Miloš Vučević

Počeli radovi na izgradnji novog vrtića na Klisi

Moj Novi Sad pre 24 sata
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno je sa članom Gradskog veća za obrazovanje Vladimirom Jelićem obišao radove koji se izvode na budućem objektu Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" na raskrsnici Orahove ulice i Ulice Rade… »

Počeo četvrti "Novosadski oktoberfest", večeras nastupaju Električni orgazam, Jura Stublić i Film...

Moj Novi Sad pre 22 sata
U petak, 18. oktobra, u Master hali Novosadskog sajma otvoren je četvrti "Novosadski Oktoberfest" Manifestacija je prošle godine okupila više od 15.000 posetilaca, a kao i prethodne tri godine, osim bogatog muzičkog programa, posetioce ove godine… »

Počeo četvrti "Novosadski Oktoberfest"

RTV pre 1 dan
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je otvaranju manifestacije „Novosadski Oktoberfest“ koja se četvrti put organizuje u „Master hali” Novosadskog sajma. Manifestacija je prošle godine okupila više od 15 000… »

Usvojen drugi rebalans novosadskog budžeta zbog povećanja plata javnom sektoru

N1 Info pre 1 dan
Skupština Grada Novog Sada usvojila je drugi ovogodišnji rebalans budžeta, koji sada iznosi više od 30,1 milijarde dinara, što je povećanje za 591 milion. Glavni razlog za rebalans je odluka o povećanju plata zaposlenima u javnom sektoru u Srbiji… »

Novi ambasador Francuske u poseti Novom Sadu (FOTO)

Moj Novi Sad pre 2 dana
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je danas u Gradskoj kući novopostavljenog ambasadora Republike Francuske NJ. E. Žan Luja Falkonija. On mu je tom prilikom poželeo srdačnu dobrodošlicu i poželeo uspešan rad u Republici Srbiji… »

Grad povećava ulaganja u puteve i stambenu podršku ugroženim sugrađanima

Dnevnik pre 1 dan
Drugim rebelansom, koji je Skupština grada usvojila većinom glasova, Novi Sad će ove godine raspolagati s više od 30,1 milijardi dinara. Kako je na radnoj sednici objašnjeno, razlozi za drugu izmenu gradskog budžeta ove godine su povećanje plata u… »

Počeo Četvrti Novosadski Oktoberfest: Bavarski duh u srcu Vojvodine!

Kurir pre 1 dan
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je otvaranju manifestacije „Novosadski Oktoberfest“ koja se četvrti put organizuje u „Master hali” Novosadskog sajma. Manifestacija je prošle godine okupila više od 15 000 posetilaca, a… »

Ambasador Francuske posetio Novi Sad

Blic pre 1 dan
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio jeu Gradskoj kući novopostavlјenog ambasadora Republike Francuske Žan Luj Falkonija i tom prilikom mu poželeo srdačnu dobrodošlicu i uspešan rad u Srbiji. Falkoni se zahvalio na prijemu i naglasio… »

Vučević i novi ambasador Francuske: Dogovorena saradnja u oblasti kulture

Večernje novosti pre 1 dan
U gradskoj kući u Novom Sadu, gradonačelnik Miloš Vučević priredio je danas prijem u čast novopostavljenog ambasadora Republike Francuske u Beogradu, njegove ekselencije Žan Luj Falkonija. U GRADSKOJ kući u Novom Sadu, gradonačelnik Miloš… »

Intenziviranje saradnje u oblasti bezbednosti, odbrane, EU integracija ,ekonomije, kulture...

Alo pre 1 dan
Na sastanku je zaključeno da će se dobri i plodotvorni odnosi Ambasade Francuske i Novog Sada nastaviti. * Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je novopostavljenog ambasadora Republike Francuske Žan Luj Falkonija u Gradskoj kući * On mu… »

Vesti dana »