Nenad Popović

Vučić jasno poručio: Svakom budućem Hitleru Beograd će reći ne (video)

Večernje novosti pre 3 sata
Foto: Printskrin Svečana akademija povodom Dana pobede nad fašizmom održana je večeras u Narodnom pozorištu, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Svečanoj akademiji u Narodnom pozorištu prisustvovali su i predsedavajući… »

Svečana akademija povodom Dana pobede; Vučić: Da laž ne pobedi istinu

Dnevnik pre 24 sata
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da nikada manje zemalja nije obeležavao Dan pobede nad fašizmom, da se u našem regionu prekrajaju činjenica i pokušava da falsifikuje istorije i da je zbog toga, na svima nama da ne… »

Putin odlikovao ministra Popovića medaljom povodom Dana pobede

RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Povodom 9. maja, Dana pobede, predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin nagradio je ministra u vladi Republike Srbije Nenada Popovića Spomen-medaljom "75 godina pobede u Drugom svetskom ratu", koja se dodeljuje za pružanje posebnog doprinosa… »

Srbi i Rusi oslobodioci cele Evrope u drugom svetskom ratu

Politika pre 4 sati
Predsednik Besmrtnog puka i ministar u Vladi Srbije, Nenad Popović, izjavio je povodom obeležavanja Dana pobede nad fašizmom da moramo da gajimo sećanje na velike pretke, jer narod koji nema sećanje neće imati ni budućnost. Popović je čestitao… »

Položeni venci na Spomen ploču crvenoarmejcima na Trgu Republike

B92 pre 7 sati
Povodom 9. maja Dana pobede nad fašizmom položeni su venci na Spomen ploču crvenoarmejcima na Trgu Republike u Beogradu. Vence su položili ministar u Vladi Srbije Nenad Popović, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, zamenik gradonačelnika… »

"Srbi su bili i jesu na pravoj strani": Na Trgu Republike obeležen Dan pobede nad fašizmom (foto)

Večernje novosti pre 9 sati
Foto: V. Danilov Na Trgu republike danas su se obratili građanima ministar Aleksandar Vulin, predsednik fondacije Besmrtni puk Nenad Popović, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, ambasador Rusije Aleksandar Bocan Harčenko i direktor Ruskog… »

Beograd obeležava dan pobede nad fašizmom Na Trgu republike prenos vojne parade iz Moskve, slede koncert i vatromet

Blic pre 10 sati
Na beogradskom Trgu republike, postavljen je veliki video bim, preko koga Beograđani danas prate vojnu paradu povodom Dana pobede na Crvenom trgu u Moskvi. Na glavnom beogradskom trgu postavljena je bina sa koje će se u 14 časova povodom Dana pobede… »

U Beogradu danas niz manifestacija; Vesić: "Imamo razloga da slavimo pobedu nad fašizmom" FOTO/VIDEO

B92 pre 10 sati
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić položio je povodom Dana pobede nad fašizmom venac na Spomenik večne vatre i Spomenik crvenoarmejcu u Spomen-parku oslobodiocima Beograda u Drugom svetskom ratu. Vence su položili ministar bez portfelja… »

Pirotski biciklisti osvojili šest medalja na Kupu Srbije u planinskom biciklizmu

Pirotske vesti pre 12 sati
Pirotski biciklisti kluba “Bike M” ostvarili su odlične rezultate na jučerašnjoj trci Kupa Srbije “Pirotski ćilim” održanoj na stazi na 4. kilometru na Staroj planini. -Ukupno smo osvojili šest medalja, dve zlatne, dve srebrne i dve bronzane… »

Ne sme biti revizije istorije, Srbi i Rusi su pobednici

Dnevnik pre 14 sati
BEOGRAD: Ministar Nenad Popović, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i direktor Ruskog doma Jevgenij Baranov, položili su danas, povodom Dana pobede nad fašizmom, vence na spomenike Večna vatra i Crvenoarmejcu u Spomen parku Oslobodilaca… »

Vesti dana »