Miloš Jovanović

Samofalov kaže da Tadića osporavaju saborci iz DS, Jovanović za beg iz dve zamke

N1 Info pre 1 dan
Svako ima pravo da se kandiduje na izborima i tu nema ničeg spornog, kažu za N1 Konstantin Samofalov iz Socijaldemokratske stranke i Miloš Jovanović iz Demokratske stranke Srbije. Ali je greška što se misli da je opozicija jedan blok koji stoji… »

Stošić osvojio srebrnu medalju u planinskom trčanju na obroncima Bukulje

Jug press pre 1 dan
VRANJE Kristijan Stošić, član Atletskog kluba „Vranjski maratonci“ još jednom je potvrdio da je u samom atletskom vrhu naše države osvojivši srebrnu medalju. On je osvojio drugo mesto na Prvenstvu Srbije u planinskom trčanju koje je, u subotu… »

U Novom danu selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi

N1 Info pre 2 dana
Poslednjih dana pokrenuta je priča o predsedničkom kandidatu opozicije. Ima li opozicija kandidata koji može da pobedi Aleksandra Vučića? Da li je realno govoriti o zajedničkom kandidatu kada dogovor ne mogu da postignu ni oko pregovaračke… »

Vranjanac Stošić drugi na Prvenstvu Srbije u planinskom trčanju

Vranje news pre 2 dana
Kristijan Stošić, najuspešniji vranjski maratonac ikada, osvojio je za vikend drugo mesto na Prvenstvu Srbije u planinskom trčanju koje je održano na obroncima planine Bukulje kod Aranđelovca. Stošić je ovim rezultatom i osvajanjem srebrne medalje… »

DSS predala Skupštini Predlog rezolucije o genocidu u NDH

Nova pre 4 dana
Demokratska stranka Srbije predala je Skupštini Srbije Predog rezolucije o genocidu u Nezavisnoj državi Hrvatskoj (NDH), saopštila je stranka. „NDH je bila najveće stratište srpskog naroda i u njoj je izvršen jedan od najstrašnijih zločina… »

DSS predala Skupštini Predlog rezolucije o genocidu u NDH

N1 Info pre 3 dana
Demokratska stranka Srbije predala je Skupštini Srbije Predog rezolucije o genocidu u Nezavisnoj državi Hrvatskoj (NDH), saopštila je stranka. „NDH je bila najveće stratište srpskog naroda i u njoj je izvršen jedan od najstrašnijih zločina… »

Jovanović: U Skupštini Srbije Rezolucija o genocidu u NDH

RTV pre 4 dana
BEOGRAD - Demokratska stranka Srbije (DSS) predala je Skupštini Srbije predlog Rezolucije o genocidu Nezavisne države Hrvatske (NDH) nad Srbima, Jevrejima i Romima tokom Drugog svetskog rata ističući da je usvajanje takvog dokumenta važno zbog… »

DSS predala Skupštini Srbije predlog Rezolucije o genocidu u NDH

Novi magazin pre 4 dana
Demokratska stranka Srbije (DSS) predala je danas Skupštini Srbije Predog rezolucije o genocidu u Nezavisnoj državi Hrvatskoj (NDH), saopštila je ta partija. "NDH je bila najveće stratište srpskog naroda i u njoj je izvršen jedan od najstrašnijih… »

Jovanović: Ambasador Šib da povuče izjavu o bombardovanju

Nova pre 6 dana
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović zatražio je danas da nemački ambasador Tomas Šib bude opozvan ili proglašen personom non grata ukoliko ostane pri svojoj izjavi da je bombardovanje SRJ 1999. godine bilo opravdano i da je… »

Kako se knez Mihailo borio protiv antivaksera: “Činovnici i sveštenici su bili obavezani da vakcinišu svoju decu…”

Nedeljnik pre 6 dana
- / Mary Evans Picture Librar / Profimedia Mnogi veruju u čipove koji se pomoću vakcina ubacuju u mozak. U tom ubeđenju možda ima očajničke potrage za sopstvenom važnošću. Na ove zanemarene ljude niko ne obraća pažnju. Preskupi i tehnološki… »

Vesti dana »