Milorad Dodik - vesti

Dodik: Nakon napada na funkciju predsednika sada je na udaru policija

Srbija danas pre 2 sata
On je ukazao na permanentne napade opozicije na funkciju predsednika, na incidente zviždanjem i bacanjem stolica
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da opozicija politički pokušava da iskoristi određene tužne i emotivne događaje kako bi dovela u pitanje rad policije Srpske. - Ja stojim iza policije Republike Srpske.... »

Dodik: Nakon napada na funkciju predsednika sada je na udaru policija

Blic pre 2 sata
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da opozicija politički pokušava da iskoristi određene tužne i emotivne događaje kako bi dovela u pitanje rad policije Srpske. – Ja stojim iza policije Republike Srpske. Ne stojim iza eventualno neodgovornih pojedinaca kojih može biti u... »

Dodik: U RS nema paravojnih jedinica, to su laži mojih protivnika

Novi magazin pre 9 sati
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik odbacio je danas tvrdnje da želi da stvori paravojne jedinice u RS ili da bude instrument ruske strane u destabilizaciji zemlje, ističući da su sve to "laži njegovih protivnika".
"U RS nema paravojnih jedinica", rekao je u Banjalucu u intervjuu agenciji Frans pres predsednik RS. Dodik je na vlast došao 1998. uz blagoslov Zapada, podseća AFP, dodajući da danas lider bosanskih Srba izražava bliskost... »

Šta smera Izetbegović tajnim naoružavanjem?! Dodik: To je ozbiljan problem!

Pravda pre 1 dan
Tajno naoružavanje i skladištenje oružja u Federaciji BiH, predstavlja ozbiljan problem, poručio je za RTRS predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, komentarišući izjave člana Predsedništva BiH i lidera SDA Bakira Izetbegovića da se oružje proizvodi za „ne daj bože“.
Dodik je istakao da je ta proizvodnja izvan kontrole zajedničkih institucija, dok je u Republici Srpskoj sve stavljeno pod kontrolu i da je čak i opremanje Policije Srpske pokušano da se predstavi kao problem. Zbog toga bi... »

Dodik prodaje avion

SEEbiz pre 1 dan
BANJA LUKA - Zrakoplovni servis Republike Srpske, kojim upravlja predsjednik ovog entiteta Milorad Dodik, donio je odluku o prodaji jednog od dva aviona u vlasništvu RS, a početna cijena za avion marke Cessna tip C-500 je blizu 320.000 KM.
Za prodaju aviona koji je proizveden davne 1980. godine, s osam sjedišta, određena je najniža početna cijena u iznosu od 318.378,65 KM. Zrakoplov će biti ponuđen na javnoj usmenoj dražbi. Ova odluka je objavljena u Službenom... »

Ekstremni lobista potpaljuje Ameriku na opasan plan protiv Dodika i Srpske

Sputnik pre 1 dan
Nastup marginalnog političara iz BiH Reufa Bajrovića u američkom Kongresu samo je uvod u dalje američke igre koje bi trebalo da onemoguće Milorada Dodika da se kandiduje za člana Predsedništva BiH. Iako nema nikakvog uticaja na unutrašnju politiku, Bajrović je aktivan na međunarodnom planu kao lobista protiv Republike Srpske.
Otkako postoji moderna BiH, prvo kao federalna jedinica SFRJ, a kasnije, od potpisivanja Dejtonskog sporazuma i kao nezavisna država, ravnopravnost i konstitutivnost naroda uzimane su kao princip koji niko ne dovodi u pitanje. To... »

Parlament bez kvoruma za sjednicu o Izetbegovićevim izjavama

Al Jazeera pre 2 dana
Savez nezavisnih socijaldemokrata tražio je hitnu sjednicu zbog navodnih ratnohuškačkih izjava predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednika Stranke demokratske akcije.
Sjednica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, sazvana po hitnom postupku na zahtjev Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorada Dodika, otkazana je u petak zbog nedostatka kvoruma. Zastupnici SNSD-a... »

Dramatično: Tajne službe spremaju haos Dodiku u Banjaluci!

Srbija danas pre 2 dana
Tragičnu smrt mladića strani obaveštajci u saradnji sa bosanskom službom i delom opozicije koriste za rušenje Dodika
Velika strana obaveštajna služba, uz angažman dela Obaveštajno bezbednosne agencije BiH i pojedinaca iz opozicije u RS sprovodi žestok udar na Republiku Srpsku, s ciljem totalne destabilizacije aktuelne vlasti i predsednika... »

Smrt mladića iz Banjaluke Novi tim za istragu o Davidovoj smrti

Večernje novosti pre 2 dana
Dodik razgovarao sa ocem pokojnog Davida Dragičevića. Došlo je do nedopustive politizacije ovog slučaja
ISTRAGA o smrti Davida Dragičevića (21) iz Banjaluke izuzeta je iz nadležnosti Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP RS i predmet je dodeljen u rad Upravi kriminalističke policije MUP RS. Naredba o izuzeću doneta je... »

Dodikova stranka tražila hitnu sednicu zbog izjava Izetbegovića

Danas pre 3 dana
Izjave člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića o napretku namenske industrije u Federaciji BiH, koje su protumačene kao ratnohuškačke, uzrok su zakazivanja hitne sednice najvišeg organa državne zakonodavne vlasti, na zahtev stranke Milorada Dodika.
Sednica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH zakazana je na zahtev poslanika SNSD čiji lider Milorad Dodik svakodnevno preti teritorijalnom integritetu BiH. Taj dom će sutra održati hitnu sednicu s jednom tačkom dnevnog... »

Incident u Jasenovcu, uhapšen Dražen Keleminec

RTS  pre 2 sata  još 24 povezane

Nagi napadač ubio četiri osobe u restoranu u SAD

N1 Info  pre 2 sata  još 16 povezanih

Vulin: Hrvatskoj smeta što Srbija govori istinu

Politika  pre 2 sata  još 15 povezanih

Nadal kralj Monte Karla

Politika  pre 4 minuta  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.