Nebojša Stefanović - vesti

Radi Trajković glava u torbi?

Vesti online pre 2 sata
Predsednica Evropskog pokreta Srba s Kosova i Metohije Rada Trajković dobiće zaštitu srpske policije. Ona je od ministra policije Nebojše Stefanovića, zbog ugrožene bezbednosti nje i njene porodice, tražila da, kad napušta teritoriju Kosova i Metohije, dobije pratnju i zaštitu, a kako je kazala za "Vesti", očekuje da joj bude saopšteno kakav će vid zaštite dobiti.
Inače, Rada Trajković je pre nedelju dana u jednom tabloidu optužena da je klevetala Srbiju kod prištinskih istražnih organa u istrazi povodom ubistva jednog od opozicionih lidera kosmetskih Srba Olivera Ivanovića. Negirala je to... »

Policija u prva četiri meseca zaplenila više od dve tone droge

Novi magazin pre 5 sati
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je danas da je policija u prva četiri meseca ove godine zaplenila više od dve tone droge i pohvalio njihov rad u borbi protiv trgovine narkotika.
"Sa više od dve tone zaplenjenih narkotika u prva četiri meseca ove godine Srbija beleži odlične rezultate, ali to ne znači da treba da budemo neoprezni i da zastanemo", rekao je Stefanović a prenosi MUP. Ministar od policijskih... »

Policija u prva četiri meseca ove godine zaplenila više od dve tone droge

Beta video pre 4 sata
BEOGRAD - Mnistar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pohvalio je danas rad policijskih službenika u borbi protiv trgovine narkoticima i istakao da je policija u prva četiri meseca ove godine zaplenila više od dve tone droge.... »

Stefanović: U prva četiri meseca zaplenjeno dve tone droge

Studio B pre 5 sati
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pohvalio je rad policije u borbi protiv trgovine narkoticima i istakao da je u prva četiri meseca ove godine zaplenjeno više od dve tone droge.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Upravom carina, u još jednoj dobroj akciji, zaplenili su na Batrovcima novih 340 kilograma narkotika. Želim da zahvalim policajcima i pripadnicima drugih službi... »

Srbija štiti svoje građane Stefanović: U prva četiri meseca zaplenjeno dve tone droge, narko-dileri ovde nisu bezbedni

Kurir pre 5 sati
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pohvalio je danas rad policije u borbi protiv trgovine narkoticima i istakao da je u prva četiri meseca ove godine zaplenjeno više od dve tone droge. "Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Upravom... »

Stefanović razgovarao sa Kifom o unapredjenju saradnje srpske i britanske policije

Beta video pre 22 sata
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa ambasadorom Velike Britanije Denisom Kifom o nastavku saradnje policija dveju zemalja.... »

Saradnja srpske i engleske policije

Danas pre 23 sata
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa ambasadorom Velike Britanije Denisom Kifom o nastavku saradnje policija dveju zemalja, saopšteno je iz MUP-a.
Stefanović i Kif razgovarali su o unapređenju saradnje, posebno u oblasti borbe protiv terorizma, organizovanog i finansijskog kriminala. Tema sastanka ministra i ambasadora bila je i razmena informacija u oblasti iregularnih... »

Stefanović i Kif o policijskoj saradnji, posebno terorizmu

Studio B pre 23 sata
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je sa ambasadorom Velike Britanije u Beogradu Denisom Kifom o unapređenju saradnje policija dveju zemalja, posebno u oblasti borbe protiv terorizma, organizovanog i finansijskog kriminala.
Tema sastanka ministra i ambasadora bila je i razmena informacija u oblasti iregularnih migracija, saopštio je... »

Šabić: Rušenje u Savamali poražavajuća poruka da je u ovoj zemlji sve moguće

Novi magazin pre 1 dan
Bivši poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić izjavio je da je rušenje u Savamali, od kojeg se navršilo tri godine, poražavajući i ponižavajući slučaj i poruka da je u Srbiji sve moguće.
On je, za današnje izdanje lista Danas, rekao da je sticajem okolnosti bio prvi koji je otvorio pitanje fantomskog rušenja i tim povodom pisao tadašnjem gradonačelniku Siniši Malom, razgovarao sa republičkom tužiteljkom Zagorkom... »

Poverenica osudila ispisivanje uvredljivih grafita na mađarskoj ambasadi

Danas pre 1 dan
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković osudila je danas ispisivanje uvredljivih grafita protiv pripadnika mađarske nacionalne zajednice, na zidu mađarske ambasade u Beogradu
Takvi postupci nedopustivi i nisu u skladu sa domaćim zakonima i standardima ponašanja, a štete i štete celom drušvu, navodi se u saopštenju poverenice. Janković je kazala da takve pojave moraju naići na osudu cele javnosti, kao... »

©2019 Netmark d.o.o.