Nikola Gruevski

Mediji: U stanovima Gruevskog u Skoplju četiri pištolja bez dozvole

N1 Info 24.03.2021
U stanu odbeglog bivšeg makedonskog premijera Nikole Greuvskog u Skoplju nađena su četiri pištolja za koje nema dozvolu, objavio je danas portal dnevnika "Sloboden pečat" pozivajući se na izvore u Tužilaštvu. Pretres nekoliko stanova „povezanih… »

Mediji: U stanovima Gruevskog u Skoplju četiri pištolja bez dozvole, biblioteka, kabinet

Novi magazin 24.03.2021
U stanu odbeglog bivšeg makedonskog premijera Nikole Greuvskog u Skoplju su nadjena četiri pištolja za koje nema dozvolu, objavio je danas portal dnevnika "Sloboden pečat" pozivajući se na izvore u Tužilaštvu. Pretres nekoliko stanova "povezanih s… »

Korak ka ambisu: Nova afera trese Nemačku pred izbore: Kako bi Nikola Gruevski mogao da zabiberi čorbu stranci Angele Merkel

Blic 20.03.2021
Poslanik Tobijas Ceh napustio je Bundestag jer je otkriveno da je uzimao novac od makedonske VMRO i istovremeno podržavao Nikolu Gruevskog, piše " Dojče vele". To je nova afera koja trese nemačke Demohrišćane, koji su već na udaru javnosti zbog… »

Nova afera potresa Nemačku uoči izbora: Nikola Gruevski na putu da pomrsi konce stranci Angele Merkel

Srbija danas 20.03.2021
Poslanik bavarske Hrišćansko-socijalne unije (CSU) Tobijas Ceh morao je da vrati mandat. Poslanik Tobijas Ceh napustio je Bundestag jer je otkriveno da je uzimao novac od makedonske VMRO i istovremeno podržavao Nikolu Gruevskog, piše "Dojče vele". To… »

Sve države Zapadnog Balkana 'zarobljene' korupcijom, opisuje Transparency

Slobodna Evropa 15.12.2020
Zakon usvojen u Albaniji dao je kompaniji A.N.K Sh.P.K., kompaniji bliskoj vladajućoj Socijalističkoj partiji, izuzetno precijenjen ugovor o izgradnji puta dugog 17,2 km. Očekuje se da će troškovi izgradnje biti gotovo 300 miliona eura, što je… »

Batka za ruku, pa u EU

Danas 26.10.2020
Niko na Balkanu okupiranom manje više, ili pristalom uz Hitlera i Musolinija, tokom Drugog svetskog rata, nije bio nacista niti fašista. Niko osim Nemaca i Italijana i onih „drugih“ koji nisu „mi“. Tako to izgleda iz vizure političkih elita u… »

Gruevski osuđen na godinu i po dana zatvora

Radio 021 29.09.2020
Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski osuđen je danas u Skoplju u odsustvu na jednoipogodišnju zatvorsku kaznu zbog nasilja nad političkim protivnicima. Skopski krivični sud je Gruevskog osudio za naručivanje nasilja nad odbornicima tada… »

Gruevskom još godinu i po zatvora, Skoplje traži izručenje

Nova 29.09.2020
Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski osuđen je u odsustvu na još godinu i po dana zatvora zbog nasilja nad političkim protivnicima. Gruevski je već osuđen na dve godine zatvora u slučaju „Tenk“ zbog protivpravnog uticaja tokom nabavke… »

Gruevskom godina i po zatvora

RTV 29.09.2020
Skoplje - Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski osuđen je danas u Skoplju, u odsustvu, na jednoipogodišnju zatvorsku kaznu zbog nasilja nad političkim protivnicima. Skopski krivični sud je Gruevskog osudio za naručivanje nasilja nad odbornicima… »

Gruevskom godina i po zatvora zbog nasilja nad političkim protivnicima

Slobodna Evropa 29.09.2020
Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski osuđen je danas u Skoplju u odsustvu na godinu i po zatvora zbog nasilja nad političkim protivnicima. Skopski krivični sud je Gruevskog osudio za naručivanje nasilja nad odbornicima tada opozicionog SDSM u… »

Vesti dana »