Nemanja Majdov

Nemanja Majdov prvi gost Olimpijskog podkasta

Sport klub pre 17 dana
Kako je potvrđeno da će Olimpijske igre u Tokiju biti održane od 23. jula do 8. avgusta naredne godine, Olimpijski komitet Srbije sprema aktivnosti koje će pomoći svim navijačima našeg olimpijskog tima da bolje upoznaju srpske olimpijce… »

Medalja iz Praga – putokaz ka Tokiju

Politika 30.11.2020
Sada kujemo planove za Olimpijske igre, jer želim da osvojim medalju koja mi nedostaje.- Religija mi daje posebnu snagu, hvala Bogu na svim ostvarenjima. Nemanja Majdov, srpski džudista, osvajač najvrednijih medalja, uspeo je da ovu tešku godinu… »

Velika ispovest nemanje majdova: Naš najbolji džudista o životnoj odluci koja je promenila sve

Kurir 30.11.2020
NOVČIĆ koji je bacio u vazduh njihove dečačke sobe zavrteo se velikom brzinom. Posle dve sekunde pao je na parket. "Glava", rekao je Ljubiša. "Biće Nemanja", čuo se očev glas. Presudni momenat u životu svetskog šampiona u džudou, koji je pre… »

Jedan novčić je odredio sudbinu i doneo Srbiji prvaka sveta

Nova 27.11.2020
Najbolji džudista sveta i vicešampion Evrope Nemanja Majdov je govori o emotivnim detaljima iz svog života i karijere. Novčić koji je bacio u vazduh njihove dečačke sobe zavrteo se velikom brzinom. Posle dve sekunde pao je na parket. “Glava”… »

Veliko srce Srbina svetskog šampiona: Bože, pomozi mi da pobedim, sve pare dajem za to bolesno dete!

Mondo 26.11.2020
Novčić koji je bacio u vazduh njihove dečačke sobe zavrteo se velikom brzinom. Posle dve sekunde pao je na parket. "Glava", rekao je Ljubiša. "Biće Nemanja", čuo se očev glas. Novčić koji je bacio u vazduh njihove dečačke sobe zavrteo se… »

Ispovest najboljeg srpskog džudiste: Od malena sam želeo da budem najbolji

B92 25.11.2020
Nemanja Majdov, najbolji džudista sveta i vicešampion Evrope, govorio je o emotivnim detaljima iz svog života i karijere. Govorio je i o detinjstvu, usponima i padovima, veri, ceni uspeha... Presudni momenat u životu svetskog šampiona u džudou, koji… »

Džudista Nemanja Majdov ponovo vicešampion Evrope

Vesti online 22.11.2020
Srpski džudista Nemanja Majdov osvojio je srebrnu medalju na šampionatu Evrope u Pragu, pošto je danas u finalu kategorije do 90 kilograma izgubio od Rusa Mihaila Igoljnikova, baš kao i pre dve godine u Tel Avivu. Sportska sreća u ovom duelu… »

Srebro za Majdova na Evropskom prvenstvu

Politika 21.11.2020
Srpski džudista Nemanja Majdov osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Pragu u kategoriji do 90 kilograma. Majdov je u finalu poražen od Rusa Mihaila Igolnjikova. Bronzane medalje osvojili su Gruzijac Beka Gviniašvili i Azerbejdžanac… »

Vučić čestitao Majdovu osvajanje srebrne medalje

Vesti online 21.11.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas džudisti Nemanji Majdovu na srebrnoj medalji osvojenoj na Evropskom prvenstvu u Pragu. „Srbija je dobila još jednog vicešampiona, a naše sportsko nebo još jednu zvezdu. Zlatna odličja Vas tek… »

Srebro za Majdova na Evropskom prvenstvu

Sportski žurnal 21.11.2020
Srpski džudista Nemanja Majdov osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Pragu u kategoriji do 90 kilograma. Srpski džudista Nemanja Majdov je u finalu poražen od Rusa Mihaila Igolnjikova. Bronzane medalje osvojili su Gruzijac Beka… »

Vesti dana »