Nebojša Stefanović - vesti

Šešelj: I ako zabrane, mi dolazimo u Hrtkovce

Mondo pre 3 sata
Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) i u Hagu osuđeni zločinac protiv čovečnosti Vojislav Šešelj danas je povodom zabrane političkih skupova u Hrtkovcima, rekao da MUP nema tu nadležnost.
Foto: Mondo/ Goran Sivački Ministarstvo unutrašnjih poslova nema nadležnost da nešto odobrava ili ne odobrava već joj s samo prijavljuje skup, kaže Šešelj povodom izjave ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića da u... »

Nemačka donacija vozila policiji

Danas pre 6 sati
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ambasador Nemačke Aksel Ditman prisustvovali su primopredaji 20 terenskih vozila, koje je nemačko ministarstvo unutrašnjih poslova doniralo Upravi granične policije.
„Odnosi između Srbije i Nemačke napreduju odličnim tempom i ta saradnja donosi dobre rezultate za obe zemlje. Ministarstvo unutrašnjih poslova ima odličnu saradnju sa Saveznim ministarstvom unutrašnjih poslova Nemačke, koje nam... »

Šešelj: MUP nema nadležnost da zabrani skup u Hrtkovcima

Slobodna Evropa pre 3 sata
Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj danas je povodom izjave ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića da u Hrtkovcima neće biti dozvoljeno nijedno okupljanje 6. maja, rekao da MUP nema nadležnost da nešto dozvoljava ili nedozvoljava. Niko ne sme u Hrtkovce "Ako se... »

Zbunjujuće informacije o krivičnim prijavama protiv pripadnika MUP-a zbog Hercegovačke

Insajder pre 3 sata
Od noćnog rušenja u Hercegovačkoj prošlo je dve godine, slučaj je i dalje u predistražnoj fazi, a informacije koje smo danas dobili od ministra policije i iz tužilaštva – nisu logične. Naime, ministar Nebojša Stefanović rekao je da je sve što je policija imala o slučaju nezakonitog rušenja objekata u Hercegovačkoj predala Tužilaštvu u odgovoru na njihov zahtev. Rekao je i da su podnete krivične prijave protiv onih ljudi u MUP-u za koje je tužilaštvo utvrdilo da su napravili propuste u radu. Istovremeno, iz
U noći izmedju 24. i 25. aprila 2016. godine nekoliko osoba maskiranih fantomkama porušilo je više objekata u Hercegovačkoj ulici. Nepoznate osobe su građanima koji su se te noći zatekli u gradskoj četvrti Savamala, oduzimali... »

Prva konkretna reakcija države: Zabrana mitinga i kontramitinga u Hrtkovcima

Insajder pre 5 sati
Posle nekoliko dana kritika, polemika, uznemirenosti stanovnika Hrtkovaca, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je odluku da neće biti odobreno nijedno okupljanje 6. maja. Ovo je prva konkretna reakcija države nakon što su Srpska radikalna stranka i njen lider Vojislav Šešelj, pravosnažno osuđen za ratne zločine, najavili da će 6. maja organizovati miting u tom mestu, tačno 26 godina nakon Šešeljevog zapaljivog govora, koji je doveo do iseljavanja nesrpskog stanovništva iz Hrtkovaca.
"Više političkih organizacija najavilo je skupove. Neće biti dozvoljeno organizovanje bilo kakvih skupova u Hrtkovcima", rekao je Stefanović i dodao da meštani Hrtkovaca mogu da budu mirni. Srpska radikalna stranka prethodno je... »

Srbija i Turska sarađuju na suzbijanju kriminala

Blic pre 5 sati
Ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ambasadorom Turske Tanžu Bilgičem o nastavku saradnje MUP dveju zemalja u borbi protiv terorizma, organizovanog i svih drugih vidova kriminala, a u cilju očuvanja bezbednosti u regionu. Stefanović i Bilgič ocenili su da je... »

Stefanović sa ambasadorom Turske

Beta video pre 5 sati
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa ambasadorom Turske Tanžu Bilgičem.... »

Stefanović: Policija neće dozvoliti okupljanja u Hrtkovcima

Al Jazeera pre 7 sati
Radikali namjeravaju održati skup u Hrtkovcima na 26. godišnjicu okupljanja nakon kojeg je uslijedilo iseljavanje Hrvata iz tog vojvođanskog sela.
Policija neće dozvoliti bilo kakva okupljanja u Hrtkovcima, izjavio je ministar unutarnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović, reagirajući na najave dolaska srpskih radikala i Vojislava Šešelja u to vojvođansko selo. Radikali su... »

Stefanović: Tužilaštvo nastavlja istragu o Savamali

B92 pre 8 sati
B92: Stefanović: Tužilaštvo nastavlja istragu o Savamali
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da Tužilaštvo nastavlja istragu u svim pojedinostima koje se tiču slučaja "Savamala".
"Mi smo odgovorili na pitanja Tužilaštva, podneli smo krivične prijave protiv onih u policiji za koje je tužilaštvo utvrdilo da su imali propuste u radu.", reko je Stefanović odgovarajući na pitanje novinara sa kakvim podacuma... »

Policija: Nećemo dozvoliti okupljanja u Hrtkovcima!

Sputnik pre 8 sati
Policija neće dozvoliti bilo kakva okupljanja u Hrtkovcima, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.
Više političkih organizacija je najavilo moguće skupove u Hrtkovcima, a država Srbija neće dozvoliti ugrožavanje javnog reda i mira i bilo kakvih sloboda građana, rekao je Stefanović odgovarajući na pitanje Tanjuga da li će MUP... »

©2018 Netmark d.o.o.