Nikšić - vesti

Nikola se borio sa teškom bolešću, a onda se pojavila Tatjana i učinila da je ne zaborave (foto)

Srbija danas pre 9 dana
Uoči puta, posetila manastir Ostrog
Opština Nikšić odužiće se specijalnom Poveljom za humanost sugrađanki Tatjani Vukićević (46), heroini novog doba, kako su je nazvali sugrađani, koja je donirala bubreg dvadeset godina mlađem komšiji Nikoli Mijuškoviću i omogućila mu da pobedi tešku bolest i krene u... »

Povelja za heroinu: Priznanje grada Nikšićanki koja je komšiji dala bubreg

Večernje novosti pre 10 dana
Zahvaljjući dobroti Tatjane Vukićević Nikola Mijušković živi novi život
OPŠTINA Nikšić odužiće se specijalnom Poveljom za humanost sugrađanki Tatjani Vukićević (46), heroini novog doba, kako su je nazvali sugrađani, koja je donirala bubreg dvadeset godina mlađem komšiji Nikoli Mijuškoviću i omogućila... »

BBC News na srpskom od danas i na 021 i Južnim Vestima

Danas pre 13 dana
Digitalni servis BBC News na srpskom širi prisustvo u Srbiji i od danas ga možete pratiti na još dva važna informativna portala: 021 i Južne Vesti. Prilozi sa bbc.com/serbian nalaze se među glavnim dnevnim pričama na oba portala, a ostali teksovi su dostupni preko boksova sa oznakom BBC-ja i linkovima prema BBC sajtu.
Informativni portal 021 je uglavnom usmeren ka publici u severnoj srpskoj pokrajini Vojvodini, dok je servis portala Južne Vesti okrenut jugu zemlje. Nezavisan i objektivan sadržaj oba portala prati uređivačku politiku koja je u... »

Uhapšen Nikšićanin nakon 20 godina bekstva

IndeksOnline pre 15 dana
NIKŠIĆ – Slovenačka policija je po međunarodnoj poternici NCB Interpol Podgorica, uhapsila Nikšićana Božidara Samardžića (39), nakon 20 godina bekstva, jer je hicima iz vatrenog oružja teško ranio V.I. koji je kasnije preminuo, saopšteno je iz Uprave policije. Samardžić je, kako je presuđeno,... »

Devet kompanija zainteresovano za izgradnju solarne elektrane na Briskoj Gori

SEEbiz pre 17 dana
PODGORICA - Ponude za izgradnju solarne elektrane na lokalitetu Briska gora u Ulcinju , dostavila su tri konzorcijuma, i to: Konzorcijum Fortum i EPCG – kojeg čine Fortum Corporation, Finska, Elektroprivreda Crne Gore AD Nikšić i Sterling & Wilson, Indija; Konzorcijum IREDL – kojeg čine International Renewable Energy Development Ltd, Malta i Zhuai Singyes Green Builidnig Techonology CO Ltd, Kina; Konzorcijum Montesolar – kojeg čine kompanije Sunderland, Crna Gora, Bemax, Crne Gora, Samgreenpower, Francuska
"Raduje naš što su ovako renomirane kompanije prepoznale vrijednost i važnost projekta bez obzira što nijesu predviđene subvencije za otkup električne energije", kazala je ministarka ekonomije Dragica Sekulić. Ministarka je... »

Ovo je verovatno nešto najlepše što ćete danas pročitati

Blic pre 31 dan
U poslednjih pola godine u Nikšiću su zabeležena tri primera humanosti i iza sva tri stoje – žene. Šta je motivisalo tri Nikšićanke da u vremenu za koje stručnjaci često kažu da je "dehumanizovano" postavljaju i podižu lestvice humanosti i moralnih vrednosti? Nikšić, grad sa samo 72.000 stanovnika... »

Najopasniji put na Balkanu: Magistrala užasa između Foče i Nikšića kao kozja staza na ivici provalije

Blic pre 32 dana
Rupe, odroni, suženja i krda krava na putu s pogledom u provaliju – tako izgleda magistrala Foča – Nikšić, najgori i najopasniji put na Balkanu. Da apsurd bude potpun, to je međunarodni put, koji povezuje glavne gradove dve evropske zemlje – Sarajevo i Podgoricu, ali i put kojim turisti dolaze na... »

Ruke spasa nikšićkih heroina

Slobodna Evropa pre 32 dana
U posljednjih pola godine u Nikšiću su zabilježena tri primjera humanosti i iza sva tri stoje – žene. Šta je motivisalo tri Nikšićanke da u vremenu za koje stručnjaci često kažu da je "dehumanizovano" postavljaju i podižu ljestvice humanosti i moralnih vrijednosti? Nikšić, grad sa samo 72.000... »

“Milića avlija” najlepše dvorište u Centralnoj Srbiji

InfoKG pre 46 dana
Titulu najlepšeg dvorišta u Centralnoj Srbiji ponelo je domaćinstvo “Milić avlija” iz sela Nikšić. Upravo na tom mestu, dodeljene su i nagrade u četiri kategorije za najlepša dvorišta u Centralnoj Srbiji. U kategoriji Najlepše dvorište prva nagrada je pripala vlasnicima „Milića avlije”, iz Nikšića... »

Nije moj sin slavio "Oluju", država ga je tamo poslala: Otac crnogorskog oficira koji je bio na proslavi u Kninu

Nedeljnik pre 47 dana
"Rekao mi je da ga napadaju oni koji hoće da ruše državu Crnu Goru. Pa da li je to moguće? To me je pitao..."
"Moj sin Ivan nije slavio 'Oluju', već je tamo morao da bude po protokolu. Hajka koja se digla na njega i našu porodicu nema uporište, jer iza nas stoji država Crna Gora. Žalimo srpske žrtve, ali da on nije bio tamo, našao bi se... »

©2018 Netmark d.o.o.