Negotin - vesti

Uhapšen osumnjičeni kod koga je nađeno oko kilogram spida

IndeksOnline pre 18 sati
ZAJEČAR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru zaplenili su oko kilogram spida i uhapsili M. J. (25) iz okoline Negotina, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je dva paketa spida pronašla u... »

Uhapšen diler, u rukavu dukserice krio kilogram spida

Blic pre 23 sata
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru zaplenili su oko kilogram spida i uhapsili M. J. (25) iz okoline Negotina, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je dva paketa spida pronašla u rukavu... »

Negotinska Krajina na putu stare vinogradarske slave

RTS pre 1 dan
RTS: Negotinska Krajina na putu stare vinogradarske slave
U istočnoj Srbiji po izdvajanjima za poljoprivredu prednjači Negotin. Sa 27 miliona dinara, Opština pomaže gajenje svih poljoprivrednih kultura, ali za sadnju autohtonih sorti grožđa pokriva sve troškove. Hoće da vrate staru slavu vina sa geografskom oznakom "Negotinska Krajina".
Porodica Stanković iz Negotina kupila je imanje u selu Dušanovac, pre svega da bi napravili vinariju. Sin Aleksandar posle srednje škole, koju je završio u Novom Sadu, rešio je da se pridruži roditeljima u porodičnom poslu.... »

Deda i unuk pojeli pogrešne gljive: Mladić preminuo na VMA zbog trovanja pečurkama

BK TV pre 3 dana
Mladić iz okoline Negotina, koji se nedavno otrovao pečurkama, premino je sinoć na VMA. Slađan Aleksandrović (31) i njegov deda Vojislav (86) iz Malajnice otrovali su se pečurkama i 9. jula su, posle dijagnoze u ZC Negotin, prevezeni na VMA u nacionalni centar za kontrolu trovanja. U ZC Negotin... »

Preminuo mladić koji se otrovao pečurkama

Radio 021 pre 4 dana
Mladić iz okoline Negotina, koji se nedavno otrovao pečurkama, preminuo je u subotu uveče na VMA.
Kako pišu "Novosti", Slađan Aleksandrović (31) i njegov deda Vojislav (86) iz Malajnice otrovali su se pečurkama i 9. jula su, posle dijagnoze u ZC Negotin, prevezeni na VMA u nacionalni centar za kontrolu trovanja. U ZC Negotin... »

Tragedija u Srbiji: Muškarac preminuo od trovanja pečurkama!

iKragujevac pre 4 dana
Mladić iz okoline Negotina, koji se nedavno otrovao pečurkama, preminuo je na VMA.
Slađan Aleksandrović (31) i njegov deda Vojislav (86) iz Malajnice otrovali su se pečurkama i 9. jula su, posle dijagnoze u ZC Negotin, prevezeni na VMA u nacionalni centar za kontrolu trovanja. U ZC Negotin urađene su... »

Preminuo mladić koji se otrovao pečurkama

B92 pre 4 dana
B92: Preminuo mladić koji se otrovao pečurkama
Mladić iz okoline Negotina, koji se nedavno otrovao pečurkama, preminuo je na VMA, javljaju Večernje novosti.
Slađan Aleksandrović (31) i njegov deda Vojislav (86) iz Malajnice otrovali su se pečurkama i 9. jula su, posle dijagnoze u ZC Negotin, prevezeni na VMA u nacionalni centar za kontrolu trovanja. U ZC Negotin urađene su... »

Tragedija u Negotinu: Muškarac preminuo od trovanja pečurkama

Srbija danas pre 4 dana
Stručnjaci kažu da je kod trovanja gljivama najvažnije potražiti pomoć lekara
Muškarac iz okoline Negotina, koji se nedavno otrovao pecurkama, preminuo je sinoć na VMA, pišu "Večerenje novosti". S.A. i njegov deda iz Malajnice otrovali su se kada su jeli glljive za koje su mislili da su "jajčare", a radilo... »

Preminuo mladić iz Negotina koji se otrovao pečurkama

Telegraf pre 4 dana
Posle transporta na VMA, on je priključen na hemodijalizu, ali je preminuo usled teškog oštećenja jetre
Mladić iz okoline Negotina, koji se nedavno otrovao pečurkama, preminuo je na VMA. Važno upozorenje! Masovno teško trovanje pečarkama u Srbiji, otvorite širom oči kada ih kupujete ili berete. Neke vrste su opasne po život Slađan... »

Na Noćnom bazaru pazar i mezetluk do sitnih sati

Dnevnik pre 5 dana
Svojom energijom, šarolikošću i obiljem gastronomskih specijaliteta preksinoć je brojne posetioce privukao sedmi Novosadski noćni bazar, koji su na Ribljoj pijaci organizovali Udruženje „Putevima preduzetništva” i „Biznis kafe”, uz podršku Grada.
Na jednom mestu okupilo se 300 malih proizvođača i primenjenih umetnika. Ovog puta izlagači su došli iz više od 30 različitih mesta iz Srbije, naznačila je organizatorka Marija Radojčić. – Posebno nam je drago što su ljudi... »

©2018 Netmark d.o.o.