Milan Marinović

Svi kanali svima! Nezavisne institucije stale uz kurir: Predlog bez mane, dosta s plaćanjem dve pretplate za kablovsku!

Kurir pre 12 dana
Poverenica Brankica Janković, poverenik Milan Marinović i zaštitnik građana Zoran Pašalić smatraju da je naša inicijativa da svi kablovski operateri imaju u ponudi sve kanale više nego dobra za građane. Inicijativu Kurira da svi kablovski… »

Deca u Srbiji dnevno provode u proseku tri sata na internetu

RTS pre 17 dana
Deca u Srbiji u proseku, poput vršnjaka u drugim evropskim zemljama, provode tri sata dnevno onlajn, vikendom između četiri i sedam sati. Državna sekretarka u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić upozorava na to da deca i… »

Poverenik: Zaštititi decu na internetu

IndeksOnline pre 17 dana
BEOGRAD – Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Milan Marinović upozorio je danas na mnogobrojne opasnosti u digitalnom svetu, kao i na potrebu da deca budu zaštićena. Marinović je povodom Međunarodnog dana… »

Koliko građani i institucije znaju o zaštiti podataka o ličnosti i zloupotrebama

N1 Info pre 29 dana
Građani u Srbiji danas više znaju o zaštiti podataka o ličnosti, ali nisam sigurna da je to posledica prave informisanosti o tim pravima, koliko je posledica nekog straha ili teorija zavere, kaže Ana Toskić iz nevladine organizacije Partneri Srbija… »

Zaštitnik o slučaju otete devojčice: Pojedinci krše zakon

RTV pre 30 dana
BEOGRAD - U zaštiti podataka o ličnosti u slučaju devojčice M. K. (12) koju je oteo Ninoslav Jovanović bilo je propusta zbog čega je Poverenik za zaštitu informacija od javnog značaja podneo krivičnu prijavu protiv NN lica nadležnom javnom… »

Obeležen dan zaštite podataka o ličnosti u Srbiji

Dnevnik pre 30 dana
BEOGRAD: Na obeležavnju dana zaštite podataka o ličnosti poverenik Milan Marinović pozvao je predstavnike organa vlasti i medije da budu odgovorni kada je reč o podacima o ličnosti. On je rekao da nema tiraža koji može da opravda ugrožavanje… »

Novi obrt u slučaju male Monike

Alo pre 30 dana
Utvrđeno je da se podaci sa saslušanja osumnjičenog Ninoslava Jovanovića i podaci iz zapisnika podudaraju. U zaštiti podataka o ličnosti u slučaju devojčice M. K. (12) koju je oteo Ninoslav Jovanović bilo je propusta zbog čega je Poverenik za… »

Poverenik o slučaju otete devojčice: Pojedinci krše zakon

Cenzolovka pre 30 dana
U zaštiti podataka o ličnosti u slučaju devojčice M. K. (12) koju je oteo Ninoslav Jovanović bilo je propusta zbog čega je Poverenik za zaštitu informacija od javnog značaja podneo krivičnu prijavu protiv N. N. lica nadležnom javnom… »

Poverenik pozvao institucije na odgovornije ponašanje i zaštitu podataka o ličnosti

Cenzolovka pre 30 dana
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Milan Marinović pozvao je danas organe vlasti i druge pravne subjekte, na odgovorniji odnos i postupanje u svemu u skladu sa obavezama iz Zakona o zaštiti podataka o ličnosti… »

Poverenik podneo krivičnu prijavu zbog objavljivanja iskaza Ninoslava Jovanovića

Radio 021 20.01.2020
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Milan Marinović podneo je krivičnu prijavu protiv lica osumnjičenog da je neovlašćenim licima učinio dostupnim iskaz Ninoslava Jovanovića, osumnjičenog za otmicu maloletne… »

Vesti dana »