Miodrag Kostić - vesti

Miodrag Kostić i „moji ludaci iz PKB-a“

Danas pre 19 sati
Odgovor osnivača Saveza za Srbiju na tekst PR službe MK grupe "Navodi Dragana Đilasa su apsolutna laž" (Danas, 15. avgust) U saopštenju kompanije MK komerc, koja je u vlasništvu Miodraga Kostića, optužen sam da sam izneo laž u vezi sa otkupom šećerne repe od PKB-a, odnosno da MK komerc nikada PKB-u nije plaćao šećernu repu po ceni nižoj od 34 evrocenta.
Usput sam onako uzgred izvređan u maniru sadašnje vlasti kako sam se obogatio na preprodaji sekundi koje sam kupovao, kako medijski stručnjaci iz MK komerca kažu, uz enormne popuste i uz političke pritiske. Više je nego... »

VOICE: Prodaja PKB-a skrojena po meri unapred poznatog kupca

Beta pre 4 dana
Prodaja Poljoprivrednog kombinata Beograd (PKB), kao i većina dosadašnjih privatizacija u srpskoj poljoprivredi, biće zamagljena, skrojena po meri unapred poznatih kupaca i to po svoj prilici ne domaćih, piše danas Vojvodjanski istraživačko-analitički centar (VOICE). Navedeno je da su uslovi... »

VOICE: Prodaja PKB-a skrojena po meri unapred poznatog kupca

Biznis i finansije pre 4 dana
Prodaja Poljoprivrednog kombinata Beograd (PKB), kao i većina dosadašnjih privatizacija u srpskoj poljoprivredi, biće zamagljena, skrojena po meri unapred poznatih kupaca i to po svoj prilici ne domaćih, piše danas Vojvodjanski istraživačko-analitički centar (VOICE). Navedeno je da su uslovi... »

Žika šarenica piše za kurir: Miodrag Radović, tumač snova

Kurir pre 13 dana
Prošle nedelje napustio nas je profesor Miodrag Radović, jedan od naših najvećih filologa i tumač dela najvećih literarnih umova sveta, poput ruskog Fjodora Mihajloviča Dostojevskog i našeg Laze Kostića. Za mene poseban značaj ima prijateljstvo s ovim izuzetnim čovekom i stvaraocem i zbog činjenice da je iz mog zavičaja i što je nastavljač dela glasovitog profesora Miodraga Ibrovca.
Miodrag Radović rođen je 1945. u Kamenjači kod Trstenika. Osmogodišnju školu završio je u Trsteniku, a gimnaziju u Kruševcu. Na Filološkom fakultetu u Beogradu, na grupi za Opštu književnost sa teorijom, diplomirao je 1968.... »

Kostić na čelo Gorenjske banke dovodi čovjeka koji je kreditirao Todorića?

SEEbiz pre 13 dana
LJUBLJANA - Srpski biznismen Miodrag Kostić ovih dana dovršava proces ovladavanja Gorenjskom bankom.
U ponedjeljak bi se trebao po posljednji puta sastati Nadzorni odbor u starom sastavu. Neslužbeno se može čuti kako će Miodrag Kostić pokušati imenovati svojeg čovjeka u Upravu banke, iako toga nema na dnevnome redu. Navodno se... »

Kostićev Agroglobe sklopio ugovor s Lukom Bar

SEEbiz pre 14 dana
BAR - Predstavnici Luke Bar i kompanije Agroglobe iz Srbije potpisali su ugovor za pretovar žitarica preko tog crnogorskog preduzeća.
Agroglobe posluje u okviru MK Grupe srpskog biznismena crnogorskog porijekla Miodraga Kostića. Agroglobe posjeduje i mlin u Nikšiću, nekadašnji "Muharem Asović". Iz Luke Bar je saopšteno da će se planiranom, početnom količinom... »

IN MEMORIAM: Prof. Dr Miodrag Radović (1945 -2018)

Dnevnik pre 21 dan
Miodrag Radović je došao početkom sedamdesetih u Novi Sad, radeći prvo u Maticii srpskoj, posle studija u Beogradu, potom na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu kao asistent na predmetu svetska književnost, da bi čitavu svoju akademsku karijeru bio predvač na grupi za komparativnu književnost, u svim zvanjima, do penzije.
Veliki deo svoje akademske karijere proveo je na univerzitetima u Francuskoj i Nemačkoj. Radović je pri tome na univerzitet i u kulturni milje Novog Sada doneo duh novih znanja o književnosti, od formalizma, stukturalizma,... »

Karalić dobio 40 godina zatvora zbog ubistva bivše devojke: Pravdao se da je Gordanu upucao zbog neuzvraćene ljubavi

Telegraf pre 26 dana
Tokom suđenja Miodrag Karalić navodio je da je voleo bivšu devojku i da je bio veoma napet kada je počinio ubistvo
Miodragu Karaliću (58) iz Kruševca, Apelacioni sud potvrdio je maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina zbog ubistva bivše devojke Gordane Josifović (44) i otmice njenog partnera Miluna Kostića. Apelacioni sud odbio je žalbu... »

Potvrđena presuda: Kruševljaninu 40 godina zatvora zbog ubistva bivše devojke (foto)

Srbija danas pre 26 dana
Godinama živeli zajedno
Miodragu Karaliću (58) iz Kruševca, Apelacioni sud potvrdio je, prenosi Blic, maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina zbog ubistva bivše devojke Gordane Josifović (44) i otmice njenog partnera Miluna Kostića. Apelacioni sud odbio je žalbu Karalićevog branioca na presudu... »

Potvrđena presuda: Brutalno ubio bivšu partnerku, osuđen na 40 godina zatvora

Blic pre 26 dana
Miodragu Karaliću (58) iz Kruševca, Apelacioni sud potvrdio je maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina zbog ubistva bivše devojke Gordane Josifović (44) i otmice njenog partnera Miluna Kostića. Apelacioni sud odbio je žalbu Karalićevog branioca na presudu kojom je februara ove godine osuđen na 40... »

Novak Đoković u polufinalu turnira u Sinsinatiju

Novi magazin  pre 27 minuta  još 25 povezanih

Zapaljen automobil policajca u Kragujevcu!

Mondo  pre 22 minuta  još 9 povezanih

Čekanja na Horgošu i Batrovcima

Danas  pre 15 sati  još 6 povezanih

"Nismo ni Kina ni bivši Sovjetski Savez, niko ne zna..."

B92  pre 51 minut  još 6 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.