Nebojša Medojević

Medojević sa Joanikijem: Nisam kritikovao Crkvu već Vladu

Nova pre 15 sati
Jedan od lidera vladajuće koalicije i predsednik Pokreta za promene, Nebojša Medojević, boravio je danas u poseti Manastiru Đurđevi stupovi u Beranama, iskoristivši priliku da se susretne sa episkopom budimljansko-nikšićkim Joanikijem, saopšteno… »

Medojević nikad brutalniji: Otkrio kukavički Krivokapićev plan za budućnost Crne Gore

Srbija danas pre 1 dan
Nosioci vlasti su izgubili bilo kakav kontakt sa većinom koja ih podržava. Razgovor predstavnika vlasti i predsednika Crne Gore Mila Đukanovića na temu kohabitacije pokazatelj je slabosti Vlade i nespremnosti da napravi diskontinuitet od režima… »

Medojević nikad brutalniji: Tvrdi da je otkrio Krivokapićev plan za budućnost Crne Gore

Pravda pre 18 sati
Razgovor predstavnika vlasti i predsednika Crne Gore Mila Đukanovića na temu kohabitacije pokazatelj je slabosti Vlade i nespremnosti da napravi diskontinuitet od režima Đukanovića, rekao je u razgovoru za Novu M lider PZP-a Nebojša Medojević. Na… »

Medojević za Novosti nakon sastanka sa Joanikijem: Nisam kritikovao crkvu nego Vladu, na izbore u Nikšiću sa DF

Večernje novosti pre 1 dan
LIDER Pokreta za promene Nebojša Medojević sastao se danas sa vladikom Joanikijem, a nakon susreta je za "Novosti" oktrio o čemu su razgovarali i kakav je njegov plan za izbore u Nikšiću. Na pitanje da li su razrešeni nesporazumi između njega i… »

Medojević se sastao sa Joanikijem: Poučan i hrišćanski razgovor sa vladikom (foto)

Večernje novosti pre 1 dan
NEBOJŠA Medojević, predsednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta i poslanik u Skupštini sastao se danas sa Vladikom Joanikijem. Kako Medojević ističe, on se danas u Manastiru Đurđevi stupovi u Beranama sastao sa Vladikom… »

Susret u đurđevim stupovima: Medojević i Vladika Joanikije imali šta da kažu jedan drugom (foto)

Srbija danas pre 1 dan
Jedan od lidera Demokratskog fronta obreo se u manastiru. Predsednik Pokreta za promene, jedan od lidera Demokratskog fronta i poslanik u crnogorskoj Skupštini, Nebojša Medojević, sastao se danas sa Vladikom Joanikijem. Kako je naveo u objavi na… »

Krivokapić je Milov poslušnik! Medojević izazvao buru u javnosti nakon važnog sastanka u Crnoj Gori

Srbija danas pre 2 dana
Oglasio se Nebojša Medojević nakon sastanka predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, predsednika Skupštine Alekse Bečića, premijera Zdravka Krivokapića i potpredsednika Vlade Dritana Abazovića. Lider "Pokreta za promjene" odmah nakon sastanka se… »

"Krivokapić je Milov poslušnik!" Medojević izazvao buru u javnosti nakon važnog sastanka u Crnoj Gori

Pravda pre 1 dan
Oglasio se Nebojša Medojević nakon sastanka predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, predsednika Skupštine Alekse Bečića, premijera Zdravka Krivokapića i potpredsednika Vlade Dritana Abazovića. Lider "Pokreta za promjene" odmah nakon sastanka se… »

Dramatično u crnoj gori! Hitno se oglasio Medojević: "Milovi tajkuni me tuže"

Srbija danas pre 2 dana
Nebojša Medojević se oglasio na svom Fejsbuk profilu. - Milovi tajkuni me tuže!!! Samo jako - napisao je na Fejsbuku lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević. - Trenutno se protiv mene vode tri sudska spora. Tužili su me Jelko Kacin, jer sam… »

Udar tri moćnika na medojevića: „Milovi tajkuni su me tužili!”

Večernje novosti pre 2 dana
LIDER Pokreta za promene Nebojša Medojević izjavio je da ga tuže ,,tajkuni predsednika Crne Gore Mila Đukanovića". - Milovi tajkuni me tuže. Samo jako! Trenutno se protiv mene vode tri sudska spora. Tužili su me Jelko Kacin, jer sam izjavio da je… »

Vesti dana »