Nela Kuburović

Kuburović: Pretnje Vučiću izraz političke nemoći

Nova pre 1 dan
Povodom najnovijih pretnji predsedniku Aleksandru Vučiću, članica predsedništva SNS Nela Kuburović ocenila je danas da kontinuirana hajka i pozivi na ubistvo predsednika predstavljaju izraz nemoći, onih koji, kako kaže, ne smeju da se pojave na… »

Nela Kuburović: Crtanje mete na čelu Danila Vučića

Kurir pre 21 dan
BEOGRAD - Članica Predsedništva SNS Nela Kuborović poručila je danas da su poslednji navodi KRIK-a o sinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilu, za svaku osudu, ali i ozbiljno preispitivanje da li postoji osnovano ugrožavanje njegove… »

Ana Brnabić obišla radove na izgradnji Palate pravde u Kragujevcu: Zgrada će izgledati impozantno

Telegraf pre 27 dana
Radovi na izgradnji Palate pravde u Kragujevcu počeli su krajem avgusta 2018. godine, kada je ministarka pravde Nela Kuburović položila kamen temeljac, a planirano je da bude završena u roku od četiri godine. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić… »

Špijunka: Nelin tim na okupu

Večernje novosti pre 29 dana
Ministarka pravde Nela Kuburović Kisić postala je majka krajem februara, pa vremena za druženje sa prijateljima i saradnicima nije bilo - zbog obaveza oko bebe, ali i opasnosti od virusa korona. MINISTARKA pravde Nela Kuburović Kisić postala je majka… »

Maja Gojković nova ministarka pravde? Šefica Skupštine seli se u Nemanjinu 11, smenjuje Nelu?

Pravda pre 30 dana
Aktuelna predsednica Skupštine Maja Gojković najverovatnije se seli na drugu adresu - u Nemanjinu 11, i to na mesto ministarke pravde umesto Nele Kuburović! Izvor kaže da je ova rokada prilično izvesna, s obzirom na to da je Gojkovićeva… »

Maja Gojković nova ministarka pravde? Šefica Skupštine seli se u Nemanjinu 11, male šanse Nele Kuburović da zadrži resor

Kurir pre 30 dana
Promene: Čelnica tog resora Nela Kuburović je na porodiljskom odsustvu, a i male su joj šanse da ostane na toj poziciji, dok Gojkovićeva ima podršku stranke i iskustvo za to, otkriva naš izvor. Aktuelna predsednica Skupštine Maja Gojković… »

Maja Gojković nova ministarka pravde?

Mondo pre 30 dana
Aktuelna predsednica Skupštine Maja Gojković najverovatnije se seli na drugu adresu - u Nemanjinu 11, i to na mesto ministarke pravde umesto Nele Kuburović, javili su danas beogradski mediji. Aktuelna predsednica Skupštine Maja Gojković… »

Predsednica Skupštine se useljava u Nemanjinu 11: Maja Gojković novi ministar pravde?

Srbija danas pre 30 dana
Čelno mesto u Ministarstvo pravde i sada je upražnjeno, s obzirom na to da je Nela Kuburović na porodiljskom odsustvu, a i minimalne su joj šanse da obnovi mandat. Aktuelna predsednica Skupštine Maja Gojković najverovatnije se seli na drugu adresu -… »

Ministarka pravde čestitala Bajram svim građanima muslimanske veroispovesti

Danas 22.05.2020
Ministarka pravde Nela Kuburović čestitala je danas Ramazanski Bajram svim građanima muslimanske veroispovesti, sa željom da ga provedu u dobrom zdravlju i u duhovnoj radosti. „Želim da svaki pojedinac i porodica praznik dočekaju i provedu u… »

BIRN: Državna delegacija putovala u inostranstvo na poziv firme Bojana Kisića

Radio 021 12.05.2020
Mileta Radojević, koji se nalazi na čelu Uprave za saradnju s crkvama i verskim zajednicama pri Ministarstvu pravde, putovao je na poslovni put u Berlin u februaru 2020. na poziv češke firme NITES, čiji je jedan od direktora Bojan Kisić, suprug… »

Vesti dana »