Milorad Dodik

Incko je smešna figura

Vesti online pre 2 sata
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik pozvao je visokog predstavnika Valentina Incka da ga smeni ako može umesto što mu preti sankcijama. Srbija pomaže celom regionu. – Njega niko ne uzima za ozbiljno. To je jedan šeret koji pokušava da… »

Dodik, Cvijanovićeva i Višković čestitali Krivokapiću

B92 pre 2 sata
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je danas Zdravku Krivokapiću izbor za predsednika Vlade Crne Gore. "Izražavam srdačne čestitke povodom izbora nove Vlade Crne Gore, sa željom da naši odnosi u budućnosti budu još bolji i… »

Zašto Draško nikad neće biti kao Dritan

Nova pre 4 sati
Ove godine izbori u regionu ne samo da su bili revolucionarni jer su upravo na njima srušeni dugogodišnji lideri Milo Đukanović i Milorad Dodik (on makar delimično), već su iznedrili dve nove političke zvezde - najpre Dritana Abazovića, a potom… »

Crna gora dobila novu vladu: Dodik uputio čestitku Zdravku Krivokapiću

Blic pre 4 sati
Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je danas Zdravku Krivokapiću izbor za predsednika Vlade Crne Gore. - Izražavam srdačne čestitke povodom izbora nove Vlade Crne Gore, sa željom da naši odnosi u budućnosti… »

BiH: Komisija za koncesije nema nadležnosti nad imovinom Republike Srpske

RTV pre 8 sati
ISTOČNO SARAJEVO - Komisija za koncesije BiH nema nadležnosti nad imovinom koja se nalazi na teritoriji Republike Srpske, a kako piše u Aneksu četiri Dejtonskog sporazuma, u kojem su pobrojane nadležnosti zajedničkih organa BiH, BIH nema imovinu… »

Dodik govorio na generalnoj skupštini UN: Predsedavajući predsedništva o globalnoj krizi (video)

Večernje novosti pre 12 sati
PREDSEDAVAJUĆI i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas u obraćanju na posebnoj sednica Generalne skupštine UN posvećenoj pandemiji virusa korona da su zemljama potrebna finansijska sredstva za borbu protiv pandemije i ulaganja u… »

Dodik: Hajde, majstore, promeni me ako možeš

B92 pre 23 sata
Banjaluka -- Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik ponovio je da je Savet za sprovođenje mira u BiH nelegalan i da on ne čita kominikee koje taj Savet usvoji. "Već deset godina ne čitam isprazne kominikee PIC-a, jer umišljaju da nama treba… »

Dodik poručio incku: Hajde majstore, promeni me! Savet za sprovođenje mira je nelegalan, dosta je više tutorstva! (video)

Kurir pre 24 sata
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da je Savet za sprovođenje mira u BiH nelegalan i da on ne čita izveštaje koje ovaj savet usvojio. "Već 10 godina ne čitam isprazne kominikee Saveta za sprovođenje mira u… »

Dodik u UN: Potrebna sredstva za borbu protiv korone i oporavak

Dnevnik pre 1 dan
BANjALUKA: Zemljama su potrebna finansijska sredstva za borbu protiv pandemije i ulaganja u oporavak, rekao je danas predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik u obraćanju na posebnoj sednici Generalne skupštine UN posvećenoj… »

Dodik na sednici UN: Potrebna solidarnost u borbi sa koronom! Nikada više, nijedan narod ne bi smeo da se oseti napušten!

Kurir pre 1 dan
Zemljama su potrebna finansijska sredstva za borbu protiv pandemije i ulaganja u oporavak, rekao je danas predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik u obraćanju na posebnoj sednici Generalne skupštine UN posvećenoj pandemiji korona… »

Vesti dana »