Muamer Zukorlić

Dr. Zukorlić o zloupotrebi Katastra – Imovina Islamske zajednice uknjižena na paravjersku tvorevinu

Sandžak press pre 16 sati
Predsjednik Stranke pravde i pomirenja, narodni poslanik dr. Muamer Zukorlić govoreći o Prijedlogu zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i vodova ukazao na probleme vezane za ovaj Zakon a sa kojima se susreću na terenu. Istakao na… »

Dr. Zukorlić: Neprihvatljiv odnos državnih organa prema zločinima u Štrpcima, Sjeverinu, Kukurovićima…

Sandžak press pre 1 dan
Na dnevnom redu današnje sjednice Skupština Srbije, nalazi se i Prijedlog zakona o Memorijalnom centru “Staro sajmište”. Prijedlogom zakona predviđa se osnivanje istoimenog centra s ciljem njegovanja sjećanja na žrtve nacističkog… »

Zukorlić spreman da se izvini Ugljaninu i drugim bošnjačkim političarima

PP media pre 1 dan
Novia Pazar/Prijepolje/Priboj/Nova Varoš – Muamer Zukorlić je na svom facebook profilu, kako pise indeksonline, večeras objavio da je, kako kaže, “u cilju bošnjačkog jedinstva i zajedničke liste” spreman da uputi izvinjenje lideru SDA… »

Zukorlić spreman da se izvini Ugljaninu i drugim bošnjačkim političarima

RTV Novi Pazar pre 3 dana
Muamer Zukorlić je na svom facebook profilu, kako pise indeksonline, večeras objavio da je, kako kaže, “u cilju bošnjačkog jedinstva i zajedničke liste” spreman da uputi izvinjenje lideru SDA Sandžaka Sulejmanu Ugljaninu i ostalim bošnjačkim… »

Zukorlić spreman da se izvini Ugljaninu i drugim bošnjačkim političarima

IndeksOnline pre 2 dana
NOVI PAZAR – Sulejman Ugljanin je u prethodne nedelje na konferenciji za novinare pozvao Zukorlića da uputi izvinjenje zbog njegove izjave u medijima da je devedesetih godina Bošnjacima u Sandžaku prodao 20 hiljada pušaka ili kaže gde su te puške… »

Akademik Zukorlić: Cjelovita Bosna je mir Balkana

Sandžak press pre 5 dana
Predsjednik Stranke pravde i pomirenja akademik Muamer Zukorlić bio je gost jutarnjeg programa Happy televizije. Na početku emisije akademik Zukorlić je govorio o potenciranju pravde i pomirenja na prostoru Sandžaka. „Određene potencijale je bitno… »

Dr. Zukorlić – Zahvaljujući SDA građani Tutina su bez vode i kvalitetne struje u 21. vijeku

Sandžak press pre 6 dana
Predsjednik Stranke pravde i pomirenja dr. Muamer Zukorlić u Skupštini Srbije govorio o problemima u sektoru energetike na prostor Sandžaka, ukazavši da brojne probleme sa kojima se stanovništvo suočava. – Imamo temu trafostanice u Tutinu koja se… »

Dr. Zukorlić o REM-u, RTS-u i problemima sa električnom energijom u Sandžaku

Sandžak press pre 6 dana
Narodni poslanici Skupštine Srbije počeli su raspravu o Prijedlogu odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Regulatornog tijela za elektronske medije (REM) za 2020. i o davanju saglasnosti na Rebalans finansijskog plana Agencije za energetiku za… »

Dr. Zukorlić o odnosima na Balkanu – Zar treba i 21. stoljeće da provedemo kao neprijatelji koji će živjeti zajedno a…

Sandžak press pre 7 dana
Gost emisije “Intervju” bio je dr. Muamer Zukorlić, predsjednik Stranke pravde i pomirenja i narodni poslanik u Skupštini Srbije. Govorilo se o brojnim temama, između ostalog i o antagonizmima koji vladaju prema Bošnjacima. Dr. Zukorlić smatra da… »

Dr. Zukorlić ukazao na spregu kriminalnih struktura, politike i pravosuđa u Sandžaku

Sandžak press pre 7 dana
Predsjednik Stranke pravde i pomirenja, narodni poslanik dr. Muamer Zukorlić u današnjem obraćanju u Skupštini kazao da SPP podržava “podmlađivanje” strukture tužioca i sudija na cijelom području zemlje a posebno na području Sandžaka. Ukazao… »

Vesti dana »