Nebojša Stefanović

Biljana Popović ivković o Jeremiću: Vuk pravi teške brljotine, džaba mu sve škole

Kurir pre 1 dan
Sramota je da neko ko se školovao u inostranstvu, u prestižnim školama, nije uspeo da nauči neke elementarne stvari i da je usput stekao štetočinske navike. Otac Nebojše Stefanovića nije bio direktor „Jugopetrola“ te, nažalost, nije mogao da… »

Kakvo licemerno i podmuklo saopštenje Vuka Jeremića! Perfidnost mu je svojstvena, o kukavičluku da i ne govorim: Ovako je…

Kurir pre 2 dana
Otac Nebojše Stefanovića nije bio direktor Jugopetrola, te nažalost nije mogao da ga školuje na Kejmbridžu i Harvardu. Ali i da jeste on zbog toga ne bi bio ni bolji ni lošiji čovek, političar, ministar unutrašnjih poslova. Njegovi ostvareni… »

"Blati Stefanovića, to je isto kao kada lopov upre prst u poštenog čoveka i kaže drži lopova"

Alo pre 2 dana
Državna sekretarka MUP-a Biljana Popović Ivković reagovala je na jučerašnje saopštenje Vuka Jeremića u kome optužuje sadašnju vlast za navodnu propast obrazovnog sistema u Srbiji. - Otac Nebojše Stefanovića nije bio direktor Jugopetrola, te… »

Stefanović: Snažne aktivnosti ministarstva protiv ulaska Kosova u Interpol VIDEO

B92 pre 2 dana
Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da Ministarstvo nastavlja aktivnosti koje treba da spreče takozvano Kosovo da postane deo Interpola. Stefanović je istakao da MUP, u saradnji sa drugim državnim organima, još od… »

Jeremić: Korumpirani plagijatori odgovorni za pad na Šangajskoj listi

Danas pre 2 dana
Pad Univerziteta u Beogradu za više od 100 mesta na Šangajskoj listi rezultat je prezira i nebrige za obrazovanje naprednjačke vlasti, u čijem vrhu najznačajnije pozicije zauzimaju dokazani falsifikatori poput Siniše Malog i Nebojše… »

Jeremić: Korumpirani plagijatori odgovorni za pad Univerziteta u Beogradu na Šangajskoj listi

Morava info pre 2 dana
Pad Univerziteta u Beogradu za više od 100 mesta na Šangajskoj listi rezultat je prezira i nebrige za obrazovanje naprednjačke vlasti, u čijem vrhu najznačajnije pozicije zauzimaju dokazani falsifikatori poput Siniše Malog i Nebojše Stefanovića… »

Stefanović: Snažne aktivnosti da KiM ne uđe u Interpol

Studio B pre 3 dana
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da Ministarstvo unutrašnjih poslova nastavlja snažne aktivnosti koje treba da spreče takozvano Kosovo da postane deo Interpola. Stefanović je, odgovarajući na… »

Ministar:Severna Makedonija pregazila međunarodno pravo

Mondo pre 4 dana
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je danas da je Severna Makedonija odlukom da ne postoje uslovi zа izručenje Tomorа Morine Srbiji "pogаzila suštinu međunаrodnog prаvа". Foto: MONDO/Stefan Stojanović Stefanović je kazao… »

Stefanović: Severna Makedonija odlukom da ne izruči Morinu pogazila suštinu međunarodnog prava

Novi magazin pre 4 dana
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je danas da je Severna Makedonija odlukom da ne postoje uslovi zа izručenje Tomorа Morine Srbiji "pogаzila suštinu međunаrodnog prаvа i duboko povredila sećаnje nа sve nevine žrtve… »

Dačić: Previše dato na važnosti saopštenju zemalja Kvinte, stvara se lažna ravnoteža

Novi magazin pre 4 dana
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je previše dato na važnosti saopštenju zemalja Kvinte i da ti sastanci nisu na visokom nivou, kao i da se stvara lažna ravnoteža tim saopštenjem. Dačić je za televiziju Pink rekao da po… »

Vesti dana »