Miodrag Kostić - vesti

Zbog čega Srbija nema više jakih proizvođača hrane

Radio 021 pre 7 dana
Domaća poljoprivreda beleži suficit, ali među prvih petnaest najvećih srpskih izvoznika i prošle godine našla se samo jedna kompanija iz agrarnog sektora.
Sa izvozom od oko 119,8 miliona evra, u prvih 11 meseci 2018. godine, na začelje liste najuspešnijih uspela je ponovo da se upiše samo "Viktorija grupa", čija je finansijska dugovanja prema bankama prošle godine preuzela "MK... »

Među najvećim izvoznicima samo jedan iz sektora agrara

Politika pre 8 dana
Zbog čega Srbija nema više jakih proizvođača hrane, koji bi mogli da stanu rame uz rame sa „Fijat Krajslerom”, HBIS grupom, NIS-om, „Tigar tajersom”, „Bošom”, „Petrohemijom”...
Domaća poljoprivreda beleži suficit ali među prvih petnaest najvećih srpskih izvoznika i prošle godine našla se samo jedna kompanija iz agrarnog sektora. Sa izvozom od oko 119,8 miliona evra, u prvih 11 meseci 2018. godine, na... »

Miodrag Kostić većinski vlasnik Aerodroma Portorož; Više od 53% udela u rukama direktora „MK“ grupe

Tango Six pre 10 dana
Biznismen Miodrag Kostić, predsednik kompanije „MK grupa“, postao je većinski vlasnik Aerodroma Portorož, prenosi ljubljanski dnevni list „Delo“ . Kako pišu, „Luka Kopar“ je krajem prošle godine prodala Hotelu „Palas Portorož“, koji je u Kostićevom vlasništvu, dodatnih 15% udela u portoroškom... »

Kostić gazda aerodroma Portorož!

Večernje novosti pre 15 dana
"MK grupa" krajem prošle godine otkupila većinski paket akcija slovenačke vazdušne luke. Srpski biznismen sada poseduje više od 53 odsto vlasničkog udela
VLASNIK kompanije "MK grupa" Miodrag Kostić postao je većinski vlasnik Aerodroma Portorož. Naime, "Luka Kopar" je krajem prošle godine prodala Hotelu "Palas Portorož", koji je u Kostićevom vlasništvu, dodatnih 15 odsto udela u... »

Miodrag Kostić postao većinski vlasnik Aerodroma Portorož

Radio 021 pre 16 dana
Miodrag Kostić, vlasnik MK Grupe, postao je većinski vlasnik Aerodroma Portorož, piše ljubljanski list "Delo".
Luka Kopar je krajem 2018. godine prodala Hotelu Palas Portorož, koji je u vlasništvu Miodraga Kostića, dodatnih 15 odsto udela u Aerodromu Portorož, tako da srpski biznismen sada ima nešto više od 53 odsto vlasničkog udela u... »

Kostić postao većinski vlasnik Aerodroma Portorož

SEEbiz pre 16 dana
LJUBLJANA - Srpski biznismen Miodrag Kostić je krajem 2018. postao većinski vlasnik Aerodroma Portorož, vidljivo je iz objave AJPES-a.
Dodatnih 15 posto Aerodroma Kostićeva kompanija Hotel Palace Portorož kupila je od Luke Koper. Preostali dioničari su općina Piran sa 36,2% učešća i CPK (Putnička kompanija Koper) sa 10,25% učešća. Luka Koper ne otkriva cijenu,... »

Mišković za zakup zemlje državi plaćao samo 100 evra po hektaru

Blic pre 23 dana
Cena zakupa zemlje koju su Miroslav Mišković, Petar Matijević i Miodrag Kostić plaćali državi kretala se između samo stotinak i 800 evra po hektaru. Podaci u koje je "Blic" imao uvid, a koji daju detaljan pregled cena zakupa državnog zemljišta od 2008. godine, pokazuju da je srpska trojka istu... »

Blic istražuje: Državi će "velika trojka" platiti zakup zemlje 2,4 miliona evra godišnje, a dvojica plaćaju manje od 200 evra po hektaru

Blic pre 24 dana
Zakup državne zemlje Miroslav Mišković naredne godine platiće Srbiji 174 evra po hektaru, Petar Matijević 177 evra, a Miodrag Kostić 221 evro, otkriva "Blic". Trojica najvećih zemljoposednika u Srbiji ukupno će u državnu kasu za zakup zemlje za sezonu 2018/2019. uplatiti nešto više od 2,4 miliona... »

MK Group nabavila vredan softver za Dečiju bolnicu u Novom sadu

RTV pre 27 dana
RTV: MK Group nabavila vredan softver za Dečiju bolnicu u Novom sadu
NOVI SAD - Kompanija MK Group je izdvojila novčana sredstva u iznosu od 2.352.000 dinara za nabavku softvera FREEZEit, neophodnog za Dečiju bolnicu u Novom Sadu. Ovom donacijom je zatvorena humanitarna akcija Magnet za ljubav i obezbeđena kompletna neophodna oprema za posebno odeljenje sa magnetnom rezonancom i pratećom opremom pri Dečijoj bolnici.
Podsećamo da je kompanija MK Group bila osnivač fondacije Magnet za ljubav i da je u protekle tri godine, uz podršku brojnih partnera, prikupila 400.000 evra za kupovinu prateće opreme za Dečiju bolnicu u Novom Sadu. Za tu svrhu... »

Najveći vlasnici zemlje u Srbiji: Ova trojica biznismena zajedno obrađuju 75.000 hektara

Blic pre 31 dan
Srpski zemljoposednici danas imaju više zemlje nego što su je u Vojvodini zajedno imale porodice Dunđerski, Kotek i Fernbah uoči Drugog svetskog rata. Ove familije su posedovale ukupno 11.200 hektara plodne zemlje, što nije ni polovina onoga što danas ima Petar Matijević, i ni približno broju... »

©2018 Netmark d.o.o.