Muamer Zukorlić - vesti

Dr. Zukorlić: Blizu je dan kada će se Ljajić suočiti sa svojim kriminalom

Sandžak press pre 2 dana
Predsjednik Stranke pravde i pomirenja i narodni poslanik akademik Muamer Zukorlić gostujući na Sandžak televiziji u emisiji “Pretres” govorio o nelegalnim radnjama koje su se dešavale i koje se i dalje dešavaju. Komentirajući stanje u kojem se nalazi Novi Pazar akademik Zukorlić je naglasio da je... »

Gore društvene mreže! Zbog Ljajića osuđuju ratnog zločinca Šešelja

Sandžak haber pre 4 dana
Društvene mreže, portali i sajtovi koji su se ovih dana bavili objavom nove knjige ratnog zločinca Vojislava Šešelja gore od komenatara protiv lidera srpskih radikala. Brojni članovi društvene mreže Facebook ali i komentatori na sajtovima i protalima osuđuju Šešelja, neretki ga dovode u vezu sa... »

Gore društvene mreže! Zbog Ljajića osuđuju ratnog zločinca Šešelja

RTV Novi Pazar pre 4 dana
Društvene mreže, portali i sajtovi koji su se ovih dana bavili objavom nove knjige ratnog zločinca Vojislava Šešelja gore od komenatara protiv lidera srpskih radikala. Brojni članovi društvene mreže Facebook ali i komentatori na sajtovima i protalima osuđuju Šešelja, neretki ga dovode u vezu sa... »

Akademik Zukorlić na konferenciji u Zagrebu

Sandžak press pre 4 dana
Predsjednik Stranke pravde i pomirenja dr. Muamer Zukorlić učestvuje na dvodnevnoj konferenciji o pravima muslimana u Istočnoj Evropi u Zagrebu, u organizaciji Svjetskog vijeća muslimanskih zajednica iz Abu Dabija i Mešihata IZ-e u Hrvatskoj. Akademik Zukorlić se obratio na otvaranju konferencije... »

Izabrano novo rukovodstvo SPP-a u Priboju

Sandžak press pre 5 dana
U velikoj sali Doma kulture “Pivo Karamatijević” u Priboju održana Izborna skupština OO SPP Priboj uz prisustvo predsjednika SPP-a akademika Muamera Zukorlića, potpredsjednika dr. Jahje Fehratovića i Samira Tandira, delegacije GO SPP iz Novog Pazara, OO SPP iz Tutina kao i Sjenice, Nove Varoši,... »

Ivanović: Šešelj je muftijina prostitutka!

Pravda pre 7 dana
Predsednik Srpskog narodnog pokreta Naši, Ivan Ivanović, izjavio je da je lider SRS Vojislav Šešelj ''prva dama muftijinog harema“, i da radi za Muamera Zukorlića.
Ivanović je upitan na osnovu čega pokret Naši bazira svoje tvrdnje o saradnji Šešelja i Zukorlića, a on je odgovorio da „naravno neće otkriti svoje izvore, ali da želi da skrene pažnju javnosti na kontinuitet zajedničkog... »

Dr. Plojović: Želimo da dugoročno riješimo problem vakcinacija hadžija

Sandžak press pre 9 dana
Nakon emisije „Pretres“ na Sandžak televiziji u kojoj je gostovao akademik Muamer Zukorlić vodi se kampanja protiv akademika zbog toga što je istakao, kako kaže, činjenično stanje u zdrastvu u Novom Pazaru. Nakon opstrukcija studentima Internacionalnog univerziteta da izvrše humanitarnu akciju... »

Šešelj dobio 200 hiljada evra da izaziva haos

RTV Novi Pazar pre 9 dana
Srpski narodni pokret “Naši” došao je do poverljivih informacija oko povezanosti lidera SRS sa Zukorlićem. SNP “Naši” došao je do informacija iz vrha Srpske radikalne stranke da Vojislav Šešelj i muftija Muamer Zukorlić spremaju akciju “podizanja tenzija” kako bi se u fokus stavila “AUTONOMIJA... »

Politikon: ŠEŠELj DOBIO 200 000 EVRA DA IZAZIVA HAOS U SANDŽAKU!

Sandžak haber pre 9 dana
Srpski narodni pokret “Naši” došao je do poverljivih informacija oko povezanosti lidera SRS sa muftijom Zukorlićem. SNP “Naši” došao je do informacija iz vrha Srpske radikalne stranke da Vojislav Šešelj i muftija Muamer Zukorlić spremaju akciju “podizanja tenzija” kako bi se u fokus stavila... »

Šešelj: Rasim je kralj heroina Ljajić: Ti si ratni zločinac! Radiš po zadatku Zukorlića!

Kurir pre 9 dana
Lider SRS Vojislav Šešelj ne odustaje od žestokih optužbi na račun potpredsednika Vlade i ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Rasima Ljajića.
Pre dva dana izdao je knjigu „Novopazarski kralj heroina Rasim Ljajić“, u kojoj se na oko 1.000 strana bavi likom i delom ministra. Ljajić na to odgovara da ga napada osuđeni ratni zločinac, i to, kako tvrdi, po zadatku bivšeg... »

Heroji iz Afrike stavili Kosovo pred Savet bezbednosti

Mondo  pre 4 sata  još 17 povezanih

Atalanta demolirala Frozinone gostima, četiri gola Zapate (video)

Sportski žurnal  pre 1 sat  još 17 povezanih

Tramp: Demokrate odbile plan i pre nego što sam ga ponudio

Politika  pre 35 minuta  još 15 povezanih

Premijer liga: Totenhem u poslednjim sekundama ‘ugasio’ Fulam

Hot sport  pre 1 sat  još 15 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.