NATO

Makedonski predsednik odlikovao NATO

Politika pre 16 sati
SKOPLjE - Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski je danas odlikovao skopsku Kancelariju NATO za vezu i odred transportnih helikoptera, i postavio ađutantkinju. Pendarovski koji je i vrhovni komandant, Kancelariju NATO je odlikovao „Ordenom… »

NATO komandant slatine otkriva tačijeve mračne tajne: Njegova mafija htela da me ubije! Preživeo sam atentat 2001! UN ima…

Kurir pre 20 sati
Preživeo sam atentat 2001, događaj je dokumentovan u UN. Rugova mi je rekao: Albancima ne veruj, saradnike mi nisu ubili Srbi. Od mene se očekivalo da zaratim sa Rusima. ZAPOVEDNIK vazduhoplovne baze, aerodrom "Slatina" kod Prištine, bio sam od juna… »

Tihomir Stanić: Kada čujem NATO, odmah mislim — Trojni pakt (video)

Sputnik pre 11 sati
Srpski narod nikad neće moći da se prikloni NATO-u, ma koliko to bilo nepraktično, nepragmatično i možda samoubilački po nas. Bombardovanje je nešto što ne može biti ni zaboravljeno ni oprošteno i neprirodno je očekivati da postanemo deo te… »

Nekada su bili bliski: Navijači AEK-a žestoko izvređali Srbe i Partizan u novoj pesmi (video)

Hot sport pre 19 sati
Za mnoge iznenađenje, jer se svi sećamo ‘bratske’ podrške koju je AEK pružio 1999. godine tokom NATO bombardovanja SR Jugoslavije. Kada je srpskom narodu bilo najteže, tokom 1999. godine, ekspedicija grčkog AEK-a stigla je u Humsku i odigrala… »

Osmić: Nije lako isplatiti 2 odsto za NATO

Slobodna Evropa pre 20 sati
Zekerijah Osmić, bivši ministar obrane Bosne i Hercegovine u mandatu 2012. – 2015. iz Socijaldemokratske partije (SDP) BiH, za fejsbuk robriku Zašto Radija Slobodna Evropa govori o ulaganjima u modernizaciju oružanih snaga BiH i zemalja regije… »

Svetu planinu brane i verom

Večernje novosti pre 23 sata
Na Sinjajevini narod bije bitku da je sačuvaju od onih koji bi da je oskrnave za potrebe NATO. Uspela peticija protiv izgradnje vojnog poligona. LEPOTICA među planinama Sinjajevina, zahvaljujući čijim pašnjacima je u vredne ljude stasalo na hiljade… »

Milorad Dodik o situaciji u BiH: Stanje u BiH je neizdrživo loše!

Kurir pre 1 dan
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da neće glasati za Godišnji nacionalni plan za pristup NATO (ANP). Dodik je rekao i da će Republika Srpska posle 5. septembra odlučiti kako će se dalje ponašati u odnosu na BiH. - Oni su to… »

Vlada Crne Gore tvituje: Od ulaska u NATO, oboreni turistički rekordi

Večernje novosti pre 1 dan
Od ulaska u NATO, 2017. godine Crna Gora obara turističke rekorde i beleži značajan rast turista iz država saveznica. Od ulaska u NATO, 2017. godine Crna Gora obara turističke rekorde i beleži značajan rast turista iz država saveznica, objavljeno… »

Ova balkanska zemlja najviše voli NATO: Za Alijansu samo SAD uplaćuje više od njih, vojni budžet im probio sve rekorde…

Kurir pre 1 dan
Bugarska je na drugom mestu u NATO po budžetu za odbranu u odnosu na bruto domaći proizvod. Bugarska je dospela odmah iza Sjedinjenih Američkih Država nakon što je bugarska vlada uplatila milijardu i 200 miliona dolara za kupovinu novih osam lovaca… »

Španci kritikovali svog pilota koji je prišao avionu Šojgua: Nemamo šta da tražimo na Baltiku

B92 pre 1 dan
Čitaoci lista El Confidencial ocenili su incident iznad Baltika kada se španski lovac F-18 iz sastva NATO-a približio avionu ministra odbrane Rusije. Oni su svoja razmišljanja izrazili u komentarima ispod teksta "Španski lovac NATO-a oteran od aviona… »

Vesti dana »