Mirjana Karanović

Mirjana Karanović: Petrija je simbol snage života i duha

Al Jazeera pre 3 dana
Glumica se ‘Petrijinom vencu’ vratila prošle godine snimivši istoimenu audio knjigu, a potom je radila na monodrami, koja je ovih dana imala premijeru u beogradskom Teatru na brdu. Monodrama Petrijin venac “nije deo aktivističke ženske priče… »

Uskoro serija "Advokado" na RTS-u: Komedija sa jakim glumačkim imenima

Telegraf pre 3 dana
Serija "Advokado" prati zgode i nezgode glavnog junaka Brane (Bandović) i njegovog vernog saputnika Belog (Pejaković). Ljubomir Bandović, Mirjana Karanović, Jasna Đuričić, Branka Katić, Nikola Kolja Pejaković, Vojin Ćetković, Sergej… »

Karanović: Petrija je simbol ženskog duha

Dnevnik pre 3 dana
BEOGRAD: Gošća nove epizode video serijala "Tanjug Reflektor" bila je glumica Mirjana Karanović koja je govorila o monodrami "Petrijin venac", njenom odnosu prema istoimenom filmu i romanu Dragoslava Mihailovića, kao i o budućnosti pozorišta u ova… »

"Ta predstava je kao neki rolerkoster": Mirjana Karanović o monodrami "Petrijin venac"

Telegraf pre 3 dana
- Nikome nije bilo dosadno, to je meni bilo najvažnije - rekla je glumica. Gošća nove epizode serijala "Tanjug Reflektor" bila je glumica Mirjana Karanović koja je govorila o monodrami "Petrijin venac", njenom odnosu prema istoimenom filmu i romanu… »

Nova.rs na premijeri: Ovacije za „Petrijin venac“, Mira Karanović u suzama FOTO

Nova pre 6 dana
Publika je bila na nogama i aplauzom čak četiri puta izvela na binu Mirjanu Karanović nakon završetka monodrame "Petrijin venac" po romanu Dragoslava Mihalovića koja je sinoć premijerno izvedena u Teatru na Brdu u Beogradu. – Poslednjih dana… »

Tajna „Petrijinog venca“: Priča koja četiri decenije opčinjava publiku

Nova pre 7 dana
Monodrama „Petrijin venac“ po romanu Dragoslava Mihalovića premijerno će biti izvedena večeras na sceni Teatar na Brdu u Beogradu u izvođenju Mirjane Karanović. „Čovek ti je taka živina – sve zaboravlja. Ne znam kaki bol da ima, najzad će… »

Ponovo "petrija": Posle više od četiri decenije Mirjana Karanović premijerno u kultnom naslovu Dragoslava Mihailovića

Večernje novosti pre 8 dana
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović Po čuvenom romanu Dragoslava Mihailovića snimljen je 1980.godine kultni film (u režiji Srđana Karanovića), a veliki glumački dar danas slavne glumice prepoznao se već u njenom prvencu, mada je tada imala samo… »

Mirjana Karanović prokomentarisala svoj potresan video o preminulim kolegama

Vesti online pre 9 dana
Glumica Mirjana Karanović vratila se iz turneje po Švedskoj sa predstavom “Mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali” i u emisiji “Kec na jedanaest” govorila je o predstavi “Petrijin venac”, filmu “Toma”, serijama koje željno… »

Mirjana Karanović sprečila voditelje jutarnjeg da puste snimak na kome plače

Nova pre 9 dana
Glumica Mirjana Karanović na sceni je 41 godinu, a prva uloga bila joj je u filmu "Petrijin venac". Za 21. oktobar zakazana je premijera istoimene mondrame i to je bio povod njenog gostovanja u jutarnjem programu na TV Prva. „Pre je bilo puno autora… »

"Ne, nemojte to da puštate": Mirjana Karanović u uživo programu zaustavila voditelje da puste snimak njenog plakanja (video)

Blic pre 10 dana
Četiri decenije je prošlo od kako je Mirjana Karanović prvi put stala pred filmske kamere i to u čuvenom filmu “Petrijin venac”. Krajem meseca će ovu predstavu i odigrati, te je upravo to bio povodom gostovanja u jutarnjem programu kod Filipa… »

Vesti dana »