Nela Kuburović

Kuburović i Šic o saradnji Nemačke i Srbije, izmeni Ustava, reformi pravosuđa

Beta pre 2 dana
Ministarka pravde Srbije, Nela Kuburović, sastala je danas s regionalnom direktorkom za Jugoistočnu Evropu u Ministarstvu spoljnih poslova Nemačke Suzanom Šic razgovarala u Beogradu o evropskom putu Srbije i ocenile da Nemačka i Srbija imaju veoma… »

Ministarka Kuburović uvek je ozbiljna i vodi važan resor, ali SAD otkriva detalje iz privatnog života: Odakle su njeni…

Kurir pre 4 dana
BEOGRAD - Zatvorenici joj pišu tražeći da im skrati kaznu. Neki joj prete, a neki se jave da joj čestitaju Novu godinu. Prati je glas da ima isuviše blag nastup da bi bila ministarka pravde, a ona kaže da je, tamo gde treba, i te kako oštrog… »

Kuburović: Bojkot pokriće za očigledan neuspeh opozicije

RTV pre 3 dana
BEOGRAD - Ministarka pravde Srbije Nela Kuburović pred kraj mandata aktuelne vlade kaže da ima stvari za koje joj je žao što nisu dovedene do kraja, misleći pre svega na izmenu Ustava u oblasti pravosuđa. "Dugo smo radili, ali nismo mogli da… »

66. Godina postojanja Pročitajte u rođendanskom - prazničnom broju “Večernjih novosti”

Večernje novosti pre 4 dana
Za nas govore Ana Brnabić, Peter Handke, Nela Kuburović, Duško Kovačević, Raša Radovanović, Miloš Biković, Ilda Šaulić, Nataša Ninković, Tomaš Kot, Vasa Micić, Milan Borjan... SVEČANI broj Večernjih novosti, povodom 66 godina od… »

Ministarka Kuburović o kurtiju i ozloglašenoj braći mazreku: Nikad ne bih predložila pomilovanje terorista

Kurir pre 4 dana
Mazreku su priznali da su silovali srpsku decu i po naređenju Fatmira Ljimaja streljali oko 100 srpskih civila u Orahovcu. BEOGAD - Ministarka pravde Srbije Nela Kuburović kaže da nikada ne bi dala pozitivno mišljenje na predlog za pomilovanje… »

Ugovori Srbije i Argentnine u oblasti međunarodno pravne saradnje

RTV pre 5 dana
BEOGRAD - Ministarka pravde Nela Kuburović danas je u Beogradu sa ministrom pravde Argentine Germanom Garavanom potpisala tri ugovora u oblasti međunarodno pravne saradnje, koji uređuju transfer osuđenih lica i saradnju u izvršenju krivičnih… »

Za dve godine prijavljeno 109 hiljada slučajeva nasilja u porodici

RT Kragujevac pre 13 dana
U prvih 27 meseci primene Zakona o sprečavanju nasilja u porodici prijavljeno je 109 hiljada slučajeva i oni su pojedinačno razmatrani. To, međutim, kako je rekla ministarka pravde Nela Kuburović, ne znači da je u svakom slučaju bilo krivičnog… »

Kuburović sa italijanskim tužiocem za borbu protiv mafije

Večernje novosti pre 17 dana
Ministarka pravde Nela Kuburović sastala se danas sa italijanskim državnim tužiocem za borbu protiv mafije i terorizma Federikom Kafiero De Rahom. Ministarka pravde Nela Kuburović sastala se danas sa italijanskim državnim tužiocem za borbu protiv… »

Porodično nasilje:109.000 prijava, 38.000 hitnih mera iseljenja nasilnika ili zabrane kontakta

B92 pre 17 dana
Beograd -- U prvih 27 meseci primene Zakona o sprečavanju nasilja u porodici prijavljeno je 109.000 slučajeva i oni su pojedinačno razmatrani. To, međutim, kako je danas rekla ministarka pravde Nela Kuburović na panelu posvećenom nasilju u porodici… »

Za 27 meseci u Srbiji 109.000 prijava nasilja u porodici

Sputnik pre 17 dana
U prvih 27 meseci primene Zakona o sprečavanju nasilja u porodici prijavljeno je 109.000 slučajeva, i oni su pojedinačno razmatrani. „To, međutim, ne znači da je u svakom slučaju bilo krivičnog dela i da je nasilje stvarno izvršeno“, rekla je… »

Vesti dana »