Negotin

Sneg prekrio puteve u Zaječaru i Kruševcu: Pojačan saobraćaj zbog početka vikenda

Kurir pre 1 dan
Saobraćaj u Srbiji danas će se obavljati po mokrim kolovozima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Tokom dana se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja zbog početka vikenda. Slab sneg u planinskim predelima Timočke i Negotinske krajine. Na… »

Magla na putevima, ima leda i snega: Apel svim vozačima na oprez, posebno na ovim deonicama

Blic pre 1 dan
Prema informacijama Puteva Srbije, na pojedinim putnim deonicama moguća je pojava magle pa se zbog smanjene vidljivosti preporučuje oprez u vožnji. Na teritoriji Zaječara zbog pojave magle vidlivost smanjena od 50 do 100 metara na prevojima. Magle ima… »

Sneg prekrio puteve u Zaječaru i Kruševcu: Apeluje se na oprez u vožnji, sutra opet kreće orkanska košava

Telegraf pre 1 dan
RHMZ podseća i dalje na svom sajtu na olujnu i orkansku košavu od sutra do ponedeljka, i od 7. do 8. decembra. Javno preduzeće "Putevi Srbije" u svom jutrošnjem izveštaju navodi da na putu Zaječar (Majdanpek) - Negotin, na državnoj granici sa… »

Vozači, oprez

B92 pre 2 dana
Prema informacijama Puteva Srbije zbog moguće magle i poledice učesnicima u saobraćaju se preporučuje oprezna vožnja na pojedinim putnim pravcima. Na teritoriji Zaječara zbog pojave magle vidljivost je smanjena od 50 metara do 100 metara na… »

Stanje na putevima: Magla i poledica na pojedinim deonicama, savetuje se oprezna vožnja

Blic pre 2 dana
Prema informacijama Puteva Srbije zbog moguće magle i poledice učesnicima u saobraćaju se preporučuje oprezna vožnja na pojedinim putnim pravcima. Na teritoriji Zaječara zbog pojave magle vidljivost je smanjena od 50 metara do 100 metara na… »

Negotinski školarci i predškolci u biblioteci obeležili Međunarodni dan osoba sa invaliditetom

Danas pre 3 dana
Međunarodni dan osoba sa invaliditetom od 1992. godine obeležava se 3. decembra širom sveta. Obeležavanju predstojećeg dana osoba sa invaliditetom pridružili su se negotinski predškolci i školarci radionicom posvećenom drugarstvu. Narodna… »

“Miholjski susreti sela” održani u negotinskom selu Jabukovac

Danas pre 4 dana
Negotinsko selo Jabukovac pridružilo se selima u Srbiji u kojima se pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o selu drugu godinu zaredom održavaju “Miholjski susreti sela”. Celodnevni program okupio je veliki broj učesnika koji su brojnoj publici… »

Energetska efikasnost u Negotinu: Raspisan konkurs - Opština deli novac za ugradnju solarnih panela

Večernje novosti pre 5 dana
OPŠTINSKO veće opštine Negotin raspisalo je javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava domaćinstvima za energetsku sanaciju porodičnih kuća i stanova, ovoga puta za ugradnju solarnih panela i unapređenje termotehničkog sistema. Za te namene… »

„Miholjski sureti sela 2022“ u nedelju u Jabukovcu

Danas pre 8 dana
“Miholjskim susretima sela ” manifestaciji koja se ove godine održava u 87 gradova i opština zarad obogaćenja društvenog i sportskog života u selima i negovanja kulture i tradicije, pridružila se i opština Negotin. U selu Jabukovac, u nedelju… »

Negotinci u narednih 30 dana mogu da konkurišu za bespovratna sredstva za ugradnju solarnih panela za proizvodnju struje za…

Danas pre 9 dana
Još jedna od mera energetske sanacije koju će sufinansirati lokalna samouprava u ovoj godini na teritoriji opštine Negotin je ugradnja solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe. Osim ovoga Negotinci mogu konkurisati i za… »

Vremenska prognoza »

Negotin »
subota
Rosulja (sipeća kiša)
Rosulja (sipeća kiša)
3 ˚C
nedelja
Znatno oblačno
Znatno oblačno
4˚ / 6˚
ponedeljak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
4˚ / 6˚

Vesti dana »