Milena Radulović

Milena Radulović iskreno o reakcijama na promenu imidža

Vesti online pre 14 sati
Mlada glumica Milena Radulović rekla je danas na televiziji K1 da je blokbaster “The Superdeep” u kojem ima glavnu rolu i koji se daje u domaćim bioskopima rađen prema istinitoj priči, ali da ona u nju baš i ne veruje. – Da, povod je istiniti… »

"Imenom i prezimenom stala iza svoje izjave" Milena o paklu kroz koji je prošla: Mislila sam da sam jedina osoba na svetu

Srbija danas pre 14 sati
I dalje traje istraga protiv Miroslava Aleksića, koji je u pritvoru zbog sumnje da je počinio 19 krivičnih dela, od kojih je osam silovanja i 11 krivičnih dela polnog uznemiravanja nad devet devojaka. Glumica Milena Radulović, izjavila je da joj se… »

Milena Radulović: Javljaju mi se žrtve nasilja iz Rusije

Nova pre 19 sati
Glumica Milena Radulović, izjavila je da joj se, nakon njene sopstvene ispovesti o seksualnom zlostavljanju i silovanju koje je, kako kaže, doživela od Miroslava Mike Aleksića, sada javljaju starije koleginice iz Rusije koje su pokrenule postupke… »

Film sa Milenom Radulović gledaće ceo svet: "Superdeep" će biti prikazan i u Kini i Americi

Telegraf pre 1 dan
- On je prodat svuda - rekla je Milena Radulović u emisiji "Uranak" na K1 televiziji. Milena Radulović ovih dana promoviše svoj filmu "Superdeep", u kojem igra glavnu ulogu. Gostujući u emisiji "Uranak" na K1 televiziji, mlada glumica pričala o… »

Javljaju mi se i žrtve iz Rusije: Milenina priča ima sve jači odjek, žene više ne žele da ćute o silovanju

Noizz pre 1 dan
Glumica Milena Radulović javno je izašla i ispričala svoju stranu priče o seksualnom zlostavljanju i silovanju koje je, prema njenim rečima, doživela od strane Miroslava Mike Aleksića, vlasnika škole glume. Njena ispovest, kao i ispovest drugih… »

Venčanica spremna: Milena Radulović rekla "da" poznatom srpskom pevaču! (foto)

Srbija danas pre 2 dana
Spoj koji obećava! Marko Louis angažovao je glumicu Milenu Radulović na svom novom muzičkom projektu, saznaje portal . - Milena će u novom spotu Louisa glumiti nevestu. Marko je shvatio da će ovo biti odličan potez, a Radulovićeva u venčanici je… »

Milena Radulović otkrila kako je dobila glavnu ulogu u ruskom filmu

Telegraf pre 3 dana
Srpska glumica igra u ostvarenju "Superdeep" Milena Radulović igra glavnu ulogu u ruskom filmu "Superdeep", koji je pre nekoliko dana premijerno prikazan i u Srbiji. Gostujući na RTS-u, mlada glumica je otkrila šta je bilo presudno kod producenata da… »

"Jako često: Plačem..." Milena Radulović otvorila dušu: "Kod psihologa sam sebe videla kao malo dete, rekla sam - Ja bih je…

Blic pre 3 dana
Glumica Milena Radulović danas je gostovala u emisiji "150 minuta" na TV "Prva", gde je govorila o svom novom filmu, ali i o tome na koji način se nosi sa teškim trenucima. Premijera ruskog filma "Superdeep", u kojem Milena ima glavnu ulogu, u Beogradu… »

Milena Radulović: Jako često plačem

Nova pre 3 dana
"Jako često plačem od lepote, možda i češće nego od nekih drugih emocija. Dok gledam filmove, slušam muziku. Dosta se na decu raznežim, na kučiće i mačiće slabo, ali na decu često. Sad će ispasti neki majčinski instinkt, ali nije", rekla je… »

"Kad sam pogledala najdublje u sebe, pronašla sam devojčicu koju sam htela da zagrlim"

Telegraf pre 3 dana
- Shvatiš da su to ustvari sve neke odbrane od jedne baš onako osetljive osobe, kojoj je sve to potrebno da bi funkcionisala u svetu - rekla je Milena. Glumica Milena Radulović gostovala je u emisiji "150 minuta" na Prvoj televiziji, povodom nedavne… »

Vesti dana »