Nikola Selaković - vesti

Planinci iz Godečeva: Hvala Selakoviću u ime 30 prvaka

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Kosjerić – Đaci iz zaseoka Ploska uskoro će do škole u Godečevu umesto starim makadamskim koračati novim asfaltnim putem, koji im je generalni sekretar Nikola Selaković lično obećao i svoje obećanje ispunio. Meštani Ploske zahvalni Selakoviću, foto: Glas zapadne Srbije “Ovaj put je za ponos svih... »

Selaković: Vučić brine o Srbiji, a ne kao Đilas i neki iz SNS

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Nije Aleksandar Vučić prvi put meta opozicije koja bi da se sa njim nasilno obračunava, niti se prvi put dešava da ministri i funkcioneri SNS to ćutke gledaju, kaže Nikola Selaković, generalni sekretar predsednika Srbije, dodajući da je Vučić navikao da poturi i svoja leđa i glavu. Na pitanje... »

Selaković: Vučić brine o Srbiji, a ne kao Đilas i neki iz SNS

RTV pre 5 dana
RTV: Selaković: Vučić brine o Srbiji, a ne kao Đilas i neki iz SNS
BEOGRAD - Nije Aleksandar Vučić prvi put meta opozicije koja bi da se sa njim nasilno obračunava, niti se prvi put dešava da ministri i funkcioneri SNS to ćutke gledaju, kaže Nikola Selaković, generalni sekretar predsednika Srbije, dodajući da je Vučić navikao da poturi i svoja leđa i glavu.
Na pitanje "Srpskog telegrafa" da li ga je iznenadilo ćutanje funkcionera SNS na prozivke i pretnje pučem, Selaković kaže da ovo nije prvi put da se kao stranka suočavaju sa ovakvom situacijom. "U jednom trenutku počelo je da se... »

Selaković:Vučić brine o Srbiji, a ne kao Đilas i neki iz SNS

Studio B pre 5 dana
Nije Aleksandar Vučić prvi put meta opozicije koja bi da se sa njim nasilno obračunava, niti se prvi put dešava da ministri i funkcioneri SNS to ćutke gledaju, kaže Nikola Selaković, generalni sekretar predsednika Srbije, dodajući da je Vučić navikao da poturi i svoja leđa i glavu.
Na pitanje „Srpskog telegrafa“ da li ga je iznenadilo ćutanje funkcionera SNS na prozivke i pretnje pučem, Selaković kaže da ovo nije prvi put da se kao stranka suočavaju sa ovakvom situacijom. „U jednom trenutku počelo je da se... »

Naprednjaci šire defetizam oko Kosova: Selaković tvrdi da vreme više ne radi za Srbiju (video)

Pravda pre 9 dana
Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković ističe da je pitanje Kosova i Metohije najvažniji i najteži problem, te da predsednik i Vlada svakog dana rade na rešenju. Ističe da više ne sme da se čeka, te da se Vučić zalaže za rešenje kojim će se izbeći rat u budućnosti.
Nikola Selaković je, gostujući u Dnevniku RTS-a, rekao da je o razgraničenju, koje je predsednik Vučić pomenuo kao moguće rešenje za Kosovo, govorio još Dobrica Ćosić, koji je bio predsednik SRJ pre 26 godina. "To samo govori... »

Rasplet počinje: Sprema li se novi hod po mukama za Srbiju

Sputnik pre 9 dana
„Čim Evropljani opaze da poštujemo svoj narod i svoju nacionalnost, odmah će i oni početi da nas poštuju.“ (Fjodor Mihajlovič Dostojevski)
Šansa da se realizuje ideja o „razgraničenju“ sa kosovsko-metohijskim Albancima ne iznosi, kako to reče gensek predsednika Republike Nikola Selaković — 5 odsto. Procentualno, ta šansa je — 0.1 odsto. Ili, u domenu statističke... »

Setili se i Arsenija Čarnojevića

Vesti online pre 10 dana
Dok kosovski predsednik Hašim Tači na nizu konferencija za novinare govori o pripajanju Preševa, Medveđe i Bujanovca Kosovu, odnosno o korekciji granica, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, vrlo neuobičajeno - ne komentariše te izjave.
Ni njegovi najbliži saradnici šef Kancelarije za KiM Marko Đurić i generalni sekretar predsednika Nikola Selaković, obraćajući se Srbima u Kosovskoj Mitrovici nisu spomenuli ovu temu, ali su uputili seriju uvreda na račun Srpske... »

Dveri: Selaković, pravnik koji se zalaže za kršenje Ustava

Danas pre 10 dana
Samo je kod nas moguće da jedan doktor pravnih nauka podržava kršenje Ustava i međunarodnih pravnih dokumenata, a to upravo čini Nikola Selaković kada podržava ideju o podeli Kosova, saopštio je srpski pokret Dveri.
„Budući da g. Selaković tvrdi da će se ovim rešenjem izbeći rat u budućnosti tražimo da informiše javnost da li on to ima neke bezbednosne informacije o mogućim nemirima, ili kao i predsednik samo zastrašuje narod,“ navodi se... »

Selaković o KiM:Najkompleksniji problem,nemamo šta da čekamo

Studio B pre 10 dana
Pitanje Kosova i Metohije je najvažniji i najkompleksniji problem, više ne sme da se čeka, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić zalaže se za rešenje kojim će se izbeći rat u buducnosti, istakao je danas generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković.
Prošla su vremena kada je vreme radilo u korist Srbije, upozorava on. „Šta da cekamo, hoćemo li da čekamo da u situaciji u kojoj zabijamo glavu u pesak ugrozimo i ekonomiju i nova radna mesta, a smanjili smo za pola nezaposlenost... »

Dačić: Razgraničenje jedino rješenje, podržavam Vučića

Al Jazeera pre 10 dana
Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković poručuje onima koji su za zamrznuti konflikt da nije realno da neko za 50 godina kaže da je Kosovo Srbija i da 95 odsto tamošnje populacije to mirno prihvati.
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da podržava predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je govoreći o rešavanju kosovskog pitanja rekao da se zalaže za razgraničenje sa Albancima. "Ja se za to zalažem odavno,... »

DW: Neispunjena obećanja EU drmaju Balkan

Danas  pre 4 sata  još 3 povezane

Poginula štiteći psa od aligatora

Večernje novosti  pre 5 sati  još 1 povezana

Grci žele da im Britanci vrate skulpture iz Partenona

Blic  pre 5 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.