Milorad Pupovac

Kako je po popisu broj Srba u Vukovaru pao ispod 30 odsto

Politika pre 3 dana
Predsednik Srpskog narodnog veća (SNV) Milorad Pupovac izjavio je danas da će SNV reagovati na popis stanovništva prema kojem je broj Srba u Vukovaru pao ispod 30 odsto nakon što naprave analizu i vide je li sve bilo u skladu sa propisima. „Nakon… »

Pupovac o popisu stanovništva: Reagovaćemo nakon što napravimo analizu

Novi magazin pre 2 dana
Predsednik Srpskog narodnog vijeća (SNV) u Hrvatskoj, Milorad Pupovac izjavio je danas da će SNV reagovati na popis stanovništva prema kojem je broj Srba u Vukovaru pao ispod 30 odsto nakon što naprave analizu i vide da je li sve bilo u skladu s… »

Pupovac o broju Srba u Vukovaru: Reagovaćemo nakon analize popisa

Radio 021 pre 2 dana
Predsednik Srpskog narodnog vijeća u Hrvatskoj Milorad Pupovac izjavio je da će SNV reagovati na popis stanovništva prema kojem je broj Srba u Vukovaru pao ispod 30 odsto nakon što naprave analizu. "Nakon što napravimo analizu, nakon što vidimo… »

Pupovac o popisu stanovništva: Reagovaćemo nakon što napravimo analizu

Insajder pre 2 dana
Predsednik Srpskog narodnog vijeća (SNV) u Hrvatskoj, Milorad Pupovac izjavio je danas da će SNV reagovati na popis stanovništva prema kojem je broj Srba u Vukovaru pao ispod 30 odsto nakon što naprave analizu i vide da je li sve bilo u skladu s… »

Pupovac o padu broja Srba u Vukovaru ispod 30 odsto: Reagovaćemo nakon što napravimo analizu

Nedeljnik pre 2 dana
Prinstcreen/YouTube/N1 (Beta) – Predsednik Srpskog narodnog vijeća (SNV) u Hrvatskoj, Milorad Pupovac izjavio je danas da će SNV reagovati na popis stanovništva prema kojem je broj Srba u Vukovaru pao ispod 30 odsto nakon što naprave analizu i vide… »

Pupovac o popisu stanovništva: Reagirat ćemo nakon što napravimo analizu

SEEbiz pre 2 dana
GLUŠCI - Predsjednik Srpskog narodnog vijeća (SNV) Milorad Pupovac rekao je u nedjelju kako će SNV reagirati na popis stanovništva prema kojem je broj Srba u Vukovaru pao ispod 30 posto nakon što naprave analizu i vide je li sve bilo u skladu s… »

Pupovac: Nakon analize biće reakcije na popis stanovništva, prema kojem je broj Srba u Vukovaru pao ispod 30 odsto

Danas pre 2 dana
Predsednik Srpskog narodnog vijeća (SNV) Milorad Pupovac rekao je danas da će SNV reagovati na popis stanovništva prema kojem je broj Srba u Vukovaru pao ispod 30 odsto nakon što naprave analizu i vide je li sve bilo u skladu s propisima. „Nakon… »

Pupovac o rezultatima popisa: Reagovaćemo nakon što napravimo analizu

Euronews pre 2 dana
Predsednik Srpskog narodnog veća (SNV) Milorad Pupovac izjavio je da će SNV reagovati na popis stanovništva prema kojem je broj Srba u Vukovaru pao ispod 30 odsto nakon što naprave analizu i vide je li sve bilo u skladu sa propisima. "Nakon što… »

Pupovac o popisu stanovništva: Reagovaćemo nakon analize, ima zabrinutosti

N1 Info pre 2 dana
Predsednik Srpskog narodnog vijeća (SNV) Milorad Pupovac rekao je da će SNV reagovati na popis stanovništva, prema kojem je broj Srba u Vukovaru pao ispod 30 posto, nakon što naprave analizu i vide je li sve bilo u skladu s propisima. „Nakon što… »

„Svođenje onoga što je hrvatsko na ustaštvo i onoga što je srpsko na četništvo ne samo opasno nego i pogubno“: Olujno…

Danas pre 2 dana
Omer Karabeg: Kakve posledice nastaju kad pojedini funkcioneri u Srbiji i deo medija današnju Hrvatsku nazivaju ustaškom državom i naslednicom NDH? Milorad Pupovac: Medijsko ustašiziranje Hrvatske i njezinog rukovodstva štetno je za sve. Štetno je… »

Vesti dana »