Nebojša Stefanović

Stefanović s polaznicima Centra za osnovnu policijsku obuku

Dnevnik pre 1 sat
BEOGRAD: Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je danas polaznicima 23. i 24. klase Centra za osnovnu policijsku obuku da profesija koju su odabrali predstavlja veliku čast i ponos, ali i obavezu da sa… »

Stefanović s polaznicima Centra za osnovnu policijsku obuku: Policija će uvek biti uz narod

RTV pre 1 sat
SREMSKA KAMENICA - Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je danas polaznicima 23. i 24. klase Centra za osnovnu policijsku obuku da profesija koju su odabrali predstavlja veliku čast i ponos, ali i obavezu da… »

Rebićeva greška košta građane 150.000 dinara

Danas pre 3 sata
Nezakonito penzionisani pripadnik niške policije i uzbunjivač Nebojša Blagotić traži suspenziju direktora policije Nezakonito penzionisani policijski inspektor i uzbunjivač Nebojša Blagotić zatražio je ovih dana od ministra unutrašnjih poslova… »

Stefanović sa veteranima razgovarao o obuci mladih policajaca

Novi magazin pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa predstavnicima Asocijacije veterana koju čine penzionisani pripadnici MUP-a, o mogućnostima njihovog uključivanja u obuku mlađih kolega. Kako se navodi u saopštenju… »

Stefanović sa veteranima razgovarao o obuci mladih policajaca

Beta video pre 24 sata
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa predstavnicima Asocijacije veterana koju čine penzionisani pripadnici MUP-a, o mogućnostima njihovog uključivanja u obuku mladjih kolega. (pokrivalice) Beta/MUP… »

Stefanović: Veliki iskorak Saveta za nacionalnu bezbednost

RTV pre 23 sata
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je danas da je Savet za nacionalnu bezbednost poslednjih nekoliko godina napravio veliki iskorak i da je dobro predviđao potencijalne krize. Ministar… »

Nezakonito penzionisani policijski inspektor iz Niša Nebojša Blagotić traži da ministar Stefanović suspenduje direktora…

Medijska kutija pre 1 dan
Nezakonito penzionisani policijski inspektor i uzbunjivač Nebojša Blagotić zatražio je ovih dana od ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića da pokrene disciplinski postupak i suspenduje direktora policije Vladimira Rebića jer nije… »

Vučić sa Srbima iz regiona o situaciji u Crnoj Gori i BiH

Dnevnik pre 4 dana
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas pre podne u Beogradu sa predstavnicima Srba iz regiona, a tema sastanka je situacija u Crnoj Gori i BiH. Sastanku u zgradi Predsedništva prisustvuju patrijarh Irinej, srpski član… »

Stefanović o gnusnim komentarima o Vučićevoj ćerki: Svoju veliku muškost i hrabrost neka pokazuju na drugom mestu

Večernje novosti pre 3 dana
Potpredsednik Vlade Srbije rekao da "o monstrumima koji mogu izgovarati ovakve stvari o deci, ne vredi ni govoriti“. Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je danas, povodom "gnusnih komentara" saradnika… »

Stefanović: O monstrumima ne vredi govoriti

Alo pre 3 dana
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je danas, povodom "gnusnih komentara" saradnika lidera Dveri Boška Obradovića Sibina Vukadinovića o kćerki predsednika Srbije Aleksandra Vučića da "o monstrumima… »

Vesti dana »