Mladen Šarčević

Od septembra 10.000 digitalnih učionica u školama

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije Mladen Šarčević najavio je danas da će ove školske godine reforma obrazovanja u osnovnim i srednjim škola biti nastavljena. “Drugi i šesti razred kreću od jeseni u taj drugi ciklus, i to će… »

Šarčević o produženju roka starim studentima: Nema šanse da dozvolim

Sandžak press pre 3 dana
Ministar prosvete Mladen Šarčević poručio je starim studentima da “nema šanse da dozvoli novo produženje roka”. On je najavio i da će od početka nove akademske godine morati da pređu na bolonjski sistem studiranja. S druge strane, Odbor za… »

Stari studenti po novom programu

RT Kragujevac pre 4 dana
Stari studenti moraće fakultete da završavaju po novim programima, potvrdio je ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević i naglasio da ustavno pravo na školovanje njima nije uskraćeno. Prema njegovim rečima, stanje je bilo… »

"Stari studenti po novim programima zbog tehničkih razloga, fakulteti već nemaju profesore za to"

Telegraf pre 5 dana
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević se nije složio sa primedbama da se starim studentima na ovaj način uskraćuju "ustavna prava", jer svi i dalje imaju ustavno pravo na školovanje. Stari studenti moraće fakultete da… »

Od septembra 10.000 digitalnih učionica u školama

Dnevnik pre 5 dana
BEOGRAD: Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije Mladen Šarčević najavio je danas da će ove školske godine reforma obrazovanja u osnovnim i srednjim škola biti nastavljena. "Drugi i šesti razred kreću od jeseni u taj drugi ciklus, i… »

Ministar Šarčević otkrio zbog čega je to nemoguće. Diskutovao i o pitanju ustavnosti

Alo pre 5 dana
"Mi smo rokove već jedno tri godine produžavali od kada sam ja ministar" Stari studenti moraće fakultete da završavaju po novim programima, potvrdio je ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević za TV Pink i istakao da ustavno… »

Od septembra 10.000 digitalnih učionica u školama

Studio B pre 5 dana
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije Mladen Šarčević najavio da će ove školske godine reforma obrazovanja u osnovnim i srednjim škola biti nastavljena. „Drugi i šesti razred kreću od jeseni u taj drugi ciklus, i to će se… »

Šarčević: Stari studenti prelaze na „bolonju“

Danas pre 6 dana
Ministar prosvete Mladen Šarčević izjavio je da stari studenti neće dobiti još jednu šansu da fakultete završe prema programu po kojem su ih upisali pre zvaničnog uvođenja „bolonje“ 2005. godine. Šarčević je za „Politiku“ rekao da… »

Nema nove šanse za stare studente, moraju da pređu na „bolonju“

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Stari studenti neće dobiti još jednu šansu da fakultete završe prema programu po kojem su ih upisali pre zvaničnog uvođenja „bolonje“ 2005, bio je izrčit u izjavi za „Politiku“ ministar prosvete Mladen Šarčević. Takođe, Odbor za… »

Šarčević: Nema više produženja roka za stare studente, svi prelaze na "bolonju"

Moj Novi Sad pre 6 dana
Studentima koji su studije upisali po starom programu, pre uvođenja "bolonje", neće biti produžen rok za završetak studija. Oni koji do 30. septembra ne steknu diplomu moraće da se prebace i da studije završe po "bolonji", prenosi Tanjug. Stari… »

Vesti dana »