Miroslav Aleksić

"Ša je sa Ivanom skovao plan da uništi moje dete": Tarina majka kaže da više nema snage da se bori

Telegraf pre 1 dan
- Rijaliti se odrazio na našu čitavu porodicu - rekla je Miroslava. Glavni akteri u četvrtoj sezoni „Zadruge“ svakako su Nenad Aleksić Ša i Tara Simov. Njihova afera pred kamerama izazvala je brojne polemike, posebno zbog toga što je Nenad ušao… »

Nema mrdanja, drži je dok spava: Nenadova ljubomora dostigla vrhunac, reper se budio celu noć da bi proveravao Taru

Blic pre 2 dana
I pored brojnih nesuglasica i burnih svađa učesnici rijalitija "Zadruga 4", Nenad Aleksić Ša i Tara Simov svaki konflikt reše u krevetu, kada ostanu potpuno sami. I sinoć su zaspali zajedno, zagrljeni, a Nenad je nije puštao. S vremena na vreme bi… »

Može li Miroslav Mika Aleksić da se vadi na neuračunljivost? Evo šta su rekli psihijatrijski veštaci

Blic pre 3 dana
Samozvani nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić bio je uračunljiv u trenutku silovanja i seksualnog uznemiravanja za koje su ga optužile bivše učenice njegove škole, pokazalo je psihijatrijsko veštačenje, saznaje "Blic". Prema informacijama koje… »

Saslušana poslednja dva svedoka u istrazi protiv Miroslava Aleksića

Danas pre 3 dana
Poslednja dva svedoka u istrazi protiv Miroslava Aleksića, nastavnika glume optuženog za silovanje i polno uznemiravanje, saslušana su danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Aleksić, koji se nalazi u pritvoru i negira optužbe, tereti se za… »

"Ša ima dogovor sa ženom": Majka Tare Simov iznela sve: "Ja spavam gde stignem"

Blic pre 3 dana
Ljubavni par Tara Simov i Nenad Aleksić Ša redovno se svađaju u rijalitiju "Zadruga". Ovoga puta problem je ispao kada je reper izjavio u emisiji "Magazin In" da će popiti kafu sa svojom suprugom Ivanom i da će tada rešiti svu papirologiju oko… »

Mika neće moći da izbegne zatvorsku kaznu: Poznato šta su psihijatrijski veštaci rekli o nastavniku glume

Srbija danas pre 3 dana
Profesor glume Miroslav Mika Aleksić bio je uračunljiv u trenutku silovanja i seksualnog uznemiravanja za koje su ga optužile bivše učenice njegove škole, pokazalo je psihijatrijsko veštačenje. Veštačenje psihijatra koje je nedavno završeno… »

Kritikuju je zbog izjave o silovanju koleginica, a Marijana Mićić odgovara: "sram vas bilo"

Blic pre 4 dana
Glumica i voditeljka Marijana Mićić sinoć je u emisiji "Amidži šou" prokomentarisala slučajeve koji su poslednjih nedelja i meseci potresali Srbiju, a tiču se optužbi za silovanja i seksualna zlostavljanja koje su njene koleginice iznele u… »

Miroslav Aleksić: Srbija na prekretnici, čelnici vlasti planiraju odlazak iz zemlje kada je razore

Glas Šumadije pre 4 dana
Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da je „Srbija na prekretnici“ i da su izbori „samo sredstvo pomoću kojeg vlast zloupotrebom zakona razara Srbiju“. Posledica nelegitimne vlasti i parlamenta bez opozicije je to što… »

Aleksić: Srbija na prekretnici, čelnici vlasti planiraju odlazak iz zemlje kada je razore

Novi magazin pre 5 dana
Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić ocenio je danas da je Srbija na prekretnici i da su izbori "samo sredstvo pomoću kojeg vlast zloupotrebom zakona razara Srbiju". "Posledica nelegitimne vlasti i parlamenta bez opozicije je to što danas… »

Aleksić i Vukadinović: Cenzus nije presuda stvar

Nova pre 5 dana
Postoji li šansa da se ponovo poveća cenzus pred sledeće izbore i da li najava premijerke Ane Brnabić o novom, starom cenzusu od pet odsto može i da li bi trebalo za opoziciju da bude podstrek za ujedinjavanje ili može ponovo da bude razlog za… »

Vesti dana »