Nebojša Stefanović - vesti

Stefanović: Za vreme Egzita na teritoriji Novog Sada zaplenjeno gotovo četiri kilograma narkotika

Pravda pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da se borba protiv droge i dilera u Srbiji nastavlja i da nijedan kriminalac ne može biti miran. Najavljuje ozbiljan rad Komisije za borbu protiv narkomanije u školama, kao i nove mere države.
Ministar unutrašnjih poslova je govoreći o festivalu Egzit rekao da je za vreme "Egzit" festivala na teritoriji Novog Sada zaplenjeno gotovo četiri kilograma narkotika i od toga najveći deo sintetičkih droga. "Ne mogu da kažem da... »

Stefanović i Fabrici o napretku Srbije i Poglavlju 24

Studio B pre 1 dan
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je sa šefom Delegacije Evropske unije u Beogradu Semom Fabricijem o napretku Srbije u pristupnim pregovorima sa Evropskom unijom, sa posebnim osvrtom na Poglavlje 24, pravda, sloboda i bezbednost.
Na sastanku je dogovoreno da se razgovori Ministarstva unutrašnjih poslova i Evropske komisije u narednom periodu intenziviraju, posebno kada je reč o predstavljanju novog Izveštaja o napretku Srbije u oblasti evropskih... »

Stefanović i Fabrici o pristupnim pregovorima sa EU

Danas pre 1 dan
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa šefom Delegacije Evropske unije u Beogradu Semom Fabricijem o napretku Srbije u pristupnim pregovorima sa Evropskom unijom.
Dva sagovornika su se posebno osvrnula na Poglavlje 24, pravda, sloboda i bezbednost. Na sastanku je, navodi se u saopštenju, dogovoreno da se razgovori Ministarstva unutrašnjih poslova i Evropske komisije u narednom periodu... »

Stefanović se sastao sa delegacijom EU

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa šefom Delegacije Evropske unije u Beogradu Semom Fabricijem o napretku Srbije u pristupnim pregovorima sa Evropskom unijom, sa posebnim osvrtom na Poglavlje 24, pravda, sloboda i bezbednost.... »

Više kamera i policajaca u školama

Večernje novosti pre 1 dan
Ministar Nebojša Stefanović najavljuje nove mere države u borbi protiv droga, uključene i bezbednosne službe. U Novom Sadu, u danima “Egzita”, zaplenjena četiri kilograma narkotika, najviše sintetičkih
Bezbednost u školama podignuta je na viši nivo, a u to su uključene i druge bezbednosne službe. Borba protiv droge i dilera u Srbiji se nastavlja i nijedan kriminalac ne može biti miran - rekao je juče ministar unutrašnjih... »

Krvava sapunica traje i dalje

Vesti online pre 1 dan
Sapunska drama oko ubistva pevačice Jelene Krsmanović Marjanović nastavljena je dve godine i tri meseca posle njene smrti, a srpska javnost kao hipnotisana i dalje svakodnevno prati detalje i obrte u, mnogi bi rekli, prvom rijaliti ubistvu u Srbiji!
Posle deset meseci pritvora iz beogradskog Centralnog zatvora pušten je na slobodu glavni osumnjičeni, Jelenin suprug Zoran Marjanović, koji je uhapšen 15. septembra prošle godine posle izlaska iz jednog rijalitija. Povodom... »

Stefanović: Ne stajemo u borbi protiv droge, tu nema milosti

Vesti online pre 2 dana
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da se borba protiv droge i dilera u Srbiji nastavlja i da nijedan kriminalac ne može biti miran, a istovremeno je najavio ozbiljan rad Komisije za borbu protiv narkomanije u školama, kao i nove mere države.
Gostujući u Dnevniku RTS-a, Stefanović je istakao da je nivo bezbednosti u školama podignut na viši nivo, te da su u to uključene i druge bezbednosne službe. - Mi već godinu dana radimo na prevenciji u školama. Od septembra... »

Stefanović: Ne stajemo u borbi protiv droge

Studio B pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da se borba protiv droge i dilera u Srbiji nastavlja i da nijedan kriminalac ne može biti miran, a istovremeno je najavio ozbiljan rad Komisije za borbu protiv narkomanije u školama, kao i nove mere države.
Gostujući u Dnevniku RTS-a, Stefanović je istakao da je nivo bezbednosti u školama podignut na viši nivo, te da su u to uključene i druge bezbednosne službe. „Mi već godinu dana radimo na prevenciji u školama. Od septembra prošle... »

Vučević demantuje: Novi Sad je siguran i bezbedan grad

Novi magazin pre 2 dana
Gradonačlnik Novog Sada Miloš Vučević ocenio je večeras da je taj grad siguran, bezbedan i prosperitetan i da to znaju građani, investitori, kao i desetine hiljada turista.
Vučević je to izjavio reagujući na tvrdnje poverenika Narodne stranke u Novom Sadu Borislava Novakovića da je bezbednost građana u tom gradu ugrožena i da je krajnji momenat da ministar policije Nebojša Stefanović preuzme... »

Policijski sindikat Srbije: Pritisak na članove da se isčlane iz sindikata

Novi magazin pre 2 dana
Policijski sindikat Srbije (PSS) naveo je danas da kabinet ministra unutrašnjih poslova vrši pritisak na njihove članove kako bi se iščlanili iz tog sindikata.
Predsednik tog sindikata Veljko Mijailović rekao je na konferenciji za novinare da se članovi tog sindikata ucenjuju novom sistematizacijom i da im se preti da neće biti raspoređeni na nova radna mesta, ukoliko se ne iščlane iz... »

Popravka obaloutvrda Save i Drine

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

Senzacija litvanaca: Suduva izbacila APOEL

Večernje novosti  pre 1 sat  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.