Mladen Šarčević

Stranka slobode i pravde podseća na zgradu FILUM-a

RTK pre 11 dana
Stranka slobode i pravde organizovala je konferenciju za novinare u nameri da podseti građane Kragujevca o najavama vlasti o izgradnji zgrade Filološko-umetničkog fakulteta. Prilikom posete Kragujevcu, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u… »

SSP Kragujevac : FILUM ni na nebu ni na zemlji

Veliki park pre 12 dana
Graski odbor SSP u Kragujevcu nastavlja sa svojom akcijom „Putem neostvarenih obećanja Srpske napredne stranke“ u okviru koje je posetio mesto na kome je trebalo da se gradi zgrada Filološko umetničkog fakulteta. Saopštenje za javnost koje… »

Zgrada FILUM-a „ni na nebu ni na zemlji“-kažu u SSP

U centar pre 12 dana
Putem neostvarenih obećanja Srpske napredne stranke došli smo do teme zgrade Filološko umetničkog fakulteta. Juna 2020. godine, bivši ministar prosvete Mladen Šarčević u prisustvu sadašnjeg gradonačelnika Nikole Dašića i tadašnjeg… »

SSP: Gde je kamen temeljac nove zgrade FILUM-a

Pressek pre 12 dana
Juna 2020. godine, bivši ministar prosvete Mladen Šarčević u prisustvu sadašnjeg gradonačelnika Nikole Dašića i tadašnjeg gradonačelnika Radomira Nikolića, obećao je da će se izgraditi poseban objekat za Filum sa početkom radova 2021… »

SSP: Filum ni na nebu ni na zemlji

Glas Šumadije pre 12 dana
Putem neostvarenih obećanja Srpske napredne stranke došli smo do teme zgrade Filološko umetničkog fakulteta. Juna 2020. godine, bivši ministar prosvete Mladen Šarčević u prisustvu sadašnjeg gradonačelnika Nikole Dašića i tadašnjeg… »

Završio od ortaka: Šarčević proćerdao 3,47 miliona za mobilne telefone, naravno, iz državne kase

Luftika pre 16 dana
Bivši ministar prosvete Mladen Šarčević je pred kraj svog mandata “počastio” sebe, ali i svoje saradnike mobilnim telefonima, a ceh su, kao i uvek, platili građani Srbije, i to sa 3,47 miliona dinara. Možda to ne bi bilo ni čudno, ni… »

Bivši ministar usred korone potrošio 3,5 miliona za telefone

Nova pre 16 dana
Bivši ministar prosvete Mladen Šarčević je pred kraj svog mandata "počastio" sebe, ali i svoje saradnike mobilnim telefonima, a ceh su, kao i uvek, platili građani Srbije, i to sa 3,47 miliona dinara. Možda to ne bi bilo ni čudno, ni interesantno… »

Bahato: Mladen Šarčević pred smenu spiskao 3,5 miliona iz budžeta! Častio sebe i saradnike preskupim telefonima!

Kurir pre 16 dana
Bivši ministar prosvete u jeku pandemije koronavirusa i neposredno pred odlazak s te funkcije potpisao ovaj bespotrebni ugovor. Bivši ministar prosvete Mladen Šarčević počastio je sebe i svoje bliske saradnike skupocenim mobilnim telefonima novcem… »

NIS Matematičkoj gimnaziji oprema učionice a ulaže i u bezbednost u školama

Politika 09.03.2021
Matematička gimnazija u Beogradu dobila je novi kabinet za informatiku, opremljen sa deset najsavremenijih računara. Opremanje, kao i adaptaciju kabineta, podržala je kompanija NIS u okviru programa „Energija znanja“. Kabinet su svečano otvorili… »

Novi kabinet za informatiku u Matematičkoj gimnaziji - uz podršku NIS-a

B92 09.03.2021
Matematička gimnazija u Beogradu dobila je novi kabinet za informatiku, opremljen sa deset najsavremenijih računara. Opremanje, kao i adaptaciju kabineta, podržala je kompanija NIS u okviru programa „Energija znanja“. Đšabinet su svečano… »

Vesti dana »