Milica Mandić

Mandić: Krivokapić na dobrom putu da ponese žig izdajnika

Večernje novosti pre 2 dana
Foto: Tanjug/Milica Nikolić Mandić je gostujući u Jutarnjem programu Pinka rekao da sa ove distance, pobeda nad Đukanovićem režimom ostvrena na prošlogodišnjim izborima, ništa nije promenila. - Crna Gora je i dalje platforma i alat u rukama… »

Olimpijci na okupu – Milica će otkriti ko nosi zastavu

Sport klub pre 3 dana
Olimpijski komitet Srbije je u saradnji sa OTP bankom organizovao okupljanje srpskih olimpijaca u bašti Olimpijske kuće u beogradu. Čak 15 srpskih olimpijaca govorilo je o svojim očekivanjima na Olimpijskim igrama u Tokiju ovog leta. Sa predstavnicima… »

Najveće okupljanje olimpijaca pre odlaska u Tokio

B92 pre 4 dana
Olimpijski komitet Srbije organizovao je u bašti Olimpijske kuće u Beogradu "Druženje sa olimpijcima". Događaj na kojem su predstavnici medija imali priliku da razgovaraju sa čak 15 olimpijaca koji će predstavljati Srbiju na Olimpijskim igrama u… »

Milica Mandić: Svi imamo zadatak da ostvarimo najbolji rezultat

Sportski žurnal pre 4 dana
- Teško će biti i sve oko protokola, tesitranja na virus, ali na nama je da tamo odemo zdravi - dodala je ona. Reprezentativka Srbije u tekvondou Milica Mandić ocenila je danas da će uslovi na Olimpijskim igrama biti teži usled pandemije korona… »

Oni će predstavljati Srbiju! Održano najveće okupljanje olimpijaca naše zemlje, naredna stanica - Tokio!

Blic sport pre 4 dana
Olimpijski komitet Srbije i OTP Banka Srbija organizovali su danas u bašti Olimpijske kuće u Beogradu „Druženje sa olimpijcima“, događaj na kojem su predstavnici medija imali priliku da razgovaraju sa čak 15 olimpijaca koji će predstavljati… »

Istorija na olimpijskim igrama! Ove godine će otvaranje biti potpuno drugačije

Alo pre 4 dana
Olimpijski komitet Srbije organizovao je u bašti Olimpijske kuće u Beogradu "Druženje sa olimpijcima". Sa predstavnicima medija svoja očekivanja pred najveću svetsku smotru vrhunskih sportista podelili su Milica Mandić, Tijana Bogdanović… »

Dvoje nose zastavu na OI: U OKS saopšteno da će se u Tokiju poštovati rodna ravnopravnost

Večernje novosti pre 4 dana
Foto OKS To je saopštila predsednica Sportske komisije OKS Milica Mandić na jučerašnjem druženju sa novinarima, koje su organizovali OKS i OTP banka. - U cilju unapređenja rodne ravnopravnosti na ceremoniji otvaranja prvi put u istoriji Igara… »

Najveće okupljanje olimpijaca pre odlaska u Tokio

Nova pre 4 dana
Olimpijski komitet Srbije organizovao je u bašti Olimpijske kuće „Druženje sa olimpijcima“, događaj na kojem je bilo čak 15 sportista koji će predstavljati našu zemlju na Igrama u Tokiju. Očekivanja pred najveću svetsku smotru vrhunskih… »

Najveće okupljanje olimpijaca pre odlaska u Tokio

Vesti online pre 4 dana
Olimpijski komitet Srbije organizovao je danas u bašti Olimpijske kuće u Beogradu „”Druženje sa olimpijcima“, događaj na kojem su predstavnici medija imali priliku da razgovaraju sa čak 15 olimpijaca koji će predstavljati Srbiju na Olimpijskim… »

Mandić: Svi imamo zadatak da ostvarimo najbolji rezultat na OI

Beta video pre 4 dana
BEOGRAD - Reprezentativka Srbije u tekvondou Milica Mandić ocenila je danas da će uslovi na Olimpijskim igrama biti teži usled pandemije korona virusa, ali i da svaki sportista ima za cilj da ostvari najbolji rezultat.… »

Vesti dana »