Miloš Vučević

SNS: Đilas i Marinika Tepić se slikaju s kriminalcima, a ne gradonačelnik Novog Sada

Danas pre 10 sati
Novosadski odbor Srpske napredne stranke (SNS) odbacio je danas optužbe Stranke slobode i pravde (SSP) da se gradonačelnik Novog Sada i visoki funkcioner SNS-a Miloš Vučević fotografiše u društvu sa kriminalcima i uzvratio kontraoptužbama slične… »

Danijela Grujić (SSP): Zašto se gradonačelnik Novog Sada slika sa osobama iz crne hronike

Danas pre 13 sati
Predsednica Inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) za Novi Sad Danijela Grujić upitala je danas vladajuću Srpsku naprednu stranku (SNS) kako je moguće da osobe sa kojima se fotografiše gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na kraju… »

SSP: Zašto se Vučević slika sa ljudima iz crne hronike

Nova pre 13 sati
Predsednica Inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) za Novi Sad Danijela Grujić upitala je danas vladajuću Srpsku naprednu stranku (SNS) kako je moguće da osobe sa kojima se fotografiše gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na kraju… »

Pogledajte dolazak, počelo predsedništvo SNS: Vučić stigao, obraća se posle sednice! Nela u belom, Vesić došao među…

Kurir pre 1 dan
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se nakon sednice Predsedništva SNS, čiji je početak zakazan za 16 časova. Predsednik Aleksandar Vučić, koji će, kako se očekuje obratiti javnosti nakon sednice, stigao je u sedište stranke… »

Završena sednica Predsedništva SNS-a

RTS pre 1 dan
Sednica Predsedništva SNS-a, na kojoj je razmatrana aktuelna politička situacija u Srbiji i regionu, završena je u 18 sati. Javnosti se nakon sednice obratio predsednik Aleksandar Vučić. Sednica je počela oko 16 sati u centrali SNS-a na Novom… »

Nidec traži lokaciju za gradnju fabrike vredne skoro 2 mlrd USD - U planu kupovina 25 ha zemljišta u novosadskoj…

Ekapija pre 1 dan
Predstavnici japanske kompanije Nidec nastavili su u Novom Sadu pregovore o investiciji ove kompanije u Srbiji, a na sastanku sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem bilo je reči o lokacijama za buduće postrojenje. Vučević je na svom Instagram… »

Vučić stigao u sedište SNS: Počela sednica Predsedništva

Nova pre 1 dan
U toku je sednica Predsedništva SNS na kojoj će vrh ove stranke razgovarati o aktuelnoj političkoj situaciji u zemlji, ali i o odnosima u regionu. Predsednik Srbije i šef SNS Aleksandar Vučić prisustvuje sednici Predsedništva, a uz njega tu su još… »

Nastavljeni pregovori: Novi Sad postaje industrijski centar, na pragu istorijske prekretnice (foto)

Srbija danas pre 1 dan
Novi Sad postaje industrijski centar, vreme je za istorijsku prekretnicu, poručio je Vučević. Predstavnici japanske kompanije Nidek posetili su Novi Sad kako bi nastavili pregovore o velikoj investiciji koju je prvi put u julu prošle godine pomenuo… »

Predstavnici „nideka“ posetili Novi Sad: Japanski industrijski gigant donosi nam dve milijarde dolara

Večernje novosti pre 1 dan
GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević ugostio je danas Kinteru Izumida drugog čoveka moćne japanske kompanije "Nidek", jednog od globalnih lidera u proizvodnji elektromotora za vozila nove generacije. Vučević je, kako je objavio na svom Instagram… »

Vučević predstavio potencijalne lokacije Nideku: "Novi Sad postaje industrijski centar" FOTO

B92 pre 1 dan
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se danas sa delegacijom japanskog Nideka i predstavio toj kompaniji nekoliko lokacija za novu fabriku. Predstavnici japanske kompanije Nidek posetili su Novi Sad kako bi nastavili pregovore o velikoj… »

Vesti dana »