Miroljub Petrović

Urnebesna komedija „Waj Faj“ na sceni Narodnog pozorišta

Niške vesti pre 6 dana
„Dođite i uverite zašto je ovo najbolja komedija u regionu, a i šire!“, poručuje Miroljub Riki Nenadović, koji potpisuje tekst i režiju ove predstave. U predstavi igraju: Ivana Nedović, Snežana Petrović, Miroljub Nedović i Miroslav Jović… »

Promocija u biblioteci u Požarevcu: Večeras predstavljanje knjige o Milošu Obrenoviću

Večernje novosti pre 11 dana
U NARODNOJ biblioteci „Ilija M. Petrović“ u Požarevcu, večeras se održava promocija knjige „Knez Miloš Obrenović državotvorni vladar“ profesora dr Radoša LJušića. D.N. Osim autora, o knjizi će govoriti i prof. dr Suzana Rajić i dr… »

Urnebesna komedija „Waj Faj“ na sceni Narodnog pozorišta

Niške vesti 15.10.2022
„Dođite i uverite zašto je ovo najbolja komedija u regionu, a i šire!“, poručuje Miroljub Riki Nenadović, koji potpisuje tekst i režiju ove predstave. U predstavi igraju: Ivana Nedović, Snežana Petrović, Miroljub Nedović i Miroslav Jović… »

Bivšem direktoru Simpa 35 godina zatvora za ubistvo supruge

Danas 13.10.2022
Bivši komercijalni direktor Kompanije Simpo Miroljub Petrović (63) osuđen je na 35 godina zatvora za ubistvo supruge Snežane pred Krivičnim većem Višeg suda u Beogradu. Kako prenose mediji, u obrazloženju presude se navodi da je Petrović u… »

Osuđen bivši direktor "Simpa": Miroljub Petrović izbo ženu 52 puta, ćerka zatekla horor

Mondo 12.10.2022
Miroljub Petrović osuđen je zbog ubistva supruge. Miroljub Petrović osuđen je zbog ubistva supruge. Nekadašnji komercijalni direktor "Simpa" iz Vranja Miroljub Petrović (63), osuđen je u sredu pred Višim sudom u Beogradu na kaznu zatvora od 35… »

Za svirepo ubistvo supruge 35 godina zatvora

Jug press 12.10.2022
VRANJE Vranjanac Miroljub Petrović, star 69 godina, osuđen je na 35 godina zatvora, zbog ubistva supruge Snežane koja je u to vreme imala 57 godina. Prvostepenu presudu je doneo Viši sud u Beogradu, šest godina nakon ovog svirepog ubistva. Presuda je… »

Ženu usmrtio sa 52 uboda nožem pa pokušao da se ubije istim nožem i lekovima: Miroljub iz Vranja osuđen na 35 godina…

Blic 12.10.2022
Viši sud u Beogradu osudio je Miroljuba Petrovića (69) iz Vranja na 35 godina zatvora zbog brutalnog ubistva supruge Snežane (57). Ubistvo se, podsetimo dogodilo 2016. godine u noći između 15. i 16. maja u Ustaničkoj ulici u Beogradu u stanu u kojem… »

Vranjancu Miroljubu Petroviću 35 godina zatvora za ubistvo supruge Snežane Radivojević

Vranje news 12.10.2022
Miroljub Petrović (63), bivši komercijalni direktor Simpa u Vranju, osuđen je na 35 godina zatvora, zbog ubistva supruge Snežane Radivojević (57), bivše direktorke Narodnog muzeja u Vranju. Prvostepena presuda doneta je pred Višim sudom u Beogradu… »

Miroljub Petrović osuđen na 35 godina: Izmasakrirao svoju suprugu u ćerkinom stanu, ubo je 52 puta nožem

Telegraf 12.10.2022
Tokom postupka, sud je procenio da je on za vreme ubistva bio svestan da je njegovo delo zabranjeno. Viši sud u Beogradu osudio je Miroljuba Petrovića (69) iz Vranja na 35 godina zatvora zbog brutalnog ubistva supruge Snežane (57). Ubistvo se… »

Za svirepo ubistvo supruge Miroljub Petrović osuđen na 35 godina

Dnevnik 12.10.2022
BEOGRAD: Viši sud u Beogradu osudio je na kaznu zatvora od 35 godina Miroljuba Petrovića (69) iz Vranja, zbog svirepog ubistva svoje 57-godišnje supruge u noći između 15. i 16. maja 2016. godine u Ustaničkoj ulici u Beogradu. Presuda je izrečena… »

Vesti dana »