Muamer Zukorlić - vesti

Dr. Zukorlić: Oštro se protivim legalizaciji prostitucije, marihuane i istopolnih brakova

Sandžak press pre 1 dan
Poslanik u Skupštini Srbije i lider Stranke pravde i pomirenja dr. Muamer Zukorlić, u okviru rubrike sajta Danasa “Šta kažu o…“, ističe da bi uvođenje obaveznog vojnog roka bio korak unazad. Protiv je legalizacije marihuane i istopolnih brakova. Da li ste za legalizaciju prostitucije? Oštro se... »

Dr. Zukorlić: Uvođenje obaveznog vojnog roka bio bi korak unazad

Sandžak press pre 2 dana
Kada bi se u Narodnoj skupštini Srbije glasalo o uvođenju obaveznog služenja vojnog roka, većina poslanika u ovom sazivu odbila bi taj prijedlog. Ipak, konsenzus ne postoji. To su pokazali odgovori poslanika u okviru rubrike “Šta kažu o?” portala Danas. Narodni poslanik i lider Stranke pravde i... »

Akademik Zukorlić razgovarao sa pomoćnicom državnog sekretara SAD Meri Rois

Sandžak press pre 3 dana
U svojstvu predsjednika Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo dr. Muamer Zukorlić, 14.03.2019. godine, sastao se sa pomoćnicom državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država Meri Rois u zdanju Narodne skupštine Republike Srbije. Tom prilikom Zukorlić je govorio o... »

Kako je Zoran Đinđić govorio o Muftiji Zukorliću (Video)

Sandžak press pre 8 dana
Danas se navršava 16. godina od ubistva Zorana Đinđića, premijera Srbije i lidera Demokratske stranke (DS), koji je ubijen u dvorištu zgrade Vlade Srbije na današnji dan 2003. godine. Podsjećamo da je Đinđić 2002. godine boravio u Novom Pazaru tada se sastao sa sandžackim muftijom Muamerom... »

Dr. Zukorlić o protestima – Mi ne igramo na dvije stolice kao Ugljanin

Sandžak press pre 13 dana
Protiv protesta je i Muamer Zukorlić, lider SPP-a i narodni poslanik, koji ističe da mu ne pada na pamet da se odaziva na poziv Ugljanina i ovakve opozicije. – Stranka pravde i pomirenja je u Narodnoj skupštini partner vladajućoj većini. Dok smo partner, mi smo lojalni i korektni, ne igramo na... »

Dr. Zukorlić – Srbi i Bošnjaci da postignu strateško pomirenje

Sandžak press pre 15 dana
Predsjednik Stranke pravde i pomirenja narodni poslanik dr. Muamer Zukorlić bio je gost emisije „Balkansa reč“ na televiziji Balkan. Dr. Zukorlić govorio o usponu Islamske zajednice pod njegovim rukovodstvom. Osvrnuo se na pritiske i pokušaj puča 2007. godine. Istakao da su nakon raspada... »

Bondstil može da nestane preko noći

Politika pre 17 dana
Vojna baza kod Uroševca, prema jednoj verziji, mogla bi da bude prepuštena Turskoj, a SAD bi podigle novu kod Leposavića, kaže Muamer Zukorlić
Ako Priština hitno ne ukine takse, Vašington će povući svoje vojne snage sa Kosova, zaključak je dvodnevnih razgovora zvaničnika Saveta za nacionalnu bezbednost SAD sa predstavnicima privremenih prištinskih institucija i... »

Može li Turska da pomiri muslimane u Srbiji?

Vesti online pre 18 dana
Nedavni poziv narodnog poslanika, a bivšeg muftije, Muamera Zukorlića upućen Ministarstvu spoljnih poslova Turske i Dijanetu (Uprava za verska pitanja Turske) da zaustave one koji u njihovo ime razbijaju Islamsku zajednicu (IZ), ponovo je vratio pitanje šansi da se posredovanjem ove države reši spor i prevlada jaz među muslimanima koji žive na prostoru Srbije.
Predstavnici duboko podeljenih islamskih zajednica (od oktobra 2007. u Srbiji postoje dve) su: Melvud Dudić koji je na čelu IZ u Srbiji i reis-ul-ulema Sead Nasufović koji vodi IZ Srbije. Na obe strane smatraju da je uključivanje... »

Zukorlić: SAD pravi novu bazu severnije od Bondstila?

Mondo pre 19 dana
Predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić komentarisao je danas najavljenu mogućnost da SAD pouku svoje snage sa KiM, rekavši da on ima drugačije informacije o tome.
Foto: MONDO/Goran Sivački "Moja informacija je da se povlače iz Bondstila, ali da će praviti novu bazu severnije. Ne znam koliko je pouzdana ta informacija, ali da bi se to pre moglo desiti nego da se potpuno povuku sa Kosova",... »

SAD prave novu vojnu bazu na severu KiM?

Srbija danas pre 19 dana
Narodni poslanik i predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić rekao je danas da ima informacije da će SAD napraviti novu vojnu bazu na teritoriji KiM!
- Moja informacija je da se povlače iz Bondstila, ali da će praviti novu bazu severnije. Ne znam koliko je pouzdana informacija, ali bi se to pre moglo desiti nego da se potpuno povuku sa Kosova - rekao je Zukorlić komentarišući... »

©2019 Netmark d.o.o.