Miloš Biković

"Opljačkaćemo te!" Samo treba da sednete iza mene: Takmičari iznenadili Bikovića kada su seli u taksi

Blic pre 1 dan
U novoj epizodi kviza "Keš taksi" voditelj Miloš Biković uradio je nešto što niko nije očekivao. Takmičari su bili u šoku, a onda su se ludo zabavili. Emisiju možete pogledati u petak od 21:30 na Blic televiziji, na MTS kanalu 115. U taksi su… »

Miloš Biković primio prestižnu rusku nagradu, a svojom pojavom i pevačkim umećem je iznenadio sve prisutne

Telegraf pre 1 dan
Miloš je dobio prestižno priznanje "Zlatni Gramofon", a na ceremoniji se pojavio u nesvakidašnjem izdanju. Promenio je čak i boju kose. Glumac Miloš Biković već godinama je cenjen u Rusiji, pa tako i ne čudi da se pre samo izvesnog vremena pojavio… »

Miloš Biković u Cirihu

Vesti online pre 1 dan
Protekli vikend u Cirihu je protekao u znaku Miloša Bikovića, predstave „Laž” i predstavljanja Fondacije Miloš Biković. Predstava Laž u organizaciji Helse Kulturverein je gostovala u Cirihu 25. i 26. novembra. Predstava Laž u produkciji… »

Biković imao prvi muzički nastup Glumac zapevao svoju novu pesmu pred publikom, poslušajte kako zvuči hit na ruskom jeziku

Alo pre 2 dana
Na Miloševom Instagram profilu pojavio se snimak na kom se vidi kako na bini izvodi svoju novu numeru na ruskom jeziku. Glumac Miloš Biković nedavno je otkrio da je za potrebe snimanja filma snimio i pesmu, a sada je istu i premijerno izveo. Naime, na… »

O ovome svi glumci sanjaju: Miloš Biković je uspeo, bravo!

Gloria pre 3 dana
Uloga Miloša Bikovića u novom filmu stavila ga je na brojne izazove koje do sada nije iskusio. Miloš Biković godinama živi na relaciji Srbija–Rusija, a koliko je tamo cenjen, govori podatak da mu je pre nekoliko godina lično uručio pasoš njihov… »

(Foto) raskopčan, šareni prsluk i široke pantalone: Biković u Rusiji prošetao crvenim tepihom u nesvakidašnjem izdanju -…

Blic pre 3 dana
Poznati srpski glumac i voditelj "Blic" televizije Miloš Biković prošetao je crvenim tepihom na događaju u ruskom gradu Krasnogorsku, koji se nalazi nadomak Moskve. Miloš je za ovu priliku poneo veoma interesantnu odevnu kreaciju, pa su sve oči bile… »

Miloš Biković napravio haos u Rusiji Glumac se skinuo na crvenom tepihu i izazvao lom, ovakvog ga nikada niste videli

Alo pre 3 dana
Glumac Miloš Biković prošetao je crvenim tepihom u ruskom gradu Krasnogorsku, koji se nalazi nadomak Moskve. Miloš Biković i njegova verenica Ivana Malić nalaze se u Moskvi zbog njegovih obaveza, a uskoro će postati i roditelji. Miloš se danas… »

Svaka čast! Došli su u kviz kako bi zaradili, a nagradu su odlučili da doniraju

Blic pre 3 dana
Kviz "Keš taksi" prepoznatljiv je po humoru i dobroj zabavi. Svakako je karakterističan i po tome što voditelj Miloš Biković plaća učesnicima vožnju, a što je duža vožnja to je i suma veća. Ova epizoda je posebna, jer su u njoj takmičari… »

"I počelo je..." Dok je Biković u Švajcarskoj, njegova trudna verenica oduševljeno objavila - krenula euforija foto

Mondo pre 6 dana
Ivana Malić se sprema za sve što dolazi dok Miloš Biković po Evropi sa kolegama. Ivana Malić se sprema za sve što dolazi dok Miloš Biković po Evropi sa kolegama. Glumac Miloš Biković novembar provodi radno, putuje Evropom sa ekipom glumaca i… »

"Počelo: Je..." Trudna verenica Miloša Bikovića podelila fotografiju i sve oduševila: Pokazala prazničnu idilu

Blic pre 6 dana
Ivana Malić i Miloš Biković broje sitno do rođenje svog prvog deteta. Dok glumac trenutno boravi u Švajcarskoj, njegova lepša polovina podelila je fotografije iz Beograda. Naime, Ivana se već sprema za Novu godinu i praznike, pa je tako pazarila… »

Vesti dana »