Milorad Dodik - vesti

NIŠ SPREMAN ZA OBELEŽAVANJE DANA SEĆANJA: Sećenje na 78 dana pakla najaviće zvuk sirena

Niške vesti pre 35 minuta
Grad Niš je u nedelju domaćin velikog skupa građana u organizaciji Grada Niša i Republike Srbije kojim će se obeležiti 20 godina od početka bombardovanja naše zemlje od strane NATO pakta, a kome će prisustvovati ceo državni vrih na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Ceremoniji će... »

Srebrenica: Izvučena tela dvojice rudara, saučešća zvaničnika

Večernje novosti pre 6 sati
Iz podzemnog kopa rudnika u Srebrenici izvučena su tela dvojice rudara, na koje se, prema prvim procenama, obrušilo više od 50 kubnih metara zemlje, prenosi RTRS
Iz podzemnog kopa rudnika u Srebrenici izvučena su tela dvojice rudara, na koje se, prema prvim procenama, obrušilo više od 50 kubnih metara zemlje, prenosi RTRS. Navodi se da je povodom ove teške rudarske nesreće predsedavajući... »

Kusturica za N1: Dobrovoljni sam savetnik Dodika i za to ne dobijam novac

N1 Info pre 59 minuta
Reditelj Emir Kusturica, koje je, kako su medije ranije preneli, zaposlen kao savetnik predsedavajućeg Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, za N1 je demantovao tvrdnje da za to prima novčanu nadoknadu.
Nakon što je portal Klix.ba otvoreno kritikovao članove Predsedništva BiH zbog toga što nisu javno objavili imena zaposlenih savetnika, Dodik je na zvaničnoj web stranici kolektivnog šefa države objavio imena svojih najbližih... »

"Razgovori da, pregovori ne": Vukota Govedarica potvrdio da će ići na sastanak sa predsednikom SNSD

Blic pre 19 sati
Što se tiče najavljenog odlaska na sastanak sa liderom SNSD Miloradom Dodikom, stav Glavnog odbora SDS je nepromenjen: Razgovori da, ali pregovori ne, istakao je predsednik SDS Vukota Govedarica gostujući u Dnevniku 2 BN televizije. Predsednik SDS Vukota Govedarica je potvrdio da će u ponedeljak... »

Dodik: Aktiv žena SNSD veoma odan i posvećen partiji

Blic pre 19 sati
Predsednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je večeras da je SNSD najmoćnija organizacija i da se ponosi Aktivom žena koji okuplja brojne aktivistkinje, veoma odane i posvećene partiji. Dodik je novinarima u Omarskoj, gde je prijedorski aktiv žena SNSD-a organizovao proslavu 8. marta, rekao da su... »

Dodik uveren da će Hrvatska odustati od namere da nuklearni otpad odlaže na granici sa BiH

Blic pre 1 dan
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izrazio je uverenje da će Republika Hrvatska odustati od namere da nuklearni otpad odlaže na granici sa BiH, jer bi to, kako je istakao, moglo dodatno zatrovati ne samo odnose u regionu kojem je preko potrebna stabilnost, već i goli život stanovnika... »

BiH od Hrvatske traži da promeni plan o odlaganju radioaktivnog otpada na granici sa BiH

Danas pre 20 sati
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik smatra da će Hrvatska odustati od namere da odlaže nuklearni otpad na granici sa BiH, na Trgovskoj gori kod Dvora, jer bi to moglo dodatno usložniti odnose u regionu, ali i ugroziti živote ljudi na tom prostoru.
„Informacije kojima raspolažem govore da bi realizacija jednog takvog plana, koji je sačinila Hrvatska, uticala ne samo na sadašnje žitelje tog dela Republike Srpske i Federacije BiH, već i na one koji još nisu rođeni i mi kao... »

Dodik pozvao SDS i PDP na razgovore o zajedničkom nastupu u Sarajevu

Danas pre 1 dan
Predsedavajući Predsedništva BiH i lider Saveza nezavisnih socijademokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je da bi u ponedeljak u Banjaluci trebalo da se održi sastanak SNSD sa predstavnicima Srpske demokratske stranke (SDS) i Partije demokratskog progresa (PDP).
Dodik je kazao da su rukovodstva SDS i PDP odgodila današnji sastanak jer su, kako su naveli, kasno dobili poziv, dodavši da im neće uputiti pisani poziv već će sastanak u ponedeljak dogovoriti telefonom. „Ta trakavica traje duže... »

Dodik spreman da sačeka SDS: “Ponudićemo da sledeći termin za sastanak bude ponedeljak”

Blic pre 1 dan
Lider Saveza nezavisnih socijademokrata Milorad Dodik rekao je danas u Banjaluci da je ponedeljak novi termin sastanka ove stranke sa PDP i SDS. Nakon što je rukovodstvo PDP i SDS odgodilo današnji sastanak jer su, kako kažu, kasno dobili poziv, Dodik je rekao da im pisani poziv neće uputiti, već... »

Dodik prijeti Komšiću zbog komentara o presudi Karadžiću: “S njim ću to raščistiti”

Sandžak press pre 1 dan
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je presuda prvom predsjedniku Republike Srpske Radovanu Karadžića prilično arogantna i cinična i dio ravnanja računa među ranijim presudama Haškog tribunala. On je istakao da je misija Haškog tribunala bila da obezbijedi... »

©2019 Netmark d.o.o.