Milorad Dodik - vesti

Stari Prater u znaku Srba

Vesti online pre 5 sati
Kulturno-umetničko društvo "Stevan Mokranjac" iz Beča organizovalo je prvi put Dan srpske kulture, koji su otvorili Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, premijerka Srpske Željka Cvijanović i Franc Markus, predsednik 10. bečke opštine.
Manifestacija je održana na odlično posećenoj lokaciji Bemiše Prater. Reč je o "starom" Prateru, koji po lepom vremenu posećuje ogroman broj Austrijanaca jer nudi atrakcije za decu i omladinu, a za starije prelepu prirodu. Srpska... »

Braćo, čuvajmo srpsko ime!

Vesti online pre 6 sati
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik posetio je u subotu dijasporu u Austriji i Nemačkoj i poručio da Srbi treba da čuvaju svoj identitet i da ne odustaju od svog jezika i pisma.
- Prošli smo satanizacije, stavljani na negativnu stranu percepcije - rekao je Dodik, koji je u Beču prisustvovao Srpskom festu, te Multi-kulti festu u Leobersdorfu. Ugledne zvanice Zavičajnoj večeri u Eslingenu prisustvovali su... »

Vulin i Dodik na potpisivanju ugovora o pružanju usluga generalnog remonta

Beta video pre 16 sati
BANJALUKA - Ministar odbrane Aleksandar Vulin i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik prisustvovali su potpisivanju Ugovora o pružanju usluga generalnog remonta opravke i verifikacije raketnih sistema u preduzeću za remont radarskih, raketnih i računarskih sistema ``Kosmos``.... »

Vulin: Republika Srpska će imati podršku Srbije

Studio B pre 6 sati
Ugovor o saradnji kompanije za remont radarskih, raketnih i računarskih sistema Kosmos i Ministarstva odbrane prvi je rezultat dogovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Republike Srpske Milorada Dodika o pokretanju i unapređenju namenske industrije , poručio je ministar odbrane Aleksandar Vulin posle potpisivanja ugovora u Banjoj Luci.
foto Tanjug Kosmos može da računa u ovom trenutku na 100 miliona dinara od strane Ministarstva odbrane, kaže Vulin i dodaje da će Srbija učiniti značajne napore da u ekonomskom smislu osnaži i pomogne Republiku Srpsku. Ministar... »

Srpske rakete idu u "Kosmos"

Večernje novosti pre 10 sati
Ugovor Srbije i RS u oblasti namenske industrije vredan dva miliona evra. Generalni remont i popravka sistema u banjalučkom preduzeću
PREDUZEĆE "Kosmos" iz Banjaluke, Ministarstvo odbrane Srbije i firme "Jugoimport SDPR" iz Beograda potpisali su u ponedeljak u Banjaluci dva miliona evra vredan ugovor o pružanju usluge generalnog remonta, opravke i verifikacije... »

Uz kolo i latino ritmovi

Vesti online pre 11 sati
Predsednik RS Milorad Dodik i premeijerka Željka Cvijanović otvorili su i Multi-kulti feštu, koju je 11. put organizovao KUD Mladost iz Leoberzdorfa.
Kao i uvek, Mladost se pobrinula za bogat i šarolik program, koji predstavlja ponajviše srpsku kulturu i tradiciju, ali i drugih naroda koji žive u Leoberzdorfu. Na manifestaciji, koju podržavaju i vlasti ovog gradića, a koja je... »

"Vučić naredio - za odbrambenu industriju i remont tenkova"

B92 pre 12 sati
B92: "Vučić naredio - za odbrambenu industriju i remont tenkova"
Banjaluka -- Ministar odbrane Aleksandar Vulin razgovarao je sa predsednikom RS Miloradom Dodikom o zajedničkoj ekonomskoj saradnju Srbije i Republike Srpske.
Vulin je nakon toga prisustvovao potpisivanju Ugovor sa preduzećem "Kosmos" od kojeg će koristi imati i vojska Srbije. Radi se o Ugovoru o pruĹľanju usluga generalnog remonta opravke i verifikacije raketnih sistema u preduzeću za... »

Vulin se sastao sa Dodikom

Beta video pre 16 sati
BANJALUKA - Ministar odbrane Aleksandar Vulin sastao se danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.... »

Banjalučkom "Kosmosu" 100 miliona dinara od Ministarstva odbrane Srbije

BK TV pre 17 sati
Srbija će učiniti značajne napore da u ekonomskom smislu osnaži i pomogne Republiku Srpsku, poručuje ministar Vulin. Ulaganje značajnih napora u zajedničku ekonomsku saradnju Republike Srbije i Republike Srpske u skladu sa preporukama predsednika Aleksandra Vučića, poruka je današnjeg sastanka... »

“Treba da čuvamo identitet” Dodik poručio da Srbi ne treba da odustaju od svog jezika i pisma

Blic pre 2 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas u Beču da Srbi treba da čuvaju svoj identitet i da ne odustaju od svog jezika i pisma. - Treba da čuvamo identitet, da ne odustajemo od jezika i pisma i svega onog što čini identitet srpskog naroda. Prošli smo satanizacije, stavljani na... »

Čolaku: Uskoro novi susret Tači – Vučić

Danas  pre 7 sati  još 4 povezane

Odbijen zahtev odbrane Ratka Mladića za izuzeće sudija

Blic  pre 10 sati  još 1 povezana

Vremeplov: Rođen Pavle Beljanski

RTV  pre 4 sata  još 1 povezana

Sančes uklanja Frankove posmrtne ostatke iz mauzoleja

Blic  pre 9 sati  još 1 povezana

Istraživanje: U svetu milijarda sitnog vatrenog oružja

Večernje novosti  pre 8 sati  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.