Miloš Jojić

Fudbaleri Partizana otputovali u Belek na pripreme

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Trusku na primere za prolećni deo sezone. Na spisku igrača koje je trener Aleksandar Stanojević poveo u Belek su Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Lazar Slavković, Marko Živković, Maki… »

Fudbaleri Partizana otputovali u Belek na pripreme

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Tursku na pripreme za prolećni deo sezone. Na spisku igrača koje je trener Aleksandar Stanojević poveo u Belek su Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Lazar Slavković, Marko Živković, Maki… »

Fudbaleri Partizana otputovali u Belek na pripreme

Vesti online pre 2 dana
Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Trusku na primere za prolećni deo sezone. Na spisku igrača koje je trener Aleksandar Stanojević poveo u Belek su Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Lazar Slavković, Marko Živković, Maki Banjak… »

Partizan odleteo na pripreme uz šest novih tinejdžera

Nova pre 2 dana
Fudbaleri Partizana otputovali su u Tursku na pripreme za prolećni deo sezone. Na spisku igrača koje je trener Aleksandar Stanojević poveo u Belek su Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Lazar Slavković, Marko Živković, Maki Banjak, Svetozar… »

Otputovali na pripreme u toplije krajeve: Crno-beli se otisnuli put Turske (foto)

Večernje novosti pre 2 dana
FUDBALERI Partizana otputovali su danas u Trusku na primere za prolećni deo sezone. Na spisku igrača koje je trener Aleksandar Stanojević poveo u Belek su Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Lazar Slavković, Marko Živković, Maki Banjak… »

Partizan počeo pripreme, Stanojević prozvao 36 igrača

Vesti online pre 9 dana
Fudbaleri Partizana počeli su danas pripreme za prolećni deo sezone, a treneru Aleksandru Stanojeviću javilo se 36 igrača, uključujući i povratnika iz Voždovca Marka Živkovića. Kako je saopšteno, strani igrači će se priključiti u ponedeljak… »

Partizan krenuo u proleće sa 36 aduta

Sport klub pre 9 dana
Trener Aleksandar Stanojević izvršio je prozivku igrača Partizana uoči početka priprema za drugi deo sezone. Na startu će na raspolaganju imati 36 fudbalera. Na spisku su: Vladimir Stojković, Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Lazar… »

Partizan upalio motore: Stanojević prozvao 36 fudbalera (foto)

Kurir pre 9 dana
Fudbaleri Partizana počeli su u Sportskom centru Teleoptik pripreme za nastavak sezone. Trener Aleksandar Stanojević će na početku priprema računati na 36 igrača. Strani igrači će se pripremama priključiti u ponedeljak, izuzev Makija Banjka koji… »

Partizan počeo pripreme, Stanojević prozvao 36 igrača

RTS pre 9 dana
Fudbaleri Partizana počeli su danas pripreme za prolećni deo sezone, a treneru Aleksandru Stanojeviću javilo se 36 igrača, uključujući i povratnika iz Voždovca Marka Živkovića. Strani igrači će se priključiti u ponedeljak, osim Makija Banjaka… »

Partizan počeo pripreme, Stanojević prozvao 36 igrača

RTV pre 9 dana
BEOGRAD - Fudbaleri Partizana počeli su danas pripreme za prolećni deo sezone, a treneru Aleksandru Stanojeviću javilo se 36 igrača, uključujući i povratnika iz Voždovca Marka Živkovića. Kako je saopšteno, strani igrači će se priključiti u… »

Vesti dana »