Milorad Dodik - vesti

Predsednik RS poručuje: Najbolje rešenje za Srbe je razgraničenje sa Albancima na KiM i muslimanima u BiH!

Srbija danas pre 10 sati
Dodik je najavio da će RS tražiti mesto u UN, ako ga dobije takozvana država Kosovo
Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske kaže da će Republika Srpska tražiti stolicu u Ujedinjenim nacijama ukoliko zapadne sile uspeju da proguraju Kosovo u UN. On dodaje da je za srpski narod najbolje da se razgraniči s... »

Dodikovo bogatstvo vrtoglavo raste: Vile, limuzine, luksuz…

IndeksOnline pre 10 sati
Centar za istraživačko novinarstvo osvežio je podatke u imovinskim kartama političara u Bosni i Hercegovini. U Republici Srpskoj, najzanimljiviji je svakako onaj od predsednika, pogotovo jer su se prihodi Milorada Dodika i uknjižena imovina mnogo uvećali. Centar za istraživačko novinarstvo je... »

Opasno igranje sa policijom u BiH: Neko provocira sukob sa nesagledivim posledicama

Sputnik pre 13 sati
Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić najavio je mogućnost dolaska policajaca iz Federacije BiH na državne granice zbog pomoći Graničnoj policiji, a sve zbog migranata. Ministar Lukač kaže da to nije moguće bez dozvole Vlade RS, a predsednik Dodik poručuje: „Biće sprečeni!“.
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da pripadnici policije Federacije BiH neće biti raspoređeni u Republici Srpskoj koja ima teritorijalni integritet, policijske snage, Ustav, zakone i Sporazum o saradnji... »

Ambasada SAD-a u Sarajevu: Sankcije Dodiku se ne mogu tako lako ukinuti

Slobodna Evropa pre 14 sati
Sankcije SAD-a Miloradu Dodiku, predsjedniku RS-a, ne mogu se tako lako ukinuti, poručeno je iz Američke ambasade u Sarajevu nakon današnjih medijskih informacija u vezi s ovim slučajem. Kako su za BIRN izjavili iz Ambasade SAD, to neće ići tako lako, uprkos medijskim izvještajima o tome da će mu... »

Lobisti Republike Srpske optimisti: Amerikanci skidaju Dodika sa crne liste?

Blic pre 15 sati
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik početkom sledeće godine trebalo bi da bude skinut sa crne liste SAD, tvrde izvori iz lobističkih krugova koji rade za RS u Vašingtonu. Kako za naš list tvrde odlično obavešteni izvori, ljudi zaduženi za lobiranje i promociju interesa RS u Vašingtonu čvrsto... »

Predsednik Dodik ugostio odbojkaške reprezentativce, Grbić: Najlepše je među svojima

Sportski žurnal pre 15 sati
Odbojkaši srbije pregrmeli prvih deset dana priprema na palama, Nikola Grbić zadovoljan
Odbojkaše i odbojkašice Srbije pre nekoliko dana na Jahorini je ugostio predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. – Počašćeni smo gestom predsednika Republike Srpske, koji nam je uručio divne poklone i maksimalno nas uvažio... »

Dodik: Potočari su vojno groblje

Vesti online pre 20 sati
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da postoje dokazi da je u Potočarima sahranjeno više od 50 odsto vojnika koji su stradali u borbama u i oko Srebrenice.
Kako tvrdi to govori da su Potočari, koje pokušavaju prikazati kao groblje žrtava zločina u Srebrenici, u suštini vojno groblje, naglašavajući da Srpska samo traži istinu o tim događajima. - Mi tražimo formiranje međunarodne... »

Novo „Načertanije“: Plan Srba za budućnost uključuje i — ujedinjenje

Sputnik pre 1 dan
Najava predsednika Republike Srpske Milorada Dodika da bi Srbi trebalo da definišu svoj nacionalni program i definišu državni cilj otvorila je niz pitanja, kao što su — šta bi bila suština novog „Načertanija“, da li bi se ono uklopilo u geostrateške interese velikih sila i postoji li opasnost da Srbi prođu isto kao i devedesetih.
Politički analitičar iz Banjaluke Igor Gajić smatra da je Dodik mislio na ujedinjenje severa Kosova sa Srbijom i Republikom Srpskom. Da li je reč o jedinstvenoj državi ili konfederaciji srpskih država, manje-više nije ni bitno. U... »

Dodik: Srpska traži nezavisnu komisiju o Srebrenici, u čiji se rad neće mešati niko pa ni Stejt department

RTV pre 1 dan
RTV: Dodik: Srpska traži nezavisnu komisiju o Srebrenici, u čiji se rad neće mešati niko pa ni Stejt department
BANJALUKA - Republika Srpska traži nezavisnu komisiju koja će ispitati događaje u i oko Srebrenice, ne onu u čiji se rad neko meša, pa bio to i Stejt department, izjavio je danas predsednik Srpske Milorad Dodik, komentarišući reagovanje američke adminstracije na zaključke Skupštine RS.
"Videli smo to kada je Stejt department podržavao Pedija Ešdauna i kada smo dopunili komisiju pod uticajem, koja je iznela niz netačnih podataka. Sve ono što je tačno u prethodnom izveštaju biće integralni deo novog izveštaja",... »

Dodik: Razgraničenje zbog antisrpske politike

Danas pre 2 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je vreme da Srbi izađu sa jasnim političkim, nacionalnim programom i zahtevima, koji bi mogli da budu njihov cilj u ovom veku, za razliku od prethodnog, koji je prema njegovim rečima za Srbe bio katastrofalan vek.
„Međunarodne okolnosti su se promenile“, kaže Milorad Dodik u intervjuuTanjugu. „Zašto razgraničenje? Zato što svi narodi oko Srba, a Srbi su im donosilac slobode kroz istoriju, pokušavaju da svoju nacionalnu i državnu gradnju... »

©2018 Netmark d.o.o.