NATO - vesti

Komersant: Cilj posete Putina je test za Beograd

B92 pre 17 minuta
B92: Komersant: Cilj posete Putina je test za Beograd
Beograd -- Poseta Putina Beogradu ima politički značaj i treba da odgovori na pitanje da li je Srbija spremna da bude ključni saveznik Moskve u regionu, piše Komersant.
Ako ne, Srbija će nastaviti zbližavanje sa EU i NATO, balansirajući između Zapada i Rusije, ocenjuje današnji moskovski dnevnik. List piše da predsednik Srbije Aleksandar Vučić u poslednje vreme aktivno gura ideju o razgraničenju... »

BiH između Istoka i Zapada oko ulaska u NATO

Slobodna Evropa pre 27 minuta
Bosna i Hercegovina se našla u nezavidnoj situaciji između svjetskih sila Sjedinjenih Država i Rusije čiji predstavnici posljednjih dana šalju jasne poruke – jedni za što brže ispunjavanje uslova za NATO, drugi protiv ulaska u Sjevernoatlantski savez. Analitičari kažu da će BiH teško izaći iz ove... »

Haradinaj: Rusija destabilizuje, SAD i NATO znače mir

B92 pre 1 sat
B92: Haradinaj: Rusija destabilizuje, SAD i NATO znače mir
Priština -- Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio da aktivno prisustvo Rusije destabilizuje Balkan, a da politika SAD i NATO znači mir na toj teritoriji.
On je na svom fejsbuk profilu reagovao na izjavu predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina beogradskim medijima, uoči posete Beogradu, da su politike SAD i zapadnih saveznika destabilizujući faktor na Balkanu. "Aktivno rusko... »

Putin će biti dočekan kao zvezda u Srbiji: Francuski mediji o poseti ruskog predsednika Beogradu

Srbija danas pre 3 sata
Topli beogradski doček neće sakriti nedavne "neuspehe" Rusije na Balkanu, dodaje Ekspres i podseća da Moskva nije mogla da spreči članstvo Crne Gore u NATO 2017, kao i da je na tom putu danas Makedonija
Predsednik Rusije Vladimir Putin biće dočekan kao "superstar" u Srbiji, ruskom savezniku na Balkanu, piše danas francuski Ekspres. Pored istorijske veze sa "velikim pravoslavnim slovenskim bratom", entuzijazam Srbije ima veze i... »

Francuski Ekspres: Putin u Beogradu kao superstar

Danas pre 4 sata
Predsednik Rusije Vladimir Putin biće dočekan kao „superstar“ u Srbiji, ruskom savezniku na Balkanu, piše danas francuski Ekspres.
Pored istorijske veze sa „velikim pravoslavnim slovenskim bratom“, entuzijazam Srbije ima veze i sa podrškom Moskve kada je u pitanju Kosovo, čiju nezavisnost Srbi ne prihvataju, navodi list. Topli beogradski doček neće sakriti... »

Bilborde sa Putinovim likom uništavaju na Kosovu!

Večernje novosti pre 4 sata
Građani Leposavića koji su jutros išli na posao kažu da su vojnici Kfora uništavali bilborde sa slikama predsednika Rusije Vladimira Putina
Građani Leposavića koji su jutros išli na posao kažu da su vojnici Kfora uništavali bilborde sa slikama predsednika Rusije Vladimira Putina. Poznati student i aktivista Filip Fićović objavio je na svom nalogu na Tviteru da su... »

Divljaštvo NATO okupatora na Kosovu! Oskrnavili bilborde sa putinovim likom (foto)

Srbija danas pre 4 sata
Građani Leposavića koji su jutros išli na posao kažu da su vojnici Kfora uništavali bilborde sa slikama predsednika Rusije Vladimira Putina.
Poznati student i aktivista Filip Fićović objavio je na svom nalogu na Tviteru da su sinoć vojnici NATO-a ispisali grafit na bilbordu blizu Kosovske Mitrovice u mestu Balaban. #Nato култура #NATO culture! Синоћ су Нато војници... »

Pogledajte kako vojnici Kfora uništavaju bilborde sa slikama ruskog predsednika! (foto)

Alo pre 4 sata
Alo: Pogledajte kako vojnici Kfora uništavaju bilborde sa slikama ruskog predsednika! (foto)
Građani Leposavića koji su jutros išli na posao kažu da su vojnici Kfora uništavali bilborde sa slikama predsednika Rusije Vladimira Putina.
Poznati student i aktivista Filip Fićović objavio je na svom nalogu na Tviteru da su sinoć vojnici NATO-a ispisali grafit na bilbord blizu Kosovske Mitrovice, u mestu Balaban. #Nato култура #NATO culture! Синоћ су Нато војници... »

Bilborde sa Putinovim likom uništavaju na Kosovu! (foto)

Sputnik pre 5 sati
Građani Leposavića koji su jutros išli na posao kažu da su vojnici Kfora uništavali bilborde sa slikama predsednika Rusije Vladimira Putina.
Poznati student i aktivista Filip Fićović objavio je na svom nalogu na Tviteru da su sinoć vojnici NATO-a ispisali grafit na bilbord blizu Kosovske Mitrovice, u mestu Balaban. #Nato kultura #NATO culture! Sinoć su Nato vojnici... »

Putin Srbiji donosi moćno oružje! Obistinjuje se najveća noćna mora NATO-a i anti-srpski nastrojenog komšiluka! (video)

Pravda pre 5 sati
U okviru današnje posete predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji planirano je da se zaključe novi ugovori u oblasti vojno-tehničke saradnje, saopštio je izvor u oblasti vojno-tehničke saradnje.
Radi se o zaključivanju novih ugovora, a ne realizaciji prethodnih sporazuma između vojnih ministarstava o isporuci ruskih oklopnih vozila iz arsenala ruske vojske. Ministarstva odbrane dveju zemalja ranije dogovorila da se... »

©2018 Netmark d.o.o.