Milorad Dodik

Na poziv Mitropolije: Milorad Dodik obišao svetinje

Večernje novosti pre 1 sat
SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik posetio je danas svetinje Paštrovića u Crnoj Gori, saopšteno je iz Mitropolije crnogorsko-primorske. Foto: V.Tripić - U manastiru Praskvica, koji je nedavno proslavio veliki jubilej 600 godina postojanja… »

''Tolerantno Sarajevo'': Uzurpirali imovinu SPC (video)

Pravda pre 3 sata
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je danas u sarajevskom naselju Pofalići da je važno da Hram Preobraženja Gospodnjeg živi i da se ljudi okupljaju. Dodik, koji je kum slave Hrama, istakao je da mu je drago što je slavi… »

Na dan kada se glasa o poverenju Vladi Dritana Abazovića na Sveti Stefan sleće jedan helikopter

B92 pre 6 sati
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik putuje u Crnu Goru, uoči glasanja o poverenju vladi crnogorskog premijera Dritana Abazovića, pišu mediji u BiH. Kako navodi portal Istraga.ba, u službenoj najavi događaja za petak 19. avgust nema… »

"Ne interesuje me da li će imati političke sastanke" Abazović potvrdio da će Dodik u Crnoj Gori boraviti privatno

Blic pre 5 sati
Crnogorski premijer Dritan Abazović potvrdio je danas da srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik boravi privatno u Crnoj Gori, prenosi Tanjug. - Mi imamo na stotine turista, a Dodik se najavio regularno. U Crnu Goru je svako dobrodošao, a da li… »

Slava Hrama Preobraženja Gospodnjeg u Pofalićima

RTV pre 7 sati
Istočno Sarajevo - Hram Preobraženja Gospodnjeg u Pofalićima obeležava danas krsnu slavu u prisustvu predsednice Republike Srpske Željke Cvijanović i srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika. Milorad Dodik kum je slave Hrama Svetog… »

Dodik danas na dan glasanja o poverenju Vladi Dritana Abazovića u četvorosatnoj tajnoj poseti Crnoj Gori

Danas pre 7 sati
U službenoj najavi događaja za petak, 19. avgusta, nećete pronaći informacije o aktivnostima člana Predsedništva BiH Milorada Dodika. Zvanično, on danas neće raditi. Međutim, Dodik će danas oko podne helikopterom otputovati u Crnu Goru, a… »

Šmitov izliv besa: Oštre reakcije na skandalozni nastup visokog predstavnika u BiH, kojeg ne priznaje RS

Večernje novosti pre 12 sati
KRISTIJAN Šmit, visoki predstavnik u BiH, kojeg ne priznaje Republika Srpska, tokom posete Goraždu burno je reagovao na pitanje o izmeni Izbornog zakona BiH. Milorad Dodik, Foto Tanjug Naime, nakon pitanja novinara da li je spreman nametnuti izmene… »

Na jesen u Rusiju: Sastanak Dodika i Kalabuhova

Večernje novosti pre 11 sati
SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da će krajem sledećeg meseca otputovati u Rusiju na ranije dogovoren sastanak. Dodik i Kalabuhov, Foto RTRS Dodik je, nakon razgovora sa ambasadorom Ruske Federacije u BiH, Igorom Kalabuhovom o… »

Dodik ide u Rusiju: U pitanju je opstanak srpskog naroda u Bosni, spomenuo i Bošnjake!

Srbija danas pre 1 dan
Sledećeg meseca putuje u Rusiju. Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da će krajem sledećeg meseca otputovati u Rusiju na ranije dogovoren sastanak. Dodik je, na sastanku u Banjaluci, ambasadoru Rusije u BiH Igoru Kalabuhovu, rekao… »

Dodik najavio da krajem septembra ponovo putuje u Rusiju

Novi magazin pre 1 dan
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik najavio je danas da će krajem septembra posetiti Rusiju. "Ja se pripremam da krajem sledećeg meseca putujem ponovo u Rusiju na ranije dogovoreni sastanak", kazao je Dodik novinarima posle sastanka sa ruskim… »

Vesti dana »