Nikola Jovović

KK Vojvodina počinje pripreme s velikim promenama u timu: Osam novajlija pod košem

Dnevnik pre 10 dana
ošarkaši Vojvodine će u ponedeljak, 1. avgusta, pod vođstvom novog trenera Miloša Isakova Kovačevića, početi pripreme za narednu sezonu. K U njoj, zbog ograničenog buyeta i želje novog rukovodstva da se vrate dugovi, velikih ambicija jednostavno… »

Odbojkaši počeli pripreme za SP: Kolaković okupio tim na Kopaoniku!

Hot sport pre 14 dana
Nova uzbuđenja očekuju sve ljubitelje odbojke! Muška seniorska reprezentacija Srbije prošle srede je počela pripreme za XX SP 2022, koje će se odigrati od 26. avgusta do 11. septembra u Ljubljani, u Sloveniji, i u Gljivicama i Katovicama u Poljskoj… »

Odbojkaši od srede na Kopaoniku, Luburić propušta Svetsko prvenstvo

RTS pre 14 dana
Odbojkaš Lokomotive Dražen Luburić neće igrati za reprezentaciju Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu, koje će biti održano od 26. avgusta do 11. septembra u Sloveniji i Poljskoj, saopštio je Odbojkaški savez Srbije. Luburić, na osnovu… »

Seniori Srbije od srede na Kopaoniku

Sport klub pre 14 dana
Muška seniorska reprezentacija Srbije prošle srede je u Beogradu počela pripreme za XX SP 2022, koje će se odigrati od 26. avgusta do 11. septembra u Ljubljani (Slovenija) i u Gljivicama i Katovicama (Poljska). Seniori Srbije će u sredu, 27. jula… »

Odbojkaši Srbije u sredu počinju pripreme za SP

Sport klub pre 21 dana
Odbojkaška reprezentacija Srbije počeće u sredu u Beogradu pripreme za Svetsko prvenstvo, koje će biti održano od 26. avgusta do 11. septembra u Sloveniji i Poljskoj. Selektor Srbije Igor Kolaković na pripreme je pozvao 18 igrača, a na spisku su… »

Počinju pripreme Selektor Kolaković objavio spisak igrača za SP

Alo pre 21 dana
Muška odbojkaška reprezentacija Srbije počeće sutra u Beogradu pripreme za Svetsko prvenstvo, koje će biti održano od 26. avgusta do 11. septembra u Sloveniji i Poljskoj, saopštio je OŠ. Selektor Srbije Igor Kolaković na pripreme je pozvao 18… »

Odbojkaši počinju pripreme: Uskoro kreće Svetsko prvenstvo, a Srbija ne bi trebala da ima velike probleme u grupnoj fazi

Večernje novosti pre 21 dana
MUŠKA odbojkaška reprezentacija Srbije počeće sutra u Beogradu pripreme za Svetsko prvenstvo, koje će biti održano od 26. avgusta do 11. septembra u Sloveniji i Poljskoj. FOTO: OSS Selektor Srbije Igor Kolaković na pripreme je pozvao 18 igrača… »

Srbija počinje pripreme za Svetsko prvenstvo, Kolaković pozvao 18 igrača

Sportski žurnal pre 21 dana
Reprezentacija Srbije će na Svetskom prvenstvu igrati u Grupi A, u Katovicama u Poljskoj, zajedno sa Portorikom, Tunisom i Ukrajinom. Odbojkaška reprezentacija Srbije počeće u sredu u Beogradu pripreme za Svetsko prvenstvo, koje će biti održano od… »

Počinju pripreme za Svetsko prvenstvo: Kolaković objavio spisak od 18 odbojkaša!

Srbija danas pre 21 dana
Treninzi kreću na Banjici. Muška odbojkaška reprezentacija Srbije počeće u sredu u Beogradu pripreme za Svetsko prvenstvo, koje će biti održano od 26. avgusta do 11. septembra u Sloveniji i Poljskoj, saopštio je OŠ. Selektor Srbije Igor… »

Odbojkaši Srbije sutra počinju pripreme za SP

Dnevnik pre 21 dana
BEOGRAD: Muška odbojkaška reprezentacija Srbije počeće sutra u Beogradu pripreme za Svetsko prvenstvo, koje će biti održano od 26. avgusta do 11. septembra u Sloveniji i Poljskoj, saopštio je OSS. Selektor Srbije Igor Kolaković na pripreme je… »

Vesti dana »