Miloš Biković

Bikoviću se obratio mačor, pa se "zapričali": "Mačor je, zapravo, bio u pravu"

Telegraf pre 17 sati
- Ova fotka je napravljena jednu sekundu pre nego što je mačor podigao glavu i pogledao me pravo u oči - počeo je glumac. Glumac Miloš Biković objavio je novu fotografiju na kojoj pozira sa mačorom u naručju, pored prozora u Moskvi, a kako je to u… »

Bikovićev razgovor sa mačorom koji niko drugi nije čuo

Nova pre 19 sati
Glumac Miloš Biković objavio je novu fotografiju na kojoj sa mačorom u naručju pozira kraj prozora u Moskvi. Kako je šaljivo opisao u nastavku, mačak mu se u jednom trenutku obratio. Milošev „razgovor“ sa mačorom prenosimo u celosti. „Ova… »

Kolege i prijatelji su bili ljubomorni na mene: Miloš Biković otkrio sa čime se susretao tokom karijere

Večernje novosti pre 4 dana
Foto: Tanjug Glumac je svestan veličine svoje karijere, te ne krije da je izuzetno popularan i tražen gde god da se pojavi, a sada je otkrio da li je nekada osetio zavist od strane kolega. Miloš je ovom prilikom naveo da je borba protiv zavisti "kao da… »

Kolege i prijatelji su bili ljubomorni na mene! Miloš Biković otkrio sa čime se susretao - To je bolest!

Mondo pre 4 dana
Miloš Biković nikad iskrenije o onima koji ga ne podržavaju. Miloš Biković nikad iskrenije o onima koji ga ne podržavaju. Iako se još uvek nije oglasio povodom prića da je pazario paprenu nekretninu na Dorćolu, Miloš Biković je bez dlake na… »

"Kolege i prijatelji su mi radili iza leđa. Ne vredi se osvrtati, to je kao da tonete u živo blato"

Telegraf pre 4 dana
- Ako želiš da spasavaš dušu, moraš da radiš na sebi i takmičiš se sa samim sobom, a ne da osuđuješ druge - ističe Biković. Činjenica da je jedan od najuspešnijih srpskih glumaca u drugim ljudima budi zavist, ali Miloš Biković ističe da… »

"Kolege i prijatelji su mi radili iza leđa": Šok priznanje Miloša Bikovića - To je bolest!

Blic pre 4 dana
Glumac Miloš Biković, koji važi za jednog od najpopularnijih i najuspešnijih glumaca ovde i u Rusiji, otkrio je da se u poslu susretao da spletkarenjem, ali i da li je osetio zavist od strane njegovih kolega. - Naravno da jesam, od kolega, prijatelja… »

Kolege i prijatelji bili su ljubomorni na mene, to je bolest! Miloš Biković iskreno progovorio o mržnji, evo sa čime se sve…

Kurir pre 4 dana
Glumac Miloš Biković svoju karijeru gradi u Srbiji i Rusiji, gde trenutno važi za jednog od najpopularnijeg glumaca. Naime, Biković je svestan da je ostvario veliki uspeh u svojoj karijeri, a sada je otkrio da li je nekada osetio zavist od strane… »

Tonuo u živo blato Miloš Biković otvoreno o kolegama koji su mu radili iza leđa: "To je bolest"

Alo pre 4 dana
"Na raju krajeva, mišljenje onih koji se bave drugima nije bitni, jer se umesto da stvaraju svoju vrednost, bave umanjivanjem tuđe", rekao je Biković. Glumac Miloš Biković, koji važi za jednog od najpopularnijih i najuspešnijih glumaca ovde i u… »

Biković: Kolege i prijatelji su mi zavideli i spletkarili

Nova pre 4 dana
Miloš Biković, srpski glumac koji je veliku popularnost stekao i u Rusiji, u intervjuu koji je dao za magazin Story između ostalog je istakao da se tokom karijere više puta susretao sa zavišću i spletkarenjem od strane kolega, ali i prijatelja… »

Šok! Miloš Biković na meti žestokih momaka zbog veze sa atraktivnom Ruskinjom?!

Alo pre 7 dana
Poznat je javnosti kao bivši momak atraktivne plesačice. Kako Scandal saznaje, Miloš Biković se navodno našao na meti žestokog momka iz Rusije za kojeg se priča da je bivši momak Arine Vološine, atraktivne plesačice iz Rusije koja je sada u vezi… »

Vesti dana »