Nebojša Stefanović - vesti

Avramopulos na skupu u Beogradu

Danas pre 5 sati
Komesar za migracije, unutrašnje poslove i građanstvo Dimitris Avramopulos boraviće sutra u Beogradu gde će učestvovati na konferenciji o visokotehnološkom kriminalu i informatičkoj bezbednosti „Poveži se sigurno“.
Događaj će okupiti ministre i predstavnike članica EU i trećih zemalja, predstavnike međunarodnih organizacija i agencija EU, kao i stručnjake za sajber bezbednost, koji će razgovarati o najboljim praksama i primerima međunarodne... »

Stefanović: Posao u MUP za 2.000 polaznika centra u Sremskoj Kamenici (foto)

Kurir pre 1 dan
1 / 12 Foto: Beta/Dragan Gojić BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najavio je danas da će tokom ove i naredne godine 2.000 polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici biti primljeno u MUP. Prisustvujući promociji 15. klase polaznika tog centra u policajce... »

Ministar najavio, 2.000 novih dobija posao, evo do kada

Alo pre 1 dan
Alo: Ministar najavio, 2.000 novih dobija posao, evo do kada
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas u Sremskoj Kamenici da će tokom ove i naredne godine 2.000 polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku biti primljeno u Ministarstvo unutrašnjih poslova.
- U ovoj i narednoj godini zaposlićemo 2.000 policajaca iz Centra za osnovnu policijsku obuku, kao i diplomce Kriminalističko policijske akademije. To pokazuje našu opredeljenost da popunimo redove policije tamo gde u prethodnih... »

2.000 polaznika biće primljeno u MUP

Studio B pre 1 dan
Nebojša Stefanović izjavio u Sremskoj Kamenici da će tokom ove i naredne godine 2.000 polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku biti primljeno u Ministarstvo unutrašnjih poslova.
„U ovoj i narednoj godini zaposlićemo 2.000 policajaca iz Centra za osnovnu policijsku obuku, kao i diplomce Kriminalističko policijske akademije. To pokazuje našu opredeljenost da popunimo redove policije tamo gde u prethodnih... »

Stefanović:Ne bežati od odgovornosti u borbi protiv nasilja

Studio B pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je policijskim službenicima, polaznicima trećeg ciklusa obuke za postupanje i primenu Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, da u borbi protiv tog društvenog problema ne smeju bežati od sopstvene odgovornosti, jer njihove odluke mogu da spasu živote i zaštite žrtvu.
„Nema čarobnog štapića, nema tog zakona, formule, matematičke jednačine koja će u potpunosti da reši problem kada postoji mržnja unutar jedne porodice i kada postoje tako složeni odnosi koji se nekada završavaju najtežim... »

Stefanović: Ne bežati od odgovornosti u borbi protiv nasilja

Alo pre 2 dana
Alo: Stefanović: Ne bežati od odgovornosti u borbi protiv nasilja
Stefanović obišao Kriminalističko-policijsku akademiju
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je danas policijskim službenicima, polaznicima trećeg ciklusa obuke za postupanje i primenu Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, da u borbi protiv tog društvenog problema ne smeju bežati... »

Stefanović: Ne bežati od odgovornosti u borbi protiv nasilja

RTS pre 2 dana
RTS: Stefanović: Ne bežati od odgovornosti u borbi protiv nasilja
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je policijskim službenicima, polaznicima trećeg ciklusa obuke za postupanje i primenu Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, da u borbi protiv tog društvenog problema ne smeju bežati od sopstvene odgovornosti, jer njihove odluke mogu da spasu živote i zaštite žrtvu.
"Nema čarobnog štapića, nema tog zakona, formule, matematičke jednačine koja će u potpunosti da reši problem kada postoji mržnja unutar jedne porodice i kada postoje tako složeni odnosi koji se nekada završavaju najtežim... »

Stefanović: Ne bežati od odgovornosti u borbi protiv nasilja

BK TV pre 2 dana
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je danas policijskim službenicima, polaznicima trećeg ciklusa obuke za postupanje i primenu Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, da u borbi protiv tog društvenog problema ne smeju bežati od sopstvene odgovornosti, jer... »

Stefanović: Nema čarobnog štapića u borbi protiv nasilja

Beta video pre 2 dana
BEOGRAD - „Nema čarobnog štapića, nema tog zakona, formule, matematičke jednačine koja će u potpunosti da reši problem kada postoji mržnja unutar jedne porodice i kada postoje tako složeni odnosi koji se nekada završavaju najtežim krivičnim delima. Nema te formule, ali ima velikog rada policije i... »

Leskovački ultramaratonac deveti na svetskoj listi

Jugmedia pre 2 dana
Poznati ultramaratonac iz Leskovca, Nebojša Stefanović, član atletskog kluba „Dubočica“ posle beogradskog ultramaratona na 48 časova, održanom 02.-04.09.2018. godine, gde je prema očekivanjima pobedio istrčavši 272 km, napredovao je na svetskoj listi koja se bavi statistikom ultramaratonaca u 2018.... »

Direktor Zvezdinog stadiona: Malo primedbi od UEFA

Večernje novosti  pre 8 sati  još 64 povezane

Srbija spremna da se suoči sa svim izazovima

Blic  pre 3 sata  još 29 povezanih

Severna Koreja pristala da zatvori nuklearni pogon, kaže Mun

BBC News  pre 11 sati  još 25 povezanih

Mirković: Ne plašim se nikoga, ali ovaj gospodin...

B92  pre 1 sat  još 24 povezane
©2018 Netmark d.o.o.