Muamer Zukorlić - vesti

Pogledajte gostovanje Prokića u emisije “Reč na reč”

Sandžak press pre 9 sati
Radio-televizija Srbije u saradnji sa CeSID-om povodom izbora za Gradsku skupštinu Beograda organizuje televizijske debate “Reč na reč”. U svakoj debati učestvovuje po šest lista koje je proglasila GIK Beograda. U petak, 23. februar gosti debate “Reč na reč” bili su predstavnici sledećih lista: –... »

Počinje BORBA ZA BEOGRAD: U prvoj rundi Šešelj, Zukorlić i Bastać!

Prva pre 13 sati
Svakog dana na Prvoj od 19h nosioci lista, kanidati za gradonačelnika i odbornike sučeljavaju stavove.
Prva "runda" oštre debate zakazana je za ponedeljak, 26. februar, u 19h, a u njoj će se naći Vojislav Šešelj, Muamer Zukorlić i Marko Bastać. Otkud doskorašnji lider sandžačkih muslimana u borbi za Beograd? Kako Zukorlić gleda na... »

Borba za Beograd na Prvoj - svakog dana od 19h

B92 pre 14 sati
B92: Borba za Beograd na Prvoj - svakog dana od 19h
Beograd -- Borba za Beograd počinje - svakog dana od 19h na televiziji Prva nosioci lista, kanidati za gradonačelnika i odbornike sučeljavaju svoje stavove.
Prva runda oštre debate zakazana je za ponedeljak u 19h, a u njoj će se naći Vojislav Šešelj, Muamer Zukorlić i Marko Bastać. Otkud doskorašnji lider sandžačkih muslimana u borbi za Beograd? Kako Zukorlić gleda na ideju Vojislava... »

Beograd ima šansu da bude ključna turistička destinacija u jugoistočnoj Evropi

Sandžak press pre 16 sati
Obilazeći sajam turizma u Beogradu predsjednik Stranke pravde i pomirenja akademik muftija Muamer Zukorlić poručio je da je potrebno uložiti svu snagu, prije svega državnih institucija kako bi se podržali kulturni projekti i sadržaji. Sa svojim kulturnim bogatstvom, smatra Zukorlić, Beograd ima... »

Nenad Prokić: Manjinske stranke moraju da budu uz vlast

Danas pre 18 sati
Prvi na listi Stranke pravde i pomirenja govori za Danas o razlozima za učešće na predstojećim beogradskim izborima Nisam imao planove se vratim u politiku, prebacio sam svoja angažovanja koliko se dalje može od nje.
Ali, bekstvom od politike, čovek u Srbiji se ne može od politike i spasiti. Na razgovor me je pozvao Muamer Zukorlić, o kojem sam znao više od onog što se o njemu pisalo tokom ranijih vlada. Bili smo već u koaliciji, a i... »

Predizborna debata "Reč na reč" – 23. februar

RTS pre 1 dan
RTS: Predizborna debata "Reč na reč" – 23. februar
U drugoj predizbornoj debati na RTS-u svoje stavove su ukrstili predstavnici šest lista – Miloš Jovanović, Nebojša Žugić, Aleksandra Apelić, Nenad Prokić, Aleksandar Stanimirović i Predrag Marković.
Radio-televizija Srbije u saradnji sa Cesidom povodom izbora za Gradsku skupštinu Beograda organizuje televizijske debate "Reč na reč". U drugoj od četiri debate govorili su predstavnici šest lista: Miloš Jovanović ispred liste... »

ZUKORLIĆA NE ZANIMA NOVI PAZAR

Sandžak haber pre 1 dan
Bivši muftija Muamer Zukorlić i ove godine kao i prošle zaobišao je štand Novog Pazara na Beogradskom sajmu, kao da i ne zna za taj grad. No ipak žurio je ka štandu Vrnjačke Banje na kojem su bile polugole... »

Spp: Rešićemo probleme sa kojima se suočavaju prodavci na Vidikovačkoj pijaci

Kurir pre 1 dan
BEOGRAD - Kandidati liste „Dr. Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja“ posetili su danas Vidikovac. "Vidikovačka pijaca je jedna od najprometnijih na teritoriji Beograda, ali se suočava sa ozbiljnim problemima, odnosno sa nedostatkom prodajnog prostora, parkinga i javnih toaleta", naveli su u... »

Abazi: Želimo da Borča bude uređena kao drugi delovi grada

RTS pre 2 dana
RTS: Abazi: Želimo da Borča bude uređena kao drugi delovi grada
Kandidat liste "Dr Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja" Zihret Abazi, rekao je u Borči da ta stranka želi da vrati u politiku pre svega poštenje i da utiče na rešavanje komunalnih problema, saopšteno je iz te stranke.
"Iako se Borča nalazi na 15 minuta od Beograda, izgleda kao da se nalazi 15 godina daleko. Želimo da i ovaj deo Beograda postane uređen kao neki drugi delovi grada", rekao je Abazi. Dodao je da se lista na kojoj je zalaže da se... »

©2018 Netmark d.o.o.