Nadežda Biljić

Najlepše nam je kad po kući odzvanja dečiji glas Toma i Nadežda priznali po čemu pamte praznike iz detinjstva

Alo 24.04.2022
Toma i Nadežda otkrili su kako provode uskršnje praznike. Vernici pravoslavne veroispovesti danas proslavaljaju najveći hrišćanski praznik- Uskrs. Kako to i dolikuje, praznici se uglavnom proslavaljaju u krugu porodice, a tako će biti i u porodici… »

Najlepše nam je kad po kući odzvanja dečiji glas! Toma i Nadežda konačno pronašli svoj mir, ovako provode Vaskrs sa sinom…

Kurir 24.04.2022
Vernici pravoslavne veroispovesti danas proslavaljaju najveći hrišćanski praznik- Vskrs. Kako to i dolikuje, praznici se uglavnom proslavaljaju u krugu porodice, a tako će biti i u porodici Nadežde Biljić i Tome Panića. Ovaj par svoju ljubav je… »

(Foto) bivši zadrugar doživeo saobraćajnu nezgodu u Crnoj Gori: Automobil mu skroz smrskan: "Još uvek sam u šoku"

Blic 01.04.2022
Lazar Jeremić, bivši učesnik "Zadruge", se trenutno nalazi na odmoru u Crnoj Gori gde je doživeo saobraćajnu nezgodu o čemu je obavestio sve svoje pratioce na društvenim mrežama. - Trenutak nepažnje može nekom život da oduzme - napisao je… »

Mikiju đuričiću preti: Diskvalifikacija?! Zahteva se jedno od produkcije, mreže gore zbog njegovog nasilničkog ponašanja

Blic 30.03.2022
Dugogodišnji rijaliti učesnik Miki Đuričić, koji već godinama učestvuje u različitim rijaliti šou programima, sinoć je napao Filipa Cara na žurki i fanovi "Zadruge" na društvenim mrežama zahtevaju od produkcije da ga diskvalifikuju. Miki… »

Ponovo nasilan! Mikiju preti diskvalifikacija? Potukao se sa Carem, a nekad je 2 žene udario pred kamerama i dobio veliku…

Kurir 30.03.2022
Miki Đuričić već godinama učestvuje u različitim rijaliti formatima, a u Zadruzi je od samog početka, tačnije već petu sezonu. Miki je poznat kao neko ko ima "kratak fitilj", pa je čak nekoliko puta bio diskvalifikovan zbog nasilničkog… »

Nadežda Biljić se bori s ozbiljnom bolešću, a ovo je moglo da bude kobno!

Svet & Skandal 26.03.2022
Pevačica i nekadašnja rijaliti učesnica Nadežda Biljić pre nekoliko dana je hospitalizovana, s obzirom na to da se osećala veoma loše, usled infekcije virusom korona, ali i pratećih zdravstvenih tegoba. Ovom prilikom oglasio se njen izabranik Toma… »

"Bila je u lošem stanju, dehidrirala": Nadežda Biljić se oglasila nakon izlaska iz bolnice

Telegraf 26.03.2022
Pevačica je objavila fotografiju sa Tomom na kojoj se može videti kako uživaju na suncu. Pevačica Nadežda Biljić oglasila se na svom Instagram nalogu nakon što je izašla iz bolnice gde je nekoliko dana bila hospitalizovana zbog veoma lošeg… »

Nadežda Biljić izašla iz bolnice Otkriveno stanje nakon hitne hospitalizacije: "Dehidrirala je, dijabetes je bio visok"

Blic 26.03.2022
Pevačica i rijaliti zvezda Nadežda Biljić pre nekoliko dana bila je hospitalizovana, a sada je izašla iz bolnice. Nadeždin suprug Toma Panić oglasio se kada je pevačica završila u bolnici: - Nadežda je bila u lošem stanju, dehidrirala je… »

Nadežda Biljić izašla iz bolnice! Pevačica nedavno hitno hospitalizovana - oglasila se i otkrila gde se sada nalazi!

Mondo 26.03.2022
Nadežda Biljić sa suprugom uživala u lepom danu. Nadežda Biljić sa suprugom uživala u lepom danu. Nadežda Biljić, pevačica i bivša učesnica Zadruge, nedavno je hitno zadržana u bolnici, a detalje njenog zdravstvenog stanja je za medije otkrio… »

Nadežda Biljić hitno hospitalizovana! Sada se oglasio Toma Panić i o stanju njegove supruge rekao ovo!

Alo 26.03.2022
Mirno posle velikih turbulencija! Pevačica i rijaliti zvezda Nadežda Biljić pre nekoliko dana bila je hospitalizovana, a sada je izašla iz bolnice. Nadeždin suprug Toma Panić oglasio se kada je pevačica završila u bolnici: - Nadežda je bila u… »

Vesti dana »