Miloš Jovanović

Obično, a vrhunski - Mlada liderka iz Stare Pazove

RTV pre 3 sata
NOVI SAD - Znate li kako svaka generacija đaka ima tu jednu osobu za koju znate da će jednoga dana "biti neko", spreman da u ime svih pita i govori o globalno važnim temema, da čita i saznaje više, da priskoči u pomoć, organizuje i pobedi. U Staroj… »

Posle dva promašena zicera Sadika Mladost kaznila Partizan i slavila golom Jovanovića

Sportski žurnal pre 1 dan
Beogradski crno-beli sada za vodećom Crvenom zvezdom zaostaju sedam bodova. Mladost – Partizan 1:0 (0:0) Lučani - Stadion: Mladosti. Gledalaca: 3.000. Sudija: Novak Simović. Pomoćnici: Nikola Đorović i Miloš Simović. Žuti kartoni: Leković… »

Miloš Petković Dafina: Ova vlast je najveća sramota Srbije od ubistva Karađorđa (video)

Pravda pre 6 sati
Gost Slavija info TV bio je Miloš Petković Dafina, narednik Srpske dobrovoljačke garde. Za Slavija info TV popularni Dafi po privi put otvoreno govori o akterima sa srpske političke scene, davši ocenu njihovog političkog delovanja. On je izneo niz… »

Čestitke povodom 66. rođendana “Večernjih novosti”: Uvažavani i poštovani, generacije vam veruju

Večernje novosti pre 1 dan
Evo šta su nam poručili Zoran Radojičić, Dragan Marković Palma, Suzana Paunović, Miloš Jovanović. DECENIJE koje su za nama i svi rasprodati brojevi našeg lista samo su podstrek i obaveza. “Večernje novosti”, čiji je prvi broj izašao te… »

GFK DUBOČICA Đorđević podneo ostavku, Šimi novi trener

Jugmedia pre 2 dana
Posle niza slabih rezultata, dosadašnji trener GFK Dubočice Milan Đorđević je sa kompletnim stručnim štabom podneo ostavu, pa je uprava kluba za novog trenera imenovala Dragana Stankovića-Šimija. Dragan Stanković je u više navrata bio trener… »

Intervju Miloš Jovanović: Slabost duha u vezi sa KiM skupo će da nas košta

Večernje novosti pre 5 dana
Ovako zaista više ne ide i to svi znamo. Svaka čast i Vučiću i Đilasu, mnogo su dobri i divni, ali ja bih ipak nešto drugo, novo i bolje, rekao je predsednik DSS. OVAKO zaista više ne ide i to svi znamo. Svaka čast i Vučiću i Đilasu, mnogo su… »

Jovanović: Ne vidim da uz bojkot može da se ubrza smena režima

Danas pre 8 dana
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je danas da će DSS odluku o izborima doneti kada oni budu raspisani, ali da da ne vidi naznake da uz bojkot može da se ubrza smena režima. „DSS će odluku o izborima doneti kada… »

Jovanović: Pitanje je da li je bojkot svrsishodan

RTV pre 8 dana
BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS), Miloš Jovanović, izjavio je danas da će ta stranka odluku o izborima doneti kada oni budu raspisani, kao i da je njegov lični stav da je, kako kaže, veliko pitanje da li je bojkot svrsishodan… »

Srbin oslobođen optužbi za pokušaj terorizma u Crnoj Gori

B92 pre 8 dana
Srpski državljanin Miloš Jovanović, jedan od optuženih za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 2016, zvanično je slobodan građanin. Viši sud u Podgorici je doneo presudu kojom se odbija optužba protiv njega za krivično… »

Jovanović (DSS): Fizički bih sprečio sednicu gde bi tema bila priznanje secesije

Beta pre 8 dana
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je da bi opozicija efikasnije branila Ustav i sprečavala da vlast prizna secesiju Kosova ako bi bila u parlamentu posle izbora, nego ako bude osudjena na vanparlamentarnu borbu. Kako… »

Vesti dana »