Miodrag Kostić

Linta: Hapšenja Srba na KiM - nastavak smišljenog progona srpskog naroda

RTV pre 6 dana
BEOGRAD - Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta saopštio je večeras da nedavno hapšenje trojice Srba na KiM predstavlja nastavak smišljenog progona srpskog naroda na KiM. ''Uhapšeni su Ilija Elezović, star 70 godina, u Severnoj Mitrovici… »

Linta: Hapšenja Srba na KiM - nastavak smišljenog progona

B92 pre 6 dana
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta saopštio je da nedavno hapšenje trojice Srba na KiM predstavlja nastavak smišljenog progona srpskog naroda. ''Uhapšeni su Ilija Elezović, star 70 godina, u Severnoj Mitrovici koji je težak onkološki… »

Kostić najveći deoničar Addiko Bank AG

Bonitet pre 13 dana
Foto: MK Group Prvi čovek MK Group Miodrag Kostić, jedan od najbogatijih građana Srbije, postao je najveći akcionar Addiko Banke AG sa sedištem u Austriji, koja posluje na šest tržišta jugoistočne Evrope. Kako je javila Bloomberg Adria, Kostić… »

Kostić najveći dioničar austrijske Addiko banke

SEEbiz pre 13 dana
BEč - Prvi čovjek MK Group Miodrag Kostić, jedan od najbogatijih građana Srbije, postao je najveći akcionar Addiko Banke AG sa sjedištem u Austriji, koja posluje na šest tržišta jugoistočne Evrope. ako je izvijestio Bloomberg Adria, Kostić je… »

Miodrag Kostić postao najveći akcionar Addiko Bank AG

Bloomberg Adria pre 14 dana
Prvi čovek MK Group Miodrag Kostić, jedan od najbogatijih građana Srbije, ušao je u vlasništvo globalne Addiko Banke kupovinom više od 1,1 milion akcija početkom ove godine. Sada je najveći akcionar banke od javno dostupnih izlistanih deonica… »

Ko je naslednik "kralja šećera", jednog od najmoćnijih ljudi u Srbiji: Sin preuzeo biznis, firma zapošljava 4.000 ljudi

Mondo pre 22 dana
MK grupa proslavila je 40 godina poslovanja, a prisutne je pozdravio sin osnivača Miodraga Kostića, Aleksandar Kostić. MK grupa proslavila je 40 godina poslovanja, a prisutne je pozdravio sin osnivača Miodraga Kostića, Aleksandar Kostić. MK grupa… »

Ko je Aleksandar Kostić, naslednik imperije Miodraga Kostića?

Danas pre 23 dana
Na proslavi 40 godina MK grupe, jedne od najvećih domaćih poslovnih grupacija, u ime osnivača i predsednika Miodraga Kostića Koleta prisutne je pozdravio njegov sin. Aleksandar Kostić (30) već pet godina vodi kompaniju sa mesta potpredsednika grupe… »

U Rakovcu koncert za Teodoru, peva i Esad Plavi

Bujanovačke pre 24 dana
Bujanovac, 5. septembar 2023. – Mesne zajednice Lopardince i Rakovac organizuju humanitarni koncert za Teodoru Stajić iz Vrtogoša koji će biti održan u nedelju, 10. septembra, u školskom dvorištu u Rakovcu, od 19 časova. -Na humanitarnom koncertu… »

MK grupa najavila investicije od 1,6 milijardi evra u naredne tri godine

Biznis.rs pre 29 dana
donacije za pet godina 50 miliona evra. MK grupa investiraće u naredne tri godine 1,6 milijardi evra, a u periodu od pet godina izdvojiće 50 miliona evra za donacije zajednici, rekao je potpredsednik te kompanije Aleksandar Kostić, na proslavi četiri… »

MK grupa obeležila 40 godina postojanja

Danas pre 29 dana
MK grupa sinoć je organizovala proslavu povodom 40 godina poslovanja. Događaju je, kako je saopšteno, prisustvovao veliki broj zvanica, a na početku se okupljenima obratila predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić. Brnabić je čestitala jubilej MK grupi… »

Vesti dana »