Nikšić - vesti

Novi Pazar: Nagrada za e-upravu

RTS pre 1 dan
RTS: Novi Pazar: Nagrada za e-upravu
Grad Novi Pazar dobitnik je prve nagrade na Nacionalnom takmičenju za primenu principa dobre uprave u oblasti "Efikasnost i delotvornost". Ova nagrada dodeljena je za uvođenje elektronske pisarnice koja građanima omogućava efikasnije pružanje usuga.
Kažu da je nagrada itetkako značajna za rad Gradske uprave. Elektronska pisarnica ili kako je već nazivaju, e-šalter štedi vreme ali je i transparentna u radu. Grad Novi Pazar je prva, kako kažu, lokalna samouprava koja je ovakav... »

Trudnica nasilno uklonjena sa protesta izgubila bebu: Doktori čekaju detaljne rezultate da utvrde uzrok (video)

Kurir pre 3 dana
Građani Bara jutros su se okupili u pokušaju da spreče ulazak bagera na gradilište vrtića u dvorištu barske Gimnazije "Niko Rolović", tom prilikom je intervenisala policija, a privedeno je i pet osoba. Jedan od privedenih bila je i trudnica I. M. (34) koja je nekoliko sati kasnije izgubila bebu, potvrđeno je iz barske bolnice.
Direktor bolnice Dragoslav Tomanović saopštio je da će nakon nalaza imati detaljniju sliku o celokupnom slučaju. Istovremeno, Uprava policije je saopštila da će nadležni utvrditi da li je prilikom intervencije neko od policajaca... »

Javni poziv za učešće na koloniji „Krst patrijarha Pavla”

Top press pre 4 dana
Manifestacija „Dani patrijarha Pavla” u Čačku (ogranci manifestacije -Gacko, Republika Srpska; Nikšić, Crna Gora; Prizren, Kosovo i Metohija, Srbija), nastala je iz kolonije „Krst patrijarha Pavla” koja je postala važan deo manifestacije. Ideja za koloniju rodila se 2015. godine, sa željom idejnog tvorca i osnivača da se animiraju kreativni ljudi, koji se bave drvorezom, da učestvuju u izradi krstova koje prinose u čast jevanđeoskog dela patrijarha Pavla, a koji će svojim delima -krstovima obogatiti
Manifestacija „Dani patrijarha Pavla” u Čačku (ogranci manifestacije -Gacko, Republika Srpska; Nikšić, Crna Gora; Prizren, Kosovo i Metohija, Srbija), nastala je iz kolonije „Krst patrijarha Pavla” koja je postala važan deo... »

Poziv vajarima za učešće na koloniji ,,Krst patrijarha Pavla"

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Čačak - Manifestacija „Dani patrijarha Pavla” u Čačku (ogranci manifestacije - Gacko, Republika Srpska; Nikšić, Crna Gora; Prizren, Kosovo i Metohija, Srbija), nastala je iz kolonije „Krst patrijarha Pavla” koja je postala važan deo ovog događaja. Zamisao za koloniju rodila se 2015. godine, sa... »

Havarijska isključenja: Danas bez vode u Kragujevcu ove ulice

iKragujevac pre 6 dana
KRAGUJEVAC - JKP Vodovod i kanalizacija danas bez vode ostavlja ove ulice.
Erdeč, ugao ul. Partizanskih kurira i Rudija Čajaveca ( od 08:00 do 12:00 časova ), ulična linija orman, ispod mosta ( od 08:00 do 12:00 časova ), popravka priključka Nikšić, kod s.u.r. “NJujork” ( od 12:00 do 16:00 časova ),... »

Poziv vajarima za učešće na koloniji ,,Krst patrijarha Pavla"

RINA pre 7 dana
Čačak - Manifestacija „Dani patrijarha Pavla” u Čačku (ogranci manifestacije - Gacko, Republika Srpska; Nikšić, Crna Gora; Prizren, Kosovo i Metohija, Srbija), nastala je iz kolonije „Krst patrijarha Pavla” koja je postala važan deo ovog događaja. Zamisao za koloniju rodila se 2015. godine, sa... »

Daleko je proleće

Vesti online pre 7 dana
Duže od mesec dana na Pešteru se smenjuju obilni snegovi i polarni mrazevi, povremeno padne i ledena kiša, a samo ponekad proviri i zubato zimsko sunce sa kojim i živa u termometru iz stalnog i debelog minusa preskoči i manji i kratkotrajni plus. Zbog vetra i snežnih nanosa, visokih i po nekoliko metara, mnoga sela i zaseoci danima su bili odsečeni od sveta, bilo je i nekoliko akcija spasavanja zavejanih i bolesnih gorštaka. Uprkos svemu, Pešterci tvrde da je ovo "blaga zima" i strahuju da će prave nevolje
- Bili smo nekoliko dana zavejani, ali su nas putari brzo povezali sa ostalim svetom. Nismo se uplašili, jer u selu nije bilo bolesnih, a bio je i đački raspust. Još je podnošljivo, obična pešterska zima, na kakve smo navikli..... »

SDP BiH neće u koaliciju s nacionalnim strankama

Slobodna Evropa pre 9 dana
Glavni odbor (GO) Socijaldemokratske partije BiH (SDP) je nakon gotovo 12 sati zasjedanja odlučio je da ide u opoziciju, odnosno odluku o tome da neće započinjati pregovore sa nacionalnim strankama o formiranju vlasti na nivou države BiH i entiteta Federacija BiH. Protiv koalicije glasao je 61... »

Havarijska isključenja: Danas bez vode u Kragujevcu ove ulice

iKragujevac pre 11 dana
JKP Vodovod i kanalizacija danas bez vode ostavljaju ova naselja i ulice
Bresnica III, ugao ulice Kadinjače i Sarajevske ( od 08:00 do 12:00 časova ), ulična linija Erdoglija, ul. Milice Srećković 27 ( od 12:00 do 16:00 časova ), ulična linija Pivara, ul. Ivana Milutinovića 24 ( od 16:00 do 19:00... »

Nikšić je jedina opcija za preseljenje vojnog aerodroma

Sputnik pre 14 dana
Nikšić je trenutno jedina opcija za preseljenje vojnog aerodroma, u slučaju da postojeći u Golubovcima ne bude više definisan kao mjesto posebne namjene za potrebe Vojske Crne Gore, saopštio je ministar odbrane Crne Gore Predrag Bošković.
Da bi se takva mogućnost realizovala, kako je kazao, neophodno je da Opština Nikšić prethodno na lokaciji Kapino Polje, gdje se nalazi aerodrom, realizuje neophodne infrastrukturne objekte koji se moraju definisati prije odluke o... »

©2019 Netmark d.o.o.