Nikola Jokić

“Daću 200 dolara da odem da ga gledam, Jokić je takav igrač, napraviće nekoliko poteza koji te oduševe. Malo je tih…

Nedeljnik pre 1 dan
Printscreen/YouTube/Vece sa Ivanom Ivanović Nekadašnji reprezentativni Željko Rebreča govorio je o problematici srpske košarke i situaciji u koju bi moglo da se dođe kroz nekoliko godina ukoliko se nešto ne promeni. Iako se mesecima unazad svi dive… »

Ovo je "Bejbi Jokić" VIDEO

B92 pre 1 dan
Amerikanci su pronašli srednjoškolsku senzaciju. Gas Jalden je šesnaestogodišnji američki centar koji nastupa za IMG akademiju i njihov srednjoškolski tim. Iako je centar, on se kreće kao bek, ima odličnu koordinaciju i sjajnu kontrolu lopte, uz… »

Rebrača o srpskoj košarci: Ne vidim vrhunske igrače, Bogdan i Jokić su poslednji

Mozzart sport pre 1 dan
"Kad pogledamo reprezentaciju Srbije, posle Vasilija Micića i Miloša Teodosića nemamo nekoga ko može da igra na tom nivou na toj poziciji", kaže proslavljeni košarkaš. Nekadašnji reprezentativni as Željko Rebrača u razgovoru za Nezavisne novine… »

Rebrača o srpskoj košarci: Ne vidim vrhunske igrače, Bogdan i Jokić su poslednji

Blic sport pre 1 dan
Željko Rebrača, nekadašnji reprezentativni as, u razgovoru za Nezavisne novine otvoreno je govorio o problematici srpske košarke i situaciji u koju bi moglo da se dođe kroz nekoliko godina ukoliko se nešto ne promeni. Iako se mesecima unazad svi… »

"Ne vidim da Srbija ima vrhunske talente, poslednji su Bogdanović i Jokić"

B92 pre 1 dan
Željko Rebrača je govorio o stanju u svetu košarke. Proslavljeni srpski košarkaš Željko Rebrača dao je opširan intervju za "Nezavisne". Rebrača je svojevremeno sa 20 godina osvojio Evroligu sa Partizanom, da bi kasnije izgradio impresivnu… »

Oskrnavljena crkva Svetog Nikole u Kotoru: Vandali ispisali grafite protiv SPC, pa pobegli

Kurir pre 1 dan
Predsednik Opštine Kotor, Vladimir Jokić, osudio je skrnavljenje crkve Svetog Nikole u tom gradu, na kojoj su ispisani uredljivi grafiti. Grafiti su uklonjeni, a policija traga za počiniocima. " Kotor je grad svih vera i nacija, Grad simbol… »

Proslavljeni srpski košarkaš zabrinut: ‘Bogdanović i Jokić su poslednji!’

Hot sport pre 1 dan
Željko Rebrača je izneo mišljenje o trenutnom razvoju mladih talenata. Rođeni Apatinac i jedan od najboljih centara u Evropi krajem 20. i početkom 21. veka, pokazao je zabrinutost u vezi novih mladih talenata. Ne poriče da ih ima, ali ubeđen je da… »

Rebrača o stanju u srpskoj košarci: Ne vidim da imamo vrhunske talente, poslednji su Bogdanović i Jokić

Večernje novosti pre 1 dan
BIVŠI srpski košarkaš Željko Rebrača dao je intervju za "Nezavisne". Gorostasni centar je sa svojih 20 godina osvojio Evroligu sa Partizanom, da bi kasnije izgradio sjajnu karijeru i čak šest godina proveo u NBA ligi. Govorio je i o stanju u… »

Rebrača zabrinut: Nemamo talente, Jokić i Bogdanović su poslednji koji su bili na vrhunskom nivou

Srbija danas pre 1 dan
Timski rad nije dovoljan. Bivši srpski košarkaš Željko Rebrača dao je intervju za "Nezavisne". Rebrača je sa svojih 20 godina osvojio Evroligu sa Partizanom, da bi kasnije izgradio sjajnu karijeru i čak šest godina proveo u NBA ligi. Govorio je i… »

Očajan Denver može da ugrozi Jokićevu MVP titulu

Nova pre 1 dan
Nikola Jokić ne uživa u svojim vrhunskim partijama zbog loših rezultata Denvera. Sezonu iz snova ne uspeva da kruniše na kolektivnom planu, što je frustrirajuće. Kada se pogledaju individualni statistički parametri, Jokiću nema ravnog u NBA ligi… »

Vesti dana »