Mladen Ivanić

Ivanić: Incko odluku doneo na odlasku, to pokazuje dvoličnost

N1 Info pre 1 dan
Nekadašnji srpski član Predsedništva BiH, počasni predsednik Partije demokratskog Progresa Republike Srpske Mladen Ivanić izjavio je u Novom danu da misli da je visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Valentin Incko odluku o zakonu doneo… »

Novi dan: Mladen Ivanić o Inckovom potezu, šta menjati u Zakonu o vodama…

N1 Info pre 2 dana
Poslanici Skupštine Srbije ponovo će morati da menjaju Zakon o vodama, jer njime nisu zadovoljni ni stručna javnost, ali i sam predsednik, koji je zakon vratio na doradu. Šta je hitno potrebno menjati u tom zakonu? Koje to uredbe nisu u skladu sa… »

Srpska još trpi štetu probosanskih partija: Dodikov savetnik oštro komentarisao raspravu u Savetu bezbednosti UN

Večernje novosti pre 27 dana
Foto: Glas Srpske - Srpska još trpi štetu koju su joj nanosili PDP i SDS kao probosanske stranke u vlasti sa Bakirom Izetbegovićem i Željkom Komšićem od 2014. do 2018. godine. Tada su PDP i SDS kao izborni gubitnici u Republici Srpskoj, milošću… »

Ko je dozvolio vežbu vojski SAD i BiH na Manjači

Politika 20.05.2021
Opozicija optužuje Milorada Dodika da je dao odobrenje, on odgovara da je saglasnost dao njegov prethodnik, Mladen Ivanić. Od našeg stalnog dopisnika Banjaluka – Dok se na poligonu na planini Manjači, iznad Banjaluke, odvija vojna vežba američke… »

Šta će američki vojnici nadomak banjaluke?! Svađa aktuelnog i bivšeg srpskog člana Predsedništva BiH zbog vežbe na…

Večernje novosti 19.05.2021
Foto: Arhiva "Novosti" Dok Dodik poručuje da treba pitati Ivanića otkud američki vojnici na Manjači a ne njega, Ivanić odgovara da nema nikakve veze sa pomenutom vežbom! - Pitaju iz PDP odakle američki vojnici na Manjači? Doveo ih Mladen Ivanić… »

Izvinite zbog rečnika, ali, on je najobičnija seoska lažovčina: Bivši član Predsedništva BiH opleo po Dodiku

Kurir 18.05.2021
Bivši član Predsedništva BiH Mladen Ivanić rekao je za predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika da je "najobičnija seoska lažovčina". "Na početku želim da se izvinim javnosti Republike Srpske zbog rečnika koji mi inače nije svojstven… »

Ivanić: Nisam ja, već je Dodik doveo američke vojnike na Manjaču kod Banjaluke

Novi magazin 18.05.2021
Bivši srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je da on, u vreme kada je bio član kolektivnog Predsedništva BiH, nije doneo nijednu odluku koja se odnosi na održavanje vojne vežbe američke vojske na Manjači kod Banjaluke. "Milorad… »

Polemika Ivanića i Dodika o “dovođenju američkih vojnika na Manjaču”: “Ne, nisam ja, Milorad je doneo odluku da…

Nedeljnik 18.05.2021
Printscreen/YouTube/BN televizija (Beta) – Bivši srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je da on, u vreme kada je bio član kolektivnog Predsedništva BiH, nije doneo nijednu odluku koja se odnosi na održavanje vojne vežbe američke… »

„Dodik je doveo američke vojnike na Manjaču kod Banjaluke“

Nova 18.05.2021
Bivši srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je da on, u vreme kada je bio član kolektivnog Predsedništva BiH, nije doneo nijednu odluku koja se odnosi na održavanje vojne vežbe američke vojske na Manjači kod Banjaluke „Milorad… »

"Na početku da se izvinim... ali on je obična seoska lažovčina"

B92 18.05.2021
Banjaluka -- Bivši član Predsedništva BiH Mladen Ivanić kazao je za predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika da je "najobičnija seoska lažovčina". "Na početku želim da se izvinim javnosti Republike Srpske zbog rečnika koji mi inače… »

Vesti dana »