Milorad Dodik - vesti

Dodik menja dva ministra? Pod lupom kompromitovani kadrovi u Republici Srpskoj

Kurir pre 2 minuta
Dva ministra Republike Srpske, shodno istrazi koja je u toku, mogla bi da budu smenjena, kao i neki direktori, sekretari, zamenici i pomoćnici ministara.
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik još pre izbora planirao je čišćenje kompromitovanih kadrova, navodi portal Infosrpska, a isti izvor navodi da se čekalo da prođu izbori i da se proveri ponašanje pojedinaca za vreme... »

Zlatne odbojkašice na prijemu kod Vučića

Alo pre 9 minuta
Alo: Zlatne odbojkašice na prijemu kod Vučića
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće danas žensku odbojkašku reprezentaciju Srbije, koja je osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu održanom u Japanu.
Prijem će biti u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je predsednikova Služba za informisanje. Prijemu će prisustvovati i predsednik Republike Srpske i izabrani član predsedništva Bosne i Hercegovine... »

Dodik i Čović dogovorili formiranje programske koalicije

RTS pre 10 sati
RTS: Dodik i Čović dogovorili formiranje programske koalicije
Izabrani srpski član u Predsedništvu Bosne i Hercegovine i lider SNSD-a Milorad Dodik, sastao se u Banjaluci sa liderom HDZ-a Draganom Čovićem na neformalnom sastanku. Tom prilikom je dogovoreno što hitnije formiranje programske koalicije, javlja RTRS.
Čović je putem Tvitera poručio da će ova koalicija posvećeno raditi na sprovođenju reformi na putu ka Evropskoj uniji i da će imati jasan pristup pri rešavanju problema u izmeni Izbornog zakona. Čović je na sastanku Dodiku... »

Dodik i Čović na neformalnom sastanku razgovarali o programskoj koaliciji

Telegraf pre 26 minuta
Čović je putem Tvitera poručio da će ova koalicija posvećeno raditi na sprovođenju reformi na putu ka Evropskoj uniji
Izabrani srpski član u Predsedništvu Bosne i Hercegovine i lider SNSD-a Milorad Dodik, sastao se u nedelju uveče u Banjaluci s liderom HDZ-a Draganom Čovićem na neformalnom sastanku, na kome su se dogovorili da se što hitnije... »

Dodik i Čović dogovorili formiranje programske koalicije

RTV pre 57 minuta
RTV: Dodik i Čović dogovorili formiranje programske koalicije
BANJALUKA - Izabrani srpski član u Predsedništvu Bosne i Hercegovine i lider SNSD-a Milorad Dodik, sastao se u nedelju uveče u Banjaluci s liderom HDZ-a Draganom Čovićem na neformalnom sastanku, na kome su se dogovorili da se što hitnije formira programska koalicija, javlja RTRS.
Čović je putem Tvitera poručio da će ova koalicija posvećeno raditi na sprovođenju reformi na putu ka Evropskoj uniji i da će imati jasan pristup pri rešavanju problema u izmeni Izbornog zakona. On je na sastanku Dodiku poklonio... »

Dodik i Čović formiraju koaliciju

Danas pre 11 sati
Odlazeći član Predsedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović izjavio je da se na večerašnjem sastanku sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom dogovorio da ubrzano formiraju programsku koaliciju.
U Banjaluci smo se dogovorili da što hitnije formiramo programsku koaliciju koja će posvećeno raditi na sprovođenju reformi na putu ka Evropskoj uniji, a imaće jasan i usaglašen pristup u rešavanju problema izmena izbornog... »

BiH: Privodi se kraju brojanje glasova

Danas pre 12 sati
Brojanje glasova na izborima u Bosni i Hercegovini privodi se kraju prebrojavanjem listića dospelih poštom i onih koji su prikupljeni van redovnih biračkih mesta, a prema poslednjim podacima ništa se bitnije nije promenilo u odnosu na već objavljene rezultate.
U trci za srpskog člana Predsedništva BiH Milorad Dodik je povećao prednost u odnosu na Mladena Ivanića na oko 76.000 glasova. Dodik je u inostranstvu dobio skoro 4.800 glasova više od Ivanića, a oko 100 glasova više dobio je i... »

Srbija je naš oslonac!

Alo pre 1 dan
Alo: Srbija je naš oslonac!
Željka Cvijanović, novoizabrana predsednica Republike Srpske, u prvom intervjuu za medije iz Beograda nakon što je potvrđena njena pobeda poručuje da upravo iz Srbije očekuje najveću podršku, ali ističe i da očekuje da Zapad konačno razbije stereotipe kada reč o BiH.
Veruje da će sa Miloradom Dodikom, novoizabranim članom predsedništva BiH, i ubuduće funkcionisati kao idealan tim koji dobija. - Dugo radimo zajedno i funkcionišemo kao tim, zato mi to što dolazim na poziciju predsednika... »

Kusturica: Želim da pomognem Dodiku, nemam rđave namere

N1 Info pre 1 dan
Proslavljeni režiser Emir Kusturica izjavio je da nema uvid u to šta se dešava u Sarajevu i da "nema rđave namere prema ljudima koji žive tamo", već samo želju da pomogne novoizabranom članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku.
"Imam samo želju da Dodiku pomognem pošto je vidljivo da je jedini on ostao iz one političke garniture koja je pre rata verovala da mi možemo da izvedemo reforme i da nam za to nisu potrebni stranci", rekao je Kusturica za... »

Dodik uz rakiju i harmonikaše slavio rođenje unuka, pa nasred graničnog prelaza zapevao veliki hit (video)

Telegraf pre 1 dan
Predsednik Republike Srpske postao je deda šesti put
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik proslavio je rođenje unuka Novaka na graničnom prelazu u Bosanskoj Gradiški, a tom prilikom je i zapevao. Dodik je postao deda po šesti put a radosnu vest podelio je i sa službenicima na graničnom prelazu. Dodik postao deda po... »

©2018 Netmark d.o.o.