Nikola Selaković - vesti

Obeležen Dan oslobođenja Beograda

Studio B pre 2 dana
Državna ceremonija povodom obeležavanja 74. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu održana je na Groblju oslobodilaca Beograda, a predvodio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević.
foto Tanjug Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković položio je vence na Spomen-groblje oslobodilaca Beograda i na Spomenik crvenoarmejcu. Odavanje pošte borcima za oslobođenje Beograda počelo je intoniranjem... »

Selaković položio vence borcima za oslobođenje Beograda

Blic pre 2 dana
Povodom 74. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković položio je danas vence na Spomen-groblje oslobodilaca Beograda i na Spomenik crvenoarmejcu. Odavanje pošte borcima za oslobođenje Beograda počelo je intoniranjem državne himne... »

Selaković položio vence borcima za oslobođenje Beograda

Blic pre 2 dana
Povodom 74. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković položio je danas vence na Spomen-groblje oslobodilaca Beograda i na Spomenik crvenoarmejcu. Odavanje pošte borcima za oslobođenje Beograda počelo je intoniranjem državne himne... »

Srbija duguje zahvalnost Rusiji: Moskva spremna da stvari naziva pravim imenom

Srbija danas pre 20 dana
Licemerno je sa druge strane, kada Evropska komisija poziva dve strane da smire tenzije
Nikola Selaković, generalni sekretar Predsednika Srbije, izjavio je danas da se Brisel poneo licemerno nakon nedavnog incidenta na jezeru Gazivode, na Kosvu i Metohiji, što je izazvalo i reakciju Moskve, koja je to osudila i da... »

Nikola selaković: Šefa države uvažava svet

Kurir pre 20 dana
Predsednika Aleksandra Vučića svetski lideri uvažavaju, on uživa jednu vrstu ugleda ne samo zbog nezavisne politike koju vodi već i, što je važno, zbog uspešne politike ekonomskih reformi koje je 2014. počeo da sprovodi, a koje Vladimir Putin od ove godine reformom penzionog sistema počinje da... »

Selaković: Zahvalnost Rusiji jer stvari nazivaju pravim imenom

RTS pre 20 dana
RTS: Selaković: Zahvalnost Rusiji jer stvari nazivaju pravim imenom
Ministarstvo spoljnih poslova Rusije osudilo je pasivno ponašanje međunarodnih snaga na Kosmetu, ocenivši ga neodgovornim i navodeći da je moglo da dođe do novog krvoprolića. Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković zahvalio je Moskvi na tome što je spremna "da stvari nazovu pravim imenom".
Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković rekao je da je Aleksandar Vučić navikao javnost da je normalno da se redovno viđa sa najvišim svetskim zvaničnicima, što nekada nije bio slučaj, a retko je i kod drugih... »

Selaković:Moskva spremna da stvari naziva pravim imenom

Studio B pre 20 dana
Nikola Selaković, generalni sekretar Predsednika Srbije, izjavio da se Brisel poneo licemerno nakon nedavnog incidenta na jezeru Gazivode, na Kosvu i Metohiji, što je izazvalo i reakciju Moskve, koja je to osudila i da zato Srbija duguje zahvalnost Moskvi, Putinu i Lavrovu zbog, kako je rekao, spremnosti da „stvari nazivaju pravim imenom“.
Ministarstvo spoljnih poslova Rusije osudilo je juče pasivno ponašanje međunarodnih snaga na Kosmetu, ocenivši ga neodgovornim i navodeći da je moglo da dođe do novog krvoprolića. „To je baš kao što je navela gospođa Marija... »

125 Godina EPS Antić: EPS jedan od lidera u industriji u Srbiji i u regionu

Večernje novosti pre 21 dan
Elektroprivreda Srbije (EPS) obeležila je danas 125 godina od izgradnje prve termocentrale na Dorćolu, koja je osnovana 1893. godine zahvaljujući profesoru fizike Đorđu Stanojeviću
Elektroprivreda Srbije (EPS) obeležila je danas 125 godina od izgradnje prve termocentrale na Dorćolu, koja je osnovana 1893. godine zahvaljujući profesoru fizike Đorđu Stanojeviću. Svečanosti u Starom dvoru prisustvovali su... »

Selaković: Vučić nije ovlastio Blera

Studio B pre 21 dan
Predstavnici Saveza za Srbiju lažu kao i obično, pa lažu i da je predsednik Vučić ovlastio bivšeg britanskog premijera Tonija Blera da u ime Srbije pregovara o razgraničenju sa Albancima na Kosovu i Metohiji, kaže generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković.
Predsednik Vučić jedini je ovlašćen da pregovara u ime Srbije, a oni su, izgleda, naučili da neko drugi pregovara u njihovo ime, pa tako sada pokušavaju da ubede čitavu javnost da je predsednik Srbije nekoga ovlastio da to čini u... »

Selaković šokiran, pa kaže: Savez za Srbiju laže kao i obično, a sad lažu da je Vučić ovlastio Blera da u ime Srbije pregovarao razgraničenju sa Albancima?!

Kurir pre 21 dan
BEOGRAD - Predstavnici Saveza za Srbiju lažu kao i obično, pa lažu i da je Aleksandar Vučić ovlastio bivšeg britanskog premijera Tonija Blera da u ime Srbije pregovara o razgraničenju sa Albancima na Kosovu i Metohiji, izjavio je generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković. "Predsednik... »

©2018 Netmark d.o.o.