovid propusnicama: sa ili bez fotografije, kada se krši zakon

Jugmedia pre 3 dana
U Srbiji se gotovo mesec dana govori o uvođenju kovid propusnica, ali se još procenjuju modaliteti i potencijalni efekti. Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Milan Marinović za RTS je objasnio u kom bi slučaju… »

Vesti dana »