Nebojša Čović

Obećavali nam ulazak u EU 2004. Uz jedan uslov! Nebojša Čović o 5. oktobru: Nikada nisam video toliki stepen izdaje i…

Kurir pre 3 sata
Na današnji dan pre 22 godine odigrala se petooktobarska revolucija u kojoj je svrgnut tadašnji predsednik SRJ Slobodan Milošević. Više od dve decenije kasnije, 5. oktobar je predmet polemike pristalica SPS i stranaka koje su ih tad oborile s vlasti… »

Čović bez dlake na jeziku: Nastavlja se rat sa ABA ligom! (foto)

Hot sport pre 3 dana
Crvena zvezda je bila ubedljiva na startu sezone protiv MZT-a, a Nebojša Čović je nakon meča kritikovao ABA ligu zbog nekošarkaških stvari. Poznato je da prvi čovek Crvene zvezde nije u najboljim odnosima sa ljudima iz ABA lige i to blago rečeno… »

Premijerka poručila u Hit tvitu: Predsednik je u UN predstavio jednu slobodarsku zemlju i slobodarski narod!

Večernje novosti pre 9 dana
GOSTI ovonedeljnog "Hit Tvita" su premijerka Srbije Ana Brnabić, nekadašnji potpredsednik Vlade Republike Srbije Nebojša Čović i novinar „Politike“ Aleksandar Apostolovski. Foto: Printscreen/TV Pink Komentarišući to što će se predsednik… »

Premijerka poručila u Hit tvitu Predsednik je u UN predstavio jednu slobodarsku zemlju i slobodarski narod!

Alo pre 9 dana
Gosti ovonedeljnog "Hit Tvita" su premijerka Srbije Ana Brnabić, nekadašnji potpredsednik Vlade Republike Srbije Nebojša Čović i novinar „Politike“ Aleksandar Apostolovski. Komentarišući to što će se predsednik Srbije za 72 sata najdalje… »

Čović jasno o budućnosti Kim: "Mi nemamo pravo da se odreknemo Kosova zbog EU" (video)

Srbija danas pre 12 dana
U emisiji "Direktno" sa Minjom Miletić govorili su bivši ambasador u Velikoj Britaniji i Nemačkoj Ognjen Pribićević, istoričar Predrag Marković i nekadašnji šef Koordinacionog tela za Kosovo i Metohiju Nebojša Čović. Kako će na Srbiju uticati… »

Čović brutalno o idealima EU: "Evropa je bez ideje i lidera, zato treba slušati domaću pamet!" (video)

Srbija danas pre 12 dana
U emisiji Direktno sa Minjom Miletić govorili su bivši ambasador u Velikoj Britaniji i Nemačkoj Ognjen Pribićević, istoričar Predrag Marković i nekadašnji šef Koordinacionog tela za Kosovo i Metohiju Nebojša Čović. Kako će na Srbiju uticati… »

Pribičević, Čović i Marković složni: "Kosovo je deo Srbije!" (video)

Srbija danas pre 13 dana
U emisiji Direktno sa Minjom Miletić govorili su bivši ambasador u Velikoj Britaniji i Nemačkoj Ognjen Pribićević, istoričar Predrag Marković i nekadašnji šef Koordinacionog tela za Kosovo i Metohiju Nebojša Čović. Kako će na Srbiju uticati… »

I Kfor zvecka oružjem!

Vesti online pre 13 dana
Prvi zamenik komandanta NATO misije na Kosovu, brigadni general Luka Piperni izjavio je da je trenutna situacija u južnoj pokrajini “mirna, ali osetljiva” i da NATO ne može da isključi nove tenzije i novo nasilje na severu od 31. oktobra kada… »

Direktno s Minjom Miletić: Opasne ideje da u ratu može biti pobednika

Euronews pre 12 dana
Postoji li mogućnost nuklearnog rata, da li smo sve bliže ili sve dalje od kraja rata Ukrajini i može li biti pobednika i gde je tu pozicija Srbije - neke su od tema o kojima su večeras govorili gosti emisije Direktno s Minjom Miletić bivši… »

Kako će novi tok rata u Ukrajini uticati na Srbiju: Pribićević, Marković i Čović u emisiji Direktno kod Minje Miletić

Euronews pre 13 dana
Kako će na Srbiju uticati novi tok rata u Ukrajini? Šta se krije iza nove arhitekture pregovora o Kosovu? Koliko još non pejpera do konačne normalizacije odnosa Beograda i Prištine? U emisiji Direktno sa Minjom Miletić govoriće bivši ambasador u… »

Vesti dana »