NATO

Kingstonova enkriptovana IronKey D300 serija uređaja od sada ima NATO sertifikat sigurnosti

Benchmark pre 2 sata
Saopštenje za javnost Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak zadužen za Flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rešenjima, danas je objavio da je IronKey D300 enkriptovana… »

Kina besna na Dačića: Sledi dramatični zaokret u odnosima zbog podrugljive izjave našeg šefa diplomatije

Kurir pre 1 sat
Zvaničnici Kine besni su na srpskog ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića jer smatraju da izbegava da otputuje u posetu ovoj zemlji, saznaje „Kurir“ iz diplomatskih izvora. Dačićeva jučerašnja izjava da planira taj put, ali da ozbiljno… »

Vesti: Pitanje dana kad će početi najgori scenario za Idlib /video/

Sputnik pre 3 sata
Pratite vesti Radija Sputnjik. Danas u vestima: Turska upozorava da je pitanje dana kada će početi vojna operacija u Idlibu, iz Moskve stiže odgovor da je to najgori mogući scenario. Ništa ne može povezati paljenja zastave sa litijama, takva… »

Civili žrtve u zračnom napadu NATO-a u Afganistanu

Al Jazeera pre 3 sata
Najmanje 11 osoba poginulo je u napadu na vozilo s civilima, za koji zvaničnici kažu da je izveden bespilotnom letjelicom. Najmanje 11 osoba poginulo je u zračnom napadu snaga NATO-a na području Herata, na zapadu Afganistana. Predsjedavajući… »

„Kaspijsko čudovište“ — kako je sovjetski „leteći brod“ preplašio generale NATO-a (video)

Večernje novosti pre 19 sati
Sredinom 60-ih godina prošlog veka generali NATO-a su dobili na desetine fotografija koje su snimili američki špijunski sateliti. Sredinom 60-ih godina prošlog veka generali NATO-a su dobili na desetine fotografija koje su snimili američki špijunski… »

Ubijen ukrajinski vojnik u Donbasu, Zelenski najavio sastanak ukrajinskog Saveta bezbednosti

RTS pre 1 dan
Jedan ukrajinski vojnik je ubijen, a četvoro je ranjeno u pucnjavi u istočnom regionu Donbasa. Ukrajinska vojska je optužila ruske snage za napad, prenosi Rojters. U napadu koji se dogodio u utorak na istoku Ukrajine, jedan ukrajinski vojnik je ubijen… »

Česi ne odustaju: Novi protest zbog "krađe Kosova od Srbije" FOTO

B92 pre 1 dan
Prag -- Organizacija Prijatelji Srba na Kosovu organizovala je u centru Praga miran protest sa kojeg je poručeno da je Kosovo sastavni deo Srbije. Učesnici skupa, koji je održan juče, na godišnjicu jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova… »

Jedna moćna zemlja tražila da nam Priština uvede takse: Dok napadaju SPC, Srbija ima podršku NATO-a!

Srbija danas pre 1 dan
Predsednik Srbije izjavio da je jedna velika i moćna evropska zemlja tražila da nam Priština uvede takse, s ciljem da se Srbija navede na izlazak iz dijaloga. Dijalog je, kako je rekao Vučić, tom momentu išao ka kompromisnom rešenju. - To je… »

Nemački poslanik: Ulazak u NATO ne bi doneo Srbiji ništa dobro

B92 pre 20 sati
Poslanik stranke Levica u Saveznom parlamentu Nemačke Aleksander Noj ocenio je danas da ulazak u NATO ne bi doneo ništa dobro Srbiji. "Opremanje i jačanje Vojske Srbije je mudra politika vojno neutralne zemlje", rekao je Noj na sastanku s ministrom… »

Šešeljev šamar NATO paktu: Lider SRS se sastao sa ruskim ambasadorom Harčenkom, pa zacrtao put Srbije (video)

Srbija danas pre 1 dan
Ambasador Ruske Federacije, njegova ekselencija Aleksandar Bocan-Harčenko, posetio je danas sedište Srpske radikalne stranke i sastao se sa predsednikom srpskih radikala, prof. dr Vojislavom Šešeljem. U izuzetno srdačnom i prijateljskom razgovoru… »

Vesti dana »