Neda Ukraden

Na producentsku kuću FM Play bačena kašikara

Vesti online pre 19 dana
Na prostorije producentske kuće FM Play Miloša Roganovića i Filipa Miletića na Bežanijskoj kosi bačena je bomba! Na mestu eksplozije pronađen je i otvarač za kašikaru. Na sreću, povređenih nema. Podsetimo, reč je o proslavljenim producentima… »

Na studio čuvenog dvojca bačena bomba, a evo kakvim unosnim poslom su se bavili!

Alo pre 19 dana
Šok! Na prostorije producentske kuće FM Play, Miloša Roganovića i Filipa Miletića na Bežanijskoj kosi, bačena je bomba! Više o tome Vlasnici FM Play producentske kuće, Filip Miletić i Miloš Roganović, 2007. godine su ušli u svet muzike, i… »

Bačena bomba kašikara na čuvenu producentsku kuću FM Play koja sarađuje sa Severinom, Majom Berović... (foto)

Alo pre 19 dana
Užas! Na prostorije producentske kuće FM Play Miloša Roganovića i Filipa Miletića na Bežanijskoj kosi bačena je bomba! Na mestu eksplozije pronađen je i otvarač za kašikaru. Na sreću, povređenih nema. Uviđaj je u toku. Podsetimo, reč je o… »

Neda Ukraden proslavila 69. Rođendan: Pevačica se ne boji godina, a otkriva kako svi mogu da žive lepo!

Kurir 05.09.2019
Ne znam kad sam bila vitalnija i aktivnija. Čini mi se, danas više nego u mladosti, kad me ništa nije sputavalo. Neda Ukraden nedavno je proslavila 69. rođendan i kaže da nikad nije bila zadovoljnija nego sada. Kako poznata pevačica kaže, ne… »

Neda Ukraden u RUmuniji! Ceo region na koncertu naše pop zvezde: Publika je doslovno pala u trans!

Kurir 20.08.2019
Ogroman broj posetilaca iz okolnih gradova bio je razlog da Nedu sprovede obezbeđenje do bine sporednim putem. Rođendanska žurka Nede Ukraden nastavila se i na njenim nastupima, pa je tako bilo i na koncertu na gradskom trgu Dudesti Vechi u RUmuniji… »

Neda Ukraden proslavila rođendan i poručila svima: Najbolje tek dolazi! A pogledajte kako izgleda u kupaćem!

Kurir 17.08.2019
Na svoj rođendan, pop diva Neda Ukraden poručila je svojoj publici i pratiocima da najbolje tek dolazi! Regionalna pop zvezda, stihovima svoje pesme "Dobro došlo društvo moje, na žurku godine..." i izazovnom fotografijom u plavom kupaćem kostimu da… »

NEDA UKRADEN poručuje: Najbolje tek dolazi!

Svet 16.08.2019
Na svoj rođendan, pop diva Neda Ukraden poručila je svojoj publici i pratiocima da najbolje tek dolazi! Regionalna pop zvezda, stihovima svoje pesme “Dobro došlo društvo moje, na žurku godine…” i izazovnom fotografijom u plavom kupaćem kostimu… »

Neda Ukraden poručuje: "Najbolje tek dolazi"!

Alo 16.08.2019
Na svoj rođendan, pop diva Neda Ukraden poručila je svojoj publici i pratiocima da najbolje tek dolazi! Regionalna pop zvezda, stihovima svoje pesme "Dobro došlo društvo moje, na žurku godine..." i izazovnom fotografijom u plavom kupaćem kostimu da… »

Velikim imenima sa estrade promakle popularne pesme! Vesna svoju dala Ceci, a Zdravko Čolić mega hit Nedi Ukraden!

Alo 11.08.2019
Nije im se dalo! "Nije kome je rečeno, nego kome je suđeno" izreka je koju često koristimo, a koju, nesumnjivo, često izgovore i naši estradnjaci. Poznato je da se zvezde muče kako bi našle pravi hit, ali na tom putu često zalutaju. Mnogi pevači… »

Neda Ukraden posle 40 godina nastupila na prepunom trgu: Emotivno veče u Velikoj Kladuši

Kurir 29.07.2019
Na prepunom Gradskom Trgu u Velikoj Kladuši pop diva Neda Ukraden nastupila je posle četiri decenije pred publikom koja je pala u trans budući da je Neda pevala svoje i stare i nove hitove, sevdalinke, ali i nekoliko rok pesama! - Posle 40 godina ista… »

Vesti dana »