Miodrag Kostić - vesti

Da li će u Čačku ponovo da radi bioskop?

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Čačak – Nakon što je na novoizgrađenoj zgradi, na mestu nekadašnjeg bioskopa “Sutjeska” osvanuo natpis “Bando, vratite nam bioskop”, gradonačelnik Milun Todorović, građanima Čačka poručio je da će uskoro ponovo imati mesto na kom mogu uživati gledajući filmove. “Naravno da će biti bioskopa, jer... »

ACI i Kostić ostali praznih ruku, Adventura holding preuzela Marinu Portorož

SEEbiz pre 12 dana
PORTOROŽ - Društvo Adventura holding u vlasništvu poslovnog čovjeka Darka Klariča, preuzela je Marinu Portorož koja je dosad bila u vlasništvu Termi Čatež.
Za preuzimanje Marine Portiorož bili su zainteresirani i hrvatski ACI te srpski biznisnimen Miodrag Kostić. Adventura holding već ima u vlasništvu Nautički centar Liburnia koji upravlja suhom marinom na otoku Krk s 350 suhih... »

Amaterska selekcija Vojvodine otputovala za Nemačku

Dnevnik pre 19 dana
Amaterska reprezentacija Vojvodine otputovala je u Minhen na finalni 11. UEFA Kup regiona koji će se od 26. septembra – 4. oktobra odigrati u Bavariji gradu Bad Gogingu uz učešće četiri pobednika, Malte, Izraela, Srbije i domaćina Bavarije.
Ekspediciju čini 18 reprezentativaca, golmani: Branislav Katanić i Svetozar Borojević, igrači: Nebojša Arbutina, Aleksandar Berić, Nenad Bursać, Dragan Dašić, Luka Simonović, Nikola Grbić, Branislav Hađinac, Bogdan Jovanov, Luka... »

Izazovi porodičnog biznisa: Miodrag Kostić: Firmu Stiva Džobsa je napravila i njegova porodica, jer oni trpe dok se firma stvara

Blic pre 33 dana
"Komplikovano je govoriti o porodičnom biznisu na ovim prostorima. Prvi problem je kontinuitet poslovanja, a drugi prosperitet firmi, jer svega 20 odsto malih i srednjih preduzeća prenese posao na sledeću generaciju", rekao je Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, na potpisivanju... »

Održan prvi ``Family Busineš Network Adria``

Beta video pre 33 dana
BEOGRAD - U zgradi Geozavoda održan je prvi ``Family Busineš Network Adria`` o ulozi porodičnog biznisa u regionalnoj ekonomiji i tom prilikom je potpisan Memorandum o podržavanju i promociji porodičnog preduzetništva u Srbiji. Učestvovali su predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež,... »

Henjak otvara vrata Kostiću za preuzimanje dijela Agrokora

SEEbiz pre 35 dana
LJUBLJANA - Nadzorni odbor Gorenjske banke imenoivao je Marija Henjaka, bivšeg predsjednika Uprave hrvatske podružnice Sberbanka, za novog predsjednika Uprave.
Od kraja kolovoza AIK banka Miodraga Kostića kontrolira NO Gorenjske banke. Slovenski mediji već tjednima Henjaka tituliraju kao "Todorićevog bankara", aludirajući na to da je i Sberbank obilato kreditirao Agrokor u vrijeme... »

Jelena Galić nova šefica NO-a Gorenjske banke

SEEbiz pre 41 dan
LJUBLJANA - Predsjednica Nadzornog odbora Gorenjske banke je postala Jelena Galić, predsjednica Izvršnoga odbora AIK banke, koja je u vlasništvu Miodraga Kostića.
Kao što smo nedavno pisali, Miodrag Kostić pokušati imenovati svojeg čovjeka u Upravu banke. Navodno se radi o bivšem predsjedniku Uprave Sberbank Hrvatske Mariju Henjaku koji je odobravao zadnje kredite Agrokoru u vrijeme... »

Miodrag Kostić i „moji ludaci iz PKB-a“

Danas pre 59 dana
Odgovor osnivača Saveza za Srbiju na tekst PR službe MK grupe "Navodi Dragana Đilasa su apsolutna laž" (Danas, 15. avgust) U saopštenju kompanije MK komerc, koja je u vlasništvu Miodraga Kostića, optužen sam da sam izneo laž u vezi sa otkupom šećerne repe od PKB-a, odnosno da MK komerc nikada PKB-u nije plaćao šećernu repu po ceni nižoj od 34 evrocenta.
Usput sam onako uzgred izvređan u maniru sadašnje vlasti kako sam se obogatio na preprodaji sekundi koje sam kupovao, kako medijski stručnjaci iz MK komerca kažu, uz enormne popuste i uz političke pritiske. Više je nego... »

VOICE: Prodaja PKB-a skrojena po meri unapred poznatog kupca

Beta ponedeljak, 13. avgust 2018.
Prodaja Poljoprivrednog kombinata Beograd (PKB), kao i većina dosadašnjih privatizacija u srpskoj poljoprivredi, biće zamagljena, skrojena po meri unapred poznatih kupaca i to po svoj prilici ne domaćih, piše danas Vojvodjanski istraživačko-analitički centar (VOICE). Navedeno je da su uslovi... »

VOICE: Prodaja PKB-a skrojena po meri unapred poznatog kupca

Biznis i finansije ponedeljak, 13. avgust 2018.
Prodaja Poljoprivrednog kombinata Beograd (PKB), kao i većina dosadašnjih privatizacija u srpskoj poljoprivredi, biće zamagljena, skrojena po meri unapred poznatih kupaca i to po svoj prilici ne domaćih, piše danas Vojvodjanski istraživačko-analitički centar (VOICE). Navedeno je da su uslovi... »

Pompeo u Rijadu, istražitelji pronašli tragove farbanja u konzulatu

Slobodna Evropa  pre 18 minuta  još 26 povezanih

Uhapšena zbog ubistva nevenčanog supruga

B92  pre 45 minuta  još 20 povezanih

Direktorka EBRD za Zapadni Balkan u Danu uživo

N1 Info  pre 18 minuta  još 21 povezana

Srbija s Holandijom u reprizi evropskog finala

Vesti online  pre 18 minuta  još 18 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.