Nikola Selaković

Selaković: Srbija je zahvalna Maroku na podršci i stavu o Kosovu i Metohiji

Blic pre 3 sata
Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković poručio je večeras u Rabatu da Srbija pozdravlja podršku Maroka, koji odoleva pritiscima da prizna navodnu nezavisnost Kosova, poštujući teritorijalni integritet i suverenitet Srbije, kao i razgovore koje… »

Srbija i Maroko na putu strateškog partnerstva

Politika pre 1 dan
Rabat – Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković, koji boravi u zvaničnoj poseti Maroku, razgovarao je sa ministrom spoljnih poslova, afričke saradnje i dijaspore Naserom Bouritom. Poseta šefa srpske diplomatije, u okviru obeležavanja 64… »

Selaković u Maroku: Izvanredna koordinacija u međunarodnim organizacijama

N1 Info pre 4 sati
Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković počeo je dvodnevnu posetu Maroku, u okviru obeležavanja 64. godišnjice uspostavljanja diplomatskih odnosa dve zemlje, što je prilika za produbljivanje političkog dijaloga i razmenu mišljenja o… »

Srbija i Maroko na putu strateškog partnerstva

RTS pre 5 sati
Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković i ministar spoljnih poslova, afričke saradnje i dijaspore Kraljevine Maroko Naser Bourita pozdravili su dinamiku koja karakteriše bilateralne odnose dve zemlje na političkom, ekonomskom, kulturnom i… »

Srbija i Maroko na putu strateškog partnerstva

RTV pre 6 sati
RABAT - Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković, koji boravi u zvaničnoj poseti Maroku, razgovarao je sa ministrom spoljnih poslova, afričke saradnje i dijaspore Naserom Bouritom. Poseta šefa srpske diplomatije, u okviru obeležavanja 64… »

Srbija i Maroko na putu strateškog partnerstva

Dnevnik pre 6 sati
RABAT: Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković, koji boravi u zvaničnoj poseti Maroku, razgovarao je sa ministrom spoljnih poslova, afričke saradnje i dijaspore Naserom Bouritom. Poseta šefa srpske diplomatije, u okviru obeležavanja 64… »

Promocija turističke ponude Srbije u okviru mehanizama UNWTO

Ekapija pre 18 sati
Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković razgovarao je u Madridu sa generalnim sekretarom Svetske turističke organizacije (UNWTO) Zurabom Pololikašvilijem o načinima i modalitetima za promociju turističke ponude Srbije i regiona u okviru projekata… »

Selaković u naredna dva dana u poseti Maroku

B92 pre 20 sati
Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković boraviće danas i sutra u zvaničnoj poseti Kraljevini Maroko. Tokom posete će se sastati sa premijerom te zemlje Saadom Dineom El Otmanijem i ministrom spoljnih poslova Naserom Buritom. Kako se navodi u… »

Selaković u poseti Španiji: Imunizacija važna zbog zdravlja, ali i putovanja Gonsales: Ne priznajemo Kosovo, iskrena…

Blic pre 1 dan
Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković izjavio je danas da se nada da će se situacija sa pandemijom korona virusa uskoro promeniti na bolje zahvaljujući vakcinaciji i da će građani moći ponovo da putuju. Odgovarajući na pitanje Tanjuga… »

Selaković: Unaprediti odnose sa zemljama Latinske Amerike i Kariba

Danas pre 1 dan
Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković sastao se danas u Madridu, u okviru zvanične posete Španiji, sa generalnom sekretarkom Ibero-američke konferencije (SEGIB) Rebekom Grinspan i poručio da naša zemlja želi da očuva i dodatno unapredi… »

Vesti dana »