Milorad Dodik

Milorad Dodik: Ne idem u Sarajevo – Šmit nema legitimitet, a Republika Srpska neće sprovoditi njegove odluke

Kurir pre 1 sat
Srpski član Predsedništva Milorad Dodik rekao je da neće ići u Sarajevo, jer Kristijan Šmit, novi visoki predstavnik u BiH nema legitimitet. "Republika Srpska neće sprovoditi njegove odluke", poručio je Dodik i upitao Šmita na osnovu čega je… »

Dodik: “Ne idem u Sarajevo, Šmit nema legitimitet. Na osnovu kog dokumenta je postavljen…?”

Nedeljnik pre 2 sata
Printscreen/YouTube/N1 “Srpski član Predsedništva Milorad Dodik rekao je da neće ići u Sarajevo, jer Kristijan Šmit, novi visoki predstavnik u BiH nema legitimitet. “Recite mi na osnovu čega ste postavljeni? Na osnovu čega ste ovde došli? Koji… »

Uzurpator! Šmit je nelegalan! Dodik: "Ovo je okupacija! Po kom dokumentu ste postavljeni?"

Pravda pre 1 sat
BANjALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik upitao je danas Kristijana Šmita na osnovu čega je imenovan za visokog predstavnika u BiH. „Recite mi na osnovu čega ste postavljeni? Na osnovu čega ste ovde došli? Koji je dokument… »

Izetbegović: Časnim ljudima u srpskom korpusu Inzko olakšao život

Slobodna Evropa pre 1 sat
Predsjedništvo Stranke demokratske akcije (SDA) je na sjednici 2. augusta donijelo 18 zaključaka koji se odnose na aktualne političku situaciju u Bosni i Hercegovini (BiH), na reakcije iz bh. entiteta Republika Srpska (RS) zbog odluke Valentina Inzka… »

Dodik Šmitu: Na osnovu kog dokumenta ste postavljeni?

B92 pre 1 sat
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik upitao je danas Kristijana Šmita na osnovu čega je imenovan za viskog predstavnika u BiH. "Recite mi na osnovu čega ste postavljeni? Na osnovu čega ste ovde došli? Koji je dokument predvideo način na… »

Dodik: Ne idem u Sarajevo – Šmit nema legitimitet

RTS pre 1 sat
Srpski član Predsedništva Milorad Dodik rekao je da neće ići u Sarajevo, jer Kristijan Šmit, novi visoki predstavnik u BiH nema legitimitet. Na osnovu kog dokumenta ste postavljeni, upitao je Dodik Šmita. "Republika Srpska neće sprovoditi njegove… »

Dodik upitao Šmita: Na osnovu kog dokumenta ste postavljeni?

Nova pre 2 sata
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik upitao je danas Kristijana Šmita na osnovu čega je imenovan za viskog predstavnika u BiH. „Recite mi na osnovu čega ste postavljeni? Na osnovu čega ste ovde došli? Koji je dokument predvideo način na… »

Dodik Šmitu: Na osnovu kog dokumenta ste postavljeni?

RTV pre 2 sata
BANJALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik upitao je danas Kristijana Šmita na osnovu čega je imenovan za viskog predstavnika u BiH. "Recite mi na osnovu čega ste postavljeni? Na osnovu čega ste ovde došli? Koji je dokument predvideo… »

Dodik Šmitu: Na osnovu kog dokumenta ste postavljeni?

Politika pre 2 sata
„Recite mi na osnovu čega ste postavljeni? Na osnovu čega ste ovde došli? Koji je dokument predvideo način na koji ćete biti visoki predstavnik?”, postavio je Dodik pitanja Šmitu. BANjALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik upitao… »

Dodik i ostali predstavnici RS ne idu na prijem o stupanju Šmita na dužnost

Danas pre 4 sati
Srpski član Predsedništva Milorad Dodik, kao ni ostali predstavnici u zajedničkim institucijama BiH i predstavnici političkih stranaka iz Republike Srpske neće prisustvovati prijemu povodom stupanja na dužnost novog Visokog predstavnika u BiH… »

Vesti dana »