Muamer Zukorlić - vesti

Bošnjačke partije na izborima za BNV

Danas pre 1 sat
Sandžačka demokratska partija (SDP), SDA Sandžaka i Stranka pravde i pomirenja (SPP), tri najjače bošnjačke stranke, i ove godine, ući će u trku za novi saziv Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV).
Ovo potvrđuju u tim partijama, ali o detaljima još niko ne želi da govori. Najveći pretendenti na većnička mesta u novom BNV su političke opcije koje predvode lideri SDA Sandžaka i SPP Sulejman Ugljanin i Muamer Zukorlić, Većnici... »

Dr. Zukorlić: Kroz dijalog i u zakonskoj formi izvršiti reviziju naziva ulica, škola i ustanova u Sandžaku

Sandžak press pre 19 sati
Predsjednik Stranke pravde i pomirenja dr. Muamer Zukorlić bio je gost emisije “Sporovi u kulturi” radija Beograd. Tema emisija bila je inicijativa Bošnjačkog nacionalnog vijeća o promjeni naziva škola u Sandžaku. Dr. Zukorlić istakao da Bošnjaci imaju Ustavno pravo da imena iz svoje kulture i... »

Dr. Zukorlić: Ugljanjin u predizborne svrhe zloupotrebljava važne teme za Bošnjake

Sandžak press pre 1 dan
Predsjednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) dr. Muamer Zukorlić ocijenio je da Sulejman Ugljanjin zloupotrebljava važne teme za Bošnjake u predizborne svrhe, a da u dogovoru sa državnim institucijama treba usaglasiti imena škola, ulica i drugih javnih ustanova značajnih za Bošnjake. “Izbori za... »

Zukorlić: Vučić ima moju podršku, ali promena granica je najrizičnije rešenje kosovskog pitanja

Novi magazin pre 1 dan
Predsednik Stranke pravde i pomirenja i poslanik Muamer Zukorlić izjavio je da podržava predsednika Srbije Aleksandra Vučića u rešavanju kosovskog pitanja, ali da je promena granica na Balkanu najrizičnije rešenje, preneo je danas Kurir.
Zukorlić je kazao da je potrebno da Vučić razjasni šta znači razgraničenje, jer to može biti priznavanje postojećih granica, ali može biti i njihova promena. "To poslednje je najrizičnije, jer nigde na svetu, a posebno na... »

Kosovsko pitanje riješiti na miran način, Dodik da se ne miješa

Sandžak press pre 2 dana
Predsjednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) dr. Muamer Zukorlić kaže da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ima njegovu podršku u rješavanju kosovskog pitanja, ali da treba da objasni šta znači njegov prijedlog o razgraničenju sa Kosovom. “Potrebno je da predsjednik razjasni šta znači... »

"Ugljanin koristi budžet BNV u lične svrhe"

Vesti online pre 2 dana
Predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić ocenio je da Sulejman Ugljanjin zloupotrebljava važne teme za Bošnjake u predizborne svrhe, a da u dogovoru sa državnim institucijama treba usaglasiti imena škola, ulica i drugih javnih ustanova značajnih za Bošnjake.
- Izbori za Bosansko nacionalno veće (BNV) su 4. novembra i to što on traži treba posmatrati u tom kontekstu. On sada pokušava da se predstavi kao veliki patriota, a kada bi dobio izbore, opet bi bio onaj isti koji budžet tog... »

Muamer Zukorlić za Kurir: Dodik ruši Bosnu, bolje da ćuti o Kosovu

Kurir pre 2 dana
Postavlja se pitanje zašto se mi otimamo za funkcije ako su one slabo plaćene. Zar se time ne šalje poruka da je tu bitan uticaj, a mi ćemo onda te nedostatke nadoknaditi kroz mito
Muamer Zukorlić, predsednik Stranke pravde i pomirenja i narodni poslanik, kaže da su parlamentarci malo plaćeni, kao i da nije normalno da ministar radi za platu od hiljadu evra. U intervjuu za Kurir Zukorlić kaže i da... »

MUAMER ZUKORLIĆ ZA KURIR: Poslanicima su malo plaćeni, nije normalno da ministar radi za 1.000 evra! U intervju za Kurir Zukorlić kaže i da predsjednik Aleksandar Vučić ima njegovu podršku u rješavanju kosovskog pitanja.

Sandžak haber pre 2 dana
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3103601/muamer-zukorlic-za-kurir-poslanicima-su-malo-placeni-nije-normalno-da-ministar-radi-za-1-000-evraU intervjuu za Kurir Zukorlić kaže i da predsjednik Aleksandar Vučić ima njegovu podršku u rješavanju kosovskog pitanja.Muamer Zukorlić, predsjednik Stranke... »

Elifa Kriještorac: “Zukolićevci mi prijete sa lažnih FB profila jer ne smiju da se pogledamo u oči “

RTV Novi Pazar pre 2 dana
Autor: Redakcija Sandžačkih novina Nakon što je na Facebooku reagovala na nedavni govor mržnje muftije Mevluda Dodića prilikom ispraćaja hadžija, književnica Elifa Kriještorac ne prestaje dobijati prijeteće i uvredljive poruke od strane pojedinaca iz okruženja lidera Stranke pravde i pomirenja... »

Zukolićevi ljudi prijete Elifi Kriještorac, koja je ratni borac Armije RBiH, poeta, dokazani patriota i kolumnista, rođena je u Sandžaku

Sandžak haber pre 2 dana
Nakon što je na Facebooku reagovala na nedavni govor mržnje muftije Mevluda Dodića prilikom ispraćaja hadžija, književnica Elifa Kriještorac ne prestaje dobijati prijeteće i uvredljive poruke od strane pojedinaca iz okruženja lidera Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića. Podsjećamo, ona je u... »

Novak Đoković u polufinalu turnira u Sinsinatiju

Novi magazin  pre 28 minuta  još 25 povezanih

Zapaljen automobil policajca u Kragujevcu!

Mondo  pre 23 minuta  još 9 povezanih

Čekanja na Horgošu i Batrovcima

Danas  pre 15 sati  još 6 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.