Milutin Mrkonjić

Pomen merimi Njegomir! Ćerka i unuka ne mogu da zaustave suze, evo šta je Ana Bekuta uradila čim se pojavila, a došao je i…

Alo pre 20 sati
Brojne kolege došle su da odaju počast legendarnoj pevačici. Legendarna pevačica narodne muzike Merima Njegomir preminula je u 69. godini pre tačno šest meseci, a porodica i prijatelji su se okupili i održali joj pomen na Novom groblju u Aleji… »

Održan Šestomesečni pomen legendarnoj Merimi Njegomir Ćerkine reči će vas rasplakati: Sigurna sam da nas mama gleda…

Kurir pre 20 sati
Legendarna pevačica narodne muzike Merima Njegomir preminula je u 69. godini pre tačno šest meseci, a porodica i prijatelji su se okupili i održali joj pomen na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana. 00:27 Šestomesečni pomen Merimi Njegomir… »

Šest meseci od kako nas je napustila Merima Njegomir: Porodica i prijatelji joj odali počast, evo ko je sve došao (video)

Blic pre 21 sat
Danas se navršava šest meseci od kako je preminula egendarna pevačica narodne muzike Merima Njegomir. Tom prilikom su se okupili i održali joj pomen na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana. Na groblju su njena ćerka Ljubica sa svojom ćerkom… »

Šestomesečni pomen merimi Njegomir: Porodica i pripadnici estrade stigli na groblje - Bekuta u suzama

Srbija danas pre 21 sat
Legendarna pevačica preminula je na današnji dan, pre šest meseci. Legendarna pevačica narodne muzike Merima Njegomir preminula je u 69. godini pre tačno šest meseci, a porodica i prijatelji su se okupili i održali joj pomen na Novom groblju u… »

Srbija do sada nije videla ono što će postaviti na spomenik mrki! Sve će biti spremno za šestomesečni pomen Milutinu…

Kurir pre 1 dan
Milutin Mrkonjić, političar i počasni predsednik Socijalističke partije Srbije preminuo je 27. novembra prošle godine, a u ponedeljak će mu davati šestomesečni pomen. Kako saznajemo, pomen Milutinu Mrkonjiću biće održan na Novom groblju u Aleji… »

Na nadgrobnu ploču Milutina Mrkonjića postavlja se QR kod

Telegraf pre 1 dan
Savremen način da se uspomene ili činjenice o preminuloj osobi sačuvaju zauvek. U ponedeljak, 23. maja, održaće se šestomesečni pomen pokojnom političaru Milutinu Mrkonjiću, a tada će na njegovu nadgrobnu ploču biti postavljen QR kod… »

Rat na pomolu?! Anu Bekutu napali zbog para: Gde su Mrkini milioni

Svet & Skandal pre 6 dana
Iako se trudi da deluje raspoloženo, Anu Bekutu preplavila su osećanja i uspomene. Kako se blizi 23. maj, rođendan njenog voljenog Milutina Mrkonjića, koji su uvek proslavljali zajedno, njoj je sve teže. Vraćaju se slike, emocije u trenutku prete da… »

Zorana Simeunović na svojoj promociji plakala zbog popularne koleginice

Nova pre 15 dana
Mlada pevačica veoma emotivno je reagovala na jedno pitanje. Zorana je promovisala svoj debi album, koji nosi simboličan naziv „Prvi“, a tom prilikom je proslavila i 29. rođendan. Na albumu se našlo osam pesama, a jedna od njih je duet sa poznatom… »

Bekuta ispunila mrkinu veliku želju: Poziv koji pevačica nije mogla da odbije

Večernje novosti pre 16 dana
ANA Bekuta nakon smrti partnera Milutina Mrkonjića, pevačku i diskografsku karijeru stavila je na pauzu, međutim napravila je jedan izuzetak. Foto: Instagram/anabekuta1 Poziv Steve Simenunovića da udruži glas sa njegovom suprugom Zoranom, Ana Bekuta… »

Bekuta ispunila mrkinu poslednju želju! Poziv koji nije mogla da odbije - Pevačica se kroz suze zahvalila Ani!

Mondo pre 16 dana
Ana Bekuta nakon smrti partnera Milutina Mrkonjića, pevačku i diskografsku karijeru stavila je na pauzu, međutim napravila je jedan izuzetak. Ana Bekuta nakon smrti partnera Milutina Mrkonjića, pevačku i diskografsku karijeru stavila je na pauzu… »

Vesti dana »