Niš

Partizan dao gol iz ofsajda, penala u 90. nije bilo: Sudijski ekspert o spornim situacijama u sl!

Telegraf pre 1 dan
S druge strane, Radojčić je istakao da za situaciju u Lučanima treba verovati sudiji pošto nema dobre kamere. Igor Radojčić, stručni konsultant TV Arena Sport vezano za suđenje u Super ligi, komentarisao je sporne situacije 19. kola koje je… »

Vidosava Arsenijević, pesnikinja sa Kosmeta predstavila najnoviju knjigu pesama na Sajmu u Nišu

Jug press pre 1 dan
NIŠ Svakoj se duši mora s uvađavanjem prići.Ili ćeš joj pomoći, ili će ona tebi! Ovo je jedna od misli ili aforizama, Vidosave Arsenijević pesnikinje sa Kosmeta objavljenih u njenoj najnovijoj knjizi, koju je u sredu uveče predstavila na Sajmu… »

Projekat “Šta te sprečava da čitaš?” niških đaka predstavljen na samitu u Rimu

Jug press pre 1 dan
NIŠ U Rimu je od 27. do 30. novembra 2019. godine, održan najveći Dečiji svetski samit međunarodnog edukativnog programa ‘’Pokretač promena’’, na kojem je učestvovalo oko 2.000 dece iz 47 zemalja sa pet kontinenata, uzrasta od 5 do 18… »

Najviđeniji privrednici popadali zbog smrtonosnog plana - Stanovništvo cele Srbije ugroženo

Alo pre 1 dan
U zajedničkoj akciji inspektora Poreske policije, Ministarstva unutrašnjih poslova - Odeljenja za borbu protiv korupcije i Bezbednosno-informativne agencije u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapšena su tri odgovorna lica privrednih… »

Međunarodna naučno-stručna konferenciji „Regionalni razvoj i prekogranična saradnja“ u subotu u Pirotu

Pirotske vesti pre 1 dan
Treća po redu Međunarodna naučno-stručnoj konferenciji „Regionalni razvoj i prekogranična saradnja“ biće održana u subotu, 7. decembra 2019. godine u velikoj sali Grada Pirota sa početkom u 10 h. Konferenciju organizuju Srpska akademija nauka… »

Drugi "Teatar na raskršću" - dramski klasici, Vučić pokrovitelj i razgovori o slobodi

Južne vesti pre 1 dan
Niški festival drame i pozorišta balkanskog kulturnog prostora "Teatar na raskršću" će i sledeće godine početi na godišnjicu Narodnog pozorišta u Nišu 11. marta i do 19. će publika moći da pogleda 8 takmičarskih predstava koje se baziraju na… »

Vučić priznao da je SNS organizovao proteste čiju su organizaciju naprednjaci sa lokala negirali

Južne vesti pre 1 dan
Iako su naprednjaci i učesnici protesta protiv “krvavog scenarija” u Leskovcu, Vranju i Nišu zbog naslovnice NIN-a i karikature u Danasu, tvrdili da su ih organizovali građani, predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je to ipak organizovao… »

„Teatar na raskršću“ po drugi put u Nišu

Niške vesti pre 1 dan
Pored osam takmičarskih predstava, čije su premijere odigrane u kalendarskoj godini koja prethodi Festivalu, biće organizovan čitav niz pratećih programa, razgovori o predstavama, tribine, promocije knjiga, predstavljanje umetnika i izložbe… »

Sedmi “Sajam za penzionere” u Nišu

Naissus info pre 1 dan
Manifestacija će biti posvećena najstarijim sugrađanima i sugrađankama koji će na Sajmu moći da provere svoje zdravstveno stanje, da se edukuju o načinima pravilne ishrane, da saznaju kako da ispune svoje slobodno vreme i da učestvuju na raznim… »

Inovacije u lečenju raka dojke nakon 10 godina

Naissus info pre 1 dan
Petak, 6. decembar 2019. godine, u 14:00 časova u hotelu My Place, Kej 29. Decembar, Niš O uznapredovalom karcinomu dojke, načinima lečenja, značaju psihološke podrške u lečenju raka dojke i dostupnosti inovativnih terapija u Srbiji i okruženju u… »

Vremenska prognoza »

Niš »
subota
Sumaglica
Sumaglica
1 ˚C
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
5˚ / 10˚
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
3˚ / 9˚

Vesti dana »