Nenad Čanak

Nenad Čanak: Vojvodina je neodvojivi deo Srbije!

Kurir pre 3 sata
BEOGRAD - Vojvodina je neodvojivi deo Srbije i ne može opstati kao nezavisna država, izjavio je sinoć predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak. - Samo ujedinjena Srbija može Vojvodini dati evropsku Vojvodinu. Ona ne može opstati… »

Čanak i Šljivančanin se suočili u Hit tvitu: Ko je ratovao, ko pljačkao, a ko izmasakrirao zarobljene na Ovčari

Kurir pre 6 sati
Veselin Šljivančanin, penzionisani oficir, kaže da njegova jedinica nije predala vukovarske ranjenike paravojnim jedinicama, već su ih prebacili u bolnice i Hrvatsku, zbog čega je, otkriva, predsednik Hrvatske Franjo Tuđman pohvalio Nebojšu… »

Šljivančanin u "Hit tvitu" rekao šta ima o predsedniku Srbije, svaka reč je suvišna!

Alo pre 6 sati
Uz njega, u emisiji su gostovali Nenad Čanak, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) i ministar za zaštitu životne sredine Goran Trivan iz Socijalističke partije Srbije (SPS). , gostujući u emisiji "Hit tvit" govorio je o svom političkom… »

Od kada je Vučić došao na vlast više ne moramo da saginjemo glavu! Šljivančanin: Predsednik je učinio mnogo za Srbiju

Srbija danas pre 6 sati
U studiju TV Pink su pukovnik Veselin Šljivančanin, Nenad Čanak predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) i Goran Trivan iz Socijalističke partije Srbije (SPS). Šljivančanin je na početku emisije govorio o svom političkom statusu rekavši… »

Ekipa Nenada Čanka želi u Evrokup

B92 pre 4 dana
Litvanski Lietkabelis, koji sa klupe predvodi srpski stručnjak Nenad Čanak, želi u Evrokup. Ritas više ne želi da igra u Evrokupu, što će iskoristiti Lietkabelis. Od naredne sezone Ritas će igrati FIBA Ligu šampionu, koju upravo sada igra ekipa… »

"Glumica koja ide da se umetnički oproba u SAD i gadi se politike": Čanak na Tviteru objavio fotografije Sergeja i "prorekao"…

Blic pre 5 dana
Varnice između Nenada Čanka, predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i njegovog znatno neiskusnijeg kolege iz politike, Sergeja Trifunovića, sevaju od kada se ovaj drugi prihvatio politike. Mi vam donosimo najnoviju epizodu. Čanak je, naime, ovoga… »

Vojvođanski front: Dveri da prestanu da gaze sekularne temelje Srbije

Danas pre 6 dana
Vojvođanski front pozvao je danas predstavnike pokreta Dveri „da počnu da poštuju sekularni karakter države Srbije i pokušaju da shvate osnove funkcionisanja demokratskog sistema“. „Srbija je svojim Ustavom i zakonima strogo propisala… »

Za njih su litije SPC problematične, a mise za ustaše nisu

Alo pre 6 dana
Pretposlednjeg dana 2019. godine, pojavila se peticija „istaknutih pojedinaca“ sa prostora bivše Jugoslavije. Pretposlednjeg dana 2019. godine, pojavila se peticija „istaknutih pojedinaca“ sa prostora bivše Jugoslavije, kojima se litije u… »

Sergej Trifunović: PSG izlazi na izbore!

Alo pre 16 dana
Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović potvrdio je danas će PSG učestvovati na izborima, koji će biti održani 21. juna. je najavio da će PSG na parlamentarne izbore izaći sam i dodao da je na lokalnom nivou moguće da taj pokret… »

Iš, drugovi švrćani

Danas pre 17 dana
Umesto odgovora na vaše pismeno priopćenje, parafraziraću, čini mi se, druga Nenada Čanka: „Narušeno zdravlje se može sanirati lečenjem a imbecilnost i zloba – ničim!“ I da – je..ću vam tetku! Ovo poslednje nije parafraza već obećanje… »

Vesti dana »