Nikola Selaković - vesti

Žena srpskog političara privukla sve poglede: Došla je sa mužem u Sava centar, ali svi su joj gledali detalj na nogama

Blic pre 6 dana
Jelena Tomašević održala je spektakularni koncert u centru Sava, na kojem je dva sata neumorno pevala kako svoje najveće hitove, tako i hitove svojih kolega. Veliki broj poznatih ličnosti došao je da uživa u Jeleninom koncertu, a u prvom redu je u spektaklu uživao i generalni sekretar Predsedništva... »

Završen sastanak: Vučić, Brnabić, Dačić i Irinej

B92 pre 11 dana
B92: Završen sastanak: Vučić, Brnabić, Dačić i Irinej
Beograd -- Završen sastanak predsednika Srbije, premijerke i šefa diplomatije Ivice Dačića sa patrijarhom Irinejem i članovima Sinoda SPC, koji je počeo jutros.
Sastanku u Patrijaršiji prisustvovao je i generalni sekretar predsednika Republike Nikola Selaković. Sastanak je održan nakon što su privremene prištinske vlasti usvojile platformu o pregovorima sa Beogradom. Nakon što je... »

Državni vrh sa patrijarhom: Počeo sastanak o Kosovu

Sputnik pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednica Vlade Ana Brnabić i potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastali su se ovog jutra s patrijarhom srpskim Irinejom i Svetim arhijerijskim Sinodom Srpske pravoslavne crkve.
Sastanak u Patrijaršiji počeo je u 7.30 časova. Sastanku prisustvuje i generalni sekretar predsednika Nikola Selaković. Sastanak se održava nakon što su privremene prištinske vlasti usvojile platformu o pregovorima sa... »

Selaković: Vučić upozoravao na platformu Kosova još pre pet meseci

Beta pre 13 dana
Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić još pre pet meseci upozoravao na Platformu koju je usvojila Skupština Kosova, ali niko na to nije reagovao, te da nije siguran koje će mere Srbija preduzeti tim povodom. Selaković je... »

Najava iz državnog vrha Srbije: Odgovor Prištini biće odgovoran i čvrst

Sputnik pre 13 dana
Odgovor Aleksandra Vučića na platformu Prištine biće racionalan, ozbiljan, odgovoran i čvrst, poručio je generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković.
Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković rekao je za RTS da je jedini cilj platforme koju je usvojila Priština kako da Srbija prizna Kosovo. Nikola Selaković je podsetio da je Briselskim sporazumom Priština imala... »

Vučićev odgovor Prištini će biti čvrst, racionalan i ozbiljan: Cilj platforme je priznanje lažne države

Srbija danas pre 13 dana
Odgovor Aleksandra Vučića na platformu Prištine biće racionalan, ozbiljan, odgovoran i čvrst, poručio je generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković.
Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković rekao je za RTS da je jedini cilj platforme koju je usvojila Priština kako da Srbija prizna tzv. Kosovo. ŠEŠELJ OTKRIO KO STOJI IZA NOVOG UDARA IZ PRIŠTINE! Hitno javiti... »

Selaković: Vučić upozoravao na platformu Kosova još pre pet meseci

Danas pre 13 dana
Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić još pre pet meseci upozoravao na Platformu koju je usvojila Skupština Kosova, ali niko na to nije reagovao, te da nije siguran koje će mere Srbija preduzeti tim povodom.
Selaković je gostujući na Radio-televiziji Srbije ocenio da je ta platforma zaustavila dijalog sa Beogradom, ali da ne može da govori o merama kojima će Srbija na to uzvratiti. Selaković je kazao da se platforma poziva na Ustav... »

Obeležen Dan Univerziteta odbrane: Jedan od temelja sistema odbrane Srbije

Danas pre 24 dana
Svečanost povodom Dana Univerziteta odbrane i Dana Inspektorata odbrane održana je danas u Kristalnoj sali Doma Garde u kasarni „Topčider“.
Na proslavi su prisustvovali generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković, državni sekretar u Ministarstvu odbrane Aleksandar Živkovićć, sekretar Ministarstva odbrane Zoran Lazić i zamenik načelnika Generalštaba Vojske... »

Slomio se na Šabanovoj komemoraciji, ovakvog ga nikad nismo videli!

Alo pre 27 dana
Alo: Slomio se na Šabanovoj komemoraciji, ovakvog ga nikad nismo videli!
Ministar je duboko potresen zbog gubitka dobrog prijatelja.
Srbija i region danas ispraćaju na večni počinak kralja narodne muzike Šabana Šaulića, a komemorativnom skupu u Skupštini Grada Beograda prisustvovali su i predstavnici državnog vrha. Među prisutnima su bili ministar spoljnih poslova Ivica Dačića, koji nije skrivao... »

Dačić se uz suze oprostio od Šabana Šaulića: Državni vrh na komemorativnom skupu u Skupštini Grada Beograda (foto)

Telegraf pre 27 dana
Pored članova uže porodice, prijatelja i brojnih kolega, nisu izostali ni političari
Srbija i region danas ispraćaju na večni počinak kralja narodne muzike Šabana Šaulića, a komemorativnom skupu u Skupštini Grada Beograda prisustvovali su i predstavnici državnog vrha. Pored članova uže porodice, prijatelja i... »

©2019 Netmark d.o.o.