Miodrag Kostić

Cela bivša Juga pamti legendarne muzičare iz "Ko to tamo peva", a evo kako izgledaju i kako žive nakon 39 godina! (foto)

Alo pre 1 dan
Ništa se nisu promenili... Miodrag Mića Kostić i Nenad Kostić pre 39 godina zaigrali su u legendarnom domaćem filmu "Ko to tamo peva" i osvarili zapažene uloge o kojima se i danas priča. Nenad Kostić, mali muzičar iz filma “Ko to tamo peva”… »

Za Beograd firmom krstić! Čuvenim muzičarima iz Ko to tamo peva nakon 39 godina od premijere filma traže da zapevaju…

Kurir pre 1 dan
Miodrag Mića Kostić i Nenad Kostić pre 39 godina zaigrali su u legendarnom domaćem filmu "Ko to tamo peva" i osvarili zapažene uloge o kojima se i danas priča. Nenad Kostić, mali muzičar iz filma “Ko to tamo peva”, kaže da i danas, gotovo… »

Postao je vozač autobusa: Legendarni muzičari iz "Ko to tamo peva" nakon 39 godina od premijere filma su neprepoznatljivi i…

Blic pre 1 dan
Miodrag Mića Kostić i Nenad Kostić pre 39 godina zaigrali su u legendarnom domaćem filmu "Ko to tamo peva" i osvarili zapažene uloge o kojima se i danas priča. Nenad Kostić, mali muzičar iz filma “Ko to tamo peva”, kaže da i danas, gotovo… »

Kostićeva hotelska imperija vrijedna 200 miliona eura

SEEbiz pre 2 dana
PODGORICA - Čak 200 miliona eura u turizam uložio je Miodrag Kostić i njegova kompanija MK Turizam. Ovaj srpski privrednik crnogorskog porijekla danas je vlasnik i suvlasnik 14 hotela u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj i Crnoj Gori, kao i golf terena u… »

NLB predala ponudu za preuzimanje Kombanke

Kamatica pre 10 dana
To je “Vijestima” zvanično potvrđeno u Ministarstvu finansija Srbije, u kojem nisu otkrili ko su zainteresovani. Agencija Reuters je nedavno objavila da se radi o Novoj ljubljanskoj banci (NLB), koja već ima svoju banku u Crnoj Gori, Rajfajzen… »

PRIPREME: Radan - Vlasina 2:1

Sportska strana juga pre 15 dana
Komšije su najavile veće mogućnosti od prikazane igre, što mora da raduje ne samo stručne štabove Lebančana i Vasotinčana, već I brojne navijače Radana i Vlasine. PRIPREME: RADAN - VLASINA 2:1 Stadion pored Jablanice, gledalaca: 200, sudija… »

PRIPREME: Jedinstvo (Bošnjace) - Vlasina 0:3

Sportska strana juga pre 20 dana
Pobedom na gostovanju u Bošnjacu fudbaleri Vlasine najavili da će i u Srpskoj ligi Istok igrati zapaženu ulogu. PRIPREME: JEIDNSTVO (BOŠNJACE) - VLASINA 0:3 Strelci: 0:1 Ilić u 58., 0:2 Ilić u 77., 0:3 Ivković u 89. minutu. JEDINSTVO: Stošić… »

Blic: Miodrag Kostić sastao se s jednim od najvećih bankara sveta

Beta 16.07.2019
Srpski biznismen Miodrag Kostić susreo se, prema nezvaničnim informacijama, sa jednim od najvećih bankara, finansijskih stručnjaka današnjice i, prema Frobsovoj listi, devetnaestim najuticajnijim čovekom na svetu, Džejmijem Dajmonom (Jamie Dimon)… »

Prvi favorit: Miodrag Kostić kupuje podružnicu poznate kompanije?

B92 13.07.2019
Ljubljana -- Vlasnik MK grupe Miodrag Kostić prvi je favorit za kupovinu slovenačke podružnice Heta Aset Rezolušn, nekadašnje Hipo Alpe Adria banke. Prema pisanju slovenačkog portala siol.net, Kostić je već započeo konačne pregovore s… »

I NLB želi Komercijalnu banku

SEEbiz 03.07.2019
BEOGRAD - Slovenačka Nova ljubljanska banka (NLB) je među potencijalnim kandidatima za kupovinu srpske Komercijalne banke, javio je Reuters. Za preuzimanje jedne od najvećih banaka u Srbiji šest je potencijalnih kupaca, uključujući Raiffeisen, AIK… »

Vesti dana »