Mladen Šarčević - vesti

Brnabić: Nastavnicima hvala. Šarčević: Nema više uravnilovke

Blic pre 13 minuta
Nastavnici su zaslužili da im Vlada Srbije kaže "hvala", jer ono što oni rade od najvećeg je značaja za dugoročno održiv rast i razvoj Srbije i menjanje sistema vrednosti tako da osnovna vrednost postane znanje, izjavila je danas predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić nakon razgovora sa najuspešnijim nastavnicima osnovnih i srednjih škola.
Ona je podsetila da je obrazovanje jedan od najvažnijih prioriteta Vlade Srbije, a da je od nastavnika želela da čuje koje probleme imaju u praksi i kako mogu da ih reše. - Želimo da vidimo šta je to što možemo da uradimo već... »

Brnabić i Šarčević sa nastavnicima: Cenimo vaš trud

N1 Info pre 55 minuta
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević sastali su se s 22 najbolja nastavnika osnovnih i srednjih škola iz Srbije sa kojima su razgovarali o tome kako da nastavni proces u Srbiji bude bolji.
Nakon sastanka, Ana Brnabić je rekla da je pokrenuto mnogo tema i korisnih saveta o prosveti i obrazovanju u Srbiji da bi se videlo sa kojim problemima se oni susreću u praksi, kao i na koji način njihov rad može da se olakša.... »

Brnabić i Šarčević razgovarali s nastavnicima osnovnih i srednjih škola

Beta video pre 1 sat
BEOGRAD - U Vladi Srbije premijerka Ana Brnabić i ministar prosvete Mladen Šarčević razgovarali s nastavnicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji o reformi obrazovanja. (pokrivalice)... »

Mali zaigrao rukomet: Što više dece da se bavi sportom

B92 pre 1 sat
B92: Mali zaigrao rukomet: Što više dece da se bavi sportom
Beograd -- Grad Beograd za školski sport izdvaja 36 miliona dinara godišnje, a više od 36.000 dece godišnje prođe kroz različita sportska takmičenja, izjavio Siniša Mali.
U želji da promoviše školski sport, gradonačelnik Beograda danas je igrao rukomet sa mladim rukometašima Partizana i Crvene zvezde u egzibicionom meču u Osnovnoj školi "Drinka Pavlović", a utakmici je prisustvovao i ministar... »

Mali na golu: Igrao rukomet sa mladima iz Zvezde

Mondo pre 2 sata
U želji da promoviše školski sport, Mali je danas igrao rukomet sa mladim rukometašima Partizana i Crvene zvezde u egzibicionom meču u Osnovnoj školi "Drinka Pavlović."
Foto: MN Press Utakmici je prisustvovao i ministar prosvete Mladen Šarčević. Siniša Mali je izjavio da Grad Beograd za školski sport izdvaja 36 miliona dinara godišnje, a više od 36.000 dece godišnje prođe kroz različita sportska... »

Uniforme za đake: Zašto još uvek ova ideja nije zaživela u praksi?

Srbija danas pre 7 sati
Oko 55 odsto škola u Srbiji se izjasnilo da će ove školske godine pokrenuti pitanje đačkih uniformi
I pored najava nadležnih da bi uniforme trebalo da zažive u svim osnovnim školama do septembra 2019. godine, na prste jedne ruke se mogu pobrojati obrazovne ustanove u kojima su sada đaci jednobrazno obučeni. Kako je u septembru... »

Uniforme za đake: Šta koči ovu ideju da zaživi u praksi?

Blic pre 8 sati
I pored najava nadležnih da bi uniforme trebalo da zažive u svim osnovnim školama do septembra 2019. godine, na prste jedne ruke se mogu pobrojati obrazovne ustanove u kojima su sada đaci jednobrazno obučeni.
Kako je u septembru istakao ministar prosvete Mladen Šarčević, oko 55 odsto škola u Srbiji se izjasnilo da će ove školske godine pokrenuti pitanje đačkih uniformi, a Ministarstvo im je ponudilo sve vrste pomoći. Međutim, čini se... »

Ministar Šarčević: „U Sevojnu biće izgrađena sportska sala vredna preko 70 miliona dinara“

Užice oglasna tabla pre 1 dan
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Mladen Šarčević prilikom današnje posete Sevojnu prisustvovao je sastanku sa rukovodstvom Grada Užica i predstavnicima gradske opštine Sevojno na kome su teme bile izgradnja sportske sale u OŠ „Aleksa Dejović“, otvaranje odeljenja nekog tehničkog... »

Šarčević u poseti Sevojnu i Užicu

RTS pre 1 dan
RTS: Šarčević u poseti Sevojnu i Užicu
Ministar posvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević posetio je Sevojno gde je o reformi sistema obrazovanja najpre razgovarao sa predstavnicima Grada Užica i GO Sevojno, a potom sa direktorima obrazovno-vaspitnih ustanova Zlatiborskog okruga.
Nakon sastanaka Mladen Šarčević je obišao Osnovnu školu "Aleksa Dejović" i valjaonicu aluminijuma "Impol Seval". "Danas smo videli učenike prve generacije koji praktična znanja stiču u valjaonici, u kojoj je ceo sistem... »

Uvođenje đačkih uniformi ide veoma sporo jer nema novca

Radio 021 pre 1 dan
I pored najava nadležnih da bi uniforme trebalo da zažive u svim osnovnim školama do septembra 2019. godine, uvođenje jednoobraznog odevanja u škole ide veoma sporo.
Kako je u septembru istakao ministar prosvete Mladen Šarčević, oko 55 odsto škola u Srbiji se izjasnilo da će ove školske godine pokrenuti pitanje đačkih uniformi, a Ministarstvo im je ponudilo sve vrste pomoći. Međutim, čini se... »

Tošić: Šteta što Jugoslavija ne igra na Mundijalu

Mondo  pre 48 minuta  još 36 povezanih

Osumnjičen za otmicu

Politika  pre 54 minuta  još 15 povezanih

Brnabić: Do juna umrežavanje četiri inspekcije u informacioni sistem

Novi magazin  pre 3 sata  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.