Miodrag Stojković - vesti

Ona će izvlačiti parove za 1/2 finale Kupa Srbije: Hoće li lepa voditeljka spojiti Zvezdu i Partizan? (foto)

Telegraf pre 24 dana
Kao i u četvrtfinalu, kuglice će ponovo izvlačiti Jovana Guzijan
Želeo je Vladimir Stojković, ideja je bila da bude neko iz Fudbalskoj saveza Srbije, ali će kuglice na žrebu za polufinale Kupa Srbije izvlačiti Jovana Guzijan! To je u izjavi za Večernje novosti potvrdio predsednik takmičarske... »

Genetičaru Miodragu Stojkoviću dodeljena nagrada za izuzetnost AmCham Hero

Nova ekonomija pre 54 dana
Na Generalnoj skupštini Američke privredne komore (AmCham) održanoj u Narodnom muzeju, AmCham je tradicionalno dodelio godišnju nagradu AmCham Hero. Ove godine dobitnik je Miodrag Stojković, svetski poznati genetičar i jedino srpski naučnik sa indeksom H60 - koji se dodeljuje samo jedinstvenim,... »

AmCham izabrao nove članove UO i dodelio nagradu za izuzetnost genetičaru Miodragu Stojkoviću

Nedeljnik pre 54 dana
Za sekretara blagajnika izabrana je Biljana Bujić, dok je Dragan Lupšić izabran za još jedan mandat kao član Upravnog odbora Američke privredne komore
Na Generalnoj skupštini Američke privredne komore (AmCham) predstavljeni su rezultati rada tokom 2018. godine, a glasanjem kompanija članica izabrani su sekretar blagajnik Biljana Bujić iz KPMG-a i Dragan Lupšić iz Coca-Cola HBC... »

Genetičaru iz Leskovca nagrada Američke privredne komore

Južne vesti pre 54 dana
Za ovogodišnjeg laureata nagrade “Hero” koja se dodeljuje pojedincima, ustanovama i organizacijama za izuzetnost u radu, Američka privredna komora (AmCham) izabrala je genetičara iz Leskovca Miodraga Stojkovića. Kako se navodi u saopštenju, Stojković je priznanje zaslužio jer jer je svojim radom... »

AmCham: Genetičar Miodrag Stojković dobitnik nagrade za izuzetnost – „Hero“

BizLife pre 54 dana
Foto: print screen N1 Američka privredna komora (AmCham) saopštila je da je svoju godišnju nagradu za izuzetnost – „Hero“ dodelila genetičaru Miodragu Stojkoviću. U saopštenju se ističe da je Stojković zaslužio priznanje, pored ostalog, i kao genetičar koji je u svetskim krugovima postao poznat... »

Genetičaru Miodragu Stojkoviću AmCham nagrada "Hero" za izuzetnost

Ekapija pre 54 dana
Na Generalnoj skupštini Američke privredne komore (AmCham) održanoj u Narodnom muzeju, AmCham je tradicionalno dodelio godišnju nagradu AmCham "Hero". Ove godine dobitnik je Miodrag Stojković, svetski poznati genetičar i jedino srpski naučnik sa indeksom H60 - koji se dodeljuje samo jedinstvenim,... »

AmCham izabrao nove članove UO i dodelio nagradu za izuzetnost genetičaru Miodragu Stojkoviću

Biznis i finansije pre 54 dana
Na Generalnoj skupštini Američke privredne komore (AmCham) predstavljeni su rezultati rada tokom 2018. godine, a glasanjem kompanija članica izabrani su sekretar blagajnik Biljana Bujić iz KPMG-a i Dragan Lupšić iz Coca-Cola HBC Srbija za dvogodišnje mandate Upravnog odbora. AmCham je na... »

Stojković o nagradi SAD: Postoje ljudi i institucije koji znaju da je nauka osnov za razvoj zemlje

Jugmedia pre 54 dana
Nagradu Američke privredne komore „lider promena“, srpski genetičar Miodrag Stojković iz Leskovca nije mogao da primi, ali je umesto njega to učinila njegova supruga i saradnica Petra Stojković, za koju ovaj Leskovčanin kaže da je podjednako zaslužna za ovo visoko priznanje. Stojković je, naime,... »

Genetičar Miodrag Stojković dobitnik nagrade Američke privredne komore

Jugmedia pre 54 dana
Srpski genetičar Miodrag Stojković iz Leskovca dobitnik je nagrade Američke privredne komore „lider promena“, a vest o tome objavio je na svom tviter profilu američki ambasador u Srbiji Kajl Skot, koji mu je uputio čestitke. Uvaženi srpski genetičar Dr @MioStojkovic, jedini srpski naučnik sa H60... »

Genetičaru Miodragu Stojkoviću nagrada "lider promena" Američke privredne komore

Blic pre 54 dana
Srpski genetičar Miodrag Stojković dobitnik je nagrade Američke privredne komore "lider promena". Vest o tome objavio je na svom tviter profilu američki ambasador u Srbiji Kajl Skot, koji mu je uputio čestitke. Za njega kažu da je najbolji sprki naučnih koji radi u zemlji, sa naučnim H60 indeksom,... »

©2019 Netmark d.o.o.