Ministarstvo prosvete

Onlajn nastava za učenike koji koriste prevoz

Zoom UE pre 1 dan
PRIJEPOLJE – U susret početku drugog polugodišta rukovodstvo Opštine Prijepolje je obavilo razgovor sa direktorima srednjih škola o rešenju za prevoz učenika. Procedura izbora prevoznika i potpisivanja ugovora bi trebalo da bude završena do 15… »

Danas stižu kineske vakcine: U ALIMS već počela procedura provere, prvi će ih primiti prosvetari

Kurir pre 17 sati
U ALIMS je već počela procedura provere da li „Sinofarm“ zadovoljava naše standarde, a ukoliko se izda potvrda kvaliteta, u nedelju ili ponedeljak će se krenuti s vakcinacijom. U nedelju ili ponedeljak počinje vakcinacija zdravstvenih i… »

Počinje imunizacija

Alo pre 2 dana
Slični dopisi stigli su i iz drugih prosvetnih ustanova. Ministarstvo zdravlja je ovog popodneva naložilo Ministarstvu prosvete da pošalje spisak zainteresovanih prosvetnih radnika na fakultetima i u srednjim školama koji bi da se vakcinišu, ali nije… »

Za učenike srednjih škola koji koriste prevoz biće organizovana onlajn nastava

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Prijepolje - U susret početka drugog polugodišta rukovodstvo Opštine Prijepolje je obavilo razgovor sa direktorima srednjih škola o iznalaženju rešenja za prevoz učenika. Tom prilikom direktori su upoznati sa procedurom javne nabavke za izbor… »

Počinje imunizacija: "Prosvetni radnici imaju prednost" VIDEO

B92 pre 1 dan
Od nedelje počinje vakcinacija prosvetnih radnika, saznaje Prva televizija. Ministarstvo zdravlja je ovog popodneva naložilo Ministarstvu prosvete da pošalje spisak zainteresovanih prosvetnih radnika na fakultetima i u srednjim školama koji bi da se… »

Počinje vakcinacija! Jedna grupa građana će imati prednost u odnosu na ostale

Srbija danas pre 1 dan
Od nedelje počinje vakcinacija prosvetnih radnika. Ministarstvo zdravlja je ovog popodneva naložilo Ministarstvu prosvete da pošalje spisak zainteresovanih prosvetnih radnika na fakultetima i u srednjim školama koji bi da se vakcinišu, ali nije… »

Hoćemo u školske klupe, poručuju šabački srednjoškolci!

RTS pre 1 dan
Posle jednomesečnog raspusta, više stotina hiljada osnovaca i srednjoškolaca u ponedeljak, 18. januara, kreće u školu. Nastava će se održavati po modelu koji je primenjivan od 1. septembra. U petnaest šabačkih osnovnih i srednjih škola sve je… »

PRIMIĆE KINESKU VAKCINU! U nedelju će biti vakcinisano 100.000 zdravstvenih radnika i prosvetara

Valjevska posla pre 1 dan
Prve količine kineske vakcine stižu sutra u Srbiju, a već prekosutra planirano je vakcinisanje 100.000 ljudi. Očekuje se da Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije i izda brzo dozvolu za upotrebu te vakcine. “Ministarstvo zdravlja naložilo… »

Za učenike prijepoljskih srednjih škola koji koriste prevoz biće organizovana onlajn nastava

PP media pre 1 dan
Prijepolje – U susret početka drugog polugodišta rukovodstvo Opštine Prijepolje je obavilo razgovor sa direktorima srednjih škola o iznalaženju rešenja za prevoz učenika. Ilustracija Tom prilikom direktori su upoznati sa procedurom javne nabavke… »

Besplatni udžbenici za osnovce: Fondacija Alek Kavčić omogućila da udžbenici budu dostupni svima

Naissus info pre 1 dan
Ministarstvo prosvete odobrilo je ove udžbenike, i oni se mogu koristiti u nastavi. Projekat u okviru fondacije “Alek Kavčić” ugledao je svetlost dana, kada su pre nekoliko dana omogućeni besplatni udžbenici za treći i sedmi razred osnovne… »

Vesti dana »