Miodrag Stojković

Bolnica za vantelesnu oplodnju u Leskovcu - za 11 godina više od 800 beba

N1 Info pre 7 dana
Specijalna bolnica za lečenje steriliteta i vantelesnu oplodnju u Leskovcu otvorena je 2008. godine. Ideja o otvaranju ovakve specijalne bolnice potekla je od profesora dr Miodraga Stojkovića, koji je zajedno sa suprugom, koja je takođe naučni radnik… »

Novosađani teškom mukom osvojili sva tri boda: Gemović Voši doneo pobedu

Dnevnik pre 19 dana
Izuzetno važna za fudbalere Vojvodine bila je pobeda nad ekipom Napretka. Zahvaljujući trijumfu, ostvarenom teškom mukom, kao i snalažljivosti Miodraga Gemovića u finišu utakmice, Novosađani su ostali na drugom mestu superligaške tabele. Ipak… »

Studenti u konzulatu

Vesti online pre 30 dana
U velikoj sali Generalnog konzulata u Frankfurtu održan je drugi susret studenata u Nemačkoj. Susret je priredila Organizacija srpskih studenata u inostranstvu (OSSI). Saradnja. Susrete je otvorio hor „Mokranjac“ iz Frankfurta, studente je pozdravio… »

Gordan Mihić je pre smrti napisao nastavak „Kamiondžija“, a oni su novi Paja i Jare

Luftika 28.10.2019
Kako pišu srpski mediji, snimanje nove serije „Vozi, kume“ privodi se kraju. Novi projekat RTS-a predstavlja svojevrsni nastavak legendarne serije „Kamiondžije“, u kojoj smo uživali u zgodama i nezgodama čuvenih Paje i Jareta. Njih su u… »

Stihovi i priče iz cele Evrope

Vesti online 22.10.2019
U organizaciji Udruženja pisaca Sedmica iz Frankfurta održan je Oktobarski književni salon na kome su se okupili članovi i gosti ovog uglednog udruženja. Da svoje stihove govore i priče kazuju, a ponajviše da čuju najnovija ostvarenja kolega po… »

Hiljadu vrelih guma u tv emisiji „Vrele gume“

Auto blog 19.10.2019
Toliko, pa i više pneumatika se zagrejalo mnoštvom testiranja u poznatoj novosadskoj TELEVIZIJSKOJ emisiji VRELE GUME. U nedelju (20. OKTOBRA 2019.) u 12 časova, na kanalu NOVA S, biće emitovana HILJADITA TELEVIZIJSKA PRIČA pod naslovom VRELE GUME… »

Đilas u Leskovcu: Ovo je bojkot protiv proterivanja Miodraga Stojkovića i robovlasničkih stranih investitora

Jugmedia 09.10.2019
Miodraga Stojkovića sam upoznao još dok sam bio ministar bez portfelja, pre nego što sam postao gradonačelnik Beograda, i on je još tada bio spreman da ode iz Leskovca sa svojom suprugom. Banke mu nisu davale kredite da otvori bolnicu za vantelesnu… »

Genetičar Stojković: Nisam napustio Srbiju, otišao sam u inostranstvo po malo znanja

Radio 021 01.10.2019
Jedan od vodećih svetskih genetečara Miodrag Stojković poručio je sa Harvarda da rodni Leskovac i Srbiju nije napustio, već da je otišao po malo znanja kako bi njegov rad na polju steriliteta bio još uspešniji, prenosi Radio-televizija Srbije… »

Stojković: Otišao sam po malo znanja, vratiću se u Leskovac

Jugmedia 01.10.2019
Jedan od vodećih svetskih genetečara Miodrag Stojković poručio je sa Harvarda da rodni Leskovac i Srbiju nije napustio već da je otišao po malo znanja kako bi njegov rad na polju steriliteta bio još uspešniji, prenosi Radio-televizija Srbije… »

Stojković: Nadam se da ću znanje sa Harvarda što pre da donesem u Leskovac

N1 Info 01.10.2019
Jedan od vodećih svetskih genetečara Miodrag Stojković poručio je sa Harvarda da rodni Leskovac i Srbiju nije napustio, već da je otišao po malo znanja kako bi njegov rad na polju steriliteta bio još uspešniji, prenosi Radio-televizija Srbije… »

Vesti dana »