Nebojša Čović

Crnogorski političari zloupotrebljavaju sport! Čović stao na Terzićevu stranu: Mladi košarkaš Vuković je najbolji…

Blic sport pre 1 dan
Prvi čovek KK Crvena zvezda oglasio se povodom gesta crnogorskih vlasti koje su zabranile ulazak Zvezdanu Terziću u tu zemlju. Nebojša Čović stao je u odbranu generalnog direktora FK Crvena zvezda i potez Crnogoraca označio neprimerenim. – Naš… »

Sledi li „velika čistka“ koja će potpuno promeniti krvnu sliku u Prištini (video)

Sputnik pre 2 dana
Na KiM su održani četvrti vanredni parlamentarni izbori zaredom. Iako nisu objavljeni zvanični rezultati, lidera „Samoopredeljenja“ Aljbina Kurtija već su obišli ambasadori mnogih zapadnih zemalja koji su ga već zamislili u premijerskoj fotelji… »

Vesti: Poslanici EP primaju plate da bi se borili protiv Rusije (video)

Sputnik pre 3 dana
Pratite vesti Radija Sputnjik. Večeras u vestima: Burne reakcije na odluku o dodeli Nobelove nagrade za književnost Peteru Handkeu: čovek je nagrađen za svoje pisanje, a ne zato što je prijatelj Srba, kaže za Sputnjik reditelj Ljubiša Ristić. Da… »

Čović: Neće biti lako formiranje vlade na KiM

Dnevnik pre 5 dana
BEOGRAD: Bivši šef Koordinacionog tela za KiM Nebojša Čović smatra da neće biti lako formiranje vlade na KiM i očekuje da će to biti koalicija pokreta Samoopredeljenje i Demokartskog saveza Kosova, koje predvode Aljbin Kurti i Isa Mustafe. "Biće… »

Hoće li američki potez naterati Beograd da zatraži pomoć Rusije i Kine

Sputnik pre 10 dana
Proširenje formata dijaloga između Beograda i Prištine i uključivanje specijalnih predstavnika Rusije i Kine potrebno je i neophodno. Imenovanje Ričarda Grenela za specijalnog predstavnika Bele kuće u dijalogu između Beograda i Prištine moglo bi… »

"Nova kosovska elita - distanciranje od zločina" VIDEO

B92 pre 10 dana
Bivši šef Koordinacionog centra za KiM Nebojša Čović ističe da izbori, koji će se održati 6. oktobra, predstavljaju otvaranje za novu političku elitu na Kosovu. On je u jutarnjem programu TV Prve rekao da je prognoza BBC-ja realna i da će u… »

Čović:Srbi na Kosovu i Metohiji na izbore moraju da izađu jedinstveno

RTV pre 13 dana
BEOGRAD - Bivši šef Koordinacionog tela za Kosovo i Metohiju Nebojša Čović kaže da su određene sile iz međunarodne zajednice uvek težile da pocepaju srpsko jedinstvo i da Srbi na izborima na KiM idu u više kolona, da to pokušavaju i danas i… »

O sjaju u očima, bahatosti i aroganciji! Evo šta Nebojša Čović kaže o nastupu “orlova” u Kini, poslao i alarmantnu…

Blic sport pre 19 dana
Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović pred kamerama je izneo svoje utiske sa Svetskog prvenstva u Kini, govorio o razlozima neuspeha, nedostajećem “sjaju u očima”, ali i “bahatosti i aroganciji”... Čović je na ovu temu govorio prilikom… »

Prvi čovek Zvezde otkrio uzrok lošeg plasmana "orlova"

Alo pre 20 dana
Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović nije se oglašavao do sad po pitanju učinka reprezentacije Srbije na Mundobasketu u Kini, ali je odlučio da ipak otkrije svoje stavove. "Orlovi" su na Svetskom prvenstvu zauzeli peto mestopa im je izmakla… »

Neuspeh ''Orlova'' iz Čovićevog ugla, uz alarmantnu poruku!

Sportske.net pre 20 dana
Prvi čovek Crvene zvezde pred kamerama izneo svoje utiske sa Svetskog prvenstva u Kini, govorio o razlozima neuspeha, nedostajećem ''sjaju u očima'', ali i ''bahatosti i aroganciji''... Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović je na tu temu govorio… »

Vesti dana »