Milorad Dodik

Sastanak SNSD i DNS: Dodik: U sredu ćemo izneti stavove koji će biti veoma jasni

Blic pre 2 sata
Predsednik SNSD Milorad Dodik rekao je da će u sredu, 23. oktobra, biti održan sastanak sa predstavnicima DNS na kojem će, kako veruje, neke stvari biti razjašnjene i postavljene na pravi nivo. - Ono što smo dogovarali u vezi sa koalicionim nastupom… »

Dodik posle posete dmitrija medvedeva: Rusija želi gasovod na području Srpske

Kurir pre 3 sata
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik je izjavio da je o interesu Rusije da gradi gasovod na području Republike Srpske razgovarao u Beogradu s premijerom Dmitrijem Medvedevom tokom njegove posete Srbiji. "Njihov interes je jasan. Rusija želi da… »

Dodik kaže da Rusija želi da gradi gasovod u Republici Srpskoj

Beta pre 6 sati
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik je izjavio da je o interesu Rusije da gradi gasovod na području Republike Srpske razgovarao u subotu u Beogradu s premijerom Dmitrijem Medvedevom tokom njegove posete Srbiji. "Njihov interes… »

Ivanić: Tokom mandata u Predsedništvu BiH uspeo sam da priču o ulasku BiH u NATO svedem na saradnju

Novi magazin pre 7 sati
Bivši srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je danas da je tokom svog mandata u Predsedništvu BiH uspeo da temu punopravnog članstva BiH u NATO - koju mu je ostavio Savez nezavisih socijaldemokrata (SNSD), svede samo na saradnju s tim… »

Susret Dodika i medvedeva u Beogradu: "Rusija gaji prijateljske odnose sa BiH, ali posebno sa Republikom Srpskom"

Blic pre 1 dan
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik i ruski premijer Dmitri Medvedev sastali su se danas u Beogradu. - Naša saradnja sa Ruskom Federacijom je odlična. Naravno da Republika Srpska ima mnogo bolje odnose sa Rusijom nego ostali dio BiH. U… »

Dodik: Sa Medvedevim o "Turskom toku" i ekonomskoj saradnji

B92 pre 1 dan
Beograd -- Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik sa premijerom Rusije Dmitrijem Medvedevim otvoriće niz otvorenih pitanja vezanih za ekonomsku saradnju sa Rusijom. "Republika Srpska ima nameru da se pridruži gasovodu "Turski tok". To zavisi od… »

Dodik: Vežba u Batajnici pokazala da je Srbija garant bezbednosti svih Srba

N1 Info pre 1 dan
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da Srbija postaje garant za bezbednost svih Srba gde god da se nalaze i da je današnja vojna vežba u Batajnici pokazala da je vojska dobro organizovana, opremljena i pod čvrstom upravom. Dodik je… »

Dodik: Pitanje gasovoda jedna od prioritetnih tema sa Medvedevom

Sputnik pre 1 dan
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će sa premijerom Rusije Dmitrijem Medvedevom imati niz otvorenih pitanja vezanih za ekonomsku saradnju sa Ruskom Federacijom, posebno ukazujući na zainteresovanost Srpske za gasovod „Turski… »

Medvedev sa Dodikom o situaciji u RS i BiH i ekonomiji

Sputnik pre 1 dan
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik sastaće se u Beogradu sa predsednikom Vlade Ruske Federacije Dmitrijem Medvedevom, pre Svečane akademije povodom obeležavanja 75 godina od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu. Dodik je ranije… »

Odnosi između DNS i SNSD zagladili, Dodik poručio: Ako odu sa Šarovićem, nema im mesta u vlasti!

Večernje novosti pre 2 dana
To svakako nije pretnja, već princip. Ili smo zajedno ili nismo, poručio je lider SNSD. ODNOSI između DNS i SNSD su zahladili nakon što je početkom oktobra Predsedništvo DNS donelo odluku da će zamrznuti status u koaliciji i delovati samostalno, a… »

Vesti dana »

Evropska unija čeka Džonosna

Politika pre 5 satijoš 33 povezane

Drugi poraz Zvezde, Krka slavila posle preokreta

Beta pre 3 satajoš 17 povezanih

Sećanje na oslobodioce Beograda

RTS pre 7 satijoš 15 povezanih

Vremenska prognoza - 21. oktobar

RTS pre 3 satajoš 15 povezanih