Nebojša Zelenović

Zelenović: Puštanje Radoičića na slobodu dokaz Vučićeve odgovornosti za situaciju u Srbiji

Beta pre 41 minuta
Kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović ocenio je danas da je odluka suda kojom je odbijen predlog tužilaštva za određivanje pritvora bivšem potpredsedniku Srpske liste Milanu Radoičiću zbog ućešća u oružanom sukobu u selu Banjska… »

Zelenović: Vučića nije briga za sankcije, važno mu je samo da sačuva sebe i kriminalce kojima se okružio

Glas Šumadije pre 1 sat
Sve glasnije zagovaranje uvođenja sankcija prema Srbiji u međunarodnim političkim krugovima nije samo velika bruka za našu zemlju nego i nepopravljiva politička i ekonomska šteta koju je režim Aleksandra Vučića naneo građanima Srbije, poručuje… »

Danas odluka o broju izbornih kolona organizatora 'Srbija protiv nasilja'

Beta pre 2 dana
Stranke i pokreti koji su tehnički organizatori protesta građana „Srbija protiv nasilja“ danas bi trebalo da donesu konačnu odluku o tome kako će nastupiti na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima, koji su nezvanično najavljeni za 17… »

U toku sastanak proevropske opozicije: U koliko kolona će Srbija protiv nasilja izaći na izbore?

Danas pre 2 dana
Stranke i pokreti koji su tehnički organizatori protesta građana „Srbija protiv nasilja“ danas bi trebalo da donesu konačnu odluku o tome kako će nastupiti na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima, koji su nezvanično najavljeni za 17… »

Iza kulisa pregovora u opoziciji: Moguće i dve proevropske izborne kolone, Narodna stranka sve bliža pokretu Dveri

Nova pre 2 dana
Iako pojedini lideri stranaka koje organizuju proteste govore da je jedna izborna lista gotova stvar, kako saznaje “Nova” skoro podjednako realna opcija su i dve proevropske kolone. Naši izvori navode da se pregovori vode i među strankama desnice… »

Ponoš: Opozicija mora da se ujedini i bolje organizuje

Radio sto plus pre 2 dana
On je posle prve skupštine te stranke održane u Centru za kulturu “Vlada Divljan” na kojoj je zvanično izabran za predsednika, naveo da svaki dan predsednika Srbije Aleksandra Vučića na vlasti “nad Srbjom stoji kao teška godina”. “SNS… »

Zelenović na protestu „Srbija protiv nasilja“: Vučiću, jesi li ti komandovao Radojičiću?

Danas pre 3 dana
„Hoćemo li 17. decembra da zaustavimo zajedno raspad Srbije“, počeo je Nebojša Zelenović, narodni poslanik, svoj govor na 22. protestu Srbija protiv nasilja. Govoreći o cenama, Zelenović je kazao da nikad nije bilo ovako. „Kažu da je… »

„Srbija protiv nasilja“: Šetnja do RTS-a i Predsedništva, govori opozicionih lidera na 22. protestu

Danas pre 3 dana
Dvadeset i drugi put posle dva masovna ubistva u Srbiji početkom maja, ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu okupili su se učesnici protesta protiv nasilja. Protest u organizaciji dela opozicionih partija pratila je šetnja do zgrade Javnog… »

Protest "Srbija protiv nasilja" 22. Put: Prefarban znak RTS-a

EurActiv pre 4 dana
Na 22. protestu "Srbija protiv nasilja", znak Radio-televizije Srbije prefarban je u roze boju. Protest " Srbija protiv nasilja" održan se 22. put u centru Beograda. Šetnja je išla od Skupštine do zgrade RTS-a, a potom do Predsedništva Srbije… »

Blokiran saobraćaj kod skupštine zbog protesta dela opozicije

Politika pre 4 dana
Protest "Srbija protiv nasilja", u organizaciji dela opozicije, počeo je večeras oko 18.30 časova ispred Doma Narodne skupštine gde je blokiran saobraćaj, javlja Tanjugov izveštač. Na protest su došli predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac… »

Vesti dana »