Miloš Jovanović - vesti

Nejasna potreba za zajedničkom listom opozicije

Politika pre 1 dan
Bilo bi potrebno da se šest meseci pre održavanja izbora otvori medijski prostor za iznošenje različitih političkih stavova
Demokratska stranka Srbije i grupa srodnih organizacija najavila je veliki patriotski protest u Beogradu 18. februara, na 11. godišnjicu jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova, pod nazivom „Zaustavimo veleizdaju, Kosovo je... »

Može li SzS na jednu listu?

RTV pre 1 dan
RTV: Može li SzS na jednu listu?
BEOGRAD - Da li će opozicija okupljena oko Saveza za Srbiju izaći zajedno na naredne izbore, na jednoj listi, i hoće li Sporazumom s narodom "uzeti glas" učesnika protesta, pitanja su na koja odgovor nije tako izvestan kao što izgleda, sudeći po analitičarima.
Iako je jedinstvena izborna lista jedna od stavki predviđenih zajedničkim dokumentom pod nazivom Sporazum s narodom, koji, kako je rekao ovih dana Borko Stefanović, daje politički okvir građanskim protestima, nisu svi saglasni da... »

Jovanović (DSS): Odbijanje secesije i odustajanje od integracija uslov očuvanja države

Beta pre 2 dana
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je danas, povodom Dana državnosti, da je za očuvanje države i slobode neophodna temeljna promena državne politike, a pre svega odlučno odbijanje secesije Kosova i vodjenje politike vojne i političke neutralnosti, što... »

Jovanović (DSS): Bojkot izbora u najavi a tema jedna lista

Beta pre 3 dana
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je da se postavlja pitanje "čemu potreba za zajedničkom predizbornom listom opozicije u trenutku kada se govori o bojkotu" eventualnih vanrednih parlamentarnih izbora i dodao da je saradnja opozicije potrebna oko... »

Fenomen: "Sveci" iz Žitišta na Kupu Koraća! (video)

Mondo pre 2 dana
Žitište je postalo poznato po spomeniku Rokiju Balboi (Silvesteru Staloneu), ali ovih dana priča se o košarkaškim herojima iz KK Sveti Đorđe koji su došli do završnice nacionalnog kupa u Nišu. MONDO je posetio taj klub. Pogledajte!
Izvor: MONDO/MIloš Jovanović U Srbiji, zemlji košarkaških šampiona, često zaboravimo da kroz obruč loptu ne probacuju samo Đorđević, Danilović, Divac, Teodosić, Bogdanović i drugi priznati asovi evropske i svetske košarke, već i... »

Jovanović: Zašto zajednička predizborna lista, ako govorimo o bojkotu

RTV pre 3 dana
RTV: Jovanović: Zašto zajednička predizborna lista, ako govorimo o bojkotu
BEOGRAD - Lider Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je danas povodom najavljenog velikog patriotskog protesta u Beogradu 18. februara na 11. godišnjicu jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova, da je svako iskren iz opozicije dobrodošao na taj skup.
Jovanović je za današnju "Politiku" rekao da DSS takvim skupom želi prvenstveno da podseti na činjenicu da je 18. februara 2008. Skupština Srbije usvojila odluku o poništavanju jednostranih akata privremenih institucija... »

DSS: Nema valjanih političkih razloga za vanredne izbore

N1 Info pre 3 dana
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je da "nema valjanih političkih razloga" za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora i ocenio da bi takva odluka dodatno destabilizovala zemlju.
On je u izjavi za Blic kazao da "kada postoje ovakve tenzije u društvu, kao i napadi secesionističkih vlasti u Prištini na sve što je srpsko", izbori bi bili dodatni izvor destabilizacije. 13.02.2019. Jovanović je dodao da... »

Brazilac u Proleteru, drugi pod znakom pitanja…

Sportski žurnal pre 4 dana
Predrag Govedarica i Miloš Jokić internacionalnim iskustvom učvrstiće zadnju liniju Novosađana
Fudbaleri Proletera su opet na okupu, nakon dvonedeljnih priprema u Turskoj Antaliji i dva dana odmora. Pre prvog prepodnevnog treninga obavili su sastanak, usledilo je zvanično slikanje i predstavljanje četvorice novajlija.... »

Proleter jači za četvoricu novajlija

Dnevnik pre 5 dana
U novosadskom Proleteru predstavljena su četiri nova igrača. Odlasci Jovanovića (Partizan), Bukorca (Torpedo), Mirosavljeva (Irtiš), Kočovića (Inđija), Mihailovića i Radenovića (Žarkovo) i Dušana Mićića (prestao da igra).
Agilna uprava je dovela Miloša Jokića (Dinamo, Vranje), Predraga Govedaricu (Kazahstan), Jozefa Ovusua Bempaha (Sloboda, Užice) i Klimako Pinta Leandra (Brazil), dok je dolazak Brazilca Talarosa Martinesa Rodriga (Olimpijakos,... »

U Turiji fabrika vode ove godine, za bioskop ima vremena

Dnevnik pre 6 dana
TURIJA: Staro i bogato selo u opštini Srbobran, Turija sada ima oko 2.300 stanovnika i broji 900 kuća prema popisu iz 2012. godine, premda predsednik Mesne zajednice Miloš Jovanović kaže da nezvanično ima 800 aktivnih domaćinstava, dok stotinu kuća vlasnici drže pod ključem, i otvaraju ih tokom vikenda, ili ih pak duže vreme ne obilaze.
U mestu svake godine rode donesu između 15 i 20 beba, a toliko bude i godišnje sahrana, pa se selo, kako-tako održava. Turija ima crkvu, školu, biblioteku, vrtić, ambulantu, apoteku, 12 kafana i šest prodavnica. Uz selo je... »

©2019 Netmark d.o.o.