Niš - vesti

Niš u pripremama za obeležavanje Dana sećanja na stradale u NATO agresiji

Niške vesti pre 1 dan
Centralnom skupu prisustvovaće državni vrh na čelu sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem, najavljeno je na sajtu Predsedništva Srbije. Detalji programa još nisu poznati. Generalna proba ceremonije biće održana u subotu 23. marta, kada će od 18:30 do 20 sati, u užem centru grada biti... »

Građani za “iskrivljeno izveštavanje” RTS-u godišnje plaćaju 60 miliona evra

Danas pre 1 dan
Predstavnici Saveza za Srbiju u Nišu ocenili su danas da je Srpska napredna stranka podelila Srbiju na one koji ispred televizora gledaju promociju Aleksandra Vučića i one koji na trgovima protestuju protiv njega, pozivajući tu stranku da “otvori medije” i time “smanji podele i tenzije i u društvu.“
Na konferenciji za novinare, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Miodrag Stanković je ocenio da državni funkcioneri, kao i skoro svi nacionalni i lokalni mediji “šalju potpuno iskrivljenu sliku” u vezi sa građanskim... »

Grad Niš plaća skijanje najboljim studentima

RTS pre 1 dan
RTS: Grad Niš plaća skijanje najboljim studentima
Da li se isplati biti dobar student, pitanje je koje se sve češće postavlja. Visok prosek iziskuje mnogo truda, ali se, zbog trenutne ekonomske situacije, kako pokazuje statistika, do posla lakše dolazi sa srednjom školom. Mali pomak se očekuje od novih programa zapošljavanja koji su namenjeni upravo dobrim studentima. Sa niškim akademcima razgovarala je Jelena Piljević.
Četrdesetak najboljih studenata niškog univerziteta provešće kraj marta na Kopaoniku. Boravak, ski pas i obuka za skijanje - sve o trošku grada i sve sasvim zasluženo. "Vidi se da je neko prepoznao naš rad i naš trud i da se neko... »

Većina Nišlija ne zna šta su javni interes i bitne medijske teme

Cenzolovka pre 1 dan
Da građani ne prepoznaju koji su medijski sadržavi važni za njih i da malo znaju o projektnom finansiranju medija, pokazalo je istraživanje niškog Odbora za ljudska prava. Zato lokalna vlast, ističu u Odboru, mora da uloži mnogo više napora da uključi građane u kreiranje medijskih sadržaja, naročito ako se uzme u obzir koliko se para svih poreskih obveznika putem konkursa daje medijima u Nišu.
Koncepti javnog interesa i konkursnog finansiranja medija, nisu bliski većini ljudi u Nišu, rezultati su istraživanja koje je Odbor za ljudska prava sproveo u novembru prošle godine, a kojem je učestovovao je 471 ispitanik. Iz... »

"Viz er" uvodi nove letove iz Beograda i Niša

Mondo pre 1 dan
Više letova, više linija... Evo koje novine uvodi "Viz er" ovog leta.
Niskotarifni avio-prevoznik "Viz er" (Wizz Air) će ovog leta proširiti svoje usluge u Srbiji povećanjem broja letova i kapaciteta za postojeće destinacije, vraćanjem starih ruta, ali i uvođenjem jedne nove. Mađarska... »

Špijunka: Dušanu Milisavljeviću crtež od Paje

Večernje novosti pre 1 dan
Poslanik DS i profesor medicine često na društvenim mrežama deli iskustva sa dežurstava u ORL klinici Kliničkog centra Niš
POSLANIK DS i profesor medicine Dušan Milisavljević često na društvenim mrežama deli svoja iskustva sa dežurstava u ORL klinici Kliničkog centra Niš. Tako se, nedavno, na "Tviteru" pohvalio crtežom kamiona koji je dobio od jednog... »

Viz Er povećava broj ruta iz Beograda i Niša

RTV pre 1 dan
RTV: Viz Er povećava broj ruta iz Beograda i Niša
BEOGRAD - Niskotarifni avio-prevoznik Viz er (Wizz Air) će ovog leta proširiti svoje usluge u Srbiji povećanjem broja letova i kapaciteta za postojeće destinacije, vraćanjem starih ruta, ali i uvođenjem jedne nove.
Mađarska avio-kompanija će iz Beograda leteti za Maltu i London (aerodrom Luton) po četiri puta nedeljno, objavio je sajt "exyuaviation.com". Pored toga, Viz Er povećava kapacitete ka britanskoj prestonici određenim danima i... »

Matematičar Bane Jovanović iz Niša najbolji kantautor Balkana

Niške vesti pre 1 dan
“Muzikom se bavim od malih nogu, a kako ne živim od muzike jer sam i profesor matematike, ona je neka vrsta mog hobija”, kaže Bane. Ali kao što već znamo hobi je ozbiljna stvar koja se radi iz ljubavi i zadovoljstva. “Nagradu koju sam sada dobio nisam očekivao iz razloga jer nisam neko ko se... »

Repertoar bioskopa Cineplexx Niš, za period od 21. do 27. marta.

Naissus info pre 1 dan
ČETVRTAK21. mart/ PONEDELJAK 25. mart / UTORAK 26. mart / SREDA 27. mart Balkanska međa – 15:00, 17:30, 18:30, 20:00, 21:45 Korgi: Kraljevski pas velikog srca SINH – 16:15 Korgi: Kraljevski pas velikog srca SINH 3D – 15:10, 17:15 Mi – 18:00, 20:20 Mia i beli lav – 15:15 Ceo Svet je Tvoj – 20:45... »

Đaci migranti u Nišu proslavili persijsku Novu godinu

Niške vesti pre 1 dan
Novogodišnja trpeza postavljena je u znaku simbola „sedam S“, a to znači da se na stolu postavljaju stvari koje počinju slovom S u persijskom govoru. „Na trpezi je sip, odnosno jabuka, koja simbolizuje život, sir ili beli luk koji simboliše sreću i strpljenje, sumac, začin blistavosti i... »

Niš
subota

Vedro
10 ˚C
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
8˚ / 17˚
ponedeljak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
5˚ / 15˚
©2019 Netmark d.o.o.