Nemanja Petrić

Kovačević i Petrić pred Italiju: Kvalitetom do finala; Kovač nezadovoljan terminom

RTV 17.09.2021
KATOVICE - Italijanska reprezentacija je podmlađena, igrao sam protiv dosta njihovih igrača, a po kvalitetu se izdvajaju Đaneli i Mikeleto, izjavio je srpski odbojkaš Uroš Kovačević uoči polufinalnog meča protiv Italije na Evropskom prvenstvu… »

Kovačević i Petrić pred Italiju: Na nama je da pokažemo kvalitet

RTS 17.09.2021
Odbojkaši Srbije veruju da mogu da savladaju Italiju u polufinalu Evropskog prvensvtva (subota 21.00, RTS1), iako su svesni da ih očekuje težak zadatak. Italijani su tokom turnira izgubili samo dva seta i nalaze se u fantastičnoj fotrmi, dok Srbija… »

Kovačević i Petrić pred Italiju: Kvalitetom do finala

Vesti online 17.09.2021
Odbojkaši Srbije u subotu 18. septembra u polufinalu Evropskog prvenstva igraju sa Italijom. Uoči susreta sa “azurima”, reprezentativac Srbije Uroš Kovačević rekao je da je tim Italije podmlađen, ali kvalitetan. – Italijanska reprezentacija je… »

Kovačević i Petrić pred Italiju: Kvalitetom do finala

B92 17.09.2021
Odbojkaši Srbije u subotu 18. septembra u polufinalu Evropskog prvenstva igraju sa Italijom. Uoči susreta sa "azurima", reprezentativac Srbije Uroš Kovačević rekao je da je tim Italije podmlađen, ali kvalitetan. "Italijanska reprezentacija je… »

Kovačević i Petrić pred Italiju: Znamo šta nas čeka u borbi za finale

Nova 17.09.2021
"Italijanska reprezentacija je podmlađena, igrao sam protiv dosta njihovih igrača, a po kvalitetu se izdvajaju Ðaneli i Mikeleto", izjavio je srpski korektor Uroš Kovačević uoči polufinalnog meča protiv Italije na Evropskom prvenstvu. Utakmica… »

"Đaneli najveća opasnost": Odbojkaši Srbije optimisti pred polufinale sa Italijom

Večernje novosti 17.09.2021
FOTO: CEV - Znamo šta nas čeka, a na nama je da pokažemo da smo kvalitetniji - ističe Kovačević. Kapiten Nemanja Petrić smatra da su Italijani na Evropsko prvenstvo došli sa novom energijom, nakon što na Olimpijskim igrama nisu ostvarili željeni… »

Kovačević i Petrić pred Italiju: Kvalitetom do finala

Dnevnik 17.09.2021
KATOVICE: talijanska reprezentacija je podmlađena, igrao sam protiv dosta njihovih igrača, a po kvalitetu se izdvajaju Đaneli i Mikeleto, " izjavio je srpski odbojkaš Uroš Kovačević uoči polufinalnog meča protiv Italije na Evropskom prvenstvu… »

Petrić: Ne želimo da se zaustavimo u polufinalu

B92 15.09.2021
Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Nemanja Petrić rekao je da se selekcija neće zaustaviti na učešću u polufinalu Evropskog prvenstva. On je dodao da su naši igrači tokom turnira izdržali sve pritiske i dobili teške utakmice. "Sigurno da… »

Petrić pred Italiju: "Izdržali smo pritiske, nećemo se zaustaviti"

Sportske.net 15.09.2021
Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Nemanja Petrić rekao je da se selekcija neće zaustaviti na učešću u polufinalu Evropskog prvenstva, kao i da su tokom turnira izdržali sve pritiske i dobili teške utakmice. "Sigurno da ne želimo da se… »

Petrić: Ne želimo da se zaustavimo u polufinalu

Vesti online 15.09.2021
Odbojkaši Srbije su u utorak osigruali plasman u polufinale Evropskog prvenstva, pobedom nad Holandijom od 3:0, pa će u narednoj fazi, za plasman u finale, igrati protiv Italije. Pred polufinalni duel, kapiten Nemanja Petrić rekao je da se selekcija… »

Vesti dana »