Miodrag Kostić - vesti

Kostić: Ne odustajem od Gorenjske banke,gledam i ka turizmu

Večernje novosti pre 1 sat
Srpski biznismen Miodrag Kostić kaže da ostaje pri planu da preuzme slovenačku Gorenjsku banku preko svoje AIK banke, ali ističe i da traži prilike u turističkom sektoru
Srpski biznismen Miodrag Kostić kaže da ostaje pri planu da preuzme slovenačku Gorenjsku banku preko svoje AIK banke, ali ističe i da traži prilike u turističkom sektoru, u koji je već ušao s investicijama u hotel Kampinski Palas... »

Kostić: Ne odustajem od Gorenjske banke, želim i investicije u turizmu

SEEbiz pre 13 sati
LJUBLJANA - Srpski biznismen Miodrag Kostić kaže da ostaje pri planu da preuzme slovenačku Gorenjsku banku preko svoje AIK banke, ali ističe i da traži prilike u turističkom sektoru, u koji je već ušao s investicijama u hotel Kempinski Palace u Portorožu i u portoroški aerodrom.
U intervjuu za slovenačku agenciju STA, Kostić je ocenio da je Slovenija odlična destinacija za investicije kao članica EU. Preuzimanje Abanke trenutno ga ne zanima. Slovenija je zanimljiva kao investiciona destinacija MK grupe,... »

Kostić bi uskoro mogao zavladati Gorenjskom bankom

SEEbiz pre 3 dana
LJUBLJANA - AIK banka Miodraga Kostića, mogla bi oveć ovoga ljeta zavladati Gorenjskom bankom i dobiti četiri od šest članova Nadzornog odbora.
Sinoć je, naime, zahtijevala sazivanje izvanredne skupštine banke i tako preduhitrila vlasnike Save među kojima su Kad i Sod. Oni bi sada mogli izgubiti utjecaj. AIK banka je nedavno stekla 32,47 posto udjela u Gorenjskoj banci i... »

Šta rade tranzicioni komunisti: Dobri momci slovenačke privrede

Kurir pre 5 dana
Sprema ti se hapšenje. Tim rečima stari prijatelj, etabliran u slovenačkoj poslovnoj zajednici i čest gost Beograda, upozorio je još sredinom prošle godine vlasnika MK grupe Miodraga Kostića da se može destii da ga Slovenci - uhapse. Da se nije radilo samo o prijateljskom "dramljenju" bez osnova,... »

Smena zbog krimske tužiteljke

Vesti online pre 6 dana
Bez ikakvog obrazloženja u Skupštini Srbije u četvrtak je smenjen predsednik Odbora za dijasporu Ivan Kostić, iz redova Dveri, a na njegovo mesto izabran je Miodrag Linta iz SNS-a. Smenjen je iznenada, a kako "Vesti" saznaju, kasno po podne, dan uoči sednice odbora, članovi vladajuće koalicije dobili su obaveštenje da na dnevni red stave smenu Kostića i njegovog zamenika. Tako ni sam predlagač, Aleksandar Marković iz SNS-a, nije imao objašnjenje za svoj predlog, pa se sve svelo na konstataciju "da je dobro
- Smatram da je razlog moje smene dolazak u Srbiju Natalije Poklonske, žene koja je bila glavni tužitelj Krima i koja nije došla na poziv Dveri, već skupštinskog Odbora za dijasporu i Srbe u regionu. Kada se u medijima pojavila... »

Smenjen Ivan Kostić!

Vesti online pre 8 dana
Bez ikakvog obrazloženja u Skupštini Srbije smenjen je predsednik Odbora za dijasporu Ivan Kostić, iz redova Dveri, a na njegovo mesto izabran je Miodrag Linta iz SNS-a. Iako su nekoliko puta javljali za reč, poslanici iz redova vladajuće koalicije nisu izneli nijednu negativnu kritiku na rad Kostića, osim da je "dobro da se na polovini mandata zameni predsednik Odbora".
Sednica je protekla u neobično smirenoj atmosferi, pa čak nije bilo burnih reakcija predstavnika vlasti na komentare predsednika Dveri Boška Obradovića, koji je takođe prisustvovao sednici, a koji je istakao da je ova smena... »

AIK banka povećala udeo u Gorenjskoj banci na 32,47 odsto

RTV pre 8 dana
RTV: AIK banka povećala udeo u Gorenjskoj banci na 32,47 odsto
LJUBLJANA - AIK banka, u vlasništvu biznismena Miodraga Kostić, kupila je dodatnih 6,8 odsto akcija slovenačke Gorenjske banke čime je povećala svoj vlasnički udeo u toj banci na 32,47 posto, potvrdila je ljubljanska brokerska kuća Ilirika.
Akcije su kupljene od Društva za upravljanjem potraživanjima banaka (DUTB), a reč je o 26.399 deonica, odnosno o vlasničkom udelu od 6,8 posto. Portal dodaje da je s ovom kupovinom AIK banka stigla do limitiranog nivoa vlasništva... »

Smenjen predsednik Odbora za dijasporu Ivan Kostić

N1 Info pre 9 dana
Poslanik Dveri Ivan Kostić danas je smenjen s mesta predsednika Odbora Skupštine Srbije za dijasporu i Srbe u regionu, a Dveri razlog za to vide u tome što je Kostić u Skupštinu pozvao jednu poslanicu iz Rusije, zbog čega su predstavnike vlasti navodno kritikovali zapadni zvaničnici.
Umesto Kostića je na tu dužnost izabran dosadašnji zamenik predsednika tog odbora Miodrag Linta iz poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS). Za zamenicu predsednika Odbora je danas izabrana poslanica Socijalističke partije... »

AIK banka povećala udio u Gorenjskoj banci na 32,47 posto

SEEbiz pre 9 dana
LJUBLJANA - AIK banka u vlasništvu srbijanskog tajkuna Miodraga Kostića je kupnjom dodatnih 6,8 posto dionica slovenske Gorenjske banke povećala svoj vlasnički udio u toj banci na 32,47 posto, potvrdila je u četvrtak ljubljanska brokerska kuća Ilirika.
Udjel je kupila od Društva za upravljanjem potraživanja banaka (DUTB), a riječ je o 26.399 dionica odnosno 6,8 posto. Time je AIK banka stigla do trenutne granice svojih ambicija jer ima dozvolu Banke Slovenije za stjecanje... »

Moćnik iz senke

Danas pre 12 dana
Ko je čovek koji želi da osujeti planove biznismena Miodraga Kostića na slovenačkom tržištu U Sloveniji nijedan važniji posao ne može da se obavi, a da u njega ne umeša prste čovek, koji je već 15 godina najvažniji igrač u paradržavnom zakulisju, a u političkim i privrednim krugovima teško da bismo našli nekoga ko se ne bi „nakostrešio“ na pomen imena Borut Jamnik.
Za njega kažu da je kralj, ali istovremeno i grobar, slovenačke privrede. Povremeno se malo pritaji, ali niko ne veruje da ikad miruje i da ne pruža pipke prema svemu što, na ovaj ili onaj način, zadire u njegovu interesnu sferu,... »

Zidan: Drago mi je što sam deo istorije Reala

Beta  pre 9 sati  još 7 povezanih

Biciklisti blokirali Savski nasip

Danas  pre 13 sati  još 1 povezana

Trump: Razgovori u vezi sa samitom 12. juna idu veoma, veoma dobro

Glas Amerike  pre 3 sata  još 1 povezana

Dan MUP-a i policije: Manje ubistava i žrtava u udesima

RTV  pre 37 minuta  još 1 povezana

Klop: Salah neizvestan za Svetsko prvenstvo

Večernje novosti  pre 1 sat  još 4 povezane
©2018 Netmark d.o.o.