Milica Gardašević

Ivana: Želim četvrto zlato

Sportski žurnal pre 17 dana
Srbija danas, poslednjeg dana Prvenstva Evrope u dvorani u Istanbulu ima četvoro predstavnika u borbi za medalje. Prvenstvo Evrope u dvorani završava se danas u Istanbulu. Srbija je u subotu imala petoro predstavnika. Dvoje su iz kvalifikacije izašli… »

Ivana: Uoči poslednjeg plesa

Sportski žurnal pre 18 dana
U kvalifikacijama skoka udalj na Prvenstvu Evrope u Istanbulu danas Ivana Vuleta i Milica Gardašević u ulogama favoritkinja. Ivana Vuleta je prvakinja Evrope u dvorani: 2015. u Pragu, pa 2017. u Beogradu (apsolutno naboljim rezultatom u karijeri od 7,24… »

Skakači udalj naš najveći adut

Politika pre 18 dana
Ivana Vuleta i Milica Gardašević kandidati za medalju, ali prvo će u kvalifikacije Lazar Anić i Strahinja Jovančević, koji mogu da iznenade. Od 12 srpskih atletičara u Istanbulu, čak četvoro će se nadmetati u skoku udalj, sa velikim šansama za… »

Satnica nastupa srpskih atletičara na EP u Istanbulu: Evo kada navijamo za naše takmičare i nadamo se medalji

Telegraf pre 19 dana
Takmičenje počinje danas i traje sve do 5. marta. Počinje Evropsko prvenstvo u atletici u Istanbulu! Od danas, pa sve do 5. marta, Srbija će navijati za svojih 12 takmičara, koje ćemo, nadamo se dočekati i sa medaljama oko vrata. Srpski tim na ovom… »

EP Istanbul: Ivana za četvrtu titulu, Milica za prvu medalju

Dnevnik pre 20 dana
ISTANBUL: Ivana Vuleta (32) najveća je uzdanica srpske atletske reprezentacije na Evropskom prvenstvu u dvorani koje počinje u Istanbulu i trajaće do nedelje. Takmičiće se 593 sportista iz 47 država, a naša selekcija, sastavljena od 12 učesnika… »

Počinje dvoransko EP u Istanbulu: Srbiju predstavlja 12 atletičara

Euronews pre 20 dana
Dvorana "Atakoj arena" u Istanbulu biće od danas do nedelje 5. marta mesto gde će se organizovati Evropsko prvenstvo u atletici, a Srbiju će na ovom takmičenju predstavljati 12 takmičara i to: Ivana Vuleta i Milica Gardašević (skok udalj), Armin… »

Ivana Vuleta cilja četvrto zlato

Politika pre 20 dana
Pored naše najbolje atletičarke svih vremena, među 12 reprezentativaca najveće šanse za visok plasman imaju Milica Gardašević, Armin Sinančević, Angelina Topić i Elzan Bibić. – Na borilištima sedam aktuelnih olimpijskih šampiona i 18… »

Srbi na Evropskom prvenstvu - sve što treba da znate: Ivana predvodi sjajan tim, za njih 12 će cela zemlja navijati!

Mondo pre 25 dana
Spisak svih predstavnika Srbije na predstojećem dvoranskom Evropskom prvenstvu u atletici. Spisak svih predstavnika Srbije na predstojećem dvoranskom Evropskom prvenstvu u atletici. Bliži se velika nedelja za evropsku atletiku, jer će Evropsko… »

Let za čast Srbije! Ivana Vuleta i njena naslednica spremne za pohod na vrh Evrope!

Kurir pre 25 dana
Evropsko prvenstvo za seniore i seniorke biće održano od 2. do 5. marta 2023. godine u Istanbulu, Turskoj, a srpska selekcija kraljie sportova imaće 12 predstavnika: Ivana Vuleta i Milica Gardašević (skok udalj), Armin Sinančević i Asmir Kolašinac… »

Milica se nada dobrom plasmanu: Gardaševićeva veruje da će na dvoranskom EP u Istanbulu ponoviti skok iz Beograda

Večernje novosti pre 26 dana
NAŠI atletičari jedva čekaju da iduće nedelje počne dvoransko prvenstvo u Istanbulu. Uz neprikosnovenu Ivanu Vuletu velike ambicije gaje i ostale naše vedete, posebno Milica Gardašević, koja je ove godine ostvarila najbolji skok u Evropi, a drugi… »

Vesti dana »