NATO - vesti

Diković: Kosovsku vojsku stvaraju vodeće zemlje NATO-a

Politika pre 5 sati
Savest mi je čista za sve što se dešavalo u zoni 37. motorizovane brigade 1999. godine, kaže bivši načelnik Generaštaba Vojske Srbije Ljubiša Diković i dodaje da neće biti iznenađenje ako Kosovo bude primljeno u Interpol u Dubaiju. „Verujem da se to neće desiti, verujem našoj delegaciji koja je u... »

Darmanović: Najbolji odnosi sa Srbijom

Danas pre 1 sat
Odnosi sa Srbijm su „najbolji i najstabilnji od nezavisnosti Crne Gore, a saradnja intenzivna“, izjavio je šef diplomatijie Crne Gore Srđan Darmanović i rekao da će Crna Gopra glasati za prijem Kosova u Interpol.
„Mi veoma podržavamo organe Srbije da bude članica Evropske unije“, rekao je Darmanović podsećajući da Beograd nije zaintersovan za put ka NATO i da u tome postoji različita politika dve države, prenosi RTCG. Darmanović je... »

Crna Gora za članstvo Kosova u Interpolu

Mondo pre 1 sat
Ministar spoljnih poslova Crne Gore Srđan Darmanović, izjavio je danas da su odnosi sa Srbijom najbolji od nezavisnosti i poručio da će ta država glasati za prijem Prištine u članstvo Interpola.
Foto: MONDO/Gordana Bojanić "Mi veoma podržavamo organe Srbije da ona bude članica Evropske unije", rekao je Darmanović i ukazao da je razlika u politikama dveju država to što Srbije nije zainteresovana za članstvo u NATO.... »

Desant tri NATO zemlje na Interpol: Meta Srbija

Sputnik pre 2 sata
Zadatak nekih članova delegacija ovih triju zemalja je da, u pauzama zasedanja Generalne skupštine, prate predstavnike iz Afrike kako bi ih, uz pretnje, naterali da ih podrže tokom glasanja, javljaju „Novosti“.
Sjedinjene Američke Države, Velika Britanija i Turska vrše snažan pritisak, pre svega na pojedine afričke države, da glasaju za prijem takozvanog „Kosova“ u Interpol. Zadatak nekih članova delegacija ovih triju zemalja je da, u... »

Đuka branio Natašu od NATO!

Alo pre 3 sata
Alo: Đuka branio Natašu od NATO!
Zasedanje parlamentarne skupštine NATO u kanadskom Halifaksu obeležili su narodni poslanici Nataša Jovanović (SRS) i Vladimir Đukanović (SNS).
Radikalka je ponovo skočila u zaštitu predsednika Rusije Vladimira Putina, a kada su je napali pojedini parlamentarci, u njenu odbranu stao je Vladimir Đukanović, njen kolega iz skupštinske klupe. Povod za raspravu na ovom... »

Mrtav je sa Košara stigao u majčino naručje: Tri dana kasnije stiglo je pismo i dve životne želje koje je sanjao! (foto)

Srbija danas pre 5 sati
Mladi vojnik (20) poginuo je u borbama na Košarama braneći srpsku granicu od albanskih ekstremista
Oko 1.500 pripadnika OVK, uz podršku albanske artiljerije, NATO avijacije i instruktora napalo je rejon karaule Košare na frontu širine nekoliko kilometara rano ujutro 9. aprila 1999. godine. Napad je bio silovit, iznenadio je... »

Diković: Na delu završni čin NATO-a, savest mi je čista

Sputnik pre 5 sati
Ako Kosovo postane član Interpola, mediji pišu da će krenuti „potera“ za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi, prema pisanju mnogih, jeste general Diković.
Upitan šta misli o prijemu Kosova u Interpol, general Diković kaže da su mu podeljena mišljenja jer, s jedne strane, ne bi voleo da se to dogodi, dok je s druge strane realan. „Kada gledamo realnost, ne treba da bude iznenađenje... »

Diković o navodima da će završiti na poternici Interpola: Savest mi je čista, to je samo završni čin NATO delovanja na Kosovu

Telegraf pre 6 sati
Upitan šta misli o prijemu Kosova u Interpol, general Diković kaže da su mu podeljena mišljenja jer, s jedne strane ne bi voleo da se to dogodi, dok je s druge strane realan
U slučaju da Kosovo postane član Interpola, što će se znati u utorak nakon završetka rasprave na Generalnoj skupštini te organizacije u Dubaiju, mediji pišu da će krenuti “ potera” za Srbima zbog ratnih zločina. Prvi na listi,... »

Mala Simonida (11) uputila pismo vojsci na Kosovu: Dragi vojnici, oterajte NATO sa neba! Tamo je moja mama, bojim se da je opet ne ubiju

Alo pre 8 sati
Alo: Mala Simonida (11) uputila pismo vojsci na Kosovu: Dragi vojnici, oterajte NATO sa neba! Tamo je moja mama, bojim se da je opet ne ubiju
Simonida Maksimović, tada devojčica od 11 godina iz Prištine, uputila je našoj vojsci na Kosmetu potresno pismo posle užasnih napada zločinačke NATO avijacije na njen grad.
Pismo vojsci Simonida je 1999. poslala pošto su NATO bombe pale na prištinsko groblje i među mnogima raznele humke i njene majke Sunčice i dede. Seća se još da su je na početku agresije otac i baka sa bratom Milanom "spakovali" u... »

Pismo male simonide (11): Dragi vojnici, oterajte NATO sa neba! Tamo je moja mama, bojim se da je opet ne ubiju

Srbija danas pre 10 sati
Simonida Maksimović, tada devojčica od 11 godina iz Prištine, uputila je našoj vojsci na Kosmetu potresno pismo posle užasnih napada zločinačke NATO avijacije na njen grad
Pismo vojsci Simonida je 1999. poslala pošto su NATO bombe pale na prištinsko groblje i među mnogima raznele humke i njene majke Sunčice i dede. Seća se još da su je na početku agresije otac i baka sa bratom Milanom "spakovali" u... »

Otvaranje deonice Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru do kraja godine

Nova ekonomija  pre 5 sati  još 14 povezanih

Brnabić: Priština diskriminiše sve što je srpsko

Vesti online  pre 3 sata  još 12 povezanih

"Turski tok šansa za region"

Mondo  pre 21 minut  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.