Nestle

15 godina kompanije Nestlé u Srbiji

BizLife 28.02.2020
Foto: Nestle Kompanija Nestlé, svetski lider u proizvodnji hrane i pića, sinoć je na Kraljevskom dvoru obeležila 15 godina uspešnog poslovanja u Srbiji. Tom prilikom, menadžment kompanije se osvrnuo na protekle godine, naglasio značaj novih… »

Svetske kompanije otkazuju poslovna putovanja

B92 28.02.2020
Neki od najvećih svetskih poslodavaca poput Nestlea i L'Oreala otkazali su poslovna putovanja svojih zaposlenih kako bi smanjili širenje koronavirusa. Na taj način kompanije žele i da umanje udarac globalnoj ekonomiji. Nestle je najveći svetski… »

Virus naterao velike kompanije na rad od kuće

BizLife 27.02.2020
Foto: Pixabay Neki od najvećih svetskih poslodavaca poput Nestlea i Loreala otkazali su poslovna putovanja svojih zaposlenih, kako bi smanjili širenje koronavirusa i tako umanjili udarac globalnoj ekonomiji. Nestle je najveći svetski proizvođač hrane… »

Nestle o svojoj reklami za C supu iz kesice: Potrošači rekli svoje, rezultati relevantni

Telegraf 19.02.2020
"Ispitanici u direktnom izboru statistički značajno češće preferiraju C Kokošju supu", tvrde u Nestleu. Nacionalna organizacija za zaštitu potrošača (NOPS) upozorila je potrošače i institucije o potencijalnoj nepoštenoj poslovnoj praksi… »

Upozorenje: Reklama za C supu iz kesice obmanjuje, da ste ovo znali možda je ne biste kupili

Telegraf 18.02.2020
"Prosečnom potrošaču ne može biti potpuno jasno po čemu je, primera radi, Nestle C kokošija supa "broj jedan"", upozorava NOPS. Nacionalna organizacija za zaštitu potrošača (NOPS) upozorila je potrošače i institucije o potencijalnoj nepoštenoj… »

Prodaja giganta porasla na 92,6 milijardi evra

B92 14.02.2020
Jedna od najvećih prehrambenih kompanija na svetu Nestle saopštila je da je u 2019. imala organski rast od 3,5 odsto, sa stvarnim internim rastom od 2,9 odsto. Kako je navedeno u današnjem saopštenju, ukupna prodaja kompanije prošle godine porasla je… »

Gigant prehrambene industrije širi poslovanje: Kupuju medicinske proizvode

B92 28.01.2020
Veve -- Švajcarski div prehrambene industrije Nestle objavio je da je proširio poslovanje s medicinskom prehranom kupovinom Alerganovog Zenpepa. To je proizvod namenjen ljudima čiji pankreas ne proizvodi dovoljno enzima za varenje masti, proteina i… »

Nestle preuzeo Zenpep

SEEbiz 27.01.2020
ŽENEVA - Švicarski div prehrambene industrije Nestle objavio je u ponedjeljak da je proširio poslovanje s medicinskom prehranom kupnjom Allerganovog Zenpepa, proizvoda namijenjenog ljudima čija gušetarača ne proizvodi dovoljno enzima za probavu… »

Manje plastike: Prehrambeni div ulaže 1,8 milijardi evra u reciklažu

B92 16.01.2020
Veve -- Švajcarski gigant prehrambene industrije Nestle saopštio je da će uložiti dve milijarde franaka (1,8 milijardi evra) u periodu od pet godina u reciklažu. Novac će iskoristiti i za smanjenje upotrebe nove plastike za pakovanje hrane… »

Donacije i paketići za "Humano srce Šapca"

RTV 27.12.2019
ŠABAC - Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, nakon humanitarne akcije u Prihvatilištu za decu Beograd, sprovelo je takvu akciju i u Svratištu za decu Fondacije "Humano srce Šapca". Obezbeđeni su novogodišnji paketići za decu, ali i… »

Vesti dana »