NATO - vesti

NATO u akciji da razoruža Srbiju

Vesti online pre 1 sat
Prozapadne nevladine organizacije, pre svih "Žene u crnom", godinama vrše pritisak da Srbija zabrani kasetnu municiju. Iako je reč o humanitarnom pitanju, iako je kasetna municija najnehumanije oružje, zvaničnici Srbije oglušuju se o ovaj predlog. Ali, postoji državni razlog.
Pitanje kasetne municije u svetu je aktuelno od rata u Vijetnamu, a u Srbiji od NATO agresije na SR Jugoslaviju, kada su civili u Nišu i Aleksincu pobijeni kasetnim bombama. Ipak, zvaničan stav države na ovu temu nije moguće... »

Tramp: NATO je bio slab, sada je ponovo jak i bolji zbog mene, a to je loše po Rusiju!

BK TV pre 1 sat
Predsednik SAD Donald Tramp smatra da je lično zaslužan za snagu NATO, organizaciju koju je često kritikovao, predstavivši svoj nedavni susret sa saveznicima u pozitivnom svetlu, ocenio je danas Rojters. I had a great meeting with NATO. They have paid $33 Billion more and will pay hundreds of... »

Poljski premijer: Ojačati istočni bok NATO, ruska "agresija" traje

Večernje novosti pre 3 sata
Poljski premijer Mateuš Moravjecki izjavio je danas da istočni bok NATO treba ojačati kao odgovor na rusku agresivnu politiku
Poljski premijer Mateuš Moravjecki izjavio je danas da istočni bok NATO treba ojačati kao odgovor na rusku agresivnu politiku. "Istočni bok NATO treba ojačati jer ruska agresivna politika na žalost nije okončana", rekao je... »

Obradović: Priznanje Kosova u narednih nekoliko meseci

Danas pre 3 sata
Šef poslanika Dveri u Skupštini Srbije Boško Obradović ocenio je danas da se proces rešavanja pitanja Kosova završava u narednih nekoliko meseci potpisivanjem pravno obavezujućeg sporazuma i priznanjem Kosova.
On je ovo izjavio sugerišući da bi državni vrh Srbije uoči završnih razgovora trebalo da pozove rusku vojnu misiju u Srbiju. Obradović je na konferenciji za novinare u parlamentu ocenio da bi državni vrh Srbije trebalo da pozove... »

Železnjak: Zahtevi EU dovešće do raspada Srbije na protektorate NATO-a

Sputnik pre 4 sata
Zahtevi EU da se potpiše separatni sporazum između Beograda i Prištine dovešće do teritorijalnog raspada Srbije na protektorate NATO-a i geopolitičke katastrofe na Balkanu.
Separatni dogovor sa samoproglašenom Prištinom, na koji spoljnopolitička služba EU prisiljava vlasti Srbije, ima za cilj da dokumentuje podelu Srbije na kosovsko-albanski i srpski deo. Sledeći korak biće pretvaranje oba ova dela... »

Tramp: NATO se bolje finansira samo zbog mene

Večernje novosti pre 5 sati
Predsednik SAD Donald Tramp smatra da je lično zaslužan za snagu NATO, organizaciju koju je često kritikovao, predstavivši svoj nedavni susret sa saveznicima u pozitivnom svetlu
Predsednik SAD Donald Tramp smatra da je lično zaslužan za snagu NATO, organizaciju koju je često kritikovao, predstavivši svoj nedavni susret sa saveznicima u pozitivnom svetlu, ocenio je danas Rojters. Organizacija... »

Trump: Susret sa Putinom još bolji nego sa NATO-om

Slobodna Evropa pre 5 sati
Američki predsjednik Donald Trump koji je pod baražanom vatrom kritika od ponedjeljka popodne i press konferencije sa Vladimirom Putinom, na Twitteru je u utorak napisao: "Dok sam imao odličan sastanak sa NATO-om, i uspio da osiguram ogromnu sumu novca, imao sam još i bolji sastank sa Vladmirom... »

Sad im smetaju kasetne bombe: NATO u akciji da razoruža Srbiju

Sputnik pre 6 sati
Prozapadne nevladine organizacije, pre svih „Žene u crnom“, godinama vrše pritisak da Srbija zabrani kasetnu municiju. Iako je reč o humanitarnom pitanju, iako je kasetna municija najnehumanije oružje, zvaničnici Srbije oglušuju se o ovaj predlog. Ali, postoji državni razlog.
Pitanje kasetne municije u svetu je aktuelno od rata u Vijetnamu, a u Srbiji od NATO agresije na SR Jugoslaviju, kada su civili u Nišu i Aleksincu pobijeni kasetnim bombama. Ipak, zvaničan stav države na ovu temu nije moguće... »

Sraman zahtev NATO-a Srbiji: Traže da šaljemo naše vojnike u Kfor na Kosovo?

Srbija danas pre 16 sati
Opasno se zakuvava
Čelnici NATO pakta planiraju da od Srbije zatraže da pošalje svoje vojnike na Kosovo i Metohiju u okviru misije Kfor! Šefovi zapadne vojne alijanse, tvrde upućeni, dogovorili su se tokom samita u Briselu 11. jula da se posle Crne Gore i Makedonije pojača pritisak na... »

Makedonija: Proslava poziva u NATO 179.500 evra

Danas pre 22 sata
Vlada Makedonije danas je objavila da je subotnja proslava povodom dobijanja poziva za NATO i datuma za početak pregovora sa EU, koštala 179.500 evra, prenosi RTCG.
Proslava je održana u Skoplju i 14 gradova u unutrašnjosti, a po gradu je koštala 11.900 evra. Za angažman četrdesetak makedonskih muzičara plaćeno je 75.500 eura, a preosatali novac je potrošen na transport opreme i tehničkog... »

Pol Rajan "više nego spreman" za dodatne sankcije Rusiji

Večernje novosti  pre 2 sata  još 3 povezane

Fabrici: Ministarstvu odbrane donirana najmodernija oprema

Danas  pre 3 sata  još 1 povezana

Video kraj: Crvena zvezda-Spartaks 2:0 (90. minut)

Večernje novosti  pre 28 minuta  još 1 povezana

Vučić stigao u Brisel, sutra nastavak dijaloga Beograda i Prištine

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.