Milorad Dodik

Podneta krivična prijava protiv Milorada Dodika zbog prisluškivanja

N1 Info pre 3 sata
Poslanik Partije demokratskog progresa (PDP) u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković podneo je danas 10 krivičnih prijava, između ostalog i zbog navodnog prisluškivanja opozicije u RS, te nabavke pokretne bolnice. Stanivuković je… »

Dodiku prijava za prisluškivanje

Danas pre 3 sata
Poslanik Partije demokratskog progresa (PDP) u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković podneo je danas 10 krivičnih prijava, između ostalog i zbog navodnog prisluškivanja opozicije u RS, te nabavke pokretne bolnice. Stanivuković je… »

Dodik raskrinkao mila: Đukanović šuruje sa Bošnjacima, izabrao je da progoni Srbe i SPC

Srbija danas pre 1 dan
Dodik je ocenio da je Đukanović pokazao nestrpljenje, jer je shvatio da njegov projekat stvaranja nacije ne ide dobro i ne razvija se. Člna Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je Crna Gora pokazala antisrpsku poziciju, da dešavanja u toj… »

Stanivuković: Spremni samo da idemo do kraja protiv Dodika

Nova pre 22 sata
Oštar na jeziku, mlad, perspektivan i bogat, Draško Stanivuković (27), poslanik Partije demokratskog progresa u skupštini Republike Srpske, u razgovoru za Nova.rs otkriva tajnu opstanka diktatorskog režima Milorada Dodika, govori o svojoj… »

Bila je šala, niko opoziciju ne prisluškuje

Politika pre 22 sata
A niko se nije pomerio zbog navoda da je 3.000 Pakistanaca ušlo u BiH s lažnim vizama. Od našeg stalnog dopisnika Banjaluka – Tri naroda u BiH u istoriji su uvek bila na suprotnim stranama. Danas je to zavisna zemlja stavljena u funkciju stranih… »

Jutro - Nedelja, 24. maj - Da li su radni kolektivi postali nova žarišta korone?

Prva pre 1 dan
Ovog jutra bavimo se sledećim temama: 1. PRELISTAVANJE Milorad Dodik o prisluškivanju bila je šala, niko opoziciu ne prisluškuje. Kako su se menjali izborni slogani? Istina o 5G mreži. To su neki od naslova u dnevnoj štampi koju prelistavamo sa… »

Dodik: Odluka o odlaganju lokalnih izbora u BiH nelegitimna

Radio 021 pre 2 dana
Srpski član Predsedništva BiH i lider SNSD Milorad Dodik izjavio je da je odluka Centralne izborne komisije da odloži lokalne izbore u BiH nelegitimna. "CIK je nelegitiman jer nije sprovedena validna procedura prilikom izbora njegovih članova. SNSD-u… »

Dodik: Džaferović mogao samo privatno da razgovara sa Kurtijem

RTS pre 2 dana
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik kaže da nema informaciju da je bošnjački član Predsedništva BiH Šefik Džaferović razgovarao sa vršiocem dužnosti kosovskog premijera Aljbinom Kurtijem, a ako je do takvog razgovora došlo, u pitanju… »

OHR upozorava organe BiH na zakonsku obavezu da obezbede sredstva za izbore

N1 Info pre 2 dana
Kancelarija visokog predstavnika međunarodne zajednice (OHR) upozorila je državne organe Bosne i Hercegovine na njihovu zakonsku obavezu da obezbede finansijska sredstva za izbore, nakon što je Centralna izborna komisija odlučila da zbog nedostatka… »

Antiblajburška rezolucija podelila poslanike

Politika pre 2 dana
Dokument je bezočna revizija događaja, jer ne pominje genocid nad Srbima i govori samo o žrtvama fašističkog terora, kaže Milorad Dodik. Od našeg stalnog dopsnika Banjaluka – Rezolucija o poštovanju žrtava ustaškog režima, koju je predložila… »

Vesti dana »