Mosad

Mosad potvrdio ono što su svi već znali: Izrael je odgovoran za najpoznatiji atentat u 2020. godini

Srbija danas pre 9 dana
Oglasio se odlazeći šef izraelske obaveštajne službe. Odlazeći šef izraelske obaveštajne agencije Mosad Josi Koen nagovestio je da ta zemlja snosi odgovornost za seriju napada na iranski nuklearni program, među kojima su atentat na iranskog… »

Bivši šef Mosada otkrio detalje akcija protiv Irana: Stojimo iza nekih operacija

Blic pre 9 dana
Odlazeći šef izraelske obaveštajne agencije Mosad Josi Koen nagovestio je da ta zemlja snosi odgovornost za seriju napada na iranski nuklearni program, među kojima su atentat na iranskog nuklearnog naučnika Mohsena Fakrizadeha i eksplozija u… »

"Ponekad im ponudimo izlaz" Prvi čovek Mosada progovorio o najkrvavijim akcijama izraelske obaveštajne službe!

Alo pre 9 dana
Odlazeći šef izraelske obaveštajne agencije Mosad Josi Koen nagovestio je da ta zemlja snosi odgovornost za seriju napada na iranski nuklearni program, među kojima su atentat na iranskog nuklearnog naučnika Mohsena Fakrizadeha i eksplozija u… »

Huti razotkrili mosad: Objaviće sve o izraelskom delovanju u Jemenu (foto)

Pravda pre 12 dana
Huti iz pokreta „Ansar Alah“ nameravaju da objave dokumentarac o aktivnostima izraelskih specijalnih službi u Jemenu. Brigadni general Ansar Alaha Jahja Sari rekao je da će film koja prikazuje razmere Mossadovih operacija u zemlji i njihovim… »

Ko je Dadi – novi šef najpoznatije tajne službe na svetu?

Sputnik pre 13 dana
David Barnea, poznat po nadimku Dadi, postao je 13. šef najpoznatije tajne službe na svetu – izraelske obaveštajne agencije Mosad, nakon što je njegovom prethodniku Josiju Koenu krajem maja istekao mandat. Novi direktor Mosada biće na čelu te… »

Ko je Dadi – novi šef najpoznatije tajne službe na svetu?

Vesti online pre 13 dana
David Barnea, poznat po nadimku Dadi, postao je 13. šef najpoznatije tajne službe na svetu – izraelske obaveštajne agencije Mosad, nakon što je njegovom prethodniku Josiju Koenu krajem maja istekao mandat. Dadi – ljubazan, ali žestok Pretnje… »

Ko je "Dadi", novi šef Mosada? Bio u izraelskim elitnim jedinicama, prati ga glas da je beskompromisan i žestok

Srbija danas pre 13 dana
Novi direktor Mosada biće na čelu te tajne službe narednih pet godina. David Barnea, poznat po nadimku Dadi, postao je 13. šef najpoznatije tajne službe na svetu – izraelske obaveštajne agencije Mosad, nakon što je njegovom prethodniku Josiju… »

Jokanović: Delimo dugoročnu viziju u Šefildu

Sport klub pre 25 dana
Srpski trener Slaviša Jokanović vraća se u engleski fudbal i to kao trener Šefild Junajteda, koji je ispao u Čempionšip. – Počastvovan sam što sam postao menadžer kluba sa velikom tradicijom i zahvalan sam Princu Abdulahu bin Mosad bin… »

Izraelski Mosad ima novog šefa: Josija Koena zamenio David Barnea koji sada ima samo jedan važan zadatak! Video

Kurir pre 28 dana
Premijer Benjamin Netanijahu najavio je u ponedeljak da će sledeći direktor izraelske špijunske agencije Mosad biti David Barnea (56), veteran te organizacije koji je bio njen zamenik u poslednje dve godine. Barnea, koji je poznat i pod nadimkom… »

Ko je David Barnea, čovek koji će zameniti Kohena na čelu Mosada: Pošten radnik, spreman na promene

Telegraf pre 28 dana
Pre tri godine imenovan je za zamenika šefa Mosada. Sledeći šef izraelske obaveštajne agencije Mosad biće David Barnea, čije je imenovanje odobreno danas nakon konsultacija premijera Benjamina Netanjahua, državnog tužioca i odlazećeg šefa… »

Vesti dana »