Mladen Ivanić

Grčkom izdavaču nagrada "Dositej Obradović"

Dnevnik pre 5 dana
BEOGRAD: Nagrada "Dositej Obradović" stranom izdavaču za 2019. godinu pripala je izdavačkoj kući "Kastaniotis Editions S.A" iz Atine, jednoglasno je odlučio žiri u sastavu Dušan Ivanić (predsednik), Zoran Hamović, Marko Nedić, Gojko Božović i… »

Ivanić: Nemoć Dodika i SNSD

Danas pre 6 dana
Problem ANP je nastao 2009. kada je zatraženo odobravanje MAP i kada je SNSD imao sve funkcije ispred RS na nivou BiH, ali tada je Dodik bio u ljubavi sa zapadom, a danas više nije i pokušava to da skloni, rekao je za N1 BiH bivši član Predsedništva… »

"Bilo je jasno da Dodik ne može prhvatiti ANP": Ivanić: Narednih nekoliko meseci neće biti pomaka u formiranju vlasti u BiH

Blic pre 26 dana
Počasni predsednik PDP i bivši član Predsedništva BiH Mladen Ivanić za Insajder kaže da nije iznenađen epilogom današnjih sednica Predsedništva BiH na kojima su sa dnevnog reda skinute tačke o slanju Godišnjeg nacionalnog programa (ANP) u… »

Krstajić pred otkazom, Tumbaković najbliži klupi Srbije

Radio 021 12.06.2019
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić dobiće otkaz nakon ubedljivog poraza u Ukrajini (5:0), a na njegovo mesto biće imenovan Ljubiša Tumbaković, piše Sportski žurnal. Kako navodi Sportski žurnal, na sednici Izvršnog odbora… »

Krstajić pred smenom, Tumbaković novi selektor Srbije?

RTV 12.06.2019
BEOGRAD - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić dobiće otkaz nakon ubedljivog poraza u Ukrajini (5:0) i na njegovo mesto biće imenovan Ljubiša Tumbaković, prenose brojni beogradski mediji. Kako navodi Sportski žurnal, na sednici… »

Krstajić pred smenom, Tumbaković novi selektor Srbije?

RTS 12.06.2019
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić dobiće otkaz nakon ubedljivog poraza u Ukrajini (5:0) i na njegovo mesto biće imenovan Ljubiša Tumbaković, prenose brojni beogradski mediji. Kako navodi Sportski žurnal, na sednici Izvršnog… »

Ivanić: Ako dođe do aktivacije MAP-a Izetbegović je pobednik, a Dodik gubitnik

Blic 24.05.2019
Od svih institucija u BiH građani najmanje veruju pravosuđu, tvrdi bivši član Predsedništva BiH Mladen Ivanić i objašnjava da je toga dovelo “more nerešenih slučajeva”, među kojima slučajevi “Dragičević”, “Kovačević”, a… »

Ivanić: S obzirom na stanje u pravosuđu BiH, situacija u VSTS me ne iznenađuje

Blic 23.05.2019
Kada se pogleda stanje u pravosuđu u BiH, onda trenutna situacija u Visokom sudskom i tužilačkom savetu BiH nije iznenađujuća, rekao je počasni predsednik PDP i bivši srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić u “Pulsu” BN televizije. –… »

“Sve zavisi od krajnjeg rezultata” Ivanić ističe da je rano tvrditi da se ništa u Evropi neće promeniti

Blic 21.05.2019
Iako većina političara smatra da se Evropa neće značajnije menjati nakon izbora za Evropski parlament koji se održavaju od 23. do 26. maja, tako nešto je još rano tvrditi, ocenio je bivši ministar spoljnih poslova i član Predsedništva Bosne i… »

Dodik optužio Ivanića da je obećao napredak BiH ka NATO, Ivanić odgovorio - laž

N1 Info 04.05.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da su mu ljudi bliski turskom predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu tokom posete Ankari preneli da je bivši srpski član Predsedništva Mladen Ivanić obećao Erdoganu da će se "postarati za… »

Vesti dana »