Nikola Selaković - vesti

Šarmantni gospodar fudbalske igre otišao U legendu: Dragoslav Šekularac sahranjen u Aleji zaslužnih građana! Majstor fudbala uz suze i jecaje ispraćen u večnu kuću (kurir TV)

Kurir pre 4 dana
Legendarni jugoslovenski fudbaler Dragoslav Šekularac sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Šarmantnog gospodara fudbalske igre na večni počinak ispratili su porodica, prijatelji, fudbalske legende, državni zvaničnici i bezbroj poštovalaca...
Između ostalih tu su bili i izaslanik predsednika Aleksandra Vučića Nikola Selaković, akademik Matija Bećković, poznati trener Dušan Bajević, legendarni košarkaš Zoran Slavnić. 1 / 25 Foto: Nemanja Nikolić Dušan Maravić, koji je... »

Ovako se Vučić oprostio od Šekularca: Njegovu oproštajnu poruku koja je stavljena na grob će mnogi citirati (video) (foto)

Telegraf pre 5 dana
Predsednik Srbije nije bio na sahrani druge Zvezdine zvezde, ali je poslao venac koji je postavljen na njegov
Mnogo poznatih ljudi iz sveta sporta, politike i drugih društvenih sfera došlo je na sahranu Dragoslava Šekularca, a poslednji pozdrav za drugu Zvezdinu zvezdu uputio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On nije prisustvovao... »

Šekularac sahranjen u Aleji zaslužnih građana

Vesti online pre 5 dana
Čuveni fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Dragoslav Šekularac sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.
Od Šekija su se oprostili porodica, prijatelji, nekadašnji saigrači, predstavnici Zvezde, Partizana, OFK Beograda, Fudbalskog saveza Srbije, kao i ceo prvi tim crveno-belih. Između ostalih tu su bili i izaslanik predsednika... »

Šekularac ispraćen u legendu u Aleji zaslužnih građana

RTS pre 5 dana
RTS: Šekularac ispraćen u legendu u Aleji zaslužnih građana
Čuveni fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Dragoslav Šekularac sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Od "Šekija" su se oprostili porodica, prijatelji, nekadašnji saigrači, predstavnici Zvezde, Partizana, OFK Beograda, Fudbalskog saveza Srbije, kao i ceo prvi tim crveno-belih.
Između ostalih tu su bili i izaslanik predsednika Aleksandra Vučića Nikola Selaković, akademik Matija Bećković, poznati trener Dušan Bajević, legendarni košarkaš Zoran Slavnić. Dušan Maravić, koji je igrao sa Šekularcem, podsetio... »

Šekularac sahranjen u Aleji zaslužnih građana

RTV pre 5 dana
RTV: Šekularac sahranjen u Aleji zaslužnih građana
BEOGRAD - Čuveni fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Dragoslav Šekularac sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.
Od "Šekija" su se oprostili porodica, prijatelji, nekadašnji saigrači, predstavnici Zvezde, Partizana, OFK Beograda, Fudbalskog saveza Srbije, kao i ceo prvi tim crveno-belih. Između ostalih tu su bili i izaslanik predsednika... »

Vučić poslao venac za šekija: Pet reči i zastava Srbije za legendu svetskog fudbala (foto)

Alo pre 5 dana
Alo: Vučić poslao venac za šekija: Pet reči i zastava Srbije za legendu svetskog fudbala (foto)
Druga Zvezdina zvezda Dragoslav Šekularac sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.
Šekularac je preminuo u subotu 5. januara u Beogradu u 82. godini života. Njegova smrt potresla je ne samo sve u Srbiji već i ceo svet jer se Šekijevo ime izgovaralo sa dubokim uvažavanjem. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije... »

Prave legende nikad ne umiru: Sahranjen Dragoslav Šekularac

Sputnik pre 5 dana
Čuveni fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Dragoslav Šekularac sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.
Od „Šekija“ su se oprostili porodica, prijatelji, nekadašnji saigrači, predstavnici Zvezde, Partizana, OFK Beograda, Fudbalskog saveza Srbije, kao i ceo prvi tim crveno-belih. Između ostalih tu su bili i izaslanik predsednika... »

Vučić poslao venac: Pet reči i zastava Srbije za fudbalskog čarobnjaka (foto)

Srbija danas pre 5 dana
Sahranjen Dragoslav Šekularac.
Druga Zvezdina zvezda Dragoslav Šekularac preminuo je 5. januara, a danas na Novom groblju je sahranjen. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije mogao da prisustvuje sahrani, ali je zato poslao venac. Foto: Srbija Danas/Saša Džambić Prvi čovek naše zemlje nije bio u... »

Selaković:Orden svedoči o ugledu Srbije i Vučića u svetu

Studio B pre 7 dana
Orden Svetog Aleksandra Nevskog kojim je ruski predsednik Vladimir Putin odlikovao predsednika Srbije Aleksandra Vučića svedoči o ugledu Srbije u svetu, u Rusiji, ali i ugledu našeg predsednika, izjavio generalni sekretar predsednika Republike Nikola Selaković.
„Ono što je posebnost ovog priznanja i trenutka i što ga za predsednika lično čini posebnim, zajedno sa najvišim odlikovanjem Republike Srpske, ordenom na ogrlici, jeste činjenica da se na ovaj način prikazuje koliko je ovo nešto... »

Selaković: Čekaju nas komplikovana dešavanja sa KiM, ovo neće biti laka godina

Blic pre 7 dana
Srbiju čekaju složžena i komplikovana deššavanja u vezi sa Kosovom i Metohijom i važžno je da budemo složžni i da jačamo prijateljstva koja imamo u svetu, izjavio je danas generalni sekretar predsednika Republike Nikola Selaković. - Mislim da postoje različite političke igre i da pred nama nije... »

Izvučena sedmica na lotou: Evo gde ide šest miliona evra

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

Krah bregzita: Parlament odbacio predlog Tereze Mej

Večernje novosti  pre 1 sat  još 1 povezana

Partizan izgubio od Monaka u Beogradu

Danas  pre 1 sat  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.